Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
93
Favori
532.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG müdürü burayı takip ediyor (sunuz) muhakkak.

    Tespitlerim ve tavsiyelerim:
    Lg v10 gibi bir telefonun Türkiye de tutmamasının/tutturamamanızın sebebi telefonun bataryasının az gidiyor oluşu vs değil. Telefonun korkunç fiyatıyla beraber onu amorti edecek bariz bir özelliğinin (örneğin göze dişe dokunur bir şekilde ayan olan batarya olumsuzluğunu giderecek bir özelliğin) olmamasıydı? Yoksa telefon çok güzeldi. 2000 TL bandından o telefonu koy pazara bak kimse bakıyor mu şarjına boyutuna? Koymuşsun telefona cillop gibi parmak izi, ikinci ekran, çift kamera vs. ama satışlar rezalet, neden çünkü tüketici lehine bahsettiğimiz yırtıcı hiçbir bir avantajının olmamasıydı.

    LG G5 e gelirsek. Bugün hala çatış çatır LG G3 satılıyor, neden çünkü telefon ve fiyat uyumu şahaneydi. G4 de yüksekten sıçrayınca ve sadece kamera ayrıntısıyla Türkiye kullanıcılarına hitap edince istenilen başarı gelmedi.

    G5 Türkiyeye bu ay sonu itibariyle giriş yapacak ve muhtemelen 2299 TL fiyat çekeceksiniz.
    Bugün internet ortamının ve teknoloji alışkanlığının getirdiği durumu göz önüne alırsak insanlar paralel ithalat üzerinden ciddi bir şekilde alış veriş yapıyor ve buraların fiyatlarını kesinlikle dikkate alıyorlar.

    LG G3 bu sitelerde 900 TL ye bulunabiliyorken ve G4 de aynı şekilde 1300 TL civarında bulunabiliyorken, (G5 i sırf Samsung la kapışıyor diye fiyat arkadaşı yaparsanız) G5 i 2000 TL üstü bir fiyat ile sunmanız hiç de iyi bir algı yaratamayacaktır.

    LG G5 şu an dünyada çok farklı ve yeni bir ses getirmişken ve Türkiye'nin de LG için iyi bir pazar, sıçrama tahtası olduğu LG ve LG Türkiye tarafından çok iyi bir şekilde biliniyorken yanlış bir fiyat politikası yine aynı sonuçları verecektir kanımca.
    Bugün LG nin iyi bir telefon (G3 mesela) ile piyasada isim yapıp yıllarca satış sayılarını tazelemesi mi dersiniz, yoksa saman alevi gibi, kısa vadede bir sonraki modele kadar satış hedeflerini yakalaması mı dersiniz bilemem.

    Ben bir kullanıcı olarak elbette 2000 TL verdiysem 200 TL daha fazla verip bu telefonu alırım bir şekilde. Hatta birçok kullanıcı “e hadi ne yapalım” diyerekten alacaktır bu telefonu. Ama asıl mesele, yukarıda da değindiğimiz gibi, bu telefonu G2, G3, G4 kullanıcılarına mı satmak yoksa Samsung, İphone kullanıcılarını da bu kitleye katıp özellikle de Türkiye başarınızı daha ileriye mi taşımak?

    Şüphesiz LG reklam ve Pazar politikalarını bir telefon kullanıcısından daha iyi planlayabilecek kapasiteye sahiptir. Ancak ortada bir geçmiş ve istatistik var siz de takdir ederseniz. Ama insanın aklına da gelmiyor değil o can alıcı soru…




  • Apple telefonlarında istikrarlı bir şekilde fiyat artırdı. Bu yüzden de eski serilerini fiyatını düşürmek zorunda kalmadı.

    Şimdi iPhone 7'nin fiyatlandırması nasıl olacak? Ya fiyatları 4.000tl seviyesinden başlatacaklar. Böylece eski modellerin fiyatlarında hiç bir değişiklik yapmaya gerek olmaz.

    -Ve kullanıcılar da yaşasın telefonumun fiyatı düşmedi diye sevinmeye devam eder.

    Ama bu seferde yeni telefonu satınalmak çok daha zor ve imkansız olacak. En azından orta gelir seviyesi için.

    Bu yüzden ben bu politikayı tüketici lehine görmüyorum. Yani elinizdeki telefon değer kaybetmeli, kaybetmeli ki teknolojiyi 1 sene yada 2 sene geriden takip etse bile herkes o ürüne sahip olsun.

    1,5 yıl önce 2000tl ye aldığım LG G3 bugün 1000tl. Benim imkanım vardı ilk çıktığında bu parayı verip sahip oldum. Ama o parayı o gün veremeyen adam, zaten 1,5 sene beklemiş. Müsaade edin de uygun fiyata satın alabilsin.

    Apple gibi Samsung da fiyatlarını tırmandırmaya başladı. Bu tarz tüketici aleyhine yapılan fiyat politikaları sebebiyle direk firmalardan soğuyorum. Yani S7 Edge almam gider note 5 alırım demiyorum. Samsung'dan hiç bir ürün almam diyorum. Çünkü kendi tüketicisini ezmeye çalışıyor. Bu güne kadar hiç bir Apple ürünü almamamın başlıca sebebidir.

    Bu sadece teknoloji şirketleri için geçerli değil. Aynı şekilde çikolatalarında şeker den daha sağlıksız olan mısır şurubunu tercih eden firmaların ürünlerini de almıyorum. Sizi düşünmeyen firmayı siz de önemsemeyin, ürünlerini de görmezden gelin.. Her zaman bir alternatif vardır.
    Sen halen beni anlamamakta inad ediyorsun. Bak sana senin anlayabileceğin bir örnek vereyim, yoksa anlamayacaksın belli:

    - Diyelimki iş yerinde mesai 8:30'da başlıyor. Samsung S7 işe 8:30'da başladı ama HTC 10(yada LG G 5'de olabilir ikiside aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyor sonuçta) 8:35'te vardı işe biraz geç kaldı ama gün sonunda birde baktıkki; Samsung S7, 6 klasör dosya işlemi yapmışken HTC 10, 9 klasör dosya işlemi yapmış oluyor. Peki bu durumda patron olsan hangi çalışanını daha çok takdir edersin ? Tabikkide HTC 10'u değilmi ? Bak sonuçta daha fazla iş yapmış 3 Klasör kadar daha fazla iş yapmış. Böyle kıymetli bir elemanı ne diye 5 dk işe geç kaldı diye "sen çok kötüsün iş yapmıyorsun..." vs... şekilde kötüleyesinki ? adam zaten arı gibi çalışıyor iş yerine daha fazla faydası doknuyor...

