Şimdi Ara

AMSTRAD MD-19700 HD inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
23.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işte evet benimde aklıma takılan o 2.versiyon mu istesem yoksa 3. versiyonu mu?

    3.versiyon daha iyi olur sanırım en son stabil çalışan yazılımla beraber.

    ben bu işlerden anlamıyorum zaten pek, monitörü tv yapacağım. işimi rahatlıkla göreceğini umuyorum.

    dediğiniz gibi servise yolunuz düşerse ve bizle son yazılımı paylaşabilirseniz çok makbule geçer.

    tekrar teşekkürler.
  • acaba yeni güncelleme düzeltirmiydi ben ürünü iade ettim.
  • usb den kanal listesi yedekleme çalışmıyor. usb yedekleme bölümünden sadece yazılımı yedekleniyor.

    kanalları düzenledikten sonra tkgs kapalı olduğu halde bazı kanallar kayboluyor listeden. tkgs ile güncelleme yapınca kaybolan kanallar geliyor ama oluşturdugum kanal listesi kayboluyor.

    trt hd kanalları calışmıyor diger bütün hd kanallar cam gibi calısıyor
  • Bende aynı üründen almayı düşünüyorum. Hatta 2 tane de alabilirim, Fiyatı uygun, görüntü kalitesi iyi, kanal geçişleri hızlı, kumanda alıcısı da gayet iyi şeklinde yorumlar okudum. Yazılım da sürekli güncellenirse kalıcı bir problem yaşamayız diye düşünüyorum. Sadece HD ve SD tv izlenecek çok arada BISS gerekirse de o desteği olması şart bir model arıyordum iyi denk geldi gibi.
  • eski yazılımın ne gibi bir dezavantajı var ki?

    genel kullanımı etkilemiyorsa benim için pek önemli değil.

    ama bir önceki mesajda kanal sıralaması kendi kendine değişiyorsa o büyük problem olur benim için.

    edit: benim için önemli olan scart ve kompozit(beyaz-sarı-kırmızı) çıkışlarının olması, konunun başında ilk versiyonda bunlar vaz görünüyor ama 2. ve 3. versiyonlarda da var mı acaba bilginiz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 4 Temmuz 2016; 20:06:26 >
  • İlk mesajinizi gorunce direkt saticiya da sordum, cevap bekliyorum. Eger belirttigim cikislar mevcut ve stoklarinda varsa ondan istiyecegim. Su kanal sirasinin bozulmasi durumunuda kontrol eder yazarim. Sizede zahmet oldu tesekkurler tekrar.

    bu arada cihaz için yazılım buldum ancak hangi versiyon bilmiyorum, 09.10.2015 tarihinde paylaşılmış başka forumda,

    http://www.eservisler.com/forum/amstrad-hd-19700-yazilim-ve-loaderi-t96940.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 5 Temmuz 2016; 0:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet gördüm onu ama kuponlar bitmiş yarım saat içinde..

    50'ye 10 kuponum vardı gelecek cevaba göre onu kullanıcam heralde.
  • konuyu ben açmıştım.Baya cananmış biçok alanda olmuş,2.5 aydır kullanıyorum,diğer odadaki tv yede bundan aldım hatta,2,5 aydaki görüşüm : ısınma problemi yok,kanal geçişleri iyi,Hd kanallar sorunsuz,hiremkodaki gibi kanal listesi bozulma problemi yok,Bir iki defa cihaz kilitlendi,fişi çekip taktığımda düzeldi,Mükemmel bi cihaz deil ama parasına göre süper bi cihaz,Muhtemelen de herkes n11 den kuponla 50 tl gibi bi fiyata denk getirip aldı.Parasını hakediyor bence.
  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    sizin 2. aldığınızda resmini koyduğunuz versiyon mu?

    değilse onda var mı kanal listesi bozulma falan?

    yoksa bundan mı?

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme
  • evet malesef bazıları onlarca hesabından alabildiği kadar alıp satıyor forumda.

    50/11 var bende şuan 1 ay süresi var araya bayram girdi alsam da en erken cuma günü verilir kargoya o yüzden bakayım soruya ne cevap verecek satıcı.

    kanal listesi çok önemli benim için, elimde mersat elegance v3 diye bir alıcı var 1 tuşuna basınca direkt sırayı bozuyor, ben alıştım ama evdekiler alışamadı bir türlü.

