Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.820
Cevap
56
Favori
1.475.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar bugün eksperlik şirketinden haber geldi.''aracınızın dosyasını pert olarak kapatıyoruz'' dediler ve bizede premium 6r cam tavanlı 308'i alma yolu açılmış oldu.Son olarak OmerG arkadaşım sordurabildinmi acaba geçen postlarda bahsetmiştik ya.
  • arkadaşlar iyi akşamlar.ben sonradan premium aracıma cc(cruise control) taktırdım.fakat gerçek hızla cc arasında 4 km lik fark var.yani araç gerçekte 94 le giderken cc 90 gösteriyor.bunları tam olarak ayarlamak mümkün değil mi?bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.ömerg ne dersin kardeş.
  • silverdemon dostum hayırlı olsun inş imzanada dokumuşsun zaten hoşuma gitti 308 club team vs mı yapsakben karar verdim tavana parlak siyah folyo çekiyorum cam tavan cam tavan cam tavan deyip durmayın
    kasabalı45,servise sormalısın bence bu konuda.istanbulda oturuyorsanız maslaktada bu işi halledebilirler.
    ömer bu arada 308 forum danışmanı oldu satış danışmanı olmana gerek yok tekrardan arkadaşım




  • 4 km lik fark yüksek hızlarda daha da artacaktır. Genelde % 5 ile 8 arası kadran farkı normal kabul edilir. Dijital olan tam hızınızdır, kadrandaki yanlış hesaplanandır. Her araçta bu durum vardır, bunu ayarlamak diye bir şey yoktur. hatta 2 farklı 308 de bile kadranların sapması-hata payları farklı olabilir.
    Endişelencek bir durum yok.
  • oto_glr fikir harika siyah folyo olayı nasılda düştü aklına hemen yaw :P hayırlısıyla bir olsun bakalım bide parayı ödesinler zamanındada 308 kısmına anca geçeceğim

    birde sizler için bişey buldum piyasadan belki biliyorsunuzdur ama bunu imza olarka nasıl yaparız acaba yardımcı olursanız sevinirim.




    TIKAYIN ARKADAŞLAR BUNU NASIL BURAYA İMZA YAPARIZ VEYA POST ÜZERİNDE GÖRÜNEN BİR RESİM HALİNE ÇEVİRİRİZ BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 22 Aralık 2008; 21:48:05 >
  • pardon 90 la gittiginizi nerden anladınız 94 yazarken.dijital göstergeniz mi var?
  • oto_glr cc nin hızını gösteren ekranda 90 yazarken,kadran 94 te oluyor.
  • benm spoyler arka difüzör siyah beyaz araç birde yap diyenler oldu başka marka araçlara yapan ark larda oldu
     /// PEUGEOT 308 ///

    yapan bir arkadaş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasabali45

    arkadaşlar iyi akşamlar.ben sonradan premium aracıma cc(cruise control) taktırdım.fakat gerçek hızla cc arasında 4 km lik fark var.yani araç gerçekte 94 le giderken cc 90 gösteriyor.bunları tam olarak ayarlamak mümkün değil mi?bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.ömerg ne dersin kardeş.


    sonradan nasıl taktırdın abicim biz fabrikadan istediğimiz halde vermediklerini söylediler sen nerede yaptırdın ben bi xenon ve hız sabitleme taktırmak istedim premium donanım listesinde opsiyonlarda olmadığından mümkün olamayacağını açıkladılar varmı böle bişi arkadaşlar
  • otmotvmhndsi dostum şimdi ahmet apache işi olmuş yapma diyecek hevesimi kıracak
    hayır kadran dijital olmadıgı için sordum efendim 3 4 km lik sapma bence olabilir ancak kadran dijital olmadıgı için iki ekranda öyle olsa kesin böyle diyebilirdiniz cc de bir problem oldugunu.yinede içinize sinmediyse servise gösterebilirsiniz test sürüşü yapacaklardır büyük ihtimal.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oto_glr

    otmotvmhndsi dostum şimdi ahmet apache işi olmuş yapma diyecek hevesimi kıracak
    hayır kadran dijital olmadıgı için sordum efendim 3 4 km lik sapma bence olabilir ancak kadran dijital olmadıgı için iki ekranda öyle olsa kesin böyle diyebilirdiniz cc de bir problem oldugunu.yinede içinize sinmediyse servise gösterebilirsiniz test sürüşü yapacaklardır büyük ihtimal.