    Şimdi sana kavraman için başka bir örnek daha vereyim: diyelimki senin bilgisayarda AMD 6850 Ekran kartı var ama SSD var. Benim bilgisayardada Asus GTX 970 ekran kartı var ama Seagate'in klasik HDD'si olsun.... Burada işlemci ve Ram gibi değerlerin aynı oluğunu kabul edersek ne olur sence ? Senin SSD'li Bilgisayarın daha hızlı oyunu açar ve gerekli aşamayı yükler ama ekran kartın vasat olduğu için oyundan pek keyif alamazsın, performansın düşük olur. Öte yandan benim PC'm seninkine göre oyunu geç açar ve aşamayı daha geç yükler ama ekran kartı çok daha iyi olduğu için. Oyundan aldığım keyif çok daha fazla olur..

    Şimdi gelelim test olayına, senin o pragramları 1-2 sn önce açan vasat ekran kartlı Samsung S7 yada Edge'in inan umrumda değil. Benim umrumda olan şey oyun içindeki performansıdır. Bak bunu kanıtlayacak 3D testinin resminide buraya atıyorum, görde ekran kartı nasıl olurmuş gör:



    Ek olarak S7 Edge'in içinde olan Mali T880 GPU "World of Tanks: Blitz" adlı oyunu maximum ayarlarda çalıştırmaktan acizken, Adreno 530 çok çok rahat bir şekilde maximum ayarlarda oyunu çalıştırabiliyor...

    Ayrıca yukarıdaki ifadende "Mali Cpu" demişsin ama Malinin GPU (ekran kartı) olduğunu bile bilmiyorsun... Birde bana burda çok bilmişlik taslamaya çalışma lütfen... Ben 1998 yılıdan beri Bilgisyar teknolojisi ile içiçeyim kendi bilgisayarımı kendim topluyorum ve oyun oynarken Ekran kartının, işlemciye göre daha etkili olduğunu biliyorum. Kaldıki Snapdragon dünyanın en çok satan mobil işlemcisi, Exynos 8890'un 8 çekirdekle yapmaya çalıştığını Snapdragon 820 4 çekirdekle yapıyor. Tekrar tekrar söylüyorum. Burada performans düşüşünün nedeni Mali GPU'dur, Exynos CPU değil, Samsung artık kendi ekran kartını kendi yapmalı taşeron şirket olan Mali'ye değil. Mali'nin , Adreno'yla boy ölçüşmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım...

    Cevabını aldıysan, lütfen vasat Samsung telefonunu ve Mali ekran kartını alda git. LG G5 ve HTC 10 forumlarında daha fazla ahkam kesip durma...
    Yani bu adamlar simdi barcelona da tum dunyaya tanittiklari telefondan 100 tane siparis edip turkiye magazalarinda teshir ve test edemiyorlar ve bir de 2800 fiyat cekiyorlar...demezler mi adama parasi yok yemeye bilmem atla gidiyor nereye...

    koca adam cikti dedi ki 2200 seviyesinde tutmaya calsiyoruz diye simdi de piyasa da yok adam:) cikip ne diyecek lansmanda ya da fiyatla ilgili bir soruda.

    Ayrica bu tekno siteleri niye bu ayibi haber yapmiyorlar ki. Boyle dedin de boyle cikti diye vs..

    Velev ki bu kadar tepkiden sonra telin fiyatini duusurdun..millet demeyecek mi demek ki goz gore gore bizi kekliyorlar. 21 subatta tel cikmis daha turkiyede mudurunde dahi bu telefon yok :)))

    test yapan adamlar dahi barcelona standindan goruntu vermis. Bu mudr kalite...gulelim bari. Merakla bekliyoruz fiyaskolari..
    Şahsen ben G5 alacak olsam 3,4 ay beklerim, sadece fiyatı için değil, LG yi takip ediyorum, hep bir LG telefona niyetleniyorum ama sonradan bir bir başlıyor kronik sorunlar. Bakınız LG G2 neredeyse tüm G2 ler ekran sararması sorunu yaşıyor, LG G3 kasa çatlaması ve batarya sorunu,neredeyse tüm G3 lerin kasası çatlıyor, LG G4 de kapanıp açılmama, ekran sorunları başgösterdi ve şuan çoğu insan bunlarla uğraşıyor...

    Tamam LG nin servisi düzgün çalışıyor olabilir ama telefonu sıfırla,servise teslim et, günlerce haftalarca bekle, telefonu teslim al, tekrar tek tek kurulum yap, bu arada yedek telefon temin et vs... vs... Bunlar benim için zulüm. O yüzden ben LG den çok korkuyorum vallahi. Şimdi kim bilir LG G5 hangi kronik sorunla gelir!!!
    Program kesinlikle yalan arkadaşlar hiç boşuna uğraşmayın

    Benim 2 tane bataryam var. İlk önce sağlam olan yeni bataryamı taktım %3 hata buldu, iyi hoş dedim düzelt dedim. Sonra %100 sağlıklı oldu

    Diğer bozuk bataryamı taktım sonra. Bu batarya %30 a gelince kapanıyor, o kadar ölü bi batarya. Programla taratayım dedim, bir de ne göreyim %100 sağlıklıymış hala diğer batarya var sanıyor içinde çakal.

    Yani kısacası yalan dolan
    O adam diye hitabettiginiz kisi benim,utanmadanda dalga geciyorsunuz,bu ne curet.Fahri avukatimi oldunuz lg nin.Oyun oynamam ancak oynasamda oynasakta cihaz kusurlu.Led ekranda ilk ve tek firma bu kabiliyeti gosteren.Firmanin kusurlari ayyuka cikmis tr pazarindan cekilmis sizin zihniyetinize bakin.Kraldan cok kralci olmayin,kimsenin kayigina binmeyin.Sorun yasadiginizda yalanci coban gibi yardim eden inanan olmaz.