    10'dan fazla kez sıraya dizmişimdir ama artık uğraşamayacağım. o yüzden üzerinde çok duruyorum.
  • boşverin lazım değilse gereksiz masraf olur, siz bilirsiniz yinede.

    satıcı iyi görünüyor ever herkes memnun, şikayeti olanı da yollayın değiştirelim demiş.

    yazılım konusunda yukarıda bir link verdim bilmiyorum faydası olur mu? technobox'ın yazılımı bile olur belki yukarıda resmini paylaştığım.

    son versiyonda hatalar giderilmiştir diye istemiştim ama servisin bile haberi yoksa hangisi olursa olsun artık fark etmez benim için.
  • Yok paylastigim link zaten amstrad'a ait, digeri olur mu diye ayrica sordum. Neyse zaten cihaz yok elimizde. İyi bayramlar bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 2-3 hafta önce aldım cihazı. 'Hiremco zapper hd' ana konusunu okumamış olsam o cihazı alacaktım. Cihaz açıp kapatmayla/elektrik gidip gelmesiyle kanal sıralamasının bozulması gibi bir saçmalık olabilir mi arkadaş. Tamam herkes için gerekli olmayabilir ancak uydu cihazlarını kullanan büyük bir çoğunluk kendi sıralamasını yaparak kullanır. Tgks deki kanal sıralamasına göre kim kullanıyor bu cihazları Allah aşkına? Yıllardır kullandığımız sd uydu alıcılarında bile böyle bir sorun yokken; yeni üretim, yeni yazılım, hd versiyon bir üründe böyle bir sorun olmasını anlayamıyorum. Hepsiburada daki yorumlarda bile bu sorunu yazan olmamış. Bu konuyu açan arkadaş sağolsun, hiremco zapper ana konusunda bu cihazı fark etmemizi sağladı. Burdaki olumlu yorumları gördükten sonra ben de cihazı hediye çeki ile ucuza getirerek aldım. Son alanlara gelen 3. Versiyon olmalı benimki. LTE hocamın Geçmiş sayfalarda paylaştığı 3.58 sürümü yüklüydü cihaz geldiğinde. Tabi firma mı yükledi yoksa fabrika çıkışı bu yazılım mı yüklüydü bilemiyorum. Cihazın resimleri aşağıda. İstemiş olduğunuz scart ve kompozit girişleri mevcut. Kanal sıralamazı konusunda da; ilk geldiğinde tgks den güncelleme yapıp kullanıcı moduna çevirip kendi sıralamamızı yaptım. Kullanıcı modundayken tgks den güncelleme de yaptım. Kullanıcı modunda sıralamayı bozmadı o şekilde birkaç gün kullandık ancak şöyle bir şey var: Tgks açıkken kanalları nereye taşırsanız taşıyın kanalın numarası değişmiyor, bu yüzden kanalların sizin hazırladığınız listeye göre rakamsal olarak sıralanması için tgks yi kapatmak gerekiyor. O yüzden birkaç gün sonra tgks yi kapalı duruma getirdim. Cihaz gündüzleri sürekli açık diyebilirim, sürekli hd kanallar izleniyor. Az önce elimi koyduğumda fark edilir derecede bir sıcaklık hissettim ancak el koyulmayacak etkili kadar bir sıcaklık değil bu. Havaların şu sıralar sıcak olmasının da bunda etkisi vardır. Bu tür fansız cihazlar için olması gereken-normal çalışma sıcaklığı diye düşünüyorum. Yani siz hangi uydu cihazını alırsanız alın içerisinde fan olmadığı sürece kapalı kutu tüm cihazlar bu sıcak havalarda aynı bu şekilde bir sıcaklıklarda çalışacaktır.(mesajı yazdıktan yaklaşık 15 dk sonra tekrar kontrol ettim sıcaklık neredeyse tamamen gitmişti. 5 dk dır vantilatör açılmış, evin havasının değişmesi bile cihazın ısısının azalmasına etki etmiş sanırım :) Ayrıca belirttiğim bu normal sıcaklık kanal geçişlerinde yada hız konusunda bir yavaşlığa vs. neden olmuyor. Bu zamana kadar da hiçbir bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Sadece bir kez cihaz kitlenmişti, fişi çıkıp takınca düzeldi. Maşallah cihazdan oldukça memnunuz. Tam bir fiyat performans ürünü kesinlikle. Kuponla alabilenler için fiyat aşırı uygun oluyor zaten. Bitmeden yedek cihaz mı alsam diye düşünmüyor değilim.

    Sormak istediğim; cihazdan kesinlikle izleyemeyeceğimiz şifreli kanalları silmek istiyorum ancak öyle bir seçenek yok? Boş yere yer kaplayan kanalları nasıl silebiliyoruz?

