Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.808.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 120 tl bilet uygun diyen kişinin aylık kazancı ne kadar acaba? Adana da oturuyorum 400 lira burs alıyorum öğrenciyim maça gelmeye kalksam 120 bilet + 200 - 250 arası ucak bileti 80 de karnımı doyurdum şehir ici ulaşıma verdim desem ayın kalan günleri ? Adana ya gelınce seyhan nehrinden balık tutarım heralde :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuteKavun

    Arkadaş taktınız 120 120 120 Fenerbahçe bile yaptı açıklamasını Braga maçında da aynı fiyattı diye. Köstek olalımda nasıl olursa vuruyorsunuz her yerden.

    braga macında 40k kadar kombine vardı o yüzden kimse bir şey demedi.

    bilet fiyatları aşırı fazla bunu kabul etmek zor olmasa gerek?
  • Bu arada bilmiyorum daha önce söylendi mi ama GS'ın vergi borcu için 20 milyon TL olarak anlaşma sağlanmış. Bırakın ceza tutarını verginin aslı bile 45 milyon TL falandı. Daha önce de yüksek tutarda bir vergi indirimi olmuştu. Başka ülkelerde kulüpler bu sebeplerden 4. lige düşürülüyorlar. Bize şikeden laf atanlar bu borcu indirdikleri için göğüslerini kabarta kabarta övünüyorlar. Benim, 4 bin TL vergi borcuna bırakın indirimi 2 tane fazla taksit yaptırmak için Müdüre dökmediğim dil kalmamıştı. FB'nin de bundan sonra vergi ödememesi lazım, BJK da ödemiyor. Gerçi biz ödemesek anında tepemize binerler ama bu durumu göstermek için bile tepki koyulmalı. Adamlara bilmem kaç tane okul spor salonu yapmamıza rağmen söz verdikleri şekilde Kenan Evren lisesini bile teslim etmediler. Tabi biliyorlar Aziz'in başında dava derdi var kimseye artistlik yapamaz, adam kellesini kurtarmak için öyle bir biat etmiş ki ensemize vuran ağzımızdan lokmamızı alıyor. Resmen şamar oğlanına çevrildik.
  • Bu ulkede vergilendirmede vergilerini tahsil etmede zaten buyuk skinti var.isin icindeyim . olan vergisini gununde aksatmadan odeyene oluyor.milliyetci bi insanim ama boyle adaletszlikler devam edecekse klup vergi falan odemesin abi.6saray ing fra gbi ulkelerde olsa 5 kere amator lige dusurulmustu.haramzadeler bide bize sikeci demezmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 Tl'ye taktınız ne var diyen oluşuma, Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş bana gerek kalmamış, ellerinize sağlık. Ölmüştür artık herhalde:).
    Fenerbahçe halkın takımdır.



    http://haber.sol.org.tr/spor/borussia-dortmund-taraftarindan-bilet-protestosu-sahaya-tenis-toplari-attilar-145398
    Dortmund taraftarları, 22 euroluk bilet fiyatını tenis toplarıyla protesto etti. Dortmund taraftarları 25. dakikada tribünden sahaya tenis topları attı. Oyun bir süre dururken, futbolcular topları saha kenarına attı.

    Düşün bu sene için bile 54bin kombine satmış her maç 80bine oynayan Dortmund'un 20 euroluk bileti bile tepki çekiyor.

    Bizim beyimizin keyfi bozulmuş kale arkası 120 TL'ye veryansın ediyoruz diye. KALE arkası bir de...

    Ey gidiiiiiii...
  • Twente-Konyaspor maçında bir topu direkten dönen Ziyech, 59. dakikada bir de penaltı kaçırdı. Ama 62. dakikada harika bir frikik golü attı.
  • Bu arada ben yine gider maçımı izlerim, şükür ekonomik durumum iyi. Ancak taraftar soğuyor benim odak noktam bu. Allah aşkına tribünler bomboştu ne kadar iğrençti ambiyans monaco maçında. Bundan mutlu mu oldun sen şimdi ?

    Aptallıkla-Zeka arasında gerçekten çok ince bir çizgi var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undomiels

    Bu arada ben yine gider maçımı izlerim, şükür ekonomik durumum iyi. Ancak taraftar soğuyor benim odak noktam bu. Allah aşkına tribünler bomboştu ne kadar iğrençti ambiyans monaco maçında. Bundan mutlu mu oldun sen şimdi ?

    Aptallıkla-Zeka arasında gerçekten çok ince bir çizgi var.

