Şimdi Ara

Lastik , bakım vs. gibi sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , aracım 2011 model Opel Astra HB 1.4 Motor Otomatik Vites Benzinli.Aracın kilometresi 28 bin KM 'de sormak istediklerim;
    - Aracımın ortalama yakıt tüketimi 6.8 L / 100 KM,haftaiçi hergün Sinan Erdem Spor Salonu'nun ordan Büyükçekmece(Alkent 2000)'e git gel yapıyorum trafiğe göre bazen TEM bazen E-5 ' ten.Buna göre bu yakıt tüketimi nasıldır ?
    - Aracı kullandığımızdan beri hiç lastiğini değiştirmedik yanında gelen lastiği kullanıyoruz , üstündeki lastik Goodyear Eagle NCT5 205/55 R16.Kafamdaki soru aracı muayeneye götürdüğümde ordakiler bir sıkıntı olmadığını söylediler ve araç muayeneden geçti 5 yıllık lastiğin muayeneden geçmesi saçma değil mi? Yeni lastik almam gerekir mi ve hangi lastiği önerirsiniz acaba ? (Dört mevsim kullanımlık)
    - Son sorum ise bu aracı en son Kasım 2014 ' te yetkili servise bakıma götürmüştüm 600 lira gibi bir ücret aldılar bu yüzden götürmedim halen servise istedikleri ücret fazla geldiğinden.Ne yapmayalıyım normalde ne kadar sürede servise götürmem gerekir aracı ?







  • Standart bir Otomatik benzinliye gore güzel yakıt değerin var. Bence orayı kurcalama. Lastiği kışa kadar bekleyebilirsin. Biraz sertlesmistir. Kar mar zamanı aman dikkat. Servis olayında da garantin bittiyse özel servislere , ustalara git. Forumda baya bi usta ismi veren var. Yetkili servis aracının bi problemi yoksa pismanliktir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.Acaba lastik markası olarak ne önerirsiniz?Goodyear,Michelin,Bridgestone düşünüyorum ama yine de soruyum fikriniz vardır belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin öneririm.
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    Goodyear 4Seasons veya Michelin Crossclimate düşünüyorum bakalım hangisi bütçeye uygun gelirse kampanya filan bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.