Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.820
Cevap
56
Favori
1.475.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mepaya sordum krem,alüminyum gri ve siyah olmak üzere hem kauçuk hemde halı paspaslar mevcutmuş 30 tl dediler bana halılar için ben halı istedim.

    ama kararsız kaldım aracın içi renginde alırsam çokmu kirlenir acaba siyah alsam döşeme rengiyle zıt duruyor.

    herhalde krem alacağım.
  • SılverDemon aracın hayırlı uğurlu olsun...Güle güle kullan kazasız belasız inşallah.....
  • Araçlarına kavuşan arkadaşlar; hayırlı olsun güle güle kullanın.Kazasız,belasız sürüşler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turhanozgur

    SılverDemon aracın hayırlı uğurlu olsun...Güle güle kullan kazasız belasız inşallah.....



    quote:

    Orjinalden alıntı: rouge34


    Araçlarına kavuşan arkadaşlar; hayırlı olsun güle güle kullanın.Kazasız,belasız sürüşler




    herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum kavuştuk arabalarımıza çokta hoşuma gitti keyifli bir araç.




  • 308 dizel deneme arabasını kullandım ancak radyo etrafından seseler geliyordu ...
    sizin araçlardada aynı sorun varmı????
  • araçlarını yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.allah kaza ve belasız kullanmak nasip etsin.silverdemon sözüm sana.abi neden o beyaz göstergelerin gece halini koydun yaa.valla yaramı tazeledin ha.valla sırf o göstergeler için 6 aya yakın düz vites kum gri premium pack bekledim.gelmeyince geçen haziran premium aldım.inan senin fotolara bakınca içim cız etti.ama bu gidişle 1100 tl ye kıyıp taktırcam valla o göstergeden heralde.aracın herşeyinden memnunum.tek rahatsızlık veren bana amörtisörlerin sertliği.fakat onuda peşinen bilerek ve kabullenerek almıştım.gerçi sadece bozuk yollarda farkediliyor.
  • LAstik basıncını kaç yapıyosunuz? Kapı içinde yüksüz ön2.4-arka2.4 bar, yüklü ön2.4-arka2.7 bar diyor. 1 bar 14.5 psi imiş. Buna göre boşken yaklaşık 35psi ediyor.
  • 3 saat önce e-5 te sol şeritten giderken önümdeki araba aniden durdu, bende ani bir frenle durdum. hemen arkamdaki toyota da güç bela durdu ama onun arkasındaki araba duramadı. toyotaya bindirdi. Sizin anlayacağınız 1 arabayla kurtardık paçayı

    Emre, halı paspas işini iyi düşün, halı zamanla içinde toz biriktiriyo. ayak hareketlerinle de o toz sürekli havada uçuşur. bununla beraber çamur lekeleri anında halıda kalır. Kauçuk olanın temizlenmesi de kolay kir mir olduğu zaman silkeleyince hemen gidiyo zaten.

    Geri vites olayı evet ne yazıkki bizde yok ya da biz beceremiyoruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ddurusu

    LAstik basıncını kaç yapıyosunuz? Kapı içinde yüksüz ön2.4-arka2.4 bar, yüklü ön2.4-arka2.7 bar diyor. 1 bar 14.5 psi imiş. Buna göre boşken yaklaşık 35psi ediyor.


    Evet, bar değerlerini psi değerine cevirince boş iken 34 psi, dolu iken 40 psi. olması gerekiyor. Ben aracımın yük durumuna göre bu aralıkta bir değere ayarlıyorum lastik basınçlarını.
  • Resimleri çektim ama buraya nasıl ekleyeceğim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turhanozgur

    Resimleri çektim ama buraya nasıl ekleyeceğim?

    pm atacaktım ama izin verilmiyor yazdı.foruma cevap yazdığın sayfada, ikonların alt sağ tarafında '' Buraya resim koymak için tıklayın '' yazan bölümden ekleyebilirisn.
  • dosya çok büyük diyor Nasıl küçültebilirim?
  • cep telefonu ile çekmiştim.İlginç bir türlü ekletmedi.Formülü mutlaka var ama anlayamadım.Yardımcı olmak isteyen arkadaş PM atabilir....
  • www.imageshack.us adresine upload edin 800*600 boyutuna resize seçeneğine tick atın ve en alttaki direct link yazan kısma tıklayın açılan linki

    [simage]buraya yapıştırın[/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 24 Ocak 2009; 20:05:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasabali45

    araçlarını yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.allah kaza ve belasız kullanmak nasip etsin.silverdemon sözüm sana.abi neden o beyaz göstergelerin gece halini koydun yaa.valla yaramı tazeledin ha.valla sırf o göstergeler için 6 aya yakın düz vites kum gri premium pack bekledim.gelmeyince geçen haziran premium aldım.inan senin fotolara bakınca içim cız etti.ama bu gidişle 1100 tl ye kıyıp taktırcam valla o göstergeden heralde.aracın herşeyinden memnunum.tek rahatsızlık veren bana amörtisörlerin sertliği.fakat onuda peşinen bilerek ve kabullenerek almıştım.gerçi sadece bozuk yollarda farkediliyor.


