Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Waffenschutz

    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Avrupa'daki bütün takımlar 3 gün ara ile maç yapıyorlar, bazen Beşiktaş taraftarı cidden can sıkıcı oluyor, bütün yaz elindeki kadro zenginliğinden bahis edip 3 gün sonraki maçın faturasını şimdiden hazırlayan bir Şenol Güneş var, bahanelerle yaşayan bir takımın Avrupa'da başarı göstermesini beklemek büyük hayal, Beşiktaşlı duruşu bu olmamalı.

    Avrupalılar 3 günde bir maç yapıyorsa yanlış yapıyorlar, bu avrupa ne yaparsa doğru yapar mantığı zihniyetlere yapışmış. Futbol artık durarak oynanmıor, futbol artık daha çok fizik ile oynanıyor, bir futbolcunun 3 günde bir yüksek yüksek tempoda maç yapması mümkün değil.

    Kötü gördüğünüz Avrupa zihniyeti bugün Dünya'da en iyi futbolu oynatan zihniyete sahip. Her hafta 3 günde bir maç yapmaya bende karşıyım, fakat 2-3 haftada bir bu tempoya ayak uyduramıyor isen başarılı ve fit bir takıma sahip değilsindir zaten. Oyna kendi liginde kendi kendine işte, yorulmazsın etmezsin. Ne güzle zihniyet işte. =)

    Avrupa oyuncularının iyi futbol oynamasının sebebi 3 günde bir maç yapması değil, daha yetenekli oyuncular olması. Ülkemizdeki diğer takımlar 4 gün dinlenme veriliyorsa Beşiktaş'a verilecek yada hepsine 3 gün verilmesi gerekir. Burada temel itiraz diğer takımlara yapılan kıyak.

    Günümüz futbolu yetenekten çok hız ve fit olmaya bakıyor, futbolcular hızlı düşünüp hızlı hareket edemezlerse ileride oyun kuramazlar. Bizim yerli futbolcularımız antrenmanları ağır bulup hocaları yolluyorlar. Milli takımımızı Avrupa takımları karşısında görüyoruz zaten, belli dakikadan sonra koşamıyorlar bile. Sizin zihniyet Fatih Terim zihniyetinden galiba. =)

    Burada temel itiraz Beşiktaş 3 günde bir oynarken diğer rakiplere 3 günde bir maç verilmemesi anladın mı? Bize 3 günde bir veriliyorsa diğer takımlara da verilmesi gerekiyor. Diğer takımlar dinlenirken birşey yok, ama Beşiktaş'a 3 günde bir maç verilince "Avrupada da oyuncular da 3 günde bir maç yapıyor" diye sinsi cümleler kurulması, itiraz buna. Avrupa 3 günde bir maç oynanıyorsa Fenerbahçe'de 3 günde bir maç oynamalı değil mi?

    Diğer takımlara filan kıyak yapılmıyor. Beşiktaş çarşamba günü oynadı cumartesi maça çıkıyor 2 gün dinlenme. Fenerbahçe,Osmanlı ve Konyaspor perşembe günü Avrupa maçı oynadı ve pazar günü çıkıyor yine toplam 2 gün dinlenme.Amaç Avrupa'da oynayan takımlar arasında adaletli olmak ve göründüğü gibi herkes eşit. Bu her olaydan mağduriyet çıkarma olayınız bitsin artık. Fener,osmanlı ve konya 2 gün dinlenme hakkına sahipken 1 haftadır hiç bir şekilde bu konudan bahsetmedi fakat beşiktaş yönetim ve taraftar dahil 1 haftadır ağlıyor yeter artık. Galatasaray'dan bahsedersek eğer onların cumartesi veya pazar oynaması fark etmiyor ama derseniz bjk maçı ile yer değiştirilsin o zaman asıl avrupada oynayan diğer 3 takıma haksızlık olur.

