Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12.820
Cevap
56
Favori
1.475.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  /// PEUGEOT 308 ///



    İşte beğendiğim model Momo Fighter
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OmerG

    ahh yurdaer abim ahh

    Momo Fighter
    Momo GTR
    Momo WRS

    bu 3 modelide alırken sordurdum araştırdım üretimleri kalktı artık bulunmuyor dedi herkes... elde kalan tek tük mallar var onlarda da bizim araçlara uyan yok. Ben olsa öncelikle Fighter modelini düşünüyorum Ama diğer iki modelede ok demiştim. Sonra offf ne var o zaman diyince 2-3 çirkin jant vardı bir şu an duranlar hoş gözüktü gözüme bu olsun dedim öyle takıldı.


    Canın sağolsun kardeşim... Senin jantların da güzel. Ama senin gönlünde yatan başka biliyom ben. İnşallah kısa zamanda satarsın jantlarını ve istediğini alırsın.

    Ben en çok Lincancaburu yakıştırıyorum 308'e... Ama Momo WRS de çok güzel. Hem 5 kollu, hem de daha dolgun duruyo diğer iki modele göre.




  • ampulün tam ismi konusunda emin degilim.ögrenip yazarım.
  • ömer inş alırsın dostum jantları.cok güzeller gerçekten temiz görünüyor.
  • Ömer çabuk al jantları Ahmet bırakmayacak yoksa Alırsın inşallah çok güzel jantlar
  • Bende uzun araştırmalar sonucu osram night breaker takdım. yüzde 90 daha fazla aydınlık yüzde 10 daha fazla beyazlık. memnunum gayet güzel. ancak gündüz farlarını ne yapmam lazım bilemiyorum. onu da bulsam süper olacak..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yurdaer


    quote:

    Orjinalden alıntı: Thesoldier94

    ARKADAŞLAR BUGÜN BAGAJIN GÖVDEYE BAĞLANTILARININ MODELLERE GÖRE FARKLI OLDUĞUNU FARKETTİM.RESİM ÇEKEMEDİM AMA NEDEN BÖYLE YAPILMIŞ ANLAYAMADIM.


    Valla farklı mı bilmiyorum ama benim bagaj kapağı eğimli bir yerden geçerken gacır gucur ötüyor. Esniyor muhtemelen. Çok esnek bir arabam var

    bende de bagaj kapağının (-ki eskiden bu tarz kapaklara hatch denirdi ve hatchback ismi buradan geliyor.) kilidine dokunduğumda ilk harekette sanki hafifçe bir tarafa esneyip kalkıyor. anlık bir olay, ama var. 206 da da kapandıktan sonra takur tukur ses gelirdi. servise gittiğimde yerli bagaj kilidi takarak sorunu çözmüşlerdi. Bu tarz büyük ve ağır kapaklarda bir miktar esnemenin olması normal ama yerine tam yerleşmeme veya gürültü olursa problem var demektir. Ne olursa olsun 308 i kullanmakta seyretmekte güzel




  • Peugeot 308 Comfort kullanıcıları için bilgilendirme :)

    neden mp3ümüz yok, nasıl mp3ümüz olur derken bir alternatif daha ürettim

    Peugeot Referansı :6579.59 - RADYO MP3 ÇALAR - Orjinal Mp3lü cd çalar.. (USBsi yok - ancak cd den mp3 okuyor.)

    Fiyat 650 + kdv gibi birşeyler (muhtemelen pazarlık ile fiyatı %10 düşecektir.), orjinalliğini hiç bozmadan kullanırım diyorsanız iyi bir seçenek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oto_glr

    galiba parkda buldum:)))çift duylu kalitelii inş olur.



    Galibayla olmaz bu işler Ahmet buldunmu bulamadınmı:)

    Bu arada stil pakete zam geldi 1100 den 1400 e çıktı fiyatı...
  • Ömer şu jantları alsana ya senin jantları ver gitsin 3 e 5 e bakma yada koy dukkana satılır,yolla 200 lira jantları bağla derim yoksa ben alıp takacam Golf e walla size inat:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Peugeotcu

    Ömer şu jantları alsana ya senin jantları ver gitsin 3 e 5 e bakma yada koy dukkana satılır,yolla 200 lira jantları bağla derim yoksa ben alıp takacam Golf e walla size inat:)


    ahh okan baba ahh eskisi gib olsa pat diye almıştım yine de haftasonu kendimi ankarada bulabilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OmerG


    quote:

    Orjinalden alıntı: Peugeotcu

    Ömer şu jantları alsana ya senin jantları ver gitsin 3 e 5 e bakma yada koy dukkana satılır,yolla 200 lira jantları bağla derim yoksa ben alıp takacam Golf e walla size inat:)


    ahh okan baba ahh eskisi gib olsa pat diye almıştım yine de haftasonu kendimi ankarada bulabilirim.




