Şimdi Ara

2007 model fiesta'nın teybi mp3 çalıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, el kitabında bu aracın teybi mp3 çalmaktadır diye yazıyor ama ne kadar cd yazıp denediysem okumadı. Acaba ben mi yanlış anlıyorum bu el kitabını yoksa çalmıyor mu cd çalar mp3 filan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 24 Aralık 2006; 0:58:21 >



  • benim bildiğim hiçbir versiyonu mp3 çalmıyor fordun sitesin incelersen ole görünüyor...sadece cd çalıyor...
  • yok dostum çalmıyor..
  • çalmıyor.

    kitapta tüm modeller ile ilgili bilgi var. 6000 CD ile ilgili olanları oku.

    line in donanimin varsa ve çalışıyorsa harici mp3 player kullanabilirsin.
  • Türkiye'dekiler çalmıyor.

    kullanım kılavuzuna bakınca bizde bozuk para gözü ırt gözü zırt gözü diye tıkadıkları boşlukların hepsinde düğmeler var. ESP falan var avrupadaki versiyonlarında. yine avrupa versiyonlarının yol bilgisayarları daha detaylı. bizdekilerin gibi 4-5 başlıkla geçiştirmemişler. bence hepsinin sebebi maliyet.
  • Anladım arkadaşlar,i çok sağolun bilgilendirdiğiniz için. Ben de elmideki ipod nano'yu bağlıyorum aux'tan dinliyorum gayet zevkli oldu böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 25 Aralık 2006; 19:01:48 >
  • wireless arabanı sıfır mı aldın? eğer öyleyse aux in opsiyonu isterim dedin mi? demedinse ve arabanda aux in varsa çalışıyor mu? i-pod kullanıyorum dediğine göre çalışıyor.

    bendeki de hemen denemem lazım...

    whoppix diye bir arkadaş var 2006 fiesta ghiası var. onda da aux in varmış ama çalışmıyormuş. benim 2007 ghiada da var bakalım çalışacak mı?
  • Merhaba, evet arabamı sıfır aldım. Aux opsiyon istememe gerek yok çünkü 2007 fiesta'ların hepsinde zaten ipod ya da başka bir mp3 player bağlanabilir bir giriş geliyor hemen vitesin önünde. Normal wolkman jack'i aslında bu.

    Ayrıca arabada ilk denediğim bu oldu. Maaşallah canavar gibi çalışıyor. Sendeki de çalışacaktır. Sadece ipod değil benim macbook'u (laptop) da bağladım ben. Yolda bilgisayardaki mp3'leri de dinleyebiliyorsunuz. Ya da arkadakiler macbook'da oynayan filmin sesini arabanın içinde duyuyorlar. Gayet manyak bir olay.

    Fakat beni asıl sıkan bende henüz ehliyet yok yaaa. İlk sınavı geçtik direksiyon sınavı da 13'ünde inşallah. Onu da geçerim umuyorum. Anca 25'inde çıkabileceğim yola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 26 Aralık 2006; 21:18:22 >
  • Ben de 2006 Fiesta var.
    Özel bir istek yapmadım ama üzerinde zaten i-pod girişi var.
    MP3 çalar ile denedim. Gayet güzel çalışıyor.
    Ancak şu Laptop işi çok ilgimi çekti.
    Hemen denemem lazım. Teşekkürler WIRELESS.
  • Şimdi düşünüyordum da acaba bizim bu fiestaların ön bölmeye bir yere şu küçük imac'lerden birisini taksak. bir tane de şu lcd ekranlardan taksak.

    Bilmem kaç gb'lık mp3 hazinesi olur. Hem de uzun yolda yandakiler ve arkadakiler film filan seyretseler.

    Ya da google eeart'ta internete bağlıyken bütün türkiyeyi net olarak indirsek ve cache belleğe alsak arabada uzun yolda nerede olduğumuzu tahminen ne kadar yol kaldığını filan görsek. Ya da yolda televizyon filan seyredebilse diğerleri.

    Ayrıca oyun filan oynardı arabadak diğerleri. Daha zevkli olurdu ama bu sistemin akşam çıkarılabilir olması gerekir sanırım yoksa sökerler arabayı.

    baksanıza burada süper bir örneği var

    http://www.kusnetz.net/prius/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 26 Aralık 2006; 23:28:09 >




  • BEN MP3 OLAYINA ÇOK SICAK BAKMIYORUM ÇÜNKÜ MÜZİK KÜLTÜRÜNÜ BALTALIYOR ZAMANLA HAZİNENİZ AZALIYOR HEP SEVDİĞİNİZ PARÇALARI DİNLİYORUZ YENİ BİR PARÇA KEŞFEDEMİYORUZ ONUN İÇİN CD HAZIRLAYIP DİNLEMEK EN MANTIKLISI DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLATABİLDİN Mİ BİLMEM AMA OLE İŞTE...
  • wireless,

    ilk fırsatta iki ucuda erkek bir line kablosu bulup denemek lazım.

    şu laptop ile film izleyip sesi tüm arabada dinlemek olayı harbiden güzel olsa gerek :)

    gündüz iş yerinde bu forumdakileri okuyunca akşam olmak bilmiyor. biran önce eve gidip denemek istiyorum mesela akşam yol bilgisayarında test menüsü olayını deneyeyim dedim ama olmadı. reset'e basarak arabayı çalıştırdım. ekranın sol alt köşesinde TEST yazdı söndü. sonra normal menüler bir değişiklik olmadan çalışmaya devam etti.
  • Bir de laptopu çakmaktan şarj eden aparatlar var onlardan aldın mı uzun yolda bol bol film seyredersin, televizyon seyredersin. ne güzel olur.
  • laptopları çakmaktan sarj eden bir aparat var mı?
  • görmedim ama vardır kesin. ama kullanmak ne kadar güvenli bilemem. iki saatlik zevk için en az 1000 dolarlık dizüstünü riske atmaya değmez bence. zaten 2 saatlik bir filmi tam şarjlı pili ile izleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar dün gece arabada shrek dvd seyrettik. Acayip eğlenceliydi. ses stereo olarak arabanın içindeydi. Bazı seslerde ulan ne oluyor yandan biri mi çarptı bea diye hoplatacak kadar gerçekçiydi. Laptopu iki tarafı da erkek jack ara kabloyla aux üzerinden fiestanın ses sistemine bağladım. Taviye ederim. Uzun yolda yanınızdakilerin canı hiç sıkılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 31 Aralık 2006; 0:03:22 >
  • Arkadaşlar ben bu işi beceremedim.AUX girişinden mp3 player bağladım ama ses çıkartamadım arabanın teybinden.Nerede hata yapıyorum acaba
  • Valla olaya belki değişik bi bakış açısı katacak ama bende de 2000 model FOCUS vardı EBAY den orijinal CD çalar aldım Amerikadan, şahane oldu, hem orijinalliği de bozulmadı. Üstelikte vergisiyle falan 150 YTL ye mal oldu... Aslında bu aracın da benzeri şekilde full fonksiyon teyibi bulunabilir.
  • YA ARKADASLAR BEN birtürlü calıştıramadım aux u ya :s vitesin ordan baktım aux un altında hiç bi kablo yok gibi takmamışar mı acaba. 2006 fiesta var. servise götür dediler. teyp te jak girişini bilemeyiz dediler. :s
  • YARDIM LÜTFENNNNN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.