Şimdi Ara

LENOVO A7010 NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
22.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar
    Evkur da gördüğüm Lenovo'nun bu modeli henüz Türkiye de yok. Özellikleri iyi görünüyor. Müzik dinlemeyi seven biri olarak öndeki stereo hoparlörler ve Dolby Atmos desteği çok cezbedici. Şu anda Huawei G7 kullanıyorum ve çok memnunum. Bu telefon G7'den geçmeye değer mi? Siz ne düşünüyorsunuz?


    http://www.evkur.com.tr/lenovo-a7010-dual-sim-siyah.html



  • Bence değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisb99 -- 2 Şubat 2016; 19:53:11 >
  • Barisb99 B kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Daha önce herhangi bir Lenovo telefon kullandınız mı? Malzeme kalitesi, tasarım, batarya ve kamera konusunda Huawei kadar iyi midir? Bu saydığım özellikler G7'nin en beğendiğim tarafları. Sadece ses kalitesi beni tatmin etmiyor. Lenovo ise bu konuda çok iyi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo iyi de bu k4 note modeli sanırım. 1200 tl fazla olmuş o paraya p1 modeli daha mantıklı görünüyor özellikle pil açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4 note bile değilmiş onun düşük özelliklere sahip modeli bu 2 gb ram. Çok uygun olması lazımdı bu telefonun olması gereken fiyatı 999 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı uygun değil şimdilik Sadece Evkurda var hocam.Kutu içeriği zengin oluyor Lenovo Telefonların ama kulaklık için aynı şeyi diyemem.Batarya'da MediaTek kullandığı için Bendeki 2900 Mah A7000 5 saat üstü 6 saat aşağısı gidiyor.Kamera konusunda menüsü çok zengin değil ama yeterli.
    Dolby için baya fark ediyor hocam yada biz iyi kandırılmışız
  • Fiyat konusunda ki eleştirilere katılıyorum. Birincisi bu telefon resmi olarak Türkiye'ye gelmedi. O nedenle gerçek satış fiyatını bilmiyoruz. İkincisi Ev kur fiyatları yüksek tutuyor, taksit ile verdiği için. Şu anda kullandığım G7 batarya konusunda mükemmel. 7–8 saat ekran süresi alınabiliyor. Yoğun kullanımda bile 6 saati görüyor. Lenovo'nun da bu konuda iyi olduğunu biliyorum. Bu modelde 3600 mAh batarya var, üzmeyeceğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 3 Şubat 2016; 0:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G7 den geçmeye değmez

    Bu fiyata kesinlikle değmez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan computer da var ama stokta yok diyrt nasıl ki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sayın vaskin77, benim daha telefonum yok ama Yoga Tablet 8" modelini kullanıyorum iki senedir. Malzeme kalitesi çok iyi. Diğer özellikleri de. Hatta söyle diyebilirim ki Casper marka bilgisayarımdan çok daha iyi. Fiyatı konusunda da bir fikrim var. Tasarımını Motorola yapmış ondan bu kadar pahalı olabilir.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/2599-37113/huawei-ascend-g7_lenovo-a7010/
    http://kiyaslahadi.com/tr/1/707,262/lenovo-a7010-vs-huawei-ascend-g7/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisb99 -- 4 Şubat 2016; 22:01:19 >




  • Ben kullaniyorum 2haftadir ustelik k4 note den dusuk ozelliklere sahip denilmis sadece 3gb ram degilde 2gb ram onun disinda bildigin k4 note ustelik g7de kullandim ben suan annemde g7 sormak istedigin varsa sorabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetcoban_gs

    Ben kullaniyorum 2haftadir ustelik k4 note den dusuk ozelliklere sahip denilmis sadece 3gb ram degilde 2gb ram onun disinda bildigin k4 note ustelik g7de kullandim ben suan annemde g7 sormak istedigin varsa sorabilirsin

