Şimdi Ara

TTNET'İ GEÇTİM AİRFİBER SİSTEMİNİ SEÇTİM ( DURUNET )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MÜMKÜNSE SON SAYFAYA KADAR TEK TEK OKUYUN! ZAMANINIZ YOKSA SONUCA ULAŞMAK İÇİN SON SAYFAYA BAKIN. MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESE CEVAP VERİYORUM.

    SON DURUM GÜNCELLEMESİ :EĞER AİRFİBER SİSTEMİ YERİNE BAŞKA ALTERNATİF SEÇENEKLERİNİZ VARSA ONLARA YÖNELİN, AİRFİBERİ EN SON SEÇENEK OLARAK GÖRÜN İSTERİM. ZİRA BEN DAHA UYGUN BİR ALTERNATİF BULDUĞUM ANDA ONA GEÇMEYİ PLANLIYORUM, (SUPERBOX GİBİ AMA ODA ÇOK PAHALI ), FİBER ALT YAPI GELENE KADAR İDARE ETMEYİ PLANLIYORUM.TATİL İÇİN GELEN YAZLIKÇILAR İÇİN ÇOK GÜZEL ASLINDA, AMA SÜREKLİ YAŞIYORSANIZ, İNTERNETTE ÇOK VAKİT GEÇİRECEKSENİZ, EĞER İŞİNİZ İNTERNET İLE DOĞRUDAN İLGİLİ İSE BU SİSTEM ÇOK SAĞLAM BİR SİSTEM DEĞİL, BEL BAĞLAMAYIN DERİM.

    güncelleme fiyatlar baya arttı (kurdan dolayı) aylık 55 tl veriyorum kısmen memnunum. ama metro diye bir iss almışlar dowloand 100 mbpsh e kadar ulaşıyormuş çok pahalı olduğu için deniyemedim


    Baştan söylemek istiyorum: öncelikle yazımda olabilecek anlatım bozukluğu, imla hataları için hepinizden özür dilerim. bugün kullanmaya başladığım İnternet sağlayıcısı. şimdilik iyi gibi en azından benden 16 mbps lik parası alıp 3,30 mbps veren (hemde İnternet ile bağlandığım halde!! altyapı onu destekliyormuş ! ) ttnet den çok daha iyi. didimde görünce çok araştırdım, el ile tutulur bir şey görmedim. bu kablosuz internet sağlayıcıları hakkında (Airfiber diye geçiyor sistem), sanırım yeni yeni popüler oluyor. sonunda ttnet hızına dayanamadım, gittim araştırdığım kadarıyla didim de en bilgili olanlardan betanet ile anlaştım, 200 tl verip bir çatıya küçük bir alet kurduruyorsunuz, 30 tl de aylık 8mbps veriyorsunuz , ve güzel olan anlaşma yok isterseniz yüklüyorsunuz 30tl verip. akk vs yok. ama dediğim gibi daha bugün kullanmaya başladım ilerde burayı editlerim. ha söylemeyi unutmuşum. akk yok olayı biraz yalan gibi 30 tl lik pakete akk var.bireysel paketlerin hepsine var, ama şöyle var; sadece indirme yaparken var, yani mesela film indiriyorsunuz, ilk 5 dk 8mbpsh de iken sistem dowloand yapıldığını algılayınca hızınızı otomatik 3mbpsh e düşürüyor. 3mbpsh de indirime yapıyor, ama indirmeyi durduğunuzda yada indirme bittiğinde geri 8mbpsh e çıkıyor hızınız bilginiz olsun. dediğim gibi sadece dowloand da var yani (bkz: streaming) de yok bu durum yani indirmeyin (atıyorum) 1 gün boyunca film izleyin İnternet, yada netflix' den, youtube 'den istediğinizi izleyin. Hiç bir şekilde hızınız düşmüyor, 8mbpsh de kalıyor.

