Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (1678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16761677167816791680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 160 mblık son güncellemeyi yükledim galeri biraz değişmiş onun dışında olumlu olumsuz etki göremedim ilerleyen günlerde editlerim
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz farklı markalar daha çok bilgisayardan sanal gerçeklik deneyimi yaşamak için uygun ve fiyatları da ona göre.
    Ben özellikle Samsung ürünü Gear VR ın digiturkplay uygulaması ile maç seyrederken ne kadar tatmin edici olabileceğini merak ediyorum.Bir de VR2 ile ilgili kafa karıştıran fiyatlar var. Her ikisini birden satan düzgün bir site bulamadım.Bu iki ürün arasında da kullanım deneyimlerini forumda paylaşmak isteyenler olabilir umuyorum.
  • hamza06018 H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bazı ülkelere daha önce geliyor ya ordan deneyimleyen arkadaşlar vardır belki diye dedim. Bataryaya olumlu etkilesinde başka bir şey istemiyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea'dan Vodafon a taşıdım hattımı ve S7 Edge aldım. 2 ila 6 güne Telefonu vereceklermiş. Ben hemen alacağım diyerek gidince şimdi beklemek can sıkıcı. Birde üstüne verdikleri hattı kaybettim. Yenisini çıkaracaklar ama hattımın vodafona geçmiş olması lazımmış
  • Yeni aldigim duz s7 dha hic birsey yuklemedm hat bile tkmadim sadwcw camera vs seylerle oynadm 15 dk filan asiri derecede isindi bu normalmi arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mburak32

    benim s7 edge dubaiden alinma garanti gecermi burda

    SAMSUNG KANUNLARI

    YURT DIŞI ÇİHAZLAR GARANTİ OLMASI İÇİN

    AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKESİNDEN FATURALI OLMASI GEREKİR

    VE 1 YILDIR
  • Yeni güncellemeyi kurdum Çözünürlük değiştirme özelliği geldi sandım ancak gene fasa fiso gereksiz bir güncelleme
  • Merhaba telefonu alalı 2 ay oluyor ilk şarjı bilmeden hızlı şarj yaptım telefonu kutudan aldığımda şarjı %50 ydi benim şarjım 1 gün zar zor çıkartıyor sabah 7 akşam 7 kısacası gün içinde parlaklık otomatikte sürekli elimde telefon beklemede durduğu yok neredeyse ha bire internet instagram swarm falan boş durdurmuyorum ama olursa bi film izlersem işte şu gibi gidiyor o zaman şarji ilk şarjı hızlı şarj yapmam lazım bi alakası var mı olayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokrenkli kullanıcısına yanıt
    az önce benim telden baktım: Digiturk Play ın VR uygulaması henüz yok. 25 Eylül derbisi (BJK-GS) VIP tribünden 360 derece kaydedilip Digiturk Playle VR üzerinden verilecekmiş. Fikir güzel ama pratikte min. 90' maçın VR la izlenmesi baş ağrısı, göz yorgunluğu, mide bulantısını da beraberinde getirecektir :)) zaten çözünürlük yine düşük olur TV den izleme keyfini sunmaz...

    VR tarafına baktığımızda çok fazla uygulama yok zaten en iyileri Netflix, oyunda Temple Run bir de güzel demo videoları (plajda gezen güzel kızlar :)), denize dalışta köpekbalığıyla yüzleşmek vs)

    Edit: şimdi aklıma geldi: Gear VR+S7/Edge ikilisi 90 dakika hatta aşabilecek maçı izlemeye uygun olmaz. Çünkü VR takıldıktan sonra S7 ler çok ısınıyor ve 1 saati bulmadan VRda telefon ısındığından soğuması için otomatik kapanacaktır, VR ı cihazdan sökün uyarısı geliyor. Sarjı su gibi içmesi de ek negatifliği... yani maç için alınmaz, TVden güzel görüntüyle rahat izlemek varken ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 24 Ağustos 2016; 17:36:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ARKADAŞLAR BİRİNİZ CEVAPLARSIN KONUDAN UZAK KALDIM BİLMİYORUM . NOTE 7 ARAYÜZÜ S7 EDGE GELECEK Mİ . O KADAR PARA VERDİK GELMESSE AYIP EDERLER .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinaydin

    ARKADAŞLAR BİRİNİZ CEVAPLARSIN KONUDAN UZAK KALDIM BİLMİYORUM . NOTE 7 ARAYÜZÜ S7 EDGE GELECEK Mİ . O KADAR PARA VERDİK GELMESSE AYIP EDERLER .

    Hocam tahminim android 7.0 ile gelir bu tahmin tabi
  • Merhabalar,
    Resimdeki güncellemeyi kurup da memnun kalan varmı acaba.?
    Kimi arkadaşlar pilden şikayetçi. Ona göre kurulum yapalım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilde çok ciddi bi toparlanma var arkadaşlar son güncellemede.
  • Arkadaşlar Galeriden=>Albümlere girdiğimde daha önce yalnızca resimleri görürdüm. Şimdi ise bir albüme girdiğimde sol seritte bütün albümler sağda ise resimler gözüküyor, bu nedenle albüm içindeki resimlere kalan alan az oluyor. Nasıl eski haline getirebilirim?
  • Vstrix kullanıcısına yanıt
    Evet bende o şekilde almıştım.4. Gün geçiş sağlanmıştı ve koşarak gidip aldım:) Vr gözlüğünüzü almayı unutmayın tvlerde beleşe diye bağırıyorlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    S7 Edge sahibiyim ve Samsung VR gözlüğüm de var. Acaba Sanal Gerçeklik uygulamalarını ve videolarını ücretsiz ve mümkünse toplu temin etmek için kaynaklar var mıdır ?
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    VR uygulaması henüz yok biliyorum benim sözettiğim digiturkplay üzerinden film izler gibi maç izlemekti.

    Enerji sorunu da çok önemli değil ama ısınma konusu ciddi problem. Hele yayının kesilmesi kabul edilemez.
    Uyarı için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric cartman

    Arkadaşlar Galeriden=>Albümlere girdiğimde daha önce yalnızca resimleri görürdüm. Şimdi ise bir albüme girdiğimde sol seritte bütün albümler sağda ise resimler gözüküyor, bu nedenle albüm içindeki resimlere kalan alan az oluyor. Nasıl eski haline getirebilirim?

    Tam albümler ile fotoğrafların ayrılma çizgisinden sol tarafa doğru çek parmağını düzelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertugrul_0707 E kullanıcısına yanıt
    VR gözlük hediyesinden bahsetmediler bana. Vatan Bilgisayarın reklamında gördüm onu ama Vatandan almak gerekir diye düşündüm. Kampanya koşullarını okuyayım bir daha. Ayrıca Mesaj geldi cuma geçiş tamammış. Pazartesi akşamı başvurmuştum. Benimde 4 gün sürdü.
  • Bu teli ilk aldigimizda kapalimi acikmi sarj etcez birde kac saat sarjda kalmali yardimci olablcek varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16761677167816791680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.