Şimdi Ara

EPSON L365

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EPSON L365 FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI(C11CE54401)
    Bu yazıcıyı kullanan var mı arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz?
    Bunun haricinde önerilere de açığım. Tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum.



  • Merhaba arkadaşlar,
    öncelikle tecrübelerimi paylaşmak istediğimi belirtir, aksi bir dururumun olmadığını açık yüreklilikle iletirim.

    * HP yazıcıların her serisinden uzak durunuz.
    * Cannon ekonomik ancak düşük kaliteli ve kısa ömürlüdür; öğrenciler ve az çıktı alan ofisler için ideal olabilir.
    * Epson kesinlikle doğru seçimdir, tabi hız takıntısı olmayanlara...

    bu yazdıklarım mürekkep püskürtmeli yazıcılar içindir bilginize.

    2011 yılında hatrı sayılır bir ücret ödeyerek HP 6500 pro yani HP 920 aldım, ilk anda çok mantıklı gelmişti, demo kartuşlar bitti ve kabus başladı. orjinal kartuşlar ta o zaman 100 tl civarıydı alamadık haliyle muadillere yöneldik, cihaz internete sürekli bağlı olduğundan hp merkezine sürekli rapor gönderiyordu, bir süre sonra bunu farkettim ama iş işten geçti, muadil kartuşlara sahte kartuşuyarısı vermeye başladı. ne yaptıysam bir daha muadil kullanamadım. sonra bir teknik servis demo kartuşların çiplerini muadillere taktı ve sorun bir an çözüldü gibi oldu, neredeyse 1 hafta kullandık, oda ne! bu seferde kartuş boş hatası almaya başladık, aslında kartuşlar dolu ama hp çiplere baskı sayısı ömrü verdiği için sistem otomatik olarak kartuşları reddediyor. sonra çip arayışınaa giriştik vewww.dolabilen kartuş sitesi tarafından DOLANDIRILDIK
    . bu darbeden sonra polise dahi yaptığımız şikayet sonuçsuz kaldı. her neyse başka arayışlara devam ettik, millet işi çözmüş kullanılmış kartuş satıyorlar ve boş orj kartuşlara çipleri için 50 tl ödedik, o çipler de bizi 1 ay kadar idare etti etmesine ama sonrasında aynı hatayı yeniden aldık. en son dolabilen tank sistemini bir teknik servisten tedarik ettik rahatladık derken sürekli çip hatası almaya devam ettik ve en sonunda yazıcı yazıyormuş gibi çalışıp boş ya da kirli sayfa çıkarmaya başladı velhasıl servise yolladık ve baskı kafasının bozulduğu, orjinal sarf malzemesi kullanılmadığı için cihazın garanti dışı kaldığı vb. hatalar tarafımıza yüklendi ve cihaz kargo ücreti de bize ait olmak üzere iade edili. baskı kafası o zaman 250 tl civarıydı alamadık... yazıcı 450tl+muadil kartuşlar 2 takım 80tl+boş kartuşlar50tl+besleme sistemi 125tl+kargo 27 tl toplam zarar 732 tl durum vahim... bu denli kötü bir tecrübe! işin enteresanı hp renkli yazıcıların 1 renk kartuşu dahi boş olsa çıktı alamazssınız. çocuk para resimlerini okula götürecekti 200tl den 5tl ye kadar para resimlerini fotokopileyip göndermek istedim ama para fotokopisi çekemiyorsunuz ortada kesik şerit çıkıyor, onu bile yapamadım cihaz bozuk zannettim mh mail attık bunun cihazın bir artı özelliği olduğunu söylediler. sonra dur ulan 1 dolar fotokopi çekeyim dedim bu sefer olana inanamadım, ilk teşebbüsümde cihazın ekranında usa devletine ait xxxx seri numaralı 1 dolarlık banknotu çoğaltma teşebbüsünüz bir sonraki girişiminizde kolluk birimlerine bildirilecektir diye bir yazı çıktı.. inanmayan denesin. adamlar eve casus koymuş resmen rapor alıyorlar, falan iyi iş. hp orjinal kartuşa mecbur kılıyor.

    * hp macerasının ardından bim'den cannon yazıcı aldım, baskı kalitesi kötüysü ama bir çok işimizi tık demeden gördü, bitmeyen kartuşluydu ama tanklar bitmeden onun da orjinal kartuşunun ömrü bitti, besleme sistemi orj kartuş modifiye edilerek takılıyor ve dolayısıyla baskı kafası vazifesi de gören kartuş bir noktaya kadar dayanıyor orj kartuş 80 tl:) ama 2000 sayfa kadar iş görüyor.