    Iyi forumlar.
    Herhangi bir telefonu kötülemek yada övmek için yazmıyorum sadece verdiğin örnekler çok anlamsız olduğunu belirtmekten geçemeyeceğim telefonları bir bütün gibi değerlendirmek lazım bir cihazın gpu su iyi diye ona çok iyi cihaz diyemezsiniz kamerasından yazılımına kadar tüm detaylara bakmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akilsizvida

    quote:

    Orijinalden alıntı: noxcho95

    2800e alan adam 5 ay sonra 2.eli 1500e zor satar

    Elektronik ürünlerin kaderi bu zaten hocam, bu yüzden böyle bir durumla mutlu olmak çok anlamlı değil. iPhone bu konuda garip bir yere sahip, o istisna...

    Apple telefonlarında istikrarlı bir şekilde fiyat artırdı. Bu yüzden de eski serilerini fiyatını düşürmek zorunda kalmadı.

    Şimdi iPhone 7'nin fiyatlandırması nasıl olacak? Ya fiyatları 4.000tl seviyesinden başlatacaklar. Böylece eski modellerin fiyatlarında hiç bir değişiklik yapmaya gerek olmaz.

    -Ve kullanıcılar da yaşasın telefonumun fiyatı düşmedi diye sevinmeye devam eder.

    Ama bu seferde yeni telefonu satınalmak çok daha zor ve imkansız olacak. En azından orta gelir seviyesi için.

    Bu yüzden ben bu politikayı tüketici lehine görmüyorum. Yani elinizdeki telefon değer kaybetmeli, kaybetmeli ki teknolojiyi 1 sene yada 2 sene geriden takip etse bile herkes o ürüne sahip olsun.

    1,5 yıl önce 2000tl ye aldığım LG G3 bugün 1000tl. Benim imkanım vardı ilk çıktığında bu parayı verip sahip oldum. Ama o parayı o gün veremeyen adam, zaten 1,5 sene beklemiş. Müsaade edin de uygun fiyata satın alabilsin.

    Apple gibi Samsung da fiyatlarını tırmandırmaya başladı. Bu tarz tüketici aleyhine yapılan fiyat politikaları sebebiyle direk firmalardan soğuyorum. Yani S7 Edge almam gider note 5 alırım demiyorum. Samsung'dan hiç bir ürün almam diyorum. Çünkü kendi tüketicisini ezmeye çalışıyor. Bu güne kadar hiç bir Apple ürünü almamamın başlıca sebebidir.

    Bu sadece teknoloji şirketleri için geçerli değil. Aynı şekilde çikolatalarında şeker den daha sağlıksız olan mısır şurubunu tercih eden firmaların ürünlerini de almıyorum. Sizi düşünmeyen firmayı siz de önemsemeyin, ürünlerini de görmezden gelin.. Her zaman bir alternatif vardır.




  • Tasarımı beğenen bir tek ben miyim? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Pc mark da shiftdelete 4.58 dakika ekran süresi almış g5 ile. İnanılmaz kötü sonuçlar. G3 le başlayan, g4 ile devam eden şarj sorunu lg de g5 ile tavana vuracak sanırım. Yazılım falan denmesin 2800 mah pil ile istedikleri kadar optimizasyon yapsınlar boşa. Birisi de yedek batarya demiş. Yeni çıkmış bir g5 in orjinal bataryası minimum 150 tl olur. Sen mi vericen cebinden?

    Düz s7- g5 farkı. S7 edge ile farkı koymuyorum gözünüz kanar

    Gsmarena
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★




    Samsung (S7 ve S7 Edge) önce adam gibi ekran kartı çıkarsın. Mali T880 resmen Adreno 530'un altında eziliyor( % 50 fark yiyor)... Çifte standartçı iki yüzlü Samsung'un telefonlarını kesinlikle almam Adreno GPU'lu çıkncaya kadar. Ha birde demişsin ya 150 Tl verebilecenmi, ben HTC 10 alacağım büyük ihtimal 3000 Tl bir telefon alabilen birisi, Lg G5 alırsa 150 Tl gibi küçük bir rakamı ödeyemezmi sence ? Tutki adam öğrenci yada aasgari ücretli tutar taksitle alır. 150 Tl'yi neden gözünde büyütüyorsun anlamadım ? Dediğim gibi Samsung alsın o çöp ekran kartını başka birine satsın. Çifte standartçı iki yüzlü Samsung....

    Tüm speed testlerde samsung daha hızlı. Oyunları da daha hızlı açıyor. Yeniden video linki attırma bana. Öyle çöpe can kurban. Vulkan teknolojisini de destekliyor mali cpu. Farkını o zaman daha iyi ortaya koyacak cpu. Kaldi ki s6 serisi bile tüm oyunları su gibi oynatırken ondan yüzde 50 güçlü olan exynos mali ikisi hayli hayli oynatır konuşturmayın adamı. Markette gta 5 mi var? Aynı oyunlar 3 senedir.


    150 tl yi küçük görüyorsun da o 150 tl farkla 3600 mah pilli samsung türkiye garantili s7 edge alınıyor zaten. Sana samsung al diyen yok ayrıca. Senin gibi fanlara değil kullanacak telefon arayanlara söylüyoruz. Seni ilgilendiren bir şey yok. htc demişsin telefondan çok anlıyorsun gerçekten. güle güle kullan.

    Sen halen beni anlamamakta inad ediyorsun. Bak sana senin anlayabileceğin bir örnek vereyim, yoksa anlamayacaksın belli:

    - Diyelimki iş yerinde mesai 8:30'da başlıyor. Samsung S7 işe 8:30'da başladı ama HTC 10(yada LG G 5'de olabilir ikiside aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyor sonuçta) 8:35'te vardı işe biraz geç kaldı ama gün sonunda birde baktıkki; Samsung S7, 6 klasör dosya işlemi yapmışken HTC 10, 9 klasör dosya işlemi yapmış oluyor. Peki bu durumda patron olsan hangi çalışanını daha çok takdir edersin ? Tabikkide HTC 10'u değilmi ? Bak sonuçta daha fazla iş yapmış 3 Klasör kadar daha fazla iş yapmış. Böyle kıymetli bir elemanı ne diye 5 dk işe geç kaldı diye "sen çok kötüsün iş yapmıyorsun..." vs... şekilde kötüleyesinki ? adam zaten arı gibi çalışıyor iş yerine daha fazla faydası doknuyor...