    Sadece indirirken var o hız düşmesi, kurumsal pakette bu durumda yokmuş, bağlayan abi bunu söyledi, kurumsal paket fiyatları olarak 10mpsh 130tl gibi bir rakam dedi. Yani "Alırım 30 tl ye 8mbpsh hız, yada bireysel paketlerden bir tanesine para veririm, hayvan gibi arşiv yaparım." Diye düşünürseniz yapamazsınız!
    Çünkü indirme yaptığınız anda, (en fazla 5 dk sonra ) 3mbpsh e düşüyor hızınız. o yüzden indirme için kurumsal paketlere bakın.! ben ilerleyen aylarda bir tane kurumsal paketi deneyip, burayı düzenlerim.
    Ayrıca kurumsal paketler için, eğer bağlatığınız 200 tl lik aletin kurumsal hızları desteklemesi gerek, desteklemiyorsa, (benimki 16mbpsh e kadar destekliyor ama oturduğunuz yerin sinyal aldığı noktaya göre değişen bir durummuş betanetten gelen abi (mutkandı adı) bunu söyledi. O zaman kurumsal anten (daha büyük onlar uydu çanağı gibi). Onu kurdurmak zorunda kalıyorsunuz, ve onlarda 600tl den başlıyor, en az.! (sadece aletlerin internet fiyatları bunlar. bağlayan firmalar, bağlama, işçilik ücreti vs verebilir, kar koyabilirler ama en az 600-800tl arası gözden çıkartın derim.) ama tüm hızlara çıkıyormuş çekim gücü artıyor sonuçta. zamanla burayı düzenlerim.
    Bireysel paket- kurumsal paket karşılaştırması yaparım. ayrıca: BETANET TE interneti, durunnetten alıyormuş, sitesi için yamdaki linke tokla.internet siteleri

    Edit: 1 hafta oldu sanırım, hala bir sorun yaşamadım (nazar değmesin.) kurulduğu ilk 2 gün hava gayet iyidi, tek korkum fırtına ve kötü hava koşullarıydı, hatta çalışmaz diye bile düşündüm,çünkü sonuçta çatıda sadece şu kadarcık bir ,bağlı ve bir ethernet kablosu iniyor modeme o kadar, haliyle çalışmaz diye sizde düşünebilirsiniz, ben öyle düşündüm ama öyle olmadı. çatır çatır çalışıyor,şiddetli yağmur,fırtına (bir ara 30km/saati geçtiği burada rüzgar) ama internet hızında bir düşüş dahi yaşamadım, ha bir iki kere kopma yaşadım, ama bilgim dahilinde kopma yaşadım. bilgim dahilinde derken, bilgi almaya gittiğimde, "ne şartlarda internetim kopar?" dediğimde betanet deki abi "bazen uzun süre elektrik gelmeyince, istasyonlardaki akülerde haliyle bitiyor, o yüzden sinyal kesintimiz olabiliyor" dedi. anlayışla karşıladım. didimde çok elektrik gitmediği için, gittiğinde en fazla 2 saate geldiği için, elektrik kesintisi yüzünden en fazla 30 dk internetsiz kaldığımı söylemeliyim, başka hiç bir şekilde kopmadım. ama gözüm hala kurumsal tamamen indirmede sınırsız olan paketlerde...