    * epson en iyi diye aldım ve standardı daha da yükseltmek adına paraya kıyıp çok fonksiyonlusunu bile aldım. harika fotoğraf baskıları alıyorum, profesyonel çıktılar almak mümkün. 5 top a4 baskı ve 600 sayfa a4 fotoğraf kağıdına foto baskı sonrası 1 tüp siyah mürekkep ilavesi yaptım renkli mürekkepler yarıya anca düşmüştü şok oldum... mürekkep şişesi 27 tl performansı siz düşünün... fotokopide baskı 0.0010 kuruş fotoğrafta kağıt maliyetiyle tanesi 0,15 kuruş falan muazzam bi performans hala inananamıyorum buna ama çok memnunum, okadar iyi ki tık demedi. eksi yönü kenarlıksız baskı yok ve parlak ve kalliteli kağıda profesyonel kalitede baskı yaparken a4 yaklaşık 3dk sürüyor. ama epson harika ergonomik ve uzun ömürlü, eşek gibi yani:)

    * fotoğraf kağıtlarının hepsini denedim, epson kağıtlar iyi sonuç veriyor cihazla birlikte ama cescesor kağıtlarından aldığım memnuniyeti hiç bir kağıttan alamadım. hem ucuz hem muazzam kaliteli.

    öneri: çok kaliteli ve az baskı alanlar içinhttp://cescesor.com/fotograf-kagidi/premium/parlak-300/parlak-fotograf-kagidi-300gr-50yp-a4.html

    sık ama tatmin edici kaliteye sahip fotoğraflar için:http://cescesor.com/fotograf-kagidi/advanced/parlak-280/parlak-fotograf-kagidi-280gr-50yp-a4.html

    kuşu kurbağayı baskıya dökenler için:http://cescesor.com/fotograf-kagidi/everyday/parlak-200/parlak-fotograf-kagidi-200gr-50yp-a4.html

    tecrübeyle sabittir, macera aramayın nolur, hp den uzak durun. epson ve cescesor kombinasyonundan şaşmayın.
  • Güzel bir yazıcıdır :)

    Wifi özelliğide mevcut. Aklında sormak istediğin bir soru varsa soraiblirsin.
  • Almayı düşünüyordum, foruma baktım hiç Epson öneren yok.
    Bu kafamı karıştırdı. Aylık en fazla 100 sayfa çıkarırım. Arada da fotoğraf. Fotoğraf kalitesi nasıl?
    Bundan önce Canon tanklı kullandım, mürekkepler döndü. Bunda da her gün çıktı alma zorunluluğu var mı? Donma olayı olur mu? Dakikada kaç çıktı alabilirim?
    Sorunsuz uzun süre kullacagim bi yazıcı istiyorum. Uygun mudur bu yazıcı?
    Teşekkür ederim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelincigim -- 29 Eylül 2015; 7:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelincigim kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle şunu belirteyim, öneri ve tavsiyeyle ürün satın alan tek toplum biziz ihtiyacınıza göre almanız daha iyi olacaktır.
    Ay'da yaklaşık 100 sayfa çıktı alacaksanız ideal bir seçim olur bu model sizin için.
    Fotoğraf kalitesi hakkında fikriniz olması için fotoğraflar ekledim tabi çıktı alınmış bir kağıdın telefon ile çekilmiş hali yanıltıcı olmasın ama, 4.7/5 puanlayabilirim.. Bir de şunu söyleyeyim; bu çıktılar L365'in değil başka bir model Epson tanklı yazıcısının baskı kalitesi ama bu cihaz da 4 renkli sadece fax özellik farkı var diyebiliriz. Diğer şartlar aynı (micropiezo kafa teknolojisi, 20tl'ye aldığım Epson marka mürekkepler vs.)

    Daha önce kullandığınız Canon veya başka markalara takılan "harici tank" (yani sonradan eklenen), yazıcının üretimine dahil olmayan bir sistem ne yazık ki.. patlar çok net birşey bu..
    Basitçe şöyle düşünebiliriz; Canon veya başka marka, bu cihazları yanına tank takıp binlerce sayfa çıktı almamız için değil, nispeten küçük kartuşlarla (300-500 sayfa baskı hacimli kadar) kullanmak için üretip, ucuz fiyata sattığı yazıcı türleridir. Bu yüzden misyonu dışında birşeyler yapmaya çalıştığımızda iyi randıman vermez.. PC den çok anlamam ama örneğin ekran kartı düşük bir bilgisayara 2015'de çıkan bir araba yarışını yükleyip oynamaya çalışmaya benziyor

    Bu yüzden hergün çıktı alma zorunluluğunuz yok fakat en azından her ay birkaç sayfa çıktı alırsanız sorun yaşamadan kullanırsınız. Çünkü L365 yazıcısı direkt TANKLI YAZICI olarak üretilmiştir yani üretici firma içine 2 adet hediye siyah mürekkep şişeyi koyarak (4.000 sayfa baskı alan 1 şişe x 3 = 12.000 Sayfa) bu konuda iddialı olduğunu ürününe güvendiğini gösteririr.
    Ayrıca her yazıcıda istisnasız her yazıcıda "aylık iş hacmi" denen bir kıstas mevcut. Bu demek ki üretici firmalar (epson, hp, canon vs) birçok model üretmesinin sebebi bu yani ihtiyaca göre.. Örneğin 40 kişilik bir ofise 200tl lik kartuşlu yazıcı alıp, yanına tank taktırarak o yazıcıyı uzun süre (4-5 ay bile uzun sayalım) kullanamazsız eğer öyle olsaydı bu firmalar 2000-3000$ değerinde yazıcılar üretmezdi..