    Şimdi sana kavraman için başka bir örnek daha vereyim: diyelimki senin bilgisayarda AMD 6850 Ekran kartı var ama SSD var. Benim bilgisayardada Asus GTX 970 ekran kartı var ama Seagate'in klasik HDD'si olsun.... Burada işlemci ve Ram gibi değerlerin aynı oluğunu kabul edersek ne olur sence ? Senin SSD'li Bilgisayarın daha hızlı oyunu açar ve gerekli aşamayı yükler ama ekran kartın vasat olduğu için oyundan pek keyif alamazsın, performansın düşük olur. Öte yandan benim PC'm seninkine göre oyunu geç açar ve aşamayı daha geç yükler ama ekran kartı çok daha iyi olduğu için. Oyundan aldığım keyif çok daha fazla olur..

    Şimdi gelelim test olayına, senin o pragramları 1-2 sn önce açan vasat ekran kartlı Samsung S7 yada Edge'in inan umrumda değil. Benim umrumda olan şey oyun içindeki performansıdır. Bak bunu kanıtlayacak 3D testinin resminide buraya atıyorum, görde ekran kartı nasıl olurmuş gör:

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    Ek olarak S7 Edge'in içinde olan Mali T880 GPU "World of Tanks: Blitz" adlı oyunu maximum ayarlarda çalıştırmaktan acizken, Adreno 530 çok çok rahat bir şekilde maximum ayarlarda oyunu çalıştırabiliyor...

    Ayrıca yukarıdaki ifadende "Mali Cpu" demişsin ama Malinin GPU (ekran kartı) olduğunu bile bilmiyorsun... Birde bana burda çok bilmişlik taslamaya çalışma lütfen... Ben 1998 yılıdan beri Bilgisyar teknolojisi ile içiçeyim kendi bilgisayarımı kendim topluyorum ve oyun oynarken Ekran kartının, işlemciye göre daha etkili olduğunu biliyorum. Kaldıki Snapdragon dünyanın en çok satan mobil işlemcisi, Exynos 8890'un 8 çekirdekle yapmaya çalıştığını Snapdragon 820 4 çekirdekle yapıyor. Tekrar tekrar söylüyorum. Burada performans düşüşünün nedeni Mali GPU'dur, Exynos CPU değil, Samsung artık kendi ekran kartını kendi yapmalı taşeron şirket olan Mali'ye değil. Mali'nin , Adreno'yla boy ölçüşmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım...

    Cevabını aldıysan, lütfen vasat Samsung telefonunu ve Mali ekran kartını alda git. LG G5 ve HTC 10 forumlarında daha fazla ahkam kesip durma...




  • Yani bu adamlar simdi barcelona da tum dunyaya tanittiklari telefondan 100 tane siparis edip turkiye magazalarinda teshir ve test edemiyorlar ve bir de 2800 fiyat cekiyorlar...demezler mi adama parasi yok yemeye bilmem atla gidiyor nereye...

    koca adam cikti dedi ki 2200 seviyesinde tutmaya calsiyoruz diye simdi de piyasa da yok adam:) cikip ne diyecek lansmanda ya da fiyatla ilgili bir soruda.

    Ayrica bu tekno siteleri niye bu ayibi haber yapmiyorlar ki. Boyle dedin de boyle cikti diye vs..

    Velev ki bu kadar tepkiden sonra telin fiyatini duusurdun..millet demeyecek mi demek ki goz gore gore bizi kekliyorlar. 21 subatta tel cikmis daha turkiyede mudurunde dahi bu telefon yok :)))

    test yapan adamlar dahi barcelona standindan goruntu vermis. Bu mudr kalite...gulelim bari. Merakla bekliyoruz fiyaskolari..
  • Şahsen ben G5 alacak olsam 3,4 ay beklerim, sadece fiyatı için değil, LG yi takip ediyorum, hep bir LG telefona niyetleniyorum ama sonradan bir bir başlıyor kronik sorunlar. Bakınız LG G2 neredeyse tüm G2 ler ekran sararması sorunu yaşıyor, LG G3 kasa çatlaması ve batarya sorunu,neredeyse tüm G3 lerin kasası çatlıyor, LG G4 de kapanıp açılmama, ekran sorunları başgösterdi ve şuan çoğu insan bunlarla uğraşıyor...

    Tamam LG nin servisi düzgün çalışıyor olabilir ama telefonu sıfırla,servise teslim et, günlerce haftalarca bekle, telefonu teslim al, tekrar tek tek kurulum yap, bu arada yedek telefon temin et vs... vs... Bunlar benim için zulüm. O yüzden ben LG den çok korkuyorum vallahi. Şimdi kim bilir LG G5 hangi kronik sorunla gelir!!!
  • Özellikle @OLIHOGDES kardeşime katılmamak elde değil. Ben sadece forumu işten arta kalan zamanında takip eden biriyim(mesaj sayımdanda anlarsınız) çok fazla aktif yazan biri değilim

    Şunda anlaşalım artık!!! Cihazı kötüleyecek, yere vuracak, fiyatı fazla, özellikleri iyi değil vs vs diye destan yazarak burada show yapan insanı şahsım adına istemiyorum.(hele bir arkadaş vardı forumda 1-2 hafta önce edge alıp aramızdan ayrıldı. Her paylaşımında lg türkiye sorumlusuna gömüp neden geç çıktığını, fiyatının neden bu şekilde olduğunu, istifa etmesini gerektiğini :) vs vs daha ürün çıkmadan telefona göme göme bir hal olmuştu. Hatta ve hatta ben büyük bir şirkette satın alma sorumlusuyum filan diye başlayıp peşin param var öyle alıcam diyip sonra taksit kovalamıştı ben bu arkadaşın art niyetli olup kendi showunu yapıp gittiğine inanıyorum. Bana ne ulen senin işinden! Önerim şudur: Herkes ne iş yaptığını iştahla anlatıp bi önceki aya ait maaş bordrosunu buraya yazmasını öneriyorum(!) ben niye öveyim kendimi burada!! Nasıl egosu var bazı kişilerin anlamıyorum ki! Dipnot maaşım ondan en az 1.5 kat fazladır bende öveyim kendimi :):):)

    Sayın saygıdeğer forumdaşlar çoğunuzun düşünceleri, paylaşımları çok değerli. Ve de yalnız olmadığımı biliyorum. Sizden ricam şudur.