    önemli !! : ha söz konusu deneyimlerim kesinlikle kişiseldir, belki ben şanslıyım, oturduğum alan vs sorun yaşatmadı, ama betanet'in facebook gruplarında hiç sorun yaşayana rastlamadım, sürekli gruplarında kaldım yorumlara baktım. "acaba siliyorlar mı yorumları " diye düşündüm, izledim, ama yok, herkes memnundu. dedim ya baya araştırdım bu aleti kurdurduğum betaneti yani, hatta şuan başlığına yazdığım duruneti bile ürün kurulduktan, abi gittikten sonra bana aktivasyon mesajı gelince öğrendim. belki sorun yaşamamın sebebi didimin en sakin en boş, en dağ başı mahallesinde aydın/didim-efeler mahallesi (en fazla 3 katlı villaların oluştuğu yüksek bina olmayan, oturan hane sayısı en fazla 10 ve yaş ortalaması 50+ olduğu için internet çok kullanılmayan, koca bir alan) oturduğum için olabilir. hatta buyrun yakından görün,yani ve sistemi kurdurduğum yer betanet'tir, didimin bu konuda en bilgili,en sağlam yeri diyebilirim betanet, didimde yaşıyor, bu sistemi düşünüyorsanız başka hiç bir yere bakmayın, betanet e gidin derim, reklam olduğunu düşünüyorsanız, gidin benim gibi 2-4 ay araştırın,sorun. ttnette sürünün, ben 4 ay kadar araştırdım, betanet'i seçmek ile hata yapmadığımı o kötü fırtınalı havalarda aletin uçup gitmemesinden anladım, internet hizmetini durunetten alan bir sistemdir.

    Yani demem o ki bu yazı sadece size bilgi olsun, kullanıyorum aşırı memnunum, ha gider başka ilde, başka şartlarda yaptırırsınız, orada başka bir servis sağlayıcı vardır, kurulum yapan firma bambaşkadır, betanet, durunet yoktur onu bilemem.sizin il/ilçenizde'ki servis sağlayıcının, paket fiyatlarında/hızlarında değişiklik olabilir, çünkü bu anlattıklarım betanet, durunet için. yani indirme yapınca hızının düşmesi yani akk olayı durunet firmasına özel bir şey olabilir, bilmiyorum. bu yazıyı sadece size, bu sistemi yaptıracaksanız, neler sormanız gerektiği hakkında bilgi vermek için yazmaktayım,çünkü ben hiç bu tarz bir yazı bulamadım.

    siz akk olayını bir sorun, akk diye sorarsanız yok derler çünkü akk değil gerçekten, siz "oyun, film indirmek istiyorum , arşiv yapılacak,hızda bir düşüş olur mu ? bu önemli benim için" diye sorun, diğer yandan yaptırdığınız yerde(eviniz veya iş yerleriniz) sinyal kesilir mi ? sinyal neden kesilir,etrafta sinyal kirliliği olduğu zaman kesilir mi? hangi şartlarda sistem verimi düşer? şeklinde sorular sorun, kullanıcıları varsa (cafe, otel gibi ) öğrenin,hatta gidin o cafelere/otellere (ben yaptım), çalışanlarına sorun "betanet/internet ile ilgili hiç şikayet aldınız mı?" diye. araştırın, yani bu yazıya bakıp, "ooo süpermiş" diye atlayıp işi bilmeyen birine yaptırır, memnun kalmazsınız falan vebal almayayım.

    ben bu sistemi araştırdım, betanet dediğim yeri araştırırken görmedim bile (çarşıda bir pasajın içinde ama ona gidene kadar 10 larca böyle firma var), hemen hemen bu işlerle ilgilenen forum buldum. eğer kafanızda bu sistem hakkında başka il/ilçelerde sorularınız varsa şu foruma kayıt olup, konu açıp sorabilirsiniz.çok yardımcı oluyorlar, ben forumdan önce, merkezde, bir kaç başka firmaya sordum. çok tatminkar cevaplar alamadım, bilgisiz geldiler forumu bulduğumda konu açtım, ve betanet ile forum sayesinde tanıştım. forumda önerince 1-2 hafta forum profilini de inceledim, yaptığı işlere baktım, açtığı başlıklara, yazdıklarına baktım, sonra iletişime geçip kendisinden bilgiler aldım. aklımda tek bir soru işareti kalmadı. ve kurulum için ilk söylediği fiyat merkez, cadde üstündeki yerlerden 50-60 tl daha ucuzdu.