    Sana buluşma da dedim şu aracın üsütünü siyah yap araba bas bas bağırıyor tavanı siyah yap diye
    Gerçekten çok güzel olacak




  • BEYLER BENİM ŞU İKİ POST ÖNCEKİ CC OLAYINA BİR CEVAP VERİN YAHU NASIL OLACAK BU İŞ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SiLvErDeMoN

    BEYLER BENİM ŞU İKİ POST ÖNCEKİ CC OLAYINA BİR CEVAP VERİN YAHU NASIL OLACAK BU İŞ



    İstanbul'da taktırmak mümkün değil..Ama Ankara'daki servisler takıyor garantiden çıkmıyor.Bu gidişle Ankara'ya topluca cc taktırmaya gideceğiz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rouge34


    quote:

    Orjinalden alıntı: SiLvErDeMoN

    BEYLER BENİM ŞU İKİ POST ÖNCEKİ CC OLAYINA BİR CEVAP VERİN YAHU NASIL OLACAK BU İŞ



    İstanbul'da taktırmak mümkün değil..Ama Ankara'daki servisler takıyor garantiden çıkmıyor.Bu gidişle Ankara'ya topluca cc taktırmaya gideceğiz





    AYNEN BİR ANKARA BULUŞMASI AYARLAMAK LAZIM TOPLU OLUNCA İNDİRİMDE ALRIZ BELKİ MUHAHA
  • Bir konuda fikrinizi almak istedim =) Aracım 3-4 güne kadar geliyor, yan çıtaları gövde rengi olan beyaza boyatacağım aldığım yerin yetkili servisinde. Çıtalar dışında dikiz aynalarının yanları var ve ön ızgaranın üzerinde siyah bir bölüm var. Hatta yanılmıyorsam arkada da var öyle bir bölüm var. Sizce bu siyahların hepsini komple beyaz mı yaptırayım, yoksa yan çıtaları falan boyatayım da ön ızgaradaki siyah yerle arkadaki yer kalsın mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-34 -- 22 Aralık 2008; 23:49:39 >
  • ankarada 3 servis var ama sadece 1i takıyor. abc oto. İstanbul yolu üzerindeki servis. Ben konuştum yetkili elemanla cc yi 170 ytl ye takıyorlar ve garantiden çıkarmı dediğimde neredeyse bi tarafıyla gülecekti adam. Yok efendim olur mu öyle şey fln dedi. Biz takıyoruz orjinal peugeot parçası takıyoruz, tüm sorunlar bizim güvencemiz garantimiz altındadır dedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ali-34

    Bir konuda fikrinizi almak istedim =) Aracım 3-4 güne kadar geliyor, yan çıtaları gövde rengi olan beyaza boyatacağım aldığım yerin yetkili servisinde. Çıtalar dışında dikiz aynalarının yanları var ve ön ızgaranın üzerinde siyah bir bölüm var. Hatta yanılmıyorsam arkada da var öyle bir bölüm var. Sizce bu siyahların hepsini komple beyaz mı yaptırayım, yoksa yan çıtaları falan boyatayım da ön ızgaradaki siyah yerle arkadaki yer kalsın mı ?

    ali-34 bence kalsın. Heryeri beyaza boyatmakta sırıtacaktır bence bi noktadan sonra. Sadece yan çıtalar ve sis farı üstündeki kaşların boyanması yeterli diye düşünüyorum. Ama siz bilirsiniz tabiki...

    oto-glr, aslında tavanı siyah kaplatmak ta apaçi işi ama iyi yapılırsa kabul edebileceğim uygulamalardan biri. Hatta fiber kaplansa filanmı dedim ama o zamanda panoramik tavan gibi olmaz. En iyisi siyah folyo tarzı bişey ama ne??? Ben bulamadım neyle kaplanır yahu aracın tavanı???




  • O zaman ben yan çıtaları, köşeleri boyatayım, ön ve arka kalsın. Bence de öyle daha iyi olur. Teşekkür ederim
  • ben buldum dostum 200 milyona yapıyorlarmış.
  • ali ön tampon metalik siyah yan çıtalar beyaz aynalar beyaz uç kısımları metalik siyah içeriden bakınca siyah gözüküyor dışarıdan bakınca bembeyaz
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.