    Merhaba
    Öncelikle hayırlı olsun telefonunuz. İlk sorum telefonu nereden ve ne kadara aldınız? Bu telefon normalde şu an Türkiye de satılmıyor. Evkur da satılan muhtemelen paralel ithalattır. Sizin telefonda radyo var mı? Son olarak hoparlör ve kulaklık sesi nasıl? Bu telefonu araştırmamın en önemli sebebi ses kalitesinin iyi görünüyor olması.
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun Hindistan satış fiyatı 10,999 rupi. Bu da yaklaşık 474 TL yapıyor. Ev kur cidden iyi tokatlıyor. Türkiye'ye 799–899 TL gibi bir fiyattan gelirse iş yapabilir.

    http://www.smartprix.com/mobiles/lenovo-a7010-p1101d7qp58x

    Not: Türkiye'de ki vicdansız vergilendirme sistemi bizi ne hale getirmiş. Bizim gibi az gelişmiş bir ülke olan Hindistan da 500 TL bile olmayan telefon için iki katı fiyatla gelirse iyi olur diyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 5 Şubat 2016; 1:16:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle turkiyede hic bir telefonda bu ses kalitesini bulamazsin ses cikisi mukemmel kulaklik sesi standart ki kulakligi oyle cok kaliteli bise degil telefonu alir almaz 5 6 guncelleme yapti batarya oerformansi 5 saat civari ekran suresi aliyorum yogun internet kullaniminda telefonun ekranida oldukca kaliteli evkurdaki lenovo turkiye garantili paralel ithalat degil ben gayet memnunum ustelik telefonda sanal gerceklikde var parmak izi okuyucuda seri calisiyo
    Edit:radyo var ama aktif degil root gerekli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcoban_gs -- 5 Şubat 2016; 3:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan computera da gelecekmiş orda da aynı fiyat. Lenovo Türkiye ye mesaj attım resmi garanti altında yakın bir zamanda Lenovo Türkiye sitesinede koyacaklarmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama Hindistan da biz de Gelişmekte olan ülkeler sinifindayiz senin dediğin ülkeler Afrika, gibi adi bilinmeyen ülkeler.
    Hem şu da var Ülkede Asgari maaş en alt maaş demektir sen bunu yükseltirsen otomatik olarak memur maaşı gibi ücretlerin değeri düşecektir,dolar biraz düşse de 2.60 civarına gelene kadar hiçbir ise yaramıyor.
    Size tavsiyem eğer sadece sosyal medya kullanacak ve müzik tutkunu olanların Lenovo A6010 alabileceğini tavsiye edebilirim.Fiyatı hakikaten iyi,Dolby Mevcut,Snapdragon kullaniyor, 2Gb Ramli ve ayrıca yeni.Fiyatı da 540 lira civarinda.Batarya da iyi gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media markt da gelmiş nasıl tel sizce?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Bimeks ten A6010 aldım. hiç fena değil. sadece pili feci hızlı azalıyor. umarım düzelir. onun dışında memnunum, kamera sony sensör olsa daha iyi çekerdi. anladığım kadarıyla sony sensör değil.
  • bu telefon media markt ve vatanda 1200 tl. aynı fiyata 10 taksitle evkurdan da alınabiliyor.benim gibi kredi ve kredi kartı kullanımında sıkıntı yaşayanlar evkura yönelebilir.
    bence şu anda en iyi fiyat/performans telefonu meizu mx5 dir.bu kadar özelliği içinde barındırsın fiyatıda 1400 tl olsun.yukarıda bahsettiğim sebebten dolayı mecbur evkura yöneliyorum.ama en azından evkurda vatan ve media markt a göre fiyat farkıda yok.diğer telefonlarda evkuru biliyor herkes zaten.
    ahmetcoban_gs telefonu kullanıyorsun deneyimlerini paylaşırmısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strident -- 15 Şubat 2016; 22:15:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.