    nazar korkusu editi: ulan bende durunet virali gibi, bunu herkese söylüyorum nazar değmez umarım. kısacası (kurulum hariç o 200 tl nakit ) ama aylık 30 tl ye, adil kullanım kotasından kısmen olarak kurtarmıştır. hatta dün bir baktım 100gb ye yakın kullanmışım. ayrıca google maps den bulunduğum bölgeyi bir daha göründe boş bir alan olduğunu daha iyi görüp anlayabilirsiniz ve evet! gerçekten yeni çekildi bu fotoğraflar. tekrar buyrun teşekkürler betanet, teşekkürler durunet. ttnetten kurtuldum.

    tekrar söylüyorum: söz konusu firmalarla uzaktan yakından alakam yoktur, olamazda. ulan zaten forum sayesinde tanıştım. ondan öncesi araştırırken, betanet den bihaber birisiydim. bu yazıyı sadece bilgi vermek amaçlı girdim, reklam amaçlı değil. çünkü bu entry yi girdiğim tarihe kadar, bu air fiber sistemi ile ilgili hiç detaylı kullanıcı yorumu bulamadım. ilerde bir sıkıntı çıkarsa emin olun burayı editler yazarım.

    3ay sonra edit: evet hala aynı sistemi kullanmaktayım. sorun yaşamadım mı ? tabi ki ara sıra kopmalar oldu ama en fazla 2 saat sonra geldiğini gördüm bu 3 aylık süreçte. bir de son zamanlarda hızım 5 mbpsh e düştü nedenini sorunca onlarında alt yapısının türk telekom olduğu için hız problemi yaşandığını anlattılar. yakında türk telekom tekelinden kurtulacaklarını öğrendim. ama genel olarak memnunum. ah bir de bir şey indirirken hızım düşmeyen 120 tl lik paketi denesem ne güzel olacaktı ama hala deneyemedim çalıştığım için. radyasyon konusunda da sıkıntınız olmasın şu entryi yazana kadar herhangi bir evrim geçirmedim. yada vucudumda bir şey çıkmadı bu kadar korkmayın. ha illa radyasyona takıcam diyorsanız o kafanızı telefondan kaldırıp çevrenize bakın! telefona bakmaktan kafanız kalkmazken çevrenize kaç adet baz istasyonu yapılmış bir görün isterim. efendim şuraya kullandığım 3 ayın gb miktarlarını yazab trafik raporunu koyayım da inanmıyorsanız görün. evet ! bunların hepsini min 3mbpsh ( çok nadir indirme yaparken düşen hız ) ama genelde 7-8 mbpsh hızda kullandım. ttnetten iyidir. ha ttnet hala duruyor iptal ettirmek istediğimde kalan ayların en kötü verdikleri modemin parasını almaya çalışınca iptal ettirmedim her ayın başında ttnetin ip sini girip akk yi dolduruyorum daha sonra geri duru nete geçiyorum ( duruneti kurarken abi duruneti otomatik ttnete manuel bağlanabilirsin demişti ) durunette bir kopma olduğunda hoop 1 ip ile ttnete geçiyorum bilginiz olsun. durunet raporu ile ilgili resime burdan bakabilirsiniz.

    4. ay editi: arkadaşlar fiyatlar sanırım biraz artmış umarım daha fazla artmaz ama ben eski olduğum için hala 30 tl den yararlanıyorum. hala memnunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 20 Kasım 2019; 20:18:13 >