    Cihaza gömmeyin! Telefon ulen bu nasa menşeli bir uzay modülü değil! Babanızın parasıyla yaşadığınız şu çağda canınızın sıkıntısını öfke mastürbasyonu yaparak buraya saçmasapan kusmayın. İnanın benim gibi hayat dolu insana şunları yazdırmak için çok uğraştınız!! (kendini bilip paylaşım yapanlar hariç)

    Fiyat mı çok geldi? çok geldi de git
    Özellik mi az geldi? az de git
    Samsung S7 şöyle ayfon 6s böyle lg zaten bok(!) diyip kusma buraya! Git o telefonun forumuna konuş be olm Bok atma markaya...

    Buraya benim gibi takip için, cihazdan haberdar olmak için girip paylaşımları okuyan insan sayısı çok çok fazla bunu bilerek eleştiri yapın!

    "Benim en doğal hakkım eleştirmek hep iyi konuşmak zorunda mıyım?" Diyip markanın milyonlarca arge yapıp yüzlerce kişinin emek harcadığı bir şeye nefret kusmayın!

    Özetim şudur;
    Bu şekilde yaşayan arkadaşlara diyorumki
    Benimde senin salak salak düşüncelerini okumak için zamanım yok! Gerçekten faydalı şeyler okumak istiyorum kendi adıma...

    Kusura bakın yada bakmayın :) yalnız olmadığımı gayet iyi biliyorum.

    Herkese değil iyi niyetli insanlara iyi forumlar!




  •  ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★



    Teknik Özellikler

    Ekran: 5.3" IPS LCD QHD 1440 x 2560, (~554 ppi), Gorilla Glass 4

    Platform: Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)

    Chipset: Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 - H850
    Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652 - H840

    CPU: Dual-core 2.15 GHz Kryo & dual-core 1.6 GHz Kryo - H850
    Quad-core Cortex-A72 & quad-core Cortex-A53 - H840

    GPU: Adreno 530 - H850
    Adreno 510 - H840

    Ram: 4 GB LPDDR4

    Depolama: 32 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)

    Kamera: 16 MP (f/1.8) + 8 MP (f/2.4), laser autofocus, OIS (3-axis), LED flash, Konum etiketi, touch focus, yüz/gülümseme algılama, panorama, HDR

    Ön Kamera: 8 MP, f/2.0, 1080p@30fps

    Video: 2160p@30fps, 1080p@60fps, HDR, stereo ses kayıt

    Sensörler: Parmakizi okuyucu, Göz tarayıcı, ivmeölçer, jiroskop, yakınlık, pusula, barometre, color spectrum

    Batarya: 2800 mAh, Hızlı şarj 30 dk/%83, kablosuz şarj, değiştirilebilir batarya

    Radio: FM radio

    USB: v3.0, Type-C 1.0 reversible konnektör, USB On-The-Go

    Diğer: Herzaman açık ekran, metal kasa.



    LG G5 Tanıtım videoları:









    LG G5 Modüler Aksesuarları:


    LG CAM Plus

    LG'nin Cam Plus adını verdiği aksesuarı G5'i daha iddalı bir fotoğraf makinasına dönüştürüyor.
    Profesyonel kameralardaki rahat tutuşu ve konforu yakalayabilmek için LG bu aksesuarının üzerine güç, deklanşör, kayıt ve yakınlaştırma düğmeleri yerleştirmiş.
    Ayrıca Cam Plus'ın içinde bulunan 1200mAh batarya sayesinde G5'in bataryası toplamda 4000mAh'a çıkmış oluyor.
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★



    LG Hi-Fi Plus

    LG G5'in diğer modüler arkadaşı ise Hi-Fi Plus. Bu modüler aksesuar ise LG G5 üzerinde yüksek kalitede ses ve müzik deneyimini sunmak için.
    Taşınabilir bir ses oynatma cihazı vazifesi görmesi ve 32bit 384kHz yüksek ses formatlarını desteklemesi için Bang & Olufsen ortaklığı ile geliştirilen LG Hi-Fİ Plus, G5 dışındaki diğer akıllı telefonlara, Mac, Android ve Windows kullanan bilgisayarlara bağlanabilen bir yapıya sahip.
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★


    LG G5 Hi-Fi Dac İncelemesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 13 Ağustos 2016; 14:33:48 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarizma06

    Sanırım G Flex 2 kullanıcısısınız hocam gayet tabi beğenerek para verip aldığınız bi cihaz gözünüze daha iyi gelebilir saygı duyarım lakin ben aynı duygular içerisinde değilim özellik olarak da daha iyi olabilir malesef bana hitap etmiyor ben şahsi düşüncelerimi belirttim üzerinize alınmayın.

    Ek olarak hiçbir problem yaşamadım cihazda yaşasaydım eğer istediği kadar güzel olsun bi kere soğuyunca insan olmuyor stabillik ve sorunsuzluk herşeyden önce gelir orası ayrı tabiki.

    Samimi mesajınız için teşekkür ederim. Ben de G3 bakarken G Flex 2 ile tanıştım. Zevk meselesi elbette herkes aynı cihazı sevse tek bir model olurdu. 3-5 ayda bir sıkılıp yeni telefon alan birisiyim. Flex 2 ye de iPhone 5C'den geçiş yaptım. Ondan önce de LG Nexus 4 kullanıp servisinden memnuniyetsiz kalmıştım. Anlayacağınız hiçbir markanın fanatiği değilim, her zaman verdiğim paraya karşı aldığım değere bakarım. Flex 2 ile LG bana 1150 TL'ye Snapdragon 810, Adreno 430, LPDDR4 Ram, Curved P-Oled ekran ve bir sürü özellik kattı. Bundan çok memnun kaldım ve cihazın ekranında ufak bir kronik sorun var. Gri renklerde sarımtrak bir renk çıkarıyor. Eminim Samsung'da olsa ekranı bile değiştirmezler ancak LG bu durumda kullanıcısına sıfır kapalı kutu LG G4 vererek benim gönlümü kazandı. Kız arkadaşım da G2 kullanıyor. Tam 2 sene oldu ve daha geçen ay cihazı formatladık. Apple bile bu kadar süre sonra şişme yaparken LG bana gerçek anlamda verdiğim paranın hakkını veriyor.






    G5 konusuna gelirsek eğer, bence çok ama çok farklı bir konsept. Ben mesela şu an G Flex 2 cihazımın kulaklık çıkışını beğenmiyorum. Ancak G5 olsaydı eğer bang olufsen modülünü satın alıp telefonuma istediğim özelliği katabilirdim. Flex 2 ye veya başka bir telefona bunu katmak çok zor. Bu açıdan LG sektöründe devrim yapmıştır. Bu modülleri uygun fiyatlara sunarsa, akabinde ciddi satış rakamlarına ulaşırsa, adım gibi eminim bütün markalar bu modüler tasarımı kullanır.

