Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
372.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*







    Her yıl olduğu gibi bu sene de PES ve FIFA serisinin yeni oyunları ile karşılaşacağız. Futbol denildiğinde akla ilk gelen bu iki yapımdan biri olan Pro Evolution Soccer'ın 2017 sürümü ise bugün duyuruldu. Konami resmi açıklamayı yapmamış olsa da açılan internet sitesinde oyuna ait ilk görüntü ve bilgiler bulunuyor.

    PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ve Xbox 360 için geliştirilen yapım, önceki nesle oranla büyük değişikliklere sahip olacak. Bu sözlere alışık olduğunuzu biliyoruz tabi ki. Ama her sene olduğu gibi bu sene de PES'e ait umutlarımız var ve gelen ilk bilgilere baktığımızda oynajışta yine köklü değişikliklere gidilmiş.

    Oyunun öne çıkan yenilikleri farklı başlıklar altında sıralanmış. Bu yeniliklere bakacak olur isek;

    Pro Evolution Soccer 2017

    Gerçekçi Dokunuş ve Doğal Futbolcu Hareketleri: Her oyuncunun top kontrolü farklı bir şekilde karşımıza çıkacak. Bu farklılığın bulunduğunuz pozisyon ve topu kontrol etme şeklinize göre değişeceği belirtilmiş. Bunun yanı sıra sürekli eleştirilen futbolcu animasyon ve hareketlerinde de önemli değişikliklere gidilecek.

    Keskin Paslar: gerçekçi kontrol ve geliştirilen top fiziği ile birlikte PES 2017'deki pas sisteminin yenilendiği, topun hızı ve yönüne göre değişiklik göstereceği belirtilmiş. Doğru seçim ve zamanlama ile en öldürücü pasları yeni oyunda atabileceğiz.

    Pro Evolution Soccer 2017

    Kaleci: Hareket ve animasyon açısından geliştirilen kaleciler, PES tarihindeki en iyi performansı yeni oyunda gösterecek. Gol olduğunda en iyi hissiyat ve geri dönüşe ulaşılacağı belirtiliyor.

    Takım Kontrolü ve Geliştirilmiş Taktikler: Takımın atak ve defans mentalitesini oyuncular çok rahat bir şekilde kontrol edebilecek. Tabi basit olsa da bu kontrolü sağlarken dikkatli olmamız gerekiyor. Yapacağımız ufak hatalar, top kayıplarına ve karşı atağa imkan sağlayacak.

    Pro Evolution Soccer 2017

    Köşe Vuruşları: Adam adama markaj ya da bölge kontrolü gibi taktiklerin geliştirildiği gibi atak tarafında ise çok daha spesifik bir kontrol imkanı sağlanacak.

    Yapay Zeka: Konami yapay zeka konusunda oldukça iddialı. Futbol oyunlarında ilk defa yapay zekanın nasıl oynadığınızı çözebileceği belirtilmiş. PES 2017'deki yapay zeka sisteminin futbol oyunlarını büyük ölçüde değiştireceği gibi iddialı açıklamalar görüyoruz.

    Pro Evolution Soccer 2017

    Bu yenilikler dışında tabi ki oyunun görsel anlamda da iddialı olduğunu görüyoruz. Görsel anlamda PES 2017'nin büyük bir ilerleme kaydettiğini not düşen yapım ekibi Fox Engine'in gücü sayesinde hem futbolcular, hem atmosfer hem de seyirci anlamında oyunun bir bütün olarak karşımıza çıkacağını dile getirmişler.

    Evet gördüğünüz gibi PES serisi bu sene de oldukça iddialı açıklamalar ile karşımıza çıkıyor. Oynanış dinamikleri konusunda her sene sistemi değiştiren yapım ekibinin artık iskelet bir sisteme ihtiyaç duyduğu ve bu sağlam iskelet üzerine her sene ekleyerek gitmeleri gerektiğini anlamaları gerekiyor. Umarız bu sene oynanış anlamında bu altyapıyı başarılı bir şekilde kurarlar ve biz futbol severler de keyifli bir oyun ile karşılaşırız.


     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*
     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*
     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*
     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

    Kaynak:http://www.merlininkazani.com/PES_2017_duyuruldu_Ilk_Bilgiler_geldi-oyun_haber-88893p1.html

    https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/


    Bu yıl Konami'nin yaptığı açıklamada, PES serisinin en büyük sıkıntısı olan lisans sorunu artık USB ile tek bir options file copy şeklinde çözülüyor, ayrıca lisans yamasını uygularken bölge kısıtlamasına da takılmadan kolayca oyunu online/offline full lisanslı hale getiriyoruz, böylece EA lisans ambargosundan bu yolla kurtuluyoruz...
    Lisans yaması için ilgili konu;

    https://forum.donanimhaber.com/m_120309423//tm.htm#120309423

    DEMO ÇIKTI !! (23/08/2016 - Saat 21:14)

