Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
441.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1998 1.6 İES Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.3 Yılda 50.000 km yol yaptım ve aracımdan çok memnunum.
  • Arkadaşlar herkes slm bir sorum olacak, 96 model bir eurocivic var bende, kaloriferin ısıtmasından memnun değilim, daha önce radyatörü değiştirmeme rağmen hala istediğim şekilde ısıtmıyor, yani ısınıyor ama öyle çok sıcak değil, acaba bu modellerde böyle bir durummu var, yoksa benim arabayı bir göstermem mi gerekiyor, bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden tşk ediyorum, herkese iyi günler diliyorum.
  • sevgili arkadaslar, aşağıdaki resmi yakıt harcamasıyla ilgili yanlıs hesaplamaları gidermek ve birbirimize yanlıs bilgi vermemizi engellemek için veriyorum.sanirim bu resim daha öncede verilmisti.aracın teknik bilgilerini içeren dökümanıdır.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggalor -- 19 Kasım 2007; 12:04:33 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: habipss

    Arkadaşlar merhaba.
    Benimde artık (yaklaşık 1 aydır) 96 euro civic im var....Daha önce hiç honda kullanmadım. Formun önceki mesajlarını inceledim.Genel sorunlar bendede mevcut.Benzin ışığı, far ve amortisör. Öncelikle amortisörleri değiştirmek istedim. Honda servisine gittim bana tanesi 254.00 YTL dedi. Ankara'da daha uygun bulup taktırabileceğim yer bileniniz varsa sevinirim.


    arkadasım ben istanbulda amortisorlerimi tamir ettirdim ve suanda arabadan coook memnunum... neredeyse 4 amortisorde patlaktı.. tane basına tamir için 40 ytl alıyorlar.. vee bu sekilde tamirinn ucuza alınacak olan amortisorden daha saglıklı oldugunu soyluyor butun tamirciler..

    sahsen bende memnunum...
  • yok maalesef, arkadaşların forumda paylaşmış ingilizce bi kitapçık ama onu da biz anlayamıyoruz tabi.
  • Euro civic ihtiyacınız olan parça olursa yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozmen_bey

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-emsalsiz-makyajli-kasa-98-binde-165918425/detay/
    ilandaki aracı satın aldım 18e el sıkıstık sabah notere gidiyorum :) 126 bg olanından kırmızı anahtarına kadar duruyor. biraz pahalı oldu ama sıfır ayarında oldu.

    Hayırlı uğurlu olsun.

    Benim 96 Model Euro Cıvıc var. Fakat sunroof rayı kırılmış. Yedek parçacıda felan bulamadım. Temin edebileceğim biryer var mı ?




  • Bugün birader 40 liraya yaptırdı.
  • alper498 A kullanıcısına yanıt
    araç 20 yaşında , ne bekliyordun ki....o sesler artarak daha da çekilmez hale gelecek
  • Alper kardesim hava filtresi kutusunu sok altinda hava deligi olan kisma yaklasik 15 20 cm boyunda bi boru uydur guzelce sabitle sesi keser alttaki borusu yoktur buyuk ihtimal bendede oyleydi bunu yaptim tik ses yok suan
  • cengiz hocam civic mi euro civic mi almayı düşünüyosuz biraz farklıdırlar euro civicler malesef pazarda pek alıcı bulamıyor ama sedana göre daha konforludurlar. öncelikler günüz yetiyor ise 1.6i ls euro civic öneririm hem çekiş hem yakıt konusunda güzeldir. 1.4i tercih ederseniz 1.6 ys göre performansı düşüktür ama tatmin eder bende 1.4i manuel var 3cü viteste lpg de 140 görüyor. ama tercihinizi 1.6 dan yana kullanmanızda fayda var öyle pek arza vermezler kişinin dedigine göre hararet sorunları varmış bende bi kaç sefer hararet görünce yeni radyatör ve termostatı iptal ettim sorun çözüldü motorun ömrüne dikkat edin model ne olursa olsun expertize motor dyno teste geçirin aracı güzel cıkarsa alın ben motor alt takım 4 lastik akü ve komple eksozu susturucalı yeniledim bana 5800 tl ye mal oldu tabi aracı 12 bine aldım :) umarım kafanıza uyan bi civic bulursunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rexetce31

    alper sen aracını bi rampaya vur bakalım hararet göstergeni takip et yükselme varsa contan patlamıştır ben motoru 5 ay önce yaptırmıştım ama alt blokta egilme oldugu için düzeltmeden takmışlar tekarar conta patlatmış şimdi klima ve farı acınca motor yüke biniyor zorlanıyor devir daim yavaslıyor bu yüzden hararetiniz yükseliyon siz bi servise ugrayın contanızı kontrol etsinler yada aracınızı biraz ısıtın motoru stop edin radyatör kapagını acın ve tekrar marşa basın bakalım su fışkıracakmı dışarı fışkırırsa geçmiş olsun %100 contanız patlamış ben kendim motoru söküp yaptım bi kontrol edin hataya yolunuz düşersen yaparız ama en az 2000 tl masrafınız var blokta egilme varsa saygılar.