    Aa olur mu hocam tüpçü onlara karşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rize maçı çok zor geçecek.İnşallah 3 puan çıkarabiliriz.Takım bana geçen seneki gibi güven vermiyor artık.Öyle böyle bi şekilde kazanırız diyemiyorum.Bu sebebi ise pozisyon üretmekte sıkıntı yaşamamız.Her aldığımız topu ileri şişiriyoruz.Forvet konusuna gelirsek ben halen aboubakara güveniyorum.Bir gol atsa gerisi gelecekmiş gibi.İnşallah yanılmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize maçı umarım tekrar çıkış maçımız olur. Yalnız olur da Necip ilk 11 başlarsa yazıklar olsun cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Aboubakar erken gelseydi de ligin başlangıcından itibaren ilk 11'de olup Vodafone Arena'daki Alanya gibi uyduruk rakiplere karşı golleri o atsaydı.Ben Aboubakar müthiş kaliteli bir golcü demiyorum ama fazlasıyla sonuç odaklı bakılıyor, adam ligde doğru düzgün süre bile alamamış, Ağustos sonu transfer olmuş, üstelik ilk 11 başladığında da zorluk seviyesi çok yüksek maçlara çıkmış, aynı maçlarda Cenk'in de ne yaptığını Euro 2016'dan beri hem milli takımda hem bizim takımda görüyoruz, stoperlerin kucağında maçı bitiriyordu, kaçırdığı goller de cabası (özellikle Süper Kupa).Nefret ettiğimiz Burak bile daha etkiliydi.Burak demişken bir de ona özenip kendini atmalara başlamış ki bu daha da rezillik.

    Aboubakar da belki Demba Ba'dan ve Gomez'den sonra hayal kırıklığı olacak ama hiç değilse düzenli bir şekilde ilk 11'de başlatılıp üstüne düşülmeli, olmazsa yapacak bir şey yok deriz ama sürekli oynatılıp verim alınmaya çalışılmalı ki şahsen Gomez'deki tavrı göstermediğimizi düşünüyorum, Gomez'e 2.hafta Trabzon maçından sonra bu takımın 1.forveti sensin denilmişti ve devamlı oynatılmıştı.Valla böyle dönüşümlü oynatılacaktaysa keşke daha isimli birini alsaydık diyesim geliyor, Eto'o'nun son durumu nasıl bilmiyorum (gerçi kamp döneminde hazırlık maçlarında yine harika goller atıyordu) ama şahsen ona da razıydım, attığı goller bir yana adam geçen sene FB ve GS maçlarında neler yapmıştı, en başından o bile olsaydı bugün Süper Kupa'dan itibaren daha farklı bir başlangıcımız olurdu.1 senelik geçiş dönemini bu şekilde halletmiş olurduk, asıl transferi de FFP kısıtlamasının kalktığı gelecek sene hallederdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 1 Ekim 2016; 10:49:03 >




  • Aboubakar'ın bugün en az 2 golü var. Patlama zamanı geldi artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sisyphus

    Rize maçı umarım tekrar çıkış maçımız olur. Yalnız olur da Necip ilk 11 başlarsa yazıklar olsun cidden.

    Yahu salın Necibi artık. Tackling, pace, agression özellikleri takımda ön plana çıkan tek defansif orta sahamız necip. Geniş alanda dikine oynayan rize gibi takımlara karşı sırıtmaz Necip; herifin yediği idmanı ve yeteneğini taşıyan çok oyuncu yok bu ülkede bu yaşlarda. En önemlisi lider bir adam... Bana sorarsanız defansta denenmeli, Tosiç gibi bir hamleli defans fakat Tosiç 31 yaşında artık defansif özellikleri pozisyon alma, konsantrasyon, karar verme ve markaj özellikleri artmış bunda gençlerbirliğinde 4 sene banko oynamasının parmağı var. Necip Tosiç'in tırnağı olamaz belki ama devamlı oynasa en az onun kadar faydalı olur. Beşiktaşın çocuğu sonuçta. 25 yaşında hala forma alamazsa çöp olur bu çocuk, ben bunu istemiyorum. Eskiden serhat akını çok severdim, formayı bir kaybetti yok oldu gitti. Necibi de seviyorum, yedirmeyecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Necip inş kanser etmez ben bugün korkuyorun valla yenemicez gibi geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Beatles kullanıcısına yanıt
    Paralel evrende güzel oyuncuymuş.
  • Beşiktaş bu maçı fark ile almalı. Yenilirse Şenol Güneş'in bahanesi hazır zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip bugün minimum sarı kart görür.
  • Bugün eksikler var ve Necip oynayacağı için eleştirilecek Şenol hoca..Şİmdden başlanmış bile..Vah yaa vallahi vah..
    Ne yapsın adam ? Sakatları mı oynatsın ? Necip çöpmüş...Tamam çöp..Herkes çöp..kimse bilmiyor bu işi sadece taraftalar siz biliyorsunuz..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk ile Ebubekir çift forvet oynasın diyoruz sadece. Orta saha Tolgay-Atiba olur eğer Gökhan sakatsa.