    Onun dışında donanımsal bazda cihaza batarya dışında söylenecek bir şey yok. Halkımızın dilinde full+full olmuş.

    Tasarımsal bazda ben ses tuşlarının V10 ve G serisinde olduğu gibi geleneksel tasarımda olmasını isterdim. Bu tasarım artık LG G serisi ile özdeşmişti. Metal kasa ilk olarak paslanmaz çelik çerçeve ile V10'da görmüştük. V10-G3 melezi gibi çerçeveyi metal, arka kapağı fırçalanmış alüminyum görünümlü plastik gibi yapabilirdi. Ama bu sefer LG, gerçekten yapması gerekeni yapıp ilk defa tamamen metal kasa kullandı. Bence en doğrusunu yaptı. Ayrıca modüler tasarım kullanarak pili çıkartılabilir yaptı, hafıza kartını takılabilir yapmaya devam etti, parmak izi dendi, parmak izini de koydu. Aksesuar dendi, tasarımından güç alarak en etkili aksesuarları lansmanla beraber tanıttı. G2 istendi, G2'ye benzeyen ama bence tip-duruş olarak cihazın bütününe yakışmayan, ama yine de kabul edilebilir, sırıtmayan bir tasarım sundu.

    Bence LG ,yapması gereken her şeyi şu an için yaptı. Geriye kalan tek şey fiyatlandırma. Eğer ki bu telefon;

    Standart paketiyle 1999TL,
    B&O aksesuarı ile 2199TL,
    B&O+Kulaklık ile 2299TL

    Şeklinde bir fiyatlandırma yaparsa bırakın çok satmayı, yok satar. Bu donanımın en az 3 yıl daha götüreceği aşikar. Ben daha da ileri gidiyorum, bu tasarım ve lansman ile LG, bu yıl Apple'ın önüne geçmiştir, sektörde Samsung'u devirmeye aday olmuştur. Bana Nokia heyecanı yaşattı diyebilirim.. Bu dediğimi bir çok kişi çok iyi anlayacaktır.




  • G2'den sonra ekran kenarları konusunda gittikçe kötüleşti tasarım.
  • Hayırlı ramazanlar..ilk sahurumuz..ilk orucumuz..tüm ramazan hayır bereket sağlık ve nihayetinde bayramında mutluluk ve neşe getirsin tüm ailemize ve herkese inşAllah..
  • Yahu herşeyi geçtim şu g5 e 2800 verilmez alan şöyledir böyledir diyen zümreye ne desem bilemedim s7 ye verilir ama dimi önceki serilerin aynısı çıkan bir tel kasa bile aynı ama samsung olunca verilir boş muhabbet yapıyosunuz 2016 nın en dikkat çeken telefonu diyor yetkili otoriteler hala bıdı bıdı yapıyosunuz. Adamlar en azından iyi yada kötü tasarımı herşeyi değiştirdi g4 ten bile geçilir samsung gibi toza karşı bilmembe getirip sürmedi piyasaya alsamda almasamda lg yi tebrik ediyorum. İnşallah uygun fiyattan çıkar samsunga 3300lira bayılanlar yada bayılmayı reva görenler akıllanır. Hiç bir telefonun 2000üstü olmaması gerektiğini düşünüp lansmanı beklemeye başlıyorum.
  • operatör kampanyaları =
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★
  • Piyasadaki bu sene çıkmış olan bütün cihazları kullanmış biri olarak, iPhone kullanıp Android'de sürekli iPhone'u arayan biri olarak ilk kez sattığım G5'den sonra özletti kendini G5 ve yeniden G5 aldım. Hakkatten bu cihaz tam bi canavar. Kamerası aşık ediyor insanı, arka kamera olsun ön kamera olsun gerçekten efsane. Geniş açı ise bi yere gittiğinizde inanılmaz derecede insanı sürekli fotoğraf çekmeye teşfik ediyor, kamera ile pek işim olmazdı ancak elimde G5 olunca sürekli çıkarıp çıkarıp fotoğraf çekiyorum, kamerası için alınır bu cihaz, DSLR makineleri aratmayan cinsten. Ghost Screen sorunu bence abartılıyor. Android konusunda samsung, huewei, xaomi konularına girin bi ton sorunlar her cihazda var, huewei lerde bildirim sorunu her cihazda var nerdeyse kimse abanmıyor, konu LG olunca daha bi abanıyor insanlar anlamıyorum sebebini. Sonuçta cihazda bi sorun çıktımı LG getir değiştirelim demiyormu diyor, g3 sahiplerine g5Se vermedimi verdi. g4 sahiplerine al G5 kullan demedimi dedi, yok istemiyorsan paranı geri verelim demedimi bu firma dedi. ee daha ne bu kadar LG konusunda bi karalama var, haksızlık ediliyor bu firmaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 16 Eylül 2016; 12:17:35 >




  • S7 varken kimse gidip bu telefona 2800tl vermez, en az 500 tl ucuz olmalıki s7 ile yarışabilsin.
  • LG G5 İNCELEMEM:

    TASARIM:
    --- Tasarım göreceli bir kavram olmakla birlikte şahsen beğendim. Telefon ince ve hafif. Kasanın üst kısmındaki arkaya doğru olan eğim telefonun tasarımına özgünlük katmış. Gümüş renk kullanıyorum. Renginden gayet memnunum.
    --- Telefonda USB Type-C kullanılması gelecek adına iyi düşünülmüş. Ayrıca USB Type-C nin 3.0 destekli olması PC'den hızlı veri alışverişi için ideal olmuş.
    --- Hoparlörün sol altta olması telefonu yalnızca sağ el ile kullananlar için iyi olmamış. Çünkü telefonu tek el ile kavrarken sağ el serçe parmağı hoparlörü kapatabiliyor. Bunun sonucunda müzik dinleyip telefonda takılırken ses kaybı yaşayabiliyorsunuz.

    EKRAN:
    --- Ekran 2k olduğu için gayet keskin görüntüler sunuyor. Fakat parlaklığı düşük. Sanırım pil ömrünü uzatmak için parlaklıktan feragat etmiş LG. Yalnız çok acayiptirki güneş altında otomatik parlaklık ile kullanıldığında parlaklık seviyesi nerdeyse 2 katına çıkıyor :) Yani ekran görünebilirlik için ideal seviyeye geliyor. Tabi parlaklık duruma göre birden düşebiliyorda :)
    --- Ekran Gorilla Glass 4 ile kaplı olduğu için çiziklere karşı dayanıklı. Ayrıca kutudan ekran üzerinde koruyucu ince bir jelatin takılmış olarak çıkıyor.