    Konu içerisinde ilk paylaştığım, sezonun ilk detaylı gameplay videosunu, animasyonları, atak şeklini, oynanışı burdan inceleyebilirsiniz;




    =================================================
    PES serisinin son 3 sezondaki en popüler modu olan Myclub ve bu mod içinde geçerli olan para birimi GP elde edebilmek çok önemli, başarı için gerekli tek çare, ve iş hayatından dolayı gün içinde GP toplama zamanımız olmadığı için, konu içinde aktif arkadaşlarımızdan birinin paylaşımını ve GP çözümünü yayınlıyorum;


    quote:

    Orijinalden alıntı: trustburak

    Arkadaşlar hem iş hayatından fırsat bulamayıp hem gp farm yapmak isteyenler için bir metod buldum bugün 10 maça yakın iş yerinden bu metodla maç yaptırdım.

    Gerekli programlar: teamviewer ve ps4 remote control programı

    Öncelikle evinizdeki pcye bu 2 programı yüklüyorsunuz. Daha sonrasında ps4le aynı ağdaki pcnizi ps4 remote control programıyla bağlıyorsunuz myclubda sim için güzel kontratlı çöp oyunculardan kurulu takım kuruyorsunuz.

    İş yerinize geçtiğinizde bilgisayar yada telefondaki teamviewer aplikasyonları sayesinde uzaktan evdeki pcnize bağlanıyorsunuz ve ps4 remote control programı sayesinde sim maçlarınızı yapıyorsunuz 20dkda bir 1-2 dklık bir işlemle yeni maça başlıyorsunuz işlem basit çalışan herkese iyi gp farmlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

     [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 2 Aralık 2016; 16:29:11 >







  • Her oyun turunun krali yapildi yapiliyor. Futbolda yuzumuz gulmedi.

    Bakin NBA 2K
    Bakin yaris simleri Forza, GT, Asetto
    Bakin FPS Battlefield, Arma vs.
    TPS Uncharted, Gears of War
    RPG desen saymakla bitmez, tek ornek bakin Witcher 3

    Ama su canina yandigimin futbolu yapilamiyor arkadas yok yok yok. En cok bekledigim istedigim tur yerlerde surunuyor. Oyun sektorunun basindan beri boyle.

    Su guzel olmus bu guzel olmus diye avutuyoruz kendimizi. Aman atmosfer aman sutlar aman bak ne guzel top fizigi. Ama oyle degil iste. Anca kendimizi avutuyoruz. Peste de Fifada bir suru eksik bir suru sacmalik bir suru yalan dolan var.

    Ya biri cikip yapsin artik adam gibi bir futbol cok mu zor ya. Uncharted 4, Last of us, Witcher 3, NBA 2K gibi oyunlarin oldugu oyun sektoru bu futbol oyunlarinda iskence cekmek zorunda mi ya. Bu nasol bir dengesizlik. Teknoloji desen var, konsol desen donanim desen al yap koy animasyonlarin hepsini calis yap arkadas. 60 dolar istiyorsun ugras yap ya.

    Fifaya bakiyoruz yok bayern munchen oyuncularini getirmis de studyoda motion calismasi gosteriyorlar, pese bakiyoruz aman da loverpool lisansli olmus bak sen ya. Hay sizin goz boyamaniza artik ya bebek kandiriyorlar.

    Her seyi gectim Pes dedigin oyunda online oynanmiyor. Lag delay nedir yil oldu 2016 gigabit internet hizlarindan bahsediyoruz sen kimsin de lag delayli oyunun sorununu cozemiyorsun? Abi ben pasa basinca benim pasim neden 0.3 saniye gecikmeli isliyor. Hareketlerim neden gecikmeli isliyor? Ya ben para vermedim mi acaba bu oyuna bedava mi oynuyoruz biz bu oyunu ondan mi oyle oluyor diye bakiyorum islem gecmisine yooo gayet parami almislar. Ama serverlari duzeltmemisler? E bu hirsizlik? Hirsizlik bu baska bir sey degil ki?

    Defolup gitsinler artik yapamiyorlarsa. Ea icin de konami icin de gecerli bu. Konami icin 10 kat gecerli hem de lanet olasi firma ya.

    Pes 2017de kimse o futbolcu donuslerini gormuyor mu kimse yakinmiyor bundan. Fit fit fit diye donus mu olur. Adamlar utanmadan fiti fiti diye donus koyuyorlar hala. Animasyon hak getire. Hayir utanmak yok bak bu nedir diye sorsan utanmadan sikilmadan bu bir futbol oyunudur der yuzune. Hic gozlerini kacirmadan yuzu kizarmadan der bunu. O donusleri gore gore bunu der bize. Ben artik sinirden kendimi kaybedicem yazamiyorum daha :(
  • PES Aşktır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Mayıs 2016; 16:02:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk görüntüler nerede, Pesin official sitesinin kaynağı nerede, link nerede, merlininkazani linki bile yok ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Mayıs 2016; 18:32:56 >
  • Koyacam hocam su an mobilim

    edit : koydum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 25 Mayıs 2016; 18:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    ilk görüntüler nerede, Pesin official sitesinin kaynağı nerede, link nerede, merlininkazani linki bile yok ?

