Şimdi Ara

Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
10
Favori
12.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk oyunda senaryo modu olmaması ve botlarla yaptığımız maçlarda senaryo vari bir yapının bulunması ile eleştirilen Titanfall'ın ikinci oyununda sorunlar çözülüyor. Senaryo modu ile gelecek Titanfall 2 için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı.

    Oyun için yayınlanan bu ilk videoda kahraman olmanın zorluğunu anlatan hafif Rus aksanlı bir abimiz bulunuyor. Ve sürpriz bir şekilde titanların artık farklı silahlara sahip olacağını görüyoruz. Şimdilik bu kadar ama umarız senaryo, haritalar, titanlar ve oynanış açısından doyurucu bir oyun geliyordur. Tanıtım videosundaki diyaloğu da sizler için çevireyim:

    "Senin gibiler hep kahraman olmak ister. Kahraman olmanın sıkıntısı, inandığın şeyler için ölmeye hazır olmaktır. Senin yerinde olsam bu kadar zorlamazdım, daha uzun yaşarsın."



    KAYNAK : BSC
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyunu 2 gün önce kurdum .Biraz bakar sıkılırim diye düşünüyordum çünkü son zamanlarda nerede ise tüm oynadığım oyunlar öyle oluyor ,Hitman ,evil within 2 wolfestein vb gibi güncel oyunlar. Oynamaya başladım grafikler ,,silah sesleri ve çeşitliliği ,oynanabilirlik benim acayip hoşuma gitti başından kalkamadım oyunun . Son zamanlarda oynadığım en güzel oyun diyebilirim. Tavsiye ederim.
  • Electronic Arts, Titanfall 2’nin çıkış aralığını kendi takvimini de göz önünde bulundurarak resmen açıkladı.

    Genel kanının aksine Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Titanfall 2, 2017 başında değil, bu sonbaharda, yani 2016’da çıkıyor. Ekim-Aralık arası bir çıkış dönemi çizilen Titanfall 2, DICE tarafından gekiştirilen Battlefield 1’le de aynı dönemde piyasaya sunulmuş olacak.

    Titanfall 2 PC, Xbox One ve PS4 için geliştiriliyor. Geçtiğimiz ay tanıtım fragmanı yayımlanan oyunun dünya prömiyeriyse 12 Haziran’da yapılacak.


    [simage]
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 28 Mayıs 2016; 11:51:45 >




  • Reddit moderatörlerinden ilovegoogleglass nickli kullanıcı Titanfall 2'ye dair birkaç sızıntı bilgi ve oyunun posterini paylaştı.

    Multiplayer haritaların önceki oyuna göre çok daha büyük olacağını ve buna bağlı olarak oyuncu sayısının artacağını söyleyen kaynak ayrıca ön sipariş bonusu olarak Violator adında bir silahın oyunculara sunulacağına belirtti. Bunun dışında titan sürmede birçok yeni pilot yeteneğinin eklendiğini söyleyen ilovegoogleglass çıkış zamanına ise Ekim ayı dedi.

    [simage]
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    [/simage]




  • Seneryo modu olacak diye biliyorum.Güzel bir seneryo olsa çok güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeviL's

    Seneryo modu olacak diye biliyorum.Güzel bir seneryo olsa çok güzel olur.

    evet senaryo modu olucak bu sefer.. umutluyum ben güzel olursan alıcam inş.. gerçi paypalın kapanması kötü oldu...
  • titanfall 1 'i almıştım zamanında indirimden ama 2-3 saat oynadım sonra oynamadım. aslında güzelde oyundu ama neden tutmadı anlamadım. titanfall 2 tutar inşallah çünkü konsept olarak iyi bir oyun.

    ama baya casual. ondan tutmuyor sanırım.
  • Titanfall 2'nin çıkış dönemi belli oldu

    Sadece kısa bir tanıtım videosu ile karşımıza çıkan Titanfall 2'nin çıkış dönemi belli oldu. E3 2016 fuarında ve EA Play etkinliğinde tonla yeni bilgi ve video beklediğimiz oyunun çıkış tarihi Battlefield 1'e bağlı olacağı ve her iki oyunun da aynı dönemlerde piyasaya çıkacağı açıklandı.

