Şimdi Ara

Acil:Çekim Gücü iyi,Sessiz Çalışan Davlumbaz Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanmakta olduğum Hotpoint Ariston marka davlumbazdan genel olarak memnun değilim. Toplam 3 kademe olan çekim gücünün 1. kademesinde bile çok sesli çalıştığı gibi, buhar çoğu zaman mutfağa ve eve dağılıyor. Dolap kapaklarında veya fayans yüzeylerde su damlacıkları oluşuyor. Bu nedenle, davlumbazı değiştirmeyi düşünüyorum. Davlumbaz konusundaki temel isteklerim sessiz çalışması ve çalışırken iyi bir çekim gücüne sahip olması. Bu arada davlumbazın içinde kullanılan parçaların da kaliteli olmasını tercih ederim. Mevcut olan Ariston davlumbazın eni 60 cm, klasik olan bir model. Davlumbaz değişimi konusunda kafamı kurcalayan birkaç soru var.
    1-Fotodaki davlumbazı kullanıyorum. Bu davlumbaz değiştiği takdirde, arka tarafında yer alan fayansın üzerinde delik vs. kalır mı? (Bu davlumbazı monte etmek için, arkadaki fayans üzerine delik açılmış mıdır?)
    2-Davlumbazın bacaya uymama gibi bir durumu olur mu?
    3- Elimde kataloğu olduğu için Siemens üretimlerine baktım. Siemens'in bazı modellerinde iq drive diye bir teknoloji var. Bu teknolojiye sahip olan modeller gerçekten sessiz midir? Siemens davlumbazda hangi modeller Almanya üretimidir?
    4- Davlumbazlarda ses basıncı ve ses seviyesi olarak 2 farklı bilgi girilmiş. Hangisine dikkat etmek gerekir ve bir davlumbaza sessiz diyebilmek için, hangi değerlere sahip olması gerekir?
    5- Başka dikkat etmem gereken konular var mı? Başka hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?
     Acil:Çekim Gücü iyi,Sessiz Çalışan Davlumbaz Tavsiyesi







  • KÜGERR marka öneririm - Sessiz Davlumbaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinden epey zaman geçmiş bende şu sıralar arayış içerisindeyim ürün tercihi yaptıysanız memnun kaldısaynız tavsiylerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.