Şimdi Ara

Digiturk'de Faturasız , Taahhütsüz üyelik dönemi başlıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digiturk, avantaj sağlayan yeniliği kapsamında aylık faturasız üyelik hizmetini hayata geçiriyor. Her ay fatura takip etmek istemeyenler ile ödediği kadar izlemek isteyenler için bir alternatif olacak yenilik, üyelerin Digiturk hesaplarına TL yüklemesi yaparak dilediği kadar seyretmesini sağlıyor.

    Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre yeni hizmet çerçevesinde "Aylık Faturasız Digiturk" üyeleri, diledikleri Digiturk paketini yükledikleri TL'lerle satın alıp izleyebilecek. Next&NextStar satış noktalarından ve Tekno marketlerden Digiturk uyumlu Next uydu alıcısını satın alanlar, Digiturk üyelik sözleşmelerini imzalayarak üyeliklerini başlatabilecekler.

    Açıklamada yer alan bilgilere göre, yüklediğin TL kadar TV seyretme dönemini başlatan hizmet kapsamında, Spor Toto Süper Lig'in tüm maçlarının olduğu Lig TV Paketi ister haftalık ister aylık olarak satın alınabilecek.

    Kullanıcılar ayrıca 5 film kanalından oluşan Super Paket'i ve İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, İtalya Serie A Ligi, Fransa Ligue 1, Brezilya Ligi, Türkiye Basketbol Süper Ligi, Turkish Airlines Euroleague ile ATP Masters 1000 ve Wimbledon Tenis Turnuvaları'dan oluşan Spor Extra Paketi'ni de aylık olarak satın alabilecek.

    Digiturk, "Aylık Faturasız Digiturk" uydu alıcısını satın alan herkese ilk 1 ay boyunca "LİG TV Paketi"ni ve 3 ay boyunca Turksat uydusu üzerindeki yüzlerce kanalın yanı sıra Discovery Channel, National Geographic Channel ve İZ TV gibi 6 belgesel kanalı dahil toplam 11 kanalın olduğu "Giriş Paketi"ni hediye olarak sunacak. Ayrıca, istenilen paketi satın almada, 45 gün geçerli hediye 60 lira da üyelerin Digiturk hesaplarına yüklenecek.

    İhtiyaca yönelik esnek bir sistem olan "Aylık Faturasız Digiturk" ile üyeler, herhangi bir taahhüt vermeden, yüklediği TL kadar TV seyretme imkanına kavuşacak.

    Kaynak: medyaradar


    Ayrıca digiturk resmi sitesindekihttp://faturasiz.digiturk.com.tr adresinden de detay bilgi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydag -- 28 Eylül 2015; 22:53:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • peki sitede Kampanya 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir yazıyor.... sonrası nolacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdide kampanya 31.12.2016 tarihine kadar geçerlidir diyor seneye fiyatlara zam gelir devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.