  • Hayirli olsun, Tv receivere baglayabilecegimiz bir çıkışı Varmı uydu anteni gorevide gorurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır yok diye biliyorum bu sadece modeme bağlanan bir ürün ama gidin bir sorun isterseniz çevrenizde varsa çünkü araştırırken bu sistemin yanında iptv reklamı felanda olan vardı. bilmiyorum yani
  • Başgan radrasyon yayar o alet benden söylemesi
  • ttnet uzak durmak gerek:-))
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    ona bakarsan cep telefonuda radyasyon yayıyor. onu geçtim bu cihaza gelene kadar benim ölmem falan gerekirdi. Diğer yandan her şey radyasyon yayıyor, tabi ki buda yayacak! ama şunu unutmamak gerekli: illegal (yasa dışı) bir ürün/sistem değil. yani bu ürünler ülkeye girmeden kontrollerden geçip, sağlığa zarar verecek şekilde radyasyon yayıyor mu bakılıyor. eğer sağlığa zarar verecek şekilde radyasyon yayıyorsa onun girişine izin verilmiyor zaten. hadi oldu bir şekilde girdi bu sistemlere internet sağlayanlara btk yetki veriyor ve bütün değerlerini ölçüp o yetki belgesini veriyorlar ;) en az şuan baktığın ekran kadar radyasyon yayıyor.... ;)
  • hakanbirsen kullanıcısına yanıt
    aynen sanırım btk şikayetim sonucu bugün ttnetten arandım adamla bildiğin kavga ettim ( teknik eleman ) bana hattımın en az 8mbpsh desteklediğini daha önceden hep akk yi geçtiğimi söyledi, "geçmiş olabilirim ama asla 8mbpsh hızın yanına yaklaşmadım bile, farklı bir sisteme geçtim" dedim, bana "şuan akk yi geçmemiş gözüküyorsunuz hız testi yapın bir" dedi, "akk yi geçmiş olmam imkansız hiç ttneti kullanmadım bu ay" dedim, hız yaptım 3,30mbpsh gördüm, bunu ona söyledim "şuan, emin misiniz ? " dedi (kendi bile inanamadı), évet inanmıyorsan atla gel kapım açık kendi gözlerinle gör, başka sisteme geçtim, iptal etmek istiyorum, cezamı da ödemek istemiyorum!" dedim. "anladım, ama didim telekom teknik ekiptenim hafta sonu kapalı pazartesi buraya gelip (telekom müdürlüğüne ) müşteri hizmetleri ile görüşün lütfen " dedi kapattı. ama adam ciddi ciddi telefonda " internetin bağlı ya, akk yi de her ay misli misli aşmışsın ne hızına takmışsın! " demediği kaldı.! ama ima etti :) pazartesi gidip görüşme yapacağım, umarım bir şey istemeden iptal ederler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: barmanbek

    ona bakarsan cep telefonuda radyasyon yayıyor. onu geçtim bu cihaza gelene kadar benim ölmem falan gerekirdi. Diğer yandan her şey radyasyon yayıyor, tabi ki buda yayacak! ama şunu unutmamak gerekli: illegal (yasa dışı) bir ürün/sistem değil. yani bu ürünler ülkeye girmeden kontrollerden geçip, sağlığa zarar verecek şekilde radyasyon yayıyor mu bakılıyor. eğer sağlığa zarar verecek şekilde radyasyon yayıyorsa onun girişine izin verilmiyor zaten. hadi oldu bir şekilde girdi bu sistemlere internet sağlayanlara btk yetki veriyor ve bütün değerlerini ölçüp o yetki belgesini veriyorlar ;) en az şuan baktığın ekran kadar radyasyon yayıyor.... ;)

    Başgan valla bu tür cihazlarda sar değerlerini çok iyi bilirim. Kafana kafana radrasyonu yemek istiyorsan sen bilirsin. Ttnet kullan demiyorum ama süperonline fixnet yada öbür firmalara bakabilirsin




  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    rica etsem speedtest.net'ten hız testi yapıp sonucu atabilir misin? ping değerlerini merak ediyorum.(en yakın sunucuyu seçersen daha iyi olur.)
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Tahutunuz varsa birsey istememeleri imkansiz nasıl olacak o is