    hocam ben zaten sen söyledin ve istedin diye koydum hatırlıyorsan bir postunda söylemiştin ama beni utandırıyorsun allah sanada nasip eder inşeallah.keşke siğariş verip bekleseydin neden şansa gelmesini bekledinki?


    quote:

    Orjinalden alıntı: timucinnn

    3 saat önce e-5 te sol şeritten giderken önümdeki araba aniden durdu, bende ani bir frenle durdum. hemen arkamdaki toyota da güç bela durdu ama onun arkasındaki araba duramadı. toyotaya bindirdi. Sizin anlayacağınız 1 arabayla kurtardık paçayı

    Emre, halı paspas işini iyi düşün, halı zamanla içinde toz biriktiriyo. ayak hareketlerinle de o toz sürekli havada uçuşur. bununla beraber çamur lekeleri anında halıda kalır. Kauçuk olanın temizlenmesi de kolay kir mir olduğu zaman silkeleyince hemen gidiyo zaten.

    Geri vites olayı evet ne yazıkki bizde yok ya da biz beceremiyoruz.




    allah korusun abi allah vermesin daha dün aldın aman dikkat senin araba rodajda değilmi hem zaten ne işin var en sol şeritte ortadan yavaş izlesene maksimum 90la be abi basıyormusunki sen.ben ağır sonuçlanabilecek bir kaza yaptım hemde arabanın içinde 5 kişiydik araba pert oldu zaten forumdan takip edebildiysen görmüşsündür.taklaya sarabilecek bir pozisyondaydık annem babam ve bir tanıdık ablayı hastaneye gönderdik ayakta tedavi oldular ama annemi bir hafta biz yatırıp kaldırdık o yüzden kaza denildiğinde ben bi acayip oluruyom yapmayın kaza falan abi allah kimseye göstermesin o anları allah kimseye yaşatmasın hız yapmayın lütfen emniyet kemerlerinizi mutlaka takın beni ve yanımdaki abiyi tutan kemer oldu yoksa allah muhafaza.eğer arkadakilerinde kemerleri takılı olsaydı hiç hastane yüzü bile görmeyeceklerdi.daha dikkatli ve temkinli olalım abiler arkadaşlar kardeşler.

    allah hepimizi korusun.

    paspas işine gelince abi seninkiler orjinal 308 paspasımı verdiler benimki sürücünün altındaki tam oturmuyor bide halı istememin sebebi ıslak ayakla falan çamuruda tutuyor dağıtmıyor ama kauçukta heryer ıslanıyor.aslında iki çeşit alacaksın koyacaksın kenara.

    quote:

    Orjinalden alıntı: turhanozgur

    Resimleri çektim ama buraya nasıl ekleyeceğim?


    bir yere gidiyuorum işim çıktı turhan hocam sanada gelince resimli anlatacağım.




  • Kol dayama görüntüsü..............Renk aslında aynı ama biraz parlamış.Üzeri tamamen kumaş,koltuk yan kumaşına çok benziyor
    http://img520.imageshack.us/img520/4209/dsc01257ul8.jpg
    http://img510.imageshack.us/img510/1540/dsc01258xr8.jpg
    Hoparlörlerin nasıl olduğunu merak eden arkadaşlara........
    http://img510.imageshack.us/img510/6275/dsc01260ua0.jpg




  • Resimler hava yağmurlu olduğu için tam istediğim gibi olmadı ama sözümü tuttum.Aslında forum sayfasında doğrudan görününce daha şık duruyor, word e falan atıp denedim ama olmadı.İlk defa dizel kullandığım için 2.viteste zorlanıyorum.Benzinli aracımda debriyajı çok kullanmazdım.Bilhassa 1.vitesi sadece kalkarken kullanırdım.Dizelde araç az hareket etse de 1.e atmak zorunda kalıyorum.Yoksa kendini silkeliyor.Alışmak zor olsa da 550 km gittim ve yarım depodan aşağıya düştü. Eski aracımda olsa 550 km de kırmızıya yaklaşmıştı çoktan.....
    Yakıt konusunda tedirgin oldum,çeyrek deponun altına düşürmeden ( forumdaki tavsiye) depoyuda fulletmeden yarın mazot alacağım.Başka tavsiyesi olan varmı?
    Birde arkadaşlardan ricam en çok araçta neye dikkat ettiklerini yazmaları, bunun nedeni birçok arkadaş benim gibi aracı yeni aldı.Henüz aracı tanımıyoruz.Kullanırken en çok dikkat ettiklerinizi yazarsanız çok sevinirim.....
    Görüşmek üzere.............




  • turhan kolonları götürmesinler :)
  • Niyetleri varsa arabayı bağlasan durmazlar.....Yaklaşık 3 ay oldu bir tanıdığımın aracını çaldılar.Nasıl çalıştıracaklarki immobilizer var dedik....Meğerse herifler oto kurtarma aracı yapmışlar.Gece yükleyip üstüne götürmüşler....
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.