    Rize karşısına Atiba-Necip ile çıkacak kadar korkak olmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip niye oynuyor. Çift forvet deniyelim ya da kerimi 10 numara bölgesinde deniyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgay ve Oğuzhan 10 numarada olmuyor herkes canlı örneğini çokça kez yaşadı zaten.Kiev maçında libero olduğunda Tolgay ne kadar verimli oynadı.Ayrıca hazırlık maçlarında 1-2 kere Aras forvet arkası oynamıştı hatta asistte yapmıştı yanlış hatırlamıyosam.Rize'ye karşı necip-atiba-tolgaydansa atiba-tolgay-aras'la çıkmak çok daha mantıklı olur.
  • yok arkadaş şunu izleyip izleyip kederlenmemek mümkün değil 1 sezonda anca bu kadar çöker anca bu kadar dağılırız . Başka söze gerek yok rüya gibi takım gitti şimdi şu pasların %10 unu bile yapamıyoruz lanet olsun


    1.50 . dakikaya dikkat




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmasterrizmir -- 1 Ekim 2016; 13:08:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Bu gomez sezon arasında dönecek.

    Sosa denen zat , ağlamaya başlamış Milan'da

    Nolmus hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

    yok arkadaş şunu izleyip izleyip kederlenmemek mümkün değil 1 sezonda anca bu kadar çöker anca bu kadar dağılırız . Başka söze gerek yok rüya gibi takım gitti şimdi şu pasların %10 unu bile yapamıyoruz lanet olsun


    1.50 . dakikaya dikkat




    Hocam atmayin soyle seyler efkarlaniyorum bunlari gorunce aklima inlerin 60m canerin 50m den top sisirmesi geliyo bide farkettiyseniz olcay baya oynuyo sistem gidince o da sapitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rizeyi bugün rahat yeneriz , rize bu sene kötü durumda.. Rize galibiyeti ve milli takım arası umuyorum takımı oturtacaktır Şenol hoca.. Henüz kadrolar açıklanmadı herkes necipe falan laf söylemeye başlamış arkadaşlar kadrolar açıklansın hele bi bakalım ben sadece aras kerim kullanılsın artık onu istiyorum forvetede aboubakarı koysun adam gol atarsa kendine güveni gelir..
  • 4-4-2 oynayalim yav.



    Fabri



    GG Marcelo Tosic Caner



    Q7(Kerim)Atiba İnler(Tolgay)Adriano



    Cenk Aboubakar





    Quaresma yavas yavas hamle oyuncusu olmali her maç ilk 11 olmaz 33 yaşında artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

    yok arkadaş şunu izleyip izleyip kederlenmemek mümkün değil 1 sezonda anca bu kadar çöker anca bu kadar dağılırız . Başka söze gerek yok rüya gibi takım gitti şimdi şu pasların %10 unu bile yapamıyoruz lanet olsun


    1.50 . dakikaya dikkat




    Ya yeter ne abarttiniz arkadas..gecen sene avrupada yenebildigimiz tek takim iskenderbeydi ne ruya takimmisiz ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.