    Ankaradasın bu hafta sonu gibi geliyor bana.............
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Peugeotcu


    quote:

    Orjinalden alıntı: OmerG


    quote:

    Orjinalden alıntı: Peugeotcu

    Ömer şu jantları alsana ya senin jantları ver gitsin 3 e 5 e bakma yada koy dukkana satılır,yolla 200 lira jantları bağla derim yoksa ben alıp takacam Golf e walla size inat:)


    ahh okan baba ahh eskisi gib olsa pat diye almıştım yine de haftasonu kendimi ankarada bulabilirim.




    Ankaradasın bu hafta sonu gibi geliyor bana.............



    Bilmiyorum baba yaw
    Gidiş geliş 1100 km filan oluyor yani en az 1 depo yakıt lazım

    Bugün belli olur gidip gitmeyeceğim.




  • arkadaşlar bu 308 park ampulleri bu ampullerin beyazını yada açık mavisini bulabilirmiyiz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
     /// PEUGEOT 308 ///

     /// PEUGEOT 308 ///
  • otmotvmhndsi kardeş.bir arkadaş bu sabah ankara abc ile görüşmüş.görüştüğü kişi 1250 tl fiyat vermiş rinjanilere.aşağı mümkün değil demiş.bana gelişi 1050 tl zaten demişler.senin 750 tl fiyat aldığını söyleyince "mümkün değil o yanlış jantları sormuştur yada bir yanlış anlaşılma var" demişler.ne diyorsun bu işe.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasabali45

    otmotvmhndsi kardeş.bir arkadaş bu sabah ankara abc ile görüşmüş.görüştüğü kişi 1250 tl fiyat vermiş rinjanilere.aşağı mümkün değil demiş.bana gelişi 1050 tl zaten demişler.senin 750 tl fiyat aldığını söyleyince "mümkün değil o yanlış jantları sormuştur yada bir yanlış anlaşılma var" demişler.ne diyorsun bu işe.


    ben bi bayanla konuştum biraz özel fiyat oldu sanırım=))
  • Merhaba arkadaşlar 17.02.2009 tarihi itibariyle Peugeot 308 Hdi Auto6R Kum(gümüş) Gri arabamı aldım. Aracı şu anda deneme aşamasında fazla yüklenmeden ve ortalama 80-90km hız ile kullanıyorum 55 litre 130 milyonluk yakıtla şu ana kadar 750km gittim ve bilgisayara göre daha yaklaşık 230km lik yakıt var sanırım 55 litre ile 950-1000 km şehir içi yol yapmış olacağım. Ne dersiniz rekorlarda ve fabrika verilerinde belirtilen rakamlara göre bu normal mi? Bu arada belirtmek isterim Beylikdüzü Havaalanı arasında genellikle gitmekte olup işe gidip geldiğim saatler trafiğin pek yoğun olmadığı saatler.
  • Merhabalar,

    Son 3 günümün iş çıkışından yemek hariç uykuya kadar geçen her anını forumu sonuna kadar okumakla geçirdim ve hiç sıkılmadım. Bu sebeple her birinize ayrı ayrı teşekkürler.. Ama okumaktan artık kör olacağımı da düşünmedim değil..

    Öncelikle bu periyot boyunca kaza geçiren - sıkıntı yaşayan herkese çokca geçmiş olsun... Eski yeni her bir aslan sahibine de hayırlı olsun..

    Uyarayım, biraz uzunca bir ilk yazı olacak, kusuruma bakmayın n'olur..

    Benim de 2006 model bir Clio HB im vardı 1.4 benzinli ama talihsiz bir kaza sonucu, tam da değiştirme planları yaparken, perte çıkardık 10 gün kadar önce Ama çok şükür bizler içinden sapasağlam çıktık.

    Aklımda hep Mayıs ayına kadar bekleyip yeni gelecek kasadan bir Megane almak vardı. Tabi bu zorunlu durum sebebiyle yeni bir araç ihtiyacı hasıl oldu.

    Herşeyden önce güvenli olsun, yedek parça/ikinci el problemi olmasın, bütçeyi sarsmasın, C sınıfı olsun, dizel olsun, hanım da kullanabilsin diye otomatik olsun, mümkünse de en iyi donanıma sahip olsun dedik ve başladık araba araştırmaya. Önümüzdeki yıl kasa değiştireceklerinden ve durduk yere zarar edeceğimizi düşündüğümüzden Megane ve Astra yı eledik. Sonra gidip Auris e baktık, hanım "önü nerede kestiremiyorum bile" deyince içime sinmedi. Golf e gittik, çok da beğendik ama hem benzinli olduğundan hem de (bize göre) ederinin üzerinde bir fiyatla karşılaştığımızdan istemedik. Focus u daha önce yurt dışında kullanmıştım ama yol tutuşunu çok beğenmeme rağmen iç dizaynını 40 milyar civarında bir araca göre hoş bulmadığımızdan onu da eledik. Peugeot deyince bende ve çevremde müthiş bir önyargı, (307 ve 206) kullananlardan "sakın yaklaşmayın bile" uyarısı aldık. Sonuç: alacak araba yok piyasada

    Denize düşen yılana sarılır diyerek geçtiğimiz c.tesi başladık 308 i araştırmaya, gittik bayiye oturduk Auto6R premium aslanın içine..