    MALZEME KALİTESİ:
    --- Metal alaşımlı bir gövde var telefonda. Fakat üstünde kaporta boyası var :) Bu boya metal kasadaki anten çizgilerini kapatarak yekpare bir kasa görüntüsü veriyor. Bu nedenle telefon hissiyat olarak "ben metal kasayım" diyemiyor. Gövde boya ile kaplandığı için çizilebilme ihtimalide çok yüksek. Şahsen silikon bir kılıf ile kullanıyorum telefonu.

    YAZILIM:
    --- Telefonun arayüzü gayet rahat ve kullanışlı. Bloatware yazılımlar yok denecek kadar az. Arayüzü nerdeyse hTC'nin Sense arayüzü kadar sade, Samsung'un Touchwizz arayüzünden çok daha iyi durumda.
    --- İkon paketleri, temalar ve yazı karakterlerini isteğimize göre kolaylıkla değiştirebilme imkanı sunmuş bize LG. Hatta bu konuda o kadar özgürüz ki klavye için bile farklı temalar yükleyebiliyoruz.
    --- Klavye demişken ben çok memnunum çünkü bütün Türkçe karakterler klavye üzerinde gözükür durumda. O nedenle daha hızlı yazı yazmak mümkün. Ayrıca klavyenin ekrandaki yüksekliğini ya da genişliğini kendi kullanımınıza göre ayarlayabiliyorsunuz.
    --- Always On Display(Her zaman açık ekran) çok iyi düşünülerek yazılmış bir özellik olmuş. S7 serisinde bu özellikte whatsapp gibi 3. parti uygulama bildirimleri gözükmezken LG G5'te tam aksine bütün bildirimler gözüküyor. Çok beğendim. Ayrıca Saat olan yere kendi isminizi ya da ufak bir yazı yazabilir , yazı karakterini istediğiniz fontu kullanarak değiştirebilirsiniz.
    --- Çift tıkla ekran açıp kapamak oldukça pratik.
    --- Parmak izi algılaması yeterli düzeyde ama daha iyi olabilirdi. Bu tarayıcının arka tarafa konumlandırılması biraz zorluk katıyor ama kullandıkça alışılabilir.
    --- Çalarken titretme, kulağa götürünce cevaplama, arama geldiğinde ters çevirerek sessize alma, kulaklık takıldığında açılacak olan uygulamayı belirleme vb. gibi gayet kullanışlı,küçük ve yararlı yazılımsal özellikler var.
    --- Qslide adı verilen, bazı dahili uygulamaları küçük pencereler halinde açmamızı sağlayan çok faydalı bir özellik mevcut. Çok beğendim çünkü bu küçük pencerelerin görünebilirliğini bile ayarlayabiliyoruz. Az transparan ya da tamamen transparan yapmak gibi.
    --- Sanal tuşların yerlerini ve özelliklerini istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Mesela ekran görüntüsü almak için bir tuş ya da QSlide App'lerini çalıştırmak için bir tuş yerleştirebiliyoruz.

    KAMERA:
    --- Odaklama hızı çok iyi ve seri çalışıyor.
    --- Işıklı ortamlarda çekilen fotoğraflar ve videolar gayet başarılı. Düşük ışıkta ise yeterli.
    --- Geniş açı çekme özelliği harika olmuş. Özellikle bu özelliği video kaydederkende kullanabilmek oldukça memnun etti beni.
    --- Video çekimlerinde 60 FPS kayıt olmaması beni üzdü. LG sanırım 4k videoların yeterli olabileceğini düşünerek böyle bir karar almış. Tabiki 30 FPS kayıtta gayet yeterli seviyede ama 30 FPS kayıttan daha kaliteli ve 4k çekimlerden daha az yer kaplayan videolar 60 FPS çekim ile sağlanıyor.
    --- Çektiğimiz video ve fotoğrafları anında paylaşım yapmaya yarayan güzel bir özellik koymuş LG. Çok beğendim bu yararlı özelliği.

    SES:
    --- Hoparlör ses çıkışı gayet yüksek ve kaliteli. Yalnız son ses seviyesinde biraz bozulma yaşanabiliyor. Tabi bunu anlayabilmek için dikkatli dinlemeniz gerekir. Hemen anlaşılabilecek bir durum değil.
    --- Kulaklık ses çıkışı ve kalitesi muazzam olmuş bence. LG'yi tebrik etmeli.
    --- Bluetooth kulaklıkla veya hoparlör ile müzik dinleyenlerde oldukça memnun kalacaktır. Çünkü G5'in donanımsal olarak verdiği destek sayesinde yüksek çözünürlüklü sesleri hiç bozulmadan kablosuz ses çıkışlarına aktarabilmek mümkün kılınmış.

    PİL:
    --- Hızlı şarj desteklemesi ve yekpare metal gövdeye rağmen pilin değiştirilebilir olması çok iyi düşünülmüş. LG gayet iyi bir iş çıkarmış. Ne kadar sürede şarj oluyor sorusu için aşağıdaki linkte güzel bir inceleme var orayı inceleyin lütfen :

    http://www.silikonvadisi.tv/genel/lg-g5-hizli-sarj-ozelligi-ne-kadar-hizli-94761.html

    --- Pil performansı aşağıdaki gibidir. Bu sadece bir örnektir. Herkesin kullanımı farklı olduğu için performansta farklılık gösterecektir...

    Gece 3'te şarjdan çıkarıldı. Sabah saat 10 buçuğa kadar telefona dokunulmadı. Always On Display özelliği açık. Senkronizasyon açık. Saat 10'dan  itibaren yoğun olarak kullanmaya başladım. %85'e kadar Wi-fi sonrasında mobil veri ile kullandım. Oyun oynamadım. Yoğun olarak UC Browser ve Whatsapp kullandım. Ara sıra Facebook'ta takıldım. 25 dakika konuşma yaptım...


    Bu mesaja eklenen görseller:

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    Almayı düşünen arkadaşlarıma inşallah faydalı bir yazı olur...

    İyi forumlar dilerim.