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem ttnet hem air fiberi, mi istiyorsunuz ? girdiğim entrynin son kısımlarında var ama yakın sunucular değil airfiber istanbuldan alıyor. bu arada sar değeri hakkında kafanız karışmasın öyle çok ciddi bir şey bulamadım arkadaş yazdığından beri makalelere bakıyorum kesin bir hastalık teşhisi koymuyorlar
  • btk ya şikayet ettim geri dönüş yaptılar, teknik ekip geri dönüş yaptı, yazdım zaten olayı pazartesi gidip konuşa cam. ben şuna razıyım : 3mbpsh mi veriyorsun benim evime, akk yi geçmeden bile. tamam, o zaman 3 mbpsh parasını veriyim konu kapansın. ama kalkıp 16 mbpsh parası alıp, akk yi geçmeden bile 3,30 mbpsh veriyorsan, hatta cuma günü arayan teknik elemanda "nasıl olur burada alt yapınız 8 destekliyor, en az 5-6 mbpsh olması gerek şuan" diyorsa ve ben bağlatırken, imza atmadan öncede sorduğumda aynı cümle söyleniyor "8mbpsh destekliyor en az 5-6 olur " diyorsan o zaman sıkıntı çıkartırım işte. çünkü hani deseler ki "bayideki arkadaşlarımız bir hata yapmış burda hiç 8 mbpsh e kadar desteklenen bir alt yapı yok özür dileriz " deseler yine eyvallah derim. ama beni arıyan altyapılardan sorumlu adam bile hızıma şaşırıyorsa bende bunda hakkımı ararım yani en azından aldığım hızın parasını veriyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 10 Ocak 2016; 1:26:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    rica etsem speedtest.net'ten hız testi yapıp sonucu atabilir misin? ping değerlerini merak ediyorum.(en yakın sunucuyu seçersen daha iyi olur.)

    SÖYLÜYORUM!!! BU YAPILAN DÜPEDÜZ SAHTEKARLIK GERÇEKTEN ŞOKTAYIM! arkadaşın isteği üzere hem aynı sunucuları seçtim air fiberin testini buyrun gelelim asıl olaya ttnet' geçtim aynı sunucu seçtim ve sonuç BU! Gözlerime inanamadım otomatik sunucuyu seçtim yine rakamlar aynı çıktı!! tekrar ediyorum bu bir sahtekarlıktır. ttnet hızınızdan mı şikayetçisiniz açın btk ya şikayet geri dönüş yapsınlar, zorlayın onları ertesi akşam hızınız artırılıyor ! 6 aydır hiç bir şekilde bu hızları görmedim. onu bıraktım dün yaptğım ttnet test sonucu BU! ve şuan şoktayım allah var yukarda hemen hemen HER AY AKK Yİ GEÇMEDİĞİMİ GÖSTEREN , KOTA BİLGİSİ VE İNTERNET HIZ TESTİNİ TARİH İLE BİRLİKTE EKRAN RESMİNİ ALIP DOSYAYA KOYMUŞTIM! gerçekten (biraz bu konularda titizim herşeyi dosyalarım ilerde sorun çıkarsa diye) DÜPEDÜZ KANDIRILDIĞIMIZI GÖRDÜM.! VE BEN BU OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAM ARKADAŞ! SEN BANA 6 AY BOYUNCA HER AY AKK Yİ GEÇMEDİĞİM HALDE 3,30 MBPSH VERECEKSİN, DEFALARCA ŞİKAYET FORMU OLUŞTURDUĞUM HALDE "YAPILACAK BİR ŞEY YOK ALTYAPINIZ 3,30MBPSH DESTEKLİYOR " DİYECEKSİN ! BAŞKA SİSTEME GEÇİNCE, İPTAL ETTİRMEK İSTEYİNCE BTK,VE BİR ÇOK SOSYAL PLATFORMA ŞİKAYET GİRİNCE, BİR GECEDE BENİM HIZIMI 2 KATINA ÇIKARTACAKSIN! VAR MI BÖYLE İŞ GERÇEKTEN !!! SÖYLÜYORUM BU İŞİ BEN NERELERE GÖTÜRECEĞİMİ GÖRECEKSİNİZ!. BEN EMİNİM ASLA TEK DEĞİLİM VE "İNTERNET HATTINIZ BU HIZI DESTEKLİYOR " DİYE BİR ÇOK KİŞİ KANDIRILMIŞTIR. UZAK DURUN! BEN PAZARTESİ OLSUN ELİMDEKİ BELGELER ÇIKTILAR İLE GİDİYİM DE O ZAMAN NE YAPIYORLAR YAZARIM SİZE!