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 6 Temmuz 2016; 0:04:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

    Merhaba. 2-3 hafta önce aldım cihazı. 'Hiremco zapper hd' ana konusunu okumamış olsam o cihazı alacaktım. Cihaz açıp kapatmayla/elektrik gidip gelmesiyle kanal sıralamasının bozulması gibi bir saçmalık olabilir mi arkadaş. Tamam herkes için gerekli olmayabilir ancak uydu cihazlarını kullanan büyük bir çoğunluk kendi sıralamasını yaparak kullanır. Tgks deki kanal sıralamasına göre kim kullanıyor bu cihazları Allah aşkına? Yıllardır kullandığımız sd uydu alıcılarında bile böyle bir sorun yokken; yeni üretim, yeni yazılım, hd versiyon bir üründe böyle bir sorun olmasını anlayamıyorum. Hepsiburada daki yorumlarda bile bu sorunu yazan olmamış. Bu konuyu açan arkadaş sağolsun, hiremco zapper ana konusunda bu cihazı fark etmemizi sağladı. Burdaki olumlu yorumları gördükten sonra ben de cihazı hediye çeki ile ucuza getirerek aldım. Son alanlara gelen 3. Versiyon olmalı benimki. LTE hocamın Geçmiş sayfalarda paylaştığı 3.58 sürümü yüklüydü cihaz geldiğinde. Tabi firma mı yükledi yoksa fabrika çıkışı bu yazılım mı yüklüydü bilemiyorum. Cihazın resimleri aşağıda. İstemiş olduğunuz scart ve kompozit girişleri mevcut. Kanal sıralamazı konusunda da; ilk geldiğinde tgks den güncelleme yapıp kullanıcı moduna çevirip kendi sıralamamızı yaptım. Kullanıcı modundayken tgks den güncelleme de yaptım. Kullanıcı modunda sıralamayı bozmadı o şekilde birkaç gün kullandık ancak şöyle bir şey var: Tgks açıkken kanalları nereye taşırsanız taşıyın kanalın numarası değişmiyor, bu yüzden kanalların sizin hazırladığınız listeye göre rakamsal olarak sıralanması için tgks yi kapatmak gerekiyor. O yüzden birkaç gün sonra tgks yi kapalı duruma getirdim. Cihaz gündüzleri sürekli açık diyebilirim, sürekli hd kanallar izleniyor. Az önce elimi koyduğumda fark edilir derecede bir sıcaklık hissettim ancak el koyulmayacak etkili kadar bir sıcaklık değil bu. Havaların şu sıralar sıcak olmasının da bunda etkisi vardır. Bu tür fansız cihazlar için olması gereken-normal çalışma sıcaklığı diye düşünüyorum. Yani siz hangi uydu cihazını alırsanız alın içerisinde fan olmadığı sürece kapalı kutu tüm cihazlar bu sıcak havalarda aynı bu şekilde bir sıcaklıklarda çalışacaktır.(mesajı yazdıktan yaklaşık 15 dk sonra tekrar kontrol ettim sıcaklık neredeyse tamamen gitmişti. 5 dk dır vantilatör açılmış, evin havasının değişmesi bile cihazın ısısının azalmasına etki etmiş sanırım :) Ayrıca belirttiğim bu normal sıcaklık kanal geçişlerinde yada hız konusunda bir yavaşlığa vs. neden olmuyor. Bu zamana kadar da hiçbir bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Sadece bir kez cihaz kitlenmişti, fişi çıkıp takınca düzeldi. Maşallah cihazdan oldukça memnunuz. Tam bir fiyat performans ürünü kesinlikle. Kuponla alabilenler için fiyat aşırı uygun oluyor zaten. Bitmeden yedek cihaz mı alsam diye düşünmüyor değilim.

    Sormak istediğim; cihazdan kesinlikle izleyemeyeceğimiz şifreli kanalları silmek istiyorum ancak öyle bir seçenek yok? Boş yere yer kaplayan kanalları nasıl silebiliyoruz?

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme

     AMSTRAD MD-19700 HD inceleme



    menüden kanal listesine gelince mavi düğmeye basınca sırala isim sil diye 3 seçenek daha çıkıyor ordan silebilirsiniz..ben türksattaki ifreli tüm kanalları sildim öyle kullanıyorum




  • biraz önce bende sipariş verdim.

