Şimdi Ara

Buderus - Ariston ikilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Forumda bu markalarla ilgili çok başlık var ve hepsini okudum. Fakat bu ikisi arasında bir seçim ne yazık ki göremedim, yeni başlık açma nedenim bu.

    50 m2 kutu gibi bir ev aldım. Ara kat ve yalıtımı iyi. Şimdi sıra geldi kombiye :)

    Bosch Class 6000 24kw ve Ariston Clas Evo 24FF arasında kaldım. Fiyatları aşağı yukarı aynı.

    Oturma odasında olacağı için, boyutunun ve sesinin az olması önemli.

    Değerli yorumlarınızı rica ediyorum.



  • iki kombi arasında büyük fark yok iki kombide sesiz ama ariston un servis yapılanması iyi değil çok sorun yaşayan arkadaş oldu forumda
  • @disintegration teşekkür ederim yanıt için.

    Dün akşam diğer beyaz eşyalar için de fiyat almak için tanıdık bir Bosch bayisine gittim. Bayi son dönemde sattığı Bosch kombilerin çoğunda, elektrik dalgalanmasından dolayı kart arızası çıktığını ve tavsiye etmediğini söyledi.
    Diğer evde Ariston Genus Premium kullanıyoruz 5 yıldır. Çok sık elektrik kesintisi ve voltaj düşüjklüğü yaşanan bir bölge olmasına rağmen bir kez olsun sorun çıkarmadı. Clas ve Genus serileri arasında voltaj regülasyon korumasıyla ilgili bir fark yoktur sanırım. Bu nedenle Ariston'dan yana kullanacağım tercihimi.
  • bence şu şikayeti de okuyun

    ariston kombi rezaleti

    http://forum.donanimhaber.com/m_113141404/tm.htm
  • Bildiğim kadarıyla ana esanjörün sorun çıkartması gerçekten zor bir durum. Bu arıza nedeniyle Ariston markasını kötülemek doğru olmaz diye düşünüyorum. Servisin yaklaşımı ise o servisle ilgili olabilir, yorum yapmak çok zor. Bize Ariston'tan gelen servis çalışanları hep saygılı ve bilgiliydi. Eve bile galoşla girip çok profesyonel çalışıyorlar.

    Diğer yanda ise Bosch'ta çok sık yaşandığı beliritlen bir kart arızası durumu var. Takdir edersiniz ki bu riske girmek çok doğru olmaz şu şartlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.