  • bu durunet nedir biraz açıklar mısınız?
  • FerrisClyne kullanıcısına yanıt
    öncelikle şunu belirtmek isterim; durunet çalışanı falan değilim, uzaktan yakından alakam yok zaten kendilerini de sistem kurduktan sonra tanıdım yazımda zaten yeterince açıkladım. ama kısa bilgi istiyorsanız ( bildiğim kadarıyla yazıyorum ) : durunet bir : Internet Servis Sağlayıcısı (ISS), genellikle bir ücret karşılığı Internet'e erişiminizi sağlayan bir şirkettir, genellikle kablolu bağlanma yolu kullanılır (ttnet vs kablolu ), ama durunet vb gibi yerel firmalar son zamanlarda bunu kablosuz yöntem ile vermeye başlamıştır. zaten ucuz olmasının temel sebepleri sanırım bu, çünkü bir alt yapı maliyetleri yok, kablosuz olarak dağıtıyorlar, siz sadece çatıya kablosuz alıcının antenin parasını ödüyorsunuz. yeni bir sistem olduğu için (ben daha önce görmedim istanbulda) yerel, küçük bölgelerde, türk telekom alt yapısının olmadığı noktalarda yaygınlaşmış bir sistemin (air fiber diye geçer bu sistem ) iss dir durunet. yani sadece bu sağlayıcı durunet değildir. mesela şuan aydın didim de yaşıyorum, didim wifi, mertsky wifi, ve bir kaç tane daha iss var ,ama kullandıkları sistem aynıdır (air fiber). hangi il ilçede oturuyorsanız zaten bölgenizin merkezinde şöyle afişler asan düklanlar göreceksiniz ( tabi burda durunet bir örnek ferrisnet yada ferris wifi şeklinde de görebilirsiniz), gördüğünüz zaman girin sorun bilgi alın. sistemi kullanan cafe vs varsa gidin onlardan memnun mu diye bilgi alın . sizin için daha iyi olacaktır. kısacası kablosuz ( Air fiber ) sistemi ile internet dağıtan internet servis sağlayıcılarından biridir durunet.




  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    son durum ne oldu hocam,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 3 Şubat 2016; 14:27:11 >
  • Download hızı 3 düşüyor vardır aslında bir yolu araştırmak lazım biraz
  • bu sistem her yerde var mı daha öncede bir üye bu sistemden bahsetmişti ekonomik geldi bana birde arkadaş radyasyon demiş çok mu radyasyon yayıyor ölçmen mümkünüm acba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreveer -- 3 Şubat 2016; 15:09:09 >
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    valla ara ara hız yavaşlasada (sebebini bilmediğim) hala çok memnunum 2. ayım bu ay. internet yavaşladığında ttnet i kapattıramadığım için (her türlü o parayı alıyoruz dediler bende kapattırmam dedim), durunette sorun olunca ttnet'in ip sine geçiyorum. ama öyle çok büyük yavaşlamalar kopmalar yaşamadım.
  • olabilir ama hiç o işlere girmedim. yani sonuçta 30 tl ye 8 mbit alıyoruz stream olarakta sınırsız alıyoruz bunun üstüne böyle işleri girmek bana doğru gelmiyor. buna dua ediyorum, şimdi ben yada bir başkası bunun yöntemini bulsa eminim kapatırlar,çünkü aylık yenilenen bir sistem, ay bitmeden 2-3 gün önce üyeliğiniz bitecek diye mesaj geliyor.yani diyeceğim o ki adamlar yeterince iyilik yapıyor zaten diğer firmalara göre suistimal etmemek gerek diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.