Şimdi Ara

2006 Palio VAN 1.3 Multijet Ön Koltuk Yatırma, Cam Açma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    2006 model palio van 1.3 multijet var. Arkası kapalı. Cam taktırıp koltuk koymak istiyorum ama ön koltuklar yatmıyor internette araştırdım çok tatmin edici birşey bulamadım. Çoğu 2004 2005 model araçlarda öne yatan koltuklardan var yan tarafındaki mandalı çekmek suretiyle öne yatıyor rahatlıkla arkaya geçiş sağlanıyor. Bu mandal sonradan mı ilave ediliyor yoksa başka marka model aracın koltuklarını mı takıyorlar ?

    Ayrıca bu işlemleri yapan arkadaşlar varsa ricam bu taban döşemesi koltuk montajı vs nasıl yaptılar acaba ?

    Ruhsata işletme kısmınıda proje çizen firmalara danıştım seri tip onay yapan firmalar yapıyomuş ve halen ruhsata işlenebiliyormuş yalnız sadece açıklama kısmında çift sıra koltuklu yandan camlı yazıyormuş yine aynı kamyonet olarak geçiyor.
    650 tl gibi de bir proje ücreti istiyorlar. 200 muayene 200 ruhsat yaprak değişimi koltuk cam emniyet kemeri vs resmi olarak maliyetli bir işlem.

    Bir de merak ettiğim cam koltuk işlenmiş araçlarda genelde panelvan yazıyor e-devlet sorgulamasında bunların vergisi panelvan olarak mı yatıyor ? Ayrıca nadir de olsa kapalı kasa plaioları sorguladığımda onlarda da panelvan yazıyor bazılarında bunun nedeni nedir ? Bu van olayları baya karışık heralde.

    Birde son olarak önceden hep normal otomobil aracım vardı 6. basamaktan sigorta yaptırıyordum. Kullanım tarzı aynı olması halinde devam eder diyor peki bu palio van'a sigorta yaptırırken 4. basamaktan mı başlayacam yoksa hasarsızlığımı kullanabilirmiyim ?

    Teşekkürler







  • Aynı cevaplara benimde ihtiyacım var.Bu konuda bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
  • Güncel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.