    Koydum. :)
  • Oynayıs filan geç önce online sorununu çözsun 5 maçta 1 90dk full lagli maçlar oynamak istemiyorum kupada son 16 ya kalınca oyun kasma sin oyuncular kamyon gibi dönmüyor son 16 da
    Co op modu gelsin ofline olarak yine iyi oyun olacak ama önemli olan online
  • Eyvallah, hayırlı olsun, ben fifa 09'dan beri fifacı olsam da, her sene alır denerim pek bir umudum yok aman aman bir gelişme olmuyor artık ne fifada ne nba2kda ne de peste.
  • Sampiyonlar Ligi finalinde oynanis videosu gibi bisey gelebilir. Ama ben yine offline guzel, online rezalet bir oyun bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleciler adam gibi yapilsin baska bisi istemem kolay gol atilmasin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes'in artık eski gücüne kavuşması ve lisans sorununu çözmesı gerek. Çünkü fifa artık beni hiç sarmıyor ve git gide leş bir oyun olma yolunda ilerliyor.( tepede tek kalmasından dolayı rekabetin bitmiş olmasından dolayı olsa gerek.)

    Insallah fifa fanları tarafından linçe uğramam. :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 25 Mayıs 2016; 22:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum iyi bişi çıkacağını. Artık futbol oyunları her sene daha iyisi olucak diye diye yeni bir akım yarattılar.

    Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir dediler. Bidahada değişmediler. Tebrik ediyorum salatalık turşularını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene büyük bir sloganla geliyorlar ama sonuç hüsran plıyor genelde. Neyse inşallah bu sene iyi bir iş yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık futbol oyunu oynamamaya karar verdim eski tadı yok ne fifanın ne de pesin. her sene sallayıp duruyorlar her senede yiyorum bu numaraları artık yemezler 1 değil 5 değil hep aynı masal...
  • Valla Pes 16 da İngiltere Premier ligini yama ile full lisanslı yaptım hatta milli takımlara dahil lisanslı yaptım. Bu yıl hep Pes 16 oynadım hala oynuyorum hiç lisans eksikliği yaşamadım diyebilirim :)

    Euro 2016 da eklenince oyuna ayrı bir güzel oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Mayıs 2016; 21:42:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene fifa ve pes için acele etmeyeceğim almak için.. demoları genelde çok iyi oluyor oynanış olarak ancak tam sürüm çıkınca bir yama ile bütün o güzel oynanışı alıyorlar yerine 9-10 yaşındaki çocukların oynayacağı bir oyuna döndürüyorlar
  • Oyuncuların yüzlerini harika yapıyorlar, bu konuda çok başarılılar.
  • Umarım iyi bir oyunla karşılaşırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene bıdı bıdıya başlamışlar girçikçi pislir kiskin dıkınış... laklağı bırak gameplay göster konami. online'ı çöz. input lagı çöz ulan yıl olmuş 2016 input lag var online'da. Allahın çomarları ya.
  • Bu Japon askerlerinin elinde,ne çıkarırsak çıkaralım alacak dedikleri bir kitle var inşallah o kitleyi kaybederler de burunları bir güzel sürtünür. Evlerimizde en az 8-10 mb hızlar var ki çoğu oyuncuda çok daha fazlası, 2-3 mb download ve upload hızının yettiği oyunda full gecikme var. Başka hiçbir oyunda yok sadece bunda var, ortalık bağlantı koparan hilecilerle dolu gene çözüm yok, taktik vs var ama oyuna etkisi nerdeyse hiç yok en büyük sorun kesinlikle online sorunu. Kendi adıma bu sene futbol oyununa beş kuruş vermem,bekleyeceğim, forumu takip edeceğim, yorumların gidişatına göre ps store yılbaşı indiriminde alırım. Herkes kötü derse yanına bile yaklaşmam,bir sürü güzel oyun var, hem onlardan hem de ruh sağlığımdan olmayayım boşuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/Adam_Bhatti/status/735491366738755585

    Adam Bhatti:True game changer in the sports genre. Quick example: pass to a star player often, AI will double up on him!

    yapay zeka ile baya oynamışlar, misal eğer maçlarda yıldız oyuncuya sıklıkla pas atıyorsan, yapay zeka ona çift markaj uygulamaya baslayacak diyor bhatti kazması.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.