Şimdi Ara

1.6 120 HP FİAT EGEA DİZEL TEST ETTİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracı bi süre test etme imkanım oldu.belki faydalı olabilir. aracın içi oldukça geniş.linea gibi, belki daha geniş.yol tutuşu gayet iyi.yüksek süratlerde güven veriyor.linea gibi değil.yolda gezmiyor yani, malzeme kalitesini çok begendiğimi söyleyemem.lineayı andırıyor biraz.koltukları felan ne bilim yani daha iyi olabilirdi.aracın dış tasarımını çok begendim.çok şık.ama aksine içinide hiç begenmedim. bagajı oldukça geniş.test ettıgım araçta 1.6 dizel 120 hp 320 tork 6 vites motor olan versiyonu idi. araç 6.vites 2000 devirde 110 ile gidiyor. 130-140 larda devir 2500 civarı.çok yükselmiyor yani. araç genel olarak sessiz. yüksek süratlerdede sessiz.hani öle motor veya dizel motor sesi bariz yok. 120 civarı hafif rüzgar sesi var oda normal sanırım.yanlız benim anlıyamadığım şey aracın motor verileri çok güçlü olmasına rağmen sanki 120 bg değil de 90-100 bg lik bi araç gibi. aslında fırlatması roketlemesi çok iyi. ama mesela 1.4 dizel 90 hp i20 ile 6 viteste çıktığım yeri egea da 5 nci vitese atmak zorunda kaldım.bu bana garip geldi.araç 2000 devirin altında biraz ölü.1.3 multijetler gibi onun kadar olmasada turbo boşluğu çok hissediliyor.ama turbo devreye girince gerçekten yapıştırıyor koltuğa o derece. özetlersek 2000 devirin altına düşürmezseniz hayvan gibi çekiyor. ama 1.4 dizel i20 ile kıyaslarsam da okadar da fark yok gibi.bence sürseniz iyi olur.
    son olarak 1.4 77 bg linea lpg li kullanıcısı olarak aracımdan soğudum desem yeridir. resmen performans ölü imiş benim arabada onu anladım. saygılar.







  • Ön konsol yumusak plastik mi hicam? Sungerimsi gibi mi? Yol sesi nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kısmı yumuşak bir kısmıda sert. yol sesi ise ufak çaplı bi uğultu var.ama uzun yolda rahatsız etmiyor kısacası.genel olarak sessiz
  • Satışlarının çoğu şirket araci olarak olur. Yol tutuş ve konforda yeni focus 1.5 tdci piyasa liderliğini alır biniciler icin. Seneye de ben de bir tane alacam kismet olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 1.6 tdi 120 hp passat ı fena tokatlarken gördüm egea yı.
    Bendeki chipli focusla dahi kapışabilir muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy donanımlarda bagajı doğrudan bagaj kapağından açmak için kol/tuş yok! Ama üst donanımlarda var. Bu ayrıntı benim hiç hoşuma gitmedi, çok basit bir çözümü giriş donanımda eksik olarak sunmak bence uygun bir davranış değil.
    Başka fark eden oldu mu bilmiyorum, buradan paylaşmak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.