    Not: Telefon yüzde 5'e düştüğü zaman ekran kararınca ekran görüntüsü alamamışım :) o nedenle şarja takmak zorunda kaldım telefonu 1 dakika kadar. Siz ekran süresini %5 kalan pil ile 4 saat 40 dk olarak bilin arkadaşlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 3 Temmuz 2016; 19:35:43 >




  • G5 i hangi kafayla satıyorları pek tartışmamak gerek G4 ün kafası neyse onunla satıyorlar, az önce gttgdy dan sms geldi 999TL ......ne küfür ettim azdır ben yılbaşında 2000tl civarına tr garantili G4 aldım sözde indirim ve sorunları bitmedi-dünde 10 saatliğine S7 di kullandım kamera harici G4 ve eminimki G5 e de feci fark atıyor ve en güzelide DAC çipi var kulaklık takıp müzik dinlediğinizde ses sahnesinin rengi ve genişliği hemen fark ediliyor. 4 adet farklı LG modelinden sonra G4 beni feci dağıttı çift pil 10.000mah besleme ve quick charger artı bir sürü aksesuara rağmen ve yetkili servisinde cihazı yazılım yükleyip göndermesi soğuttu.... ki samsungun yetkili servisi bin beter onuda biliyoruz. LG nin hiç bir cihazı 1200tl bantını aşmayı haketmiyor problemlerinden dolayı tabii bu benim ön yargım.
  • 4 gün sonunda g5 i satıp tekrar s7 ye döndüm. cihaz bana kullanışlı gelmedi. kamera çıkıntısı fazla, pil kısmı çok hassas, sanki heran bükülecekmiş gibi geldi bana. ekran s7 ye göre daha mat ama renkler daha gerçekçi ona katılıyorum. sesi hoparlör sesi düşük geldi s7 ye göre. kamera çok iyi ama geniş açı da görüntüler iyi değil yada uzaklaştırdığı için bana öyle geldi. s7 nin su geçirmezlik özelliği olduğundan yağmurda filan çekinmeden konuşuyordum. g5 i nerdeyse cebimde ıslanacak diye korkarak kullandım. kasanın çizilmeye müsait olması filan beni soğuttu. ancak snapdragon 820 işlemcisi ve adreno 530 grafik birimi gerçekten çok iyi. menüsü çok hızlı. always on özelliği çok kötü. bir kere ekranda görünen saat tek tip. ikincisi pil durumunu göstermiyor. üçüncüsü gece karanlıkta always on'un ışığı ekranı aydınlatıyor. s7 de always on un çeşitli varyasyonları var, pil durumunu da gösteriyor ve gösterilen saat tarih ve pil durumu harici ekranın geri kalanı hem gündüz hem gece zifiri karanlık.g5 deki gibi hafif bir parlama olmuyor siyah kısımlarda. ekranı üstten kaydırarak indirdiğimizde çıkan seçenekler çok az s7 deki gibi iki parmakla indirince seçenekler çoğalmıyor.bunun yanında ekran uyandırma olayını g2 den bu yana severek kullanıyordum. ayrıca her uzaktan kumandayı tanıtabildiğimiz uzaktan kumanda özelliği de çok kullandığım bir özellikdi.
    bu yazdıklarım benim görüşlerim, cihazlar zaten çok güzel (lg g5 galaxy s7 htc 10 veya iphone 6s) ama alışkanlıklar da önemli benim için...
    g5 hızlı şarjı çok iyi yarım saat de %70 kesin dolduruyor ancak usb type c girişli olması beni mahvetti. gm 5 plus ın kutusundan bile micro usb den usb type c ye dönüştürücü çıkıyor ama g5 in kutusunda yok. bir kaç aksesuarcıya sordum bu aparatı satanda bulamadım.bu olayda tekrar s7 ye geçmeme büyük sebep oldu.aksesuarları hem piyasada yok hemde çok pahalı fiyatlar. oysa s7 nin vr gözlüğünü 200 e bulabiliyorum. 360 cam çok hoşuma gitti ayrıca çıkarsa ve alternatifi olmazsa onu alabilirim. gerçi htc re de işimi görüyor ama 360 cam güzel ürün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serselner_ -- 11 Mayıs 2016; 15:53:53 >




  • Ben HTC 10 alacak birisi olarak yabancı sitelerde okuduğum kullanıcı yorumlarını paylaşayım. G5 takılma vs hiç bir şey yapmıyor, S7 de kullananlar bu konuda S7'den daha iyi olduğunu yazmış, hatta S7 nasıl takılıyor görmek isterseniz 300 fotoğraf olan galeri de arka arkaya resim açın ya da arka plandaki uygulamalar arasında geçiş yapmaya başlayın farkı anlarsınız şeklinde örnekler veren var. Kamera olarak çok iyi hatta bazıları en çok G5'i beğenmiş. Pil günü rahat çıkarıyor. Bir çok kişi G5'in parmak izi okuyucusunun arkada olmasını daha çok beğenmiş. Bu böyle gidiyor, telefonu sevdiyseniz sıkıntı yok. Wifi ile ilgili biraz daha az çekme sorunundan bahsedenler olmuş, onlarda iş yeri ya da iki katlı ev ortamları için yorum yapmış.

    Kulaklık sesi konusunda da müzisyen birisinin yorumunu paylaşayım, 10'u dinlemeseydim G5 alırdım yazmış, S7'den çok daha iyi bulmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 12 Mayıs 2016; 15:39:02 >
  • Hayırdır, komisyon mu alıyorsun satılan her telefondan? Yukarıdaki arkadaş ben önceki sayfada almayı düşünüp de nelerden yakınmışsam aynı şeyleri yazmış, ona yazacaktım senin şu gereksiz mesajını görünce duramadım. Bir sürü almayı düşünen insan var, iyi-kötü yönleri hakkında herkes yorum yapıyor, herkes de burayı okuyup ona göre fikrini şekillendiriyor tercih yapıyor, insanlar her türlü yorumu okuyacaklar. Dünya para verip aldım da olumsuz yorum okumak istemiyorum, keyfim kaçıyor diyorsan okuma, gelmiş adam gibi görüşünü fikrini yazan millete de itibar etmeyin diyor, sana mı soracak millet neye kime itibar edip etmeyeceğini? Telefonla ilgili varsa olumlu yorumların çok sevmişsen beğenmişsen yazarsın neyse bunlar biter gider, isteyen beğenir isteyen beğenmez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.