Şimdi Ara

Max 300 Liraya Kadar Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar max 300 liraya alabileceğim, beni şarjı ile üzmeyecek ekran boyutu mümkünse 7'' den büyük, 8''-9'' olursa tadından yenmeyecek, performansıyla beni fazlaca üzmeyecek (performans dediğim de clash of clans vs oynayıp internette takılacak kadar) yola vs gidip gelirken 2-3 film izlettirecek, ekran çözünürlüğü, dokunmatiği güzel, iyi bir tablet arıyorum.

    Fiyat 200-249 bandında kalırsa daha mutlu olurum ama 300 liraya şu var bunu alırsan arkana bakmazsın diyeceğiniz bir tablete de hayır demem. Ha mümkünse lütfen güncelleme de alsın, rom, root filan yüklensin...

    Bir de intel atom vs mi almak mantıklı yoksa quad core'lar mı?



  • Lenovonın vardı bi modeli bak istersen
    İşini görür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt
    Hocam intel işlemcili performansı yüksek bir cihaz var 10"
    http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/reeder-a10ic-1280800-ips-1gb-ram-8gb-hafiza-P93869211
  • Bende takipteyim
  • Beyler bu nasıl sizce? Kullanıcı yorumlarında ekranına çok eleştri gelmiş ppi degerini bulamadım bilen kullanan var mı çok mu kötü?
    http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/navitech-neotab-h115-101-dort-cekirdekli-16gb-tablet-P91971009?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
  • Arkadaşlar teşekkür ederim, konuya baya geç cevap geldi, o ara kendim teknoloji marketleri gezdim Polypad'in yeni çıkan Octa11 diye bir tableti var onu aldım. Tabletten şimdilik memnunum şarj süresi, performansı tatmin edici.
  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt
    merhaba bende polypad octa11 tablet almayı düşünüyorum oyun için alacğımdan dolayı performans ekran kalitesi şarj süresi servis durumu nasıldır. kullandığınız süre içerisinde bulunduğunuz izlenimleri paylaşabilir misiniz? Kronik problemleri mevcut mudur? Şayet oyun için kullanıyorsanız oyunlarda donma kasma falan yaşıyor musunuz? genel anlamda memnun musunuz?
  • emredogan90 E kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben tabletten genel anlamda memnunum ama film izlemek ve sadece ve sadece clash of clans oynamak için kullanıyorum. Şarjı epey tatminkar, ekran parlaklıgı full şekilde 2 filmi rahat izliyorum, hatta 3. yü bile izlettirecek şarj kalıyor. Şimdiye kadar donma kasma vb problemle karşılaşmadım, ama dediğim gibi ben yoğun kullanmıyorum, genel olarak hiç bir şikayetim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.