    50/11 çek ile ve 8 liralık kart puanı ile 50 liraya geldi.

    bu fiyata büyük kasa hd alıcı sahibi olduk

    sd alıcılar bu fiyata nerdeyse.

    bakalım hangi kasası gelecek.
  • Arkadaşlar bu uydu alıcısının işlemcisi hakkında bilginiz var mı? Ben pek TV izlemem o yüzden sadece uydu özelliği benim için yeterli. Diğer bütün işlerimi bilgisayardan hallediyorum Emektar Hiremco X3 merkezi sistemde son zamanlarda TV8, Fox TV ve bazı yerel kanallarda kesitiler ve sinyal seviyesinde azalmalar yaşıyorum. Mutfaktaki botech 207 miniyi taktığımda sinyal seviyesi daha iyi geliyor. 2 sene önce uydu alıcısının lnb girişi değişmişti belki o yüzdendir. Mini cihazlar çok ısındığı ve adaptördü, kumanda alıcısıydı kablolara uğraşmamak için büyük kutu alıcılara bakıyordum. HD kanallarda artık sadece platformlarda olmayınca bir HD uydu alıcı alayım dedim. Hiremco zapper plus alacaktım ama kullanmayacağım bir sürü şeye boşuna para vermiş olacaktım. Bu ürünü 2 gün önce görsem 50 TL üzeri 15 TL indiriminden faydalanabilirdim N11'den. Kampanyanın son 2 günü belki bu akşam yaparlar. Uydu alıcısının fazla ısınmadığını ve şu ana kadar kullananların da memnun olduğunu okudum. Benim 1-2 sorum var.
    1- SD yayın kalitesi nasıl? Yerel kanallar için soruyorum.
    2- Kumandada sadece 2 kanal arasında gidip geldiğimiz zap tuşu var mı? Yoksa bazı uydu alıcılarında olan son gezinen 5 kanalı gösteren bir sistem mi var?
    3- İşlemcisi hakkına bilginiz var mı?
    Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 8 Temmuz 2016; 21:15:45 >




  • 1. Kullandigin televizyona, ekran boyutuna ve goruntu ayarlarina gore degisir. SD yayin kalitelerinde goze batacak kotu bir goruntu kalitesi yok, iyi denilebilir. HD yayin kalitesi gercekten mukemmel.
    2. Zap tusu yok ama gezindigin son 9 kanali gosteren Recall List ozelligi mevcut.
    3. İslemcisi hakkinda bilgim yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antares079

    Arkadaşlar bu uydu alıcısının işlemcisi hakkında bilginiz var mı? Ben pek TV izlemem o yüzden sadece uydu özelliği benim için yeterli. Diğer bütün işlerimi bilgisayardan hallediyorum Emektar Hiremco X3 merkezi sistemde son zamanlarda TV8, Fox TV ve bazı yerel kanallarda kesitiler ve sinyal seviyesinde azalmalar yaşıyorum. Mutfaktaki botech 207 miniyi taktığımda sinyal seviyesi daha iyi geliyor. 2 sene önce uydu alıcısının lnb girişi değişmişti belki o yüzdendir. Mini cihazlar çok ısındığı ve adaptördü, kumanda alıcısıydı kablolara uğraşmamak için büyük kutu alıcılara bakıyordum. HD kanallarda artık sadece platformlarda olmayınca bir HD uydu alıcı alayım dedim. Hiremco zapper plus alacaktım ama kullanmayacağım bir sürü şeye boşuna para vermiş olacaktım. Bu ürünü 2 gün önce görsem 50 TL üzeri 15 TL indiriminden faydalanabilirdim N11'den. Kampanyanın son 2 günü belki bu akşam yaparlar. Uydu alıcısının fazla ısınmadığını ve şu ana kadar kullananların da memnun olduğunu okudum. Benim 1-2 sorum var.
    1- SD yayın kalitesi nasıl? Yerel kanallar için soruyorum.
    2- Kumandada sadece 2 kanal arasında gidip geldiğimiz zap tuşu var mı? Yoksa bazı uydu alıcılarında olan son gezinen 5 kanalı gösteren bir sistem mi var?
    3- İşlemcisi hakkına bilginiz var mı?
    Teşekkürler..

    Tereddutsuz al derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüksek fiyatlı cihazlarda bile forumlarda çok sayıda şikayet ve memnuniyetsizlikler varken, böyle uygun fiyatlı bir cihazı kullanan arkadaşların memnuniyetlerini dile getirmelerinden sonra ben de bugün itibariyle 1 adet sipariş verdim. Evde daha önce hiç hd uydu alıcısı kullanmadığımız için değişik bir deneyim olacak seyir bakımından :) Sorum şu, normal türksat uydusunda şifresiz olarak hd yayın yapan kaç tane kanal var arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?
  • Toplam 30 tane HD Kanal saydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.