    EA Games bugün yaptığı açıklamada Battlefield 1 ve Titanfall 2'nin 3 hafta arayla rafları süsleyeceğini duyurdu. Bu bağlamda Battlefield 1'in çıkış tarihi olan 21 Ekim'i göz önüne alırsak Titanfall 2'nin 30 Eylül - 11 Kasım tarihleri arasında bir çıkış tarihine kavuşacağını söyleyebiliriz.

    Anlaşılan EA Games hem Battlefield 1 ile hem de daha hızlı ve farklı bir oynanış vaat eden Titanfall 2 ile bu sene sonundaki çıkışlara damga vurma peşinde. Oyunun tam çıkış tarihi ise muhtemelen EA Play'de belli olacak.

    [simage]
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    [/simage]




  • Respawn Entertainment'in devam oyunu Titanfall 2'nin standart koleksiyoncu sürümü ve Uber sürümü Polonyalı bir perakendeci tarafından sızdırıldı.

    Standart sürümünde pilot figürü dikkat çekerken Uber sürümünde replika Titanfall 2 kaskı oldukça hoş görünüyor. Oyunun kapağı ise daha önce sızan posterin sol kısmının olduğunu da doğruluyor.

    Bu E3'te adını sıkça duyacağımız Titanfall 2'nin ultima.pl sitesi tarafından sızdırılan koleksiyoncu sürümlerine hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

    [simage]
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    [/simage]

    [simage]
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    [/simage]




  • TITANFALL 2 Gameplay Teaser Trailer E3 2016

  • Titanfall 2 Official Single Player Gameplay Trailer

    Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Haziran 2016; 20:43:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeviL's

    Titanfall 2 Official Single Player Gameplay Trailer

    Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.




    Eyw usta konuya yardımcı oluyosun sağolasın




  • Titanfall 2 Official Multiplayer Gameplay Trailer




    Rica ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Haziran 2016; 0:12:29 >
  • videolar mütiş olmus oyun motoru degişmişmi acaba bayabır renklenmıs ortalık hikayede soyle gezel bır gameplay verseler guzel olurdu
  • İlk oyun gayet eğlenceliydi fakat kısa zamanda tükenmesi beni üzmüştü. 2. oyunu da merakla falan beklemiyordum. Ama öyle bir video yayınladılar ki almamak mümkün değil. Battlefield 1'e hype yapıyordum da bu çok daha eğlenceli olacaktır oynanış olarak. Overwatch falan bitti şuan gözümde. Mekanikler çok iyi.
  • Ön sipariş olarak orginden başka biryerden almak mümkündür malum euro dan itiliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALLAR YANLIZ UCA

    Ön sipariş olarak orginden başka biryerden almak mümkündür malum euro dan itiliyorlar

    https://www.g2a.com/titanfall-2-origin-cd-key-preorder-global.html

    http://www.kinguin.net/category/25877/titanfall-2-origin-cd-key/




  • Singleplayer olacak olması çok iyi olmuş,senaryo ekibi de bildiğim kadarıyla COD'u en iyi zamanlarına getiren ekipmiş.Bakalım beklentim var bu oyundan
  • Titanfall 2'nin Haritaları ve Oyun Modları Ücretsiz Olacak

    [simage]
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    [/simage]

    İlk oyununda kısıtlı içerikler ile çıkan devamını da ücretli bir şekilde satmaya çalışan Respawn ve EA ikinci oyun adına güzel bir haber verdiler.

    PCGamer'a konuşan Respawn, Titanfall 2'nin çıkışından sonra gelecek tüm mod ve haritaların ücretsiz olacağını, eğer aldığımız bir ders varsa onun da ücretli harita satmamak olduğudur şeklinde bir açıklama yaptı.


    Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC(Origin) için çıkış yapacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 13 Haziran 2016; 20:15:50 >




  • Çok güzel haber. Almak için bir bahane daha oldu bana. Darısı diğer onlarca firmanın başına. Birde eski titanfall sahiplerine bir güzellik yapsalar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Çok güzel haber. Almak için bir bahane daha oldu bana. Darısı diğer onlarca firmanın başına. Birde eski titanfall sahiplerine bir güzellik yapsalar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.