    yok ustad,senin dedigin testi daha once yaptim. oyle bir durum yok bende. benim hararet arac sabit dururken dahi yukseliyor. ama hararet soz konusu degil. elekrik tesisatini hirpalamislar biraz. cok fazla bantli sarilmis yer var. dun 300 km uzun yolda 110-120km hizla arac full yol aldim. konya afyon arasi kadinhani rampasinda yada aksaray konya arasi mevkii bilmiorum ama dik bir rampa var orada sorun yasamadim klima acik olmasina ragmen. ama ayni anda far acsam kalkiyor hararet. senin durum ne oldu sorunu cozebildin mi? blok egikligin yüzde kac cikti? duzeltilebildi mi yoksa idareten devam mi ediyorsun ayni blokla?

    bu arada yola cikana Allah yardim etsin, anayolda kirmizi isikta kamyonet geri vitese takip bi guzel ezdi bizim kaputu...Bayram bayram dokuk arabayla gezecez...

    Herkese iyi bayramlar...




  • rcpdmr kullanıcısına yanıt
    daha önce cam suyu motorun farklı bir markayla değiştirilmiş bu nedenle far yıkaman çalışmıyor olabilir (benim cam suyu motoru arızalandığında accent eranın motoru takıldı)
  • Gec oldu biraz ama trw iyidir diye düşünüyorum.
  • excitee kullanıcısına yanıt
    http://manuals.co/workshop/honda/civic
  • http://www.ayisigi.com.tr/satis_sonrasi_hizmetler/honda-kullanici-kitaplari/civic-hatchback-5kapi.html



    Buda Türkçesi belki arayan olur benim gibi. Diğer modellerinde pdf şeklinde el kitapçıkları var.
  • Herkese merhaba 200binde 1.6 iLs euro civic otomobil aldim gecen ay. Burda bu konuyu gorunce sevindim. Simdi benim aracin ic aydinlatmasi hic yok gibi oto viteson konsol uzerindeki harflerde isik yokmu bendekimi yanmiyor cam acma dugmelerinde yanmiyor sis far dugmelerinde yanmiyor ayrica tavan lambasini degistirmek istiyorum yardimci olurmusunuz. Birde bu aracin sis yuvalarina baska sis fari uyarmi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzbey111

    CÜMLETEN MERHABA BİR HAFTA ÖNCE 96 1.4 EURO CİVİC ALDIM YANLIZ DAHA BİSMİLLAH DEMEDEN HIZ GÖSTERGESİ VE KM SAYACI BOZULDU DEVİR GÖSTERGESİ ÇALIŞIYOR AMA USTAYA GÖTÜRDÜM DAHA BUGÜN MUŞURDA ARIZALI OLABİLİRMİŞ KM SAATTE MUŞURSA YAPILIR DEDİ YANLIZ SAAT BOZUKSA KOMPLE DEĞİŞMESİ GEREKİR DEDİ ŞİMDİ HER İHTİMALE KARSI SAAT ARIYORUM AMA BULAMADIM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK VARSA SEVİNİRİM.

    https://www.facebook.com/groups/1765075903820011/permalink/1964148023912797/ su gönderide gösterge mevcut bir bak istersem kardeş.




  • KARDEŞİM ONLARDA ÇOK UÇUK RAKAMLAR VERİYOR NEYSE Kİ BULDUM 100 TL YE BİDE TAKTIRMASINA 10 TL VERDİM YANİ 110 TL YE İŞİ BİTİRDİM :D
  • DOSTUM EĞER MERSİNDE İSEN İNTERNETDEN HAKAN JOPON DİYE BİR PARÇACI VAR (0324) 234 76 86 BU NUMARAYI ARAYIP HEM FİYAT ALIRSIN HEMDE ONLAR HANGİ HONDAYA HANGİ HONDALARIN PARÇASI OLUR İYİ BİLİYORLAR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.