Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.820
Cevap
56
Favori
1.476.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hatta buna bakarken birkaç şey de öğrendim onu da paylaşayım. Dizel motora yanlışlıkla kurşunsuz koyarsan dizel motor ölürmüş :) yani hiçbir zaman tamir edilemeyecek hasarlar oluşur diyolar elemanlar yanlışlıkla yapmışlar bunu ve motor kitlenmiş ve güm. Kuşunsuza bir miktar yanlışlıkla dizel koyanda olmuş o bir şekilde üstüne kurşunsuz ekleye ekleye kullanmışlar.


    quote:

    Orjinalden alıntı: SiLvErDeMoN


    quote:

    Orjinalden alıntı: ddurusu

    Hocam senin için yabancı forumlarda dolandım, elemanlar dizel filtresini değiştirmek lazım diyor. O uyarı hiç gitmiyor diye yakınmışlar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ali-34


    quote:

    Orjinalden alıntı: Demir25

    Arkadaşlar benim otomobilde bugun sabah çalıştırırken Mazotta su varlığı uyarısını verdi :( totalden 3 gün önce almıştım 50 tl lik .. ne yapmam
    gerekir ? böyle kullanayımmı ? yoksa servise göstersemmi enjeksiyon sistemine zarar verirmi dersiniz ?



    Ben de ilk mazotumu Total'den almıştım fulletmiştim ve 3. günde falan ''mazotta su var'' uyarısı çıktı. O depoyu bitirdim ve daha sonra Shell'den fullettim yine ve uyarı hala var. Yani 2 depo harcadım aracı aldığımdan beri ve gitmedi bir türlü. Yarın 3. depomu doldurmadan önce servisi aramayı düşünüyorum.



    DURUSU DOĞRU BİLGİ VERMİŞ OLABİLİR BİİZMDE BAŞIMIZA GELMİŞTİ 2 GÜN SERVİSE BIRAKTIK FİLTREYİ MÜŞÜRÜ DEĞİŞTİRMİŞLER BORULARI YAKIT TANKINI POMPAYI TEMİZLEMİŞLER,MAZOTUDA KURUTMUŞLAR YANİ SUDAN AYRIŞTIRMIŞLARDA BİDE ARIZAYI BEYİNDEN SİLMİŞLERDİ BUNLAR YAPILMIŞTI O ZAMAN 307 VARDI.




  • VALLA BEN ŞİMDİYE KADAR HEP OPETTEN ULTRA EURODİESEL ALDIM HERKES ONA EN KALİTELİ DİYORLARDI AMA SHELLİDE DUYDUM BPDE KALİTELİYMİŞ AMA SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ
  • Markadan çok benzin istasyonuna da bağlı. Ben kendi mahallemdeki total ve BP den alıyorum şimdilik memnunum. Bence hep aynı yerden almaya çalışmak lazım. İşlek ve şehir içindeki benzinlikler daha güvenli oluyor. Şehir giriş çıkışlarındaki benzinliklerden uzak duracan.
    quote:

    Orjinalden alıntı: SiLvErDeMoN

    VALLA BEN ŞİMDİYE KADAR HEP OPETTEN ULTRA EURODİESEL ALDIM HERKES ONA EN KALİTELİ DİYORLARDI AMA SHELLİDE DUYDUM BPDE KALİTELİYMİŞ AMA SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasabali45

    herkese merhaba.arkadaşlar benim sorunum şu:aracım premium.ben kafayı premium pack teki beyaz zeminli göstergelere taktım.vallahi gece o kadar güzel oluyor ki,anlatılmaz(bayide görmüştüm)bizim araçlarınki siyah biliyosunuz.acaba beyaz zemin nasıl olur diye birkaç mail attım değişik bayilere.komple değişse ne kadar olur diye.1100 ytl oluyormuş.fakat uyumlu olurmu hala araştırıyorlar.başka birşeyler yapılamazmı.ne bileyim mesela mevcut göstergelerin sadece zeminini beyaza çevirmek gibi.valla bu sorunumu çözenden allah bin kere razı olsun.ömerg kardeş peugeot ta çalışmış biri olarak sen ne dersin bu işe.ha birde aracım 308 premium 110 bg hdi kum gri.en yakın zamanda arabamı yıkayıp fotoları çekip koyucam siteye.herkese teşekkürler.(ömer kardeş benide eklemeyi unutma.)



    Dostum komple göstgerge değişmek gerekir ki büyük ihtimal de sonuç olumlu olur. Ama ücreti 1100 gibi bişey olabilir. Maliyetli bir iş ve orta kristal ekranda değişiyor. Zemin çevrimi olmaz, yani kağıt gib bir ürün olur ki o da hoş olmaz. Yan sanayide bunu yapanlar var bence yaklaşma

    Senide eklicem ama model yazarsan sevinirim.