    Araca biner binmez hanımla göz göze geldik O güne kadar baktığımız araçlar içinde en iyi iç dizayn.. Ama ben hala temkinliyim. Başladım soru yağmuruna. Test sürüşü vs. derken bir baktım (zam beklentisi olduğu için) fiyat sabitlemek için ön protokol imzalamaktan bahsediyoruz.

    Eve döner dönmez attım kendimi nete, başladım aramaya ve bu forumla karşılaştım. Son 3 günümü de biliyosunuz

    Henüz aracı almadığım ve net kararım oluşmadığı için 62 sayfanın (objektif olacağını düşündüğüm) bana göre özetini yazmaya çalışacağım, hatalarım - eksiklerim olursa lütfen düzeltin. (Böyle bir liste karar aşamasındaki herkesin işine yarayabilir)

    ** Hemen hemen tüm araçlarda yurtdışı vesiyonlarda CD changer olan yerden çıtırtı şeklinde ses geliyor,
    ** Direksiyon tepkileri mükemmel değil,
    ** Fren ve direksiyondan sesler gelmesi birkaç araçta tekrarlamış,
    ** Continental lastiklerden kimse memnun değil,
    ** Ses sistemi çok çok iyi değil,
    ** Kol dayama comfort donanımda bariz bir eksiklik. (sonradan takılamaması da)
    ** Hemen herkes en az 1 kere servis yüzü görmüş,
    ** Herkes servislerin bilgi - ilgi yetersizliğinden muzdarip,

    ** Yukarıdakiler hariç 308 e özel göze çarpan bariz bir hata yok,
    ** Güvenlik çok iyi, (referanswww.euroncap.com)
    ** Ses yalıtımı çok iyi,
    ** Yakıt tüketiminden hemen herkes çok memnun,
    ** Yol tutuşu çok iyi,
    ** Motordan herkes çok memnun,
    ** İç - Dış dizayndan herkes memnun,
    ** Herkes Aslanını seviyor ve şiddetle öneriyor. (ah bir de rinjani standart donanım olsa...)

    Tüm bu çıkarımlarımdan sonra (olumlu yönde ) son kararımı vermeden önce bir tarafım sizlere danışmadan edemedi.

    (Galiba yazı bitiyor )

    Değerli arkadaşlar, (Arkadaşlar diyorum mazur görün. Her birinizi o kadar benimsedim ki!)

    Tüm inceleme - irdelemelerden sonra beni bu araçla ilgili korkutabilecek tek şey, Peugeot nun 206 ve 307 serilerindeki gibi, 60000 km civarından sonra bariz ortaya çıkan anormal eskime, sağından solundan sürekli ses gelme ve servis abonesi olma problemleri.

    Bu konularda her biriniz gönül rahatlığıyla "Bu araçta kullanım normal olduğu sürece bu tarz problemler olmaz, tek sıkıntın bu ise bu aracı düşünmeden alabilirsin" deyip 308 e referans olabilir misiniz??

    Teşekkürler, saygılar, iyi geceler..

    Önemli not:
    Araçlarınızın isterseniz sadece güncel km lerini isterseniz de güncel km ve bugüne kadar karşılaştığınız problemlerini yazabilirseniz benim durumumda olanlar için önemli bir veri oluşturacak, forumun objektifliğine de katkıda bulunacaktır. (Hatırladığım kadarıyla en uzun yol 31000 km idi birkaç sayfa önce)

    Not2:
    MrWho, tabii ki araç sahipleri daha iyi bileceklerdir ama yaptığınız km ve kalan yakıtınız, okuduklarımı hatırladığımda en iyi yakıt performanslarından biri gibi görünüyor.. (Böylece daha aracı almadan forumda ilk cevabımı da vermiş oldum galiba )




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrWho

    Merhaba arkadaşlar 17.02.2009 tarihi itibariyle Peugeot 308 Hdi Auto6R Kum(gümüş) Gri arabamı aldım. Aracı şu anda deneme aşamasında fazla yüklenmeden ve ortalama 80-90km hız ile kullanıyorum 55 litre 130 milyonluk yakıtla şu ana kadar 750km gittim ve bilgisayara göre daha yaklaşık 230km lik yakıt var sanırım 55 litre ile 950-1000 km şehir içi yol yapmış olacağım. Ne dersiniz rekorlarda ve fabrika verilerinde belirtilen rakamlara göre bu normal mi? Bu arada belirtmek isterim Beylikdüzü Havaalanı arasında genellikle gitmekte olup işe gidip geldiğim saatler trafiğin pek yoğun olmadığı saatler.


    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın aracınızı...
    Yakıt konusunda bir yorum yapmayacağım, dizel kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.