    40-50 tl olsa 2-3 kat insan gelse aynı para kazanılır..sürümden

    katkısı ne olur

    taraftar desteği artar takıma..daha fazla motive olur oyuncular maça

    ama başkan sadece kendini düşünüyor..40-50 olsa gelecek kitle kendine istifa diye bağırmasından korkuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PiccoLo

    120 tl bilet uygun diyen kişinin aylık kazancı ne kadar acaba? Adana da oturuyorum 400 lira burs alıyorum öğrenciyim maça gelmeye kalksam 120 bilet + 200 - 250 arası ucak bileti 80 de karnımı doyurdum şehir ici ulaşıma verdim desem ayın kalan günleri ? Adana ya gelınce seyhan nehrinden balık tutarım heralde :D

    Kardeş parası olan adam olmayanı düşünmüyo. Eğer kendi için bu meblağı karşılamak zor değilse o zaman fiyat iyidir diyor. Belki azizde böyle düşündü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben güzel bir şirkette iyi para kazanıyorum. İkinci el oyun bölümünde 50 liralık oyunu pazarlık edip 45'e düşüren adamım. Hayatta Fenerbahçe'nin bu futbolu ve teknik direktörüyle en ucuzu 120 TL olan biletini alıp kendime eziyet edemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelen transferler tribünden destek nasıl verilir onu bile göremedi. Eskiden sahamızda maglubiyet almadan bitirirdik ligi fakat şuan öyle bir durum olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğev bilet fiyatları yüzyivmi tl nin altındayken bu kadav pava kazandıysam bu sene yüzyivmi tl yapavım pavayı kıvavım. Buvadan ilkokuldaki matemetik öğvetmenime selam söylüyovum.
  • Sen bundan 3 hafta önce ''Ziyech geldi at fava bekle.'' diyen kişi değil misin? Her yerde aynısınız bundan 2 sene önce Diego Ribas için tweet kampanyalarını Facebookta bütün gönderilerin altına Diego Ribas!
    yazanları da gördük merak etmeyin. 2 tane Youtube'dan video izlediniz diye Ziyechte Ziyech diye tutturdunuz. Fernandao gibi bir deveyi sizin sayenizde almadık sanki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proct

    + "Suarez yükleyeyim mi? Ronaldo, Henry, Rivaldo..."
    - ''Aykut Kocaman var mı?''
    + ''Var''
    - '' Aykut yükle ''
    Bu mesaja eklenen görseller:

    [Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Hocam bu repliğin kaynağı nedir, nereden geliyor bu ?
  • Girmiş olduğum iddia nedeniyle kendimi uzaklaştırmıştim. Üstüne 60 günlük ban da aldım. Haliyle foruma pek mesaj yazma fırsatım olmadı.

    Beni gülen bilir. Geçen sezon VP'yi mağlubiyetlerde de savundum ve simdi de savunurum. Mesaj yazmadan önce biraz düşünün. Ya da boşver, Trabzon aşığı, staddan kaçan Ersuncu tayfadan mantıklı cevap beklemekle hata eden benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim0674 İ kullanıcısına yanıt
    GORA dan olmasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Girmiş olduğum iddia nedeniyle kendimi uzaklaştırmıştim. Üstüne 60 günlük ban da aldım. Haliyle foruma pek mesaj yazma fırsatım olmadı.

    Beni gülen bilir. Geçen sezon VP'yi mağlubiyetlerde de savundum ve simdi de savunurum. Mesaj yazmadan önce biraz düşünün. Ya da boşver, Trabzon aşığı, staddan kaçan Ersuncu tayfadan mantıklı cevap beklemekle hata eden benim


    Bilen bilir olacak. Fetoculukten beni de atmasınlar içeri şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun mutlu kullanıcısına yanıt
    Kardeş bir yorumcu bunu ülkedeki olaylardan , taraftar grubundan, ve monaco cephesinden dolayı 120tl olarak yorumladı.
    Uefa zaten belalimiz , monaco evinde fb taraftari gelemez diyor e burda da en ufak olay olsa hesabi yani.

    Azizci felan değilim kardeşim sakın yanlış anlama hatta azizi hiç sevmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. ben ersun aşığı birisi değilim

    2. Vp rezalet bir td onu savunan da Fenerbahçe düşmanıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatatesever

    Eğev bilet fiyatları yüzyivmi tl nin altındayken bu kadav pava kazandıysam bu sene yüzyivmi tl yapavım pavayı kıvavım. Buvadan ilkokuldaki matemetik öğvetmenime selam söylüyovum.

  • 
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.