  • Bir süredir navitech P135k GPS kullanıyorum bayağı iyi. Cama takma aparatı var. Takıp çıkarmak ta bayağı pratik. Karizmatik duruyor.
  • YAW ÖMER ŞU LİSTEYİ EN KAFAYA ALMANIN BİR YOLUNU BULMAK LAZIM HER BİR KİŞİ EKLENDİĞİ ZAMAN MİLLET GÜNCEL LİSTEYİ NEREDE BULACAK HER SAYFADA BİR LİSTE OLACAK NEREDEYSE YÖNETİME MESAJ ATMAK LAZIM EN KAFAYA BOŞ BİR POST AÇMALARI İÇİN ODA LİSTE OLUR BİZİM İŞTE.
  • BEYLER BAYANLAR HERKES İNCELESİN DÜNYADA NE CEVHERLER VARMIŞ

    http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=7502

    http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/photo_gallery.php?cid=7502



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 22 Ocak 2009; 23:16:16 >
  • açıkçası ben yeni bir forum açma taraftarıyım, şu an yönetimle ilgilenecek durumda değilim maalesef sınavlarla boğuşma zamanı geldi tekrar gerçi zamanın olsada yönetimle mesajlaşmak derdimi anlatmakla uğraşamam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OmerG

    açıkçası ben yeni bir forum açma taraftarıyım, şu an yönetimle ilgilenecek durumda değilim maalesef sınavlarla boğuşma zamanı geldi tekrar gerçi zamanın olsada yönetimle mesajlaşmak derdimi anlatmakla uğraşamam

    ömer güzel bir forum açabiliriz veya kendi sitemizi açalım aga nasıl olur.az bişi maliyet olur ama güzelde olur yani ne dersin.
  • Aynı öneriyi tekrarlıyorum.www.207tr.com diye bir site var 207 kullanıcıları kendi aralarında açmışlar zannedersem. Biz dewww.308tr.com gibi bir şey açabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-34 -- 22 Ocak 2009; 23:28:37 >
  • forum sitesi olabilir ama sürekli ilgi gerekli takip edilmeli şu an cesaret edemiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SiLvErDeMoN

    BEYLER BAYANLAR HERKES İNCELESİN DÜNYADA NE CEVHERLER VARMIŞ

    http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=7502

    http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/photo_gallery.php?cid=7502



    çok garip geldi yavvv göz alışık değil ya




  • En son auto6r ını teslim alan timuçin di galiba. bir sorum olacak kardeş. araçta yol bilgisayarı menüsü türkçemi acaba ya da bu konuda görüştünmü servisle. teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ali-34

    Aynı öneriyi tekrarlıyorum.www.207tr.com diye bir site var 207 kullanıcıları kendi aralarında açmışlar zannedersem. Biz dewww.308tr.com gibi bir şey açabiliriz.


    308severler.com,308sevenler.com,308tutkunları.com ben alan adına baktım kullanımda değildi yani alınablir.

    308tr.com alan adı kullanımda yani tescilli.

    ben sadece 308 yerine tüm peugeot modellerini kapsayacak bir forum sitesi düşünüyorum.

    her bir araç adı bir başlık altında toplansın arz ve talebe göre de forum genişletilebilir.bunun içinde peugeotseverler.com ve peugeottutkunları.com alan adları alınabilir yani boşta.ama site adresi tartışmalı bir konu herkes fikrini belirtsin içinden en güzelini seçelim.

    ömer bu aralar yoğun olduğu için ilgilenemiyor sanırım ama aliyle ben konunun üstüne düşebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 23 Ocak 2009; 7:27:33 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aliaslan



    En son auto6r ını teslim alan timuçin di galiba. bir sorum olacak kardeş. araçta yol bilgisayarı menüsü türkçemi acaba ya da bu konuda görüştünmü servisle. teşekkürler







    evet menu tamamen türkçe.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: timucinnn


    quote:

    Orjinalden alıntı: aliaslan



    En son auto6r ını teslim alan timuçin di galiba. bir sorum olacak kardeş. araçta yol bilgisayarı menüsü türkçemi acaba ya da bu konuda görüştünmü servisle. teşekkürler







    evet menu tamamen türkçe.


    e o zaman yaşasııınnn




  • herkese merhaba.ömer öncelikle ilgine teşekkürler.aracım 2008 kum gri premium 110 bg hdi.arkadaşlar ambians ışığı tavandan vites ve etrafına birde ayaklar kısmına yansıyan hafif bir ışık oluyor.hem yolcu hem sürücü tarafında da var bu ışık.benim menü maalesef türkçe değil.güncelleme olursa inşallah iyi olur.hız sabitlemeye gelince.ben daha aracı teslim almadan taktırdım.parça orjinal peugeot ürünü.nasıl oluyorda orjinal üretilmiş bir ürün takılınca araç garanti dışı kalıyor.adamlar cc nin yerinide bırakmışlar zaten direksiyonda.servislerin bazıları nedense kaçıyor bundan.çok büyük rahatlık gerçekten.herkese tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ddurusu

    Bir süredir navitech P135k GPS kullanıyorum bayağı iyi. Cama takma aparatı var. Takıp çıkarmak ta bayağı pratik. Karizmatik duruyor.


    navigasyon hakkında hep merak ettiğim bi konu var yardımcı olusan sevinirim.
    bu cihaz sonuçta uyduya bağlanarak yön buluyor değilmi. bunun için ayrıca biyere kayıt olmak her ay fatura ödemek gibi bişey sözkonusumu
    yoksa cihazı alınca iş bitiyormu acaba.
  • İşte resimler.









  • quote:

    Orjinalden alıntı: timucinnn

    İşte resimler.










    oh oh oh yavru yavru yanıyor vallahi allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin timuçin abi.hayırlı uğurlu olsun inşeallah bu kısa sürelik tecrübende arabadan memnunsanda hiç bir problem yok zaten zevkli bir araba olduğu belli zaten.




  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.