    Umarım faydası olur yorumlarımın size..
     EPSON L365
  • Teşekkür ederim, çok faydası oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü kliksa dan kampanya ve hediyeleri ile birlikte aldım. Elime ulaştı internetten araştırdığımda yerli sitelerde çok fazla tecrübe paylaşımı olmamış. Alacak yada düşünen arkadaşlara faydalı olması açısından yazıyorum. Daha önce CANON MP610 çok fonk. yazıcım vardı. Doldurma mürekkepler yüzünden kafası bozuldu. Çok memnundum, dehşet bir aletti, atmaya dahi hala kıyamıyorum. Yeni yazıcı arayışı ile doldurma mürekkepler canım yazıcımı hiç etmesi nedeniyle orjinal olsun ucuz da olsun arayışına girdim. Sonuçta EPSON un orjinal kendinden bitmeyen kartuşlu modeli denk geldi. İlk haftalık kullanım sonucu deneyimlerim.
    + yönler:
    * Orjinal mürekkepleri çok uygun fiyata (25-30tl arası)
    * Kutu içeriğinden 4+2 mürekkep çıkıyor. (+2 tanesi siyah mürekkep yedek)
    * Kurulumu oldukça kolay ve wifi desteği ile bilgisayar, tablet, telefon (3 ünü de denedim) dan baskı alınabiliyor. Buluttan da ev dışı yollayabiliyorsunuz (denemedim)
    * Fotoğraf yazdırma da iyi kağıt kullanılırsa oldukça başarılı.

    - Yönleri
    * Ön tepsisi yok, Arkadan besleniyor sadece. Dolayısı ile kağıtlarınız açıkta durmak zorunda kalıyor.
    * Çift taraflı yazdırma seçeneği yok. Daha doğrusu otomatik değil, elle kendiniz değiştirerek yazdırabiliyorsunuz.
    * Kağıt yönü ve boyutlarına ilişkin besleme bölümünde bir cetvel, işaret, olmaması kötü (çok özel ama bence gerekliydi.)
    * Birde anlamadım ama yazdırma sırasında A4 kağıdın köşesinde küçük siyah mürekkep lekesi bırakıyor.
    * Yazdırma hızı biraz ortalama çok fonk. yazıcıların altında (en azından benim eski canon dan yavaş)

    Sonuç: Fiyat Performans açısından özellikle mürekkep kartuş problemi yaşamayacağınız bir yazıcı. Zaten bana göre tüm artıları o ucuz mürekkep olayından orjinal dolan kartuşlarından alıyor. Küçük bürolara, öğretmen gibi eve iş götürenlere ve çok öğrencili ailelere tavsiye ederim.
  • Geçen yıl 2 adet L 210, 1 adet L550 modelinden aldık. L550 ile sadece tek dolum yaparak 20.000 sayfa çıktı aldım. Tekrar dolum yaparak kullanmaya devam ediyorum. İlk günkü kalite ile aynı düzeyde çıktı alıyorum. Okula 7 tane daha L365 ve L220 aldık. Tavsiye ederim.
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    keşke piyasa fiyatına göre ucuz olsaydınız! 220 tl (ikiyüz yirmi tl) daha pahalı almak için bir neden göremiyorum!
  • bugün bu yazıcıdan aldım ancak telefonumla bu yazıcıya nasıl bağlanacağımı bir türlü bulamadım saatlerdir aramadığım yer kalmadı lütfen yardım edin
  • kurşunî kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bendede epson l365 var. Telefondan epson iprint uygulamasını yükle ben bu şekilde kullanıyorum.
  • Forumda canon pixma serisini öve öve bitiremiyorlardı baktılar ki fotoğraf bastırtıkça kartuşlar çabuk bitiyor kartuş parası yazıcının fiyatını geçiyor tanklı yazıcılara döndüler tabi orjinal olmayan çabuk tıkanıyor soluk renk çıkarıyor tabi. 9600*2400 çözünürlükte kartuş çabuk bittiği için hiç bir şeye yaramıyor çok artısı yok göz boyama özelliği. Canonda orjinal tanka geçti,brotherda geçti tek eksileri yavaş yazdırması, Epsonda yavaş yazdırıyor. Bu yazıcılar zamanla yarışan ofisler için ideal değil lazer yazıcılar ideal. epsonun diğer firmalardan ayıran özelliği yetkili servis ağı çok geniş evimin 600 metre yakınında bile var servisi.
  • Bende kullanıyorum uzun süredir 6 ay oldu karuşlar tıkanmış yolladım servise cam gibi fotoğraf basıyor.Ben memnunum ama her hafta çıktı almak lazım mış bilmiyordum.Mürekkep işi bizaz eziyetli oluyor ama tonere göre tasarrufludur diyebilirim.Wifiyi kullanamıyorum bi yazılımı var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaklaşık 2 yıl üzeridir l355 epson kullanıyorum henüz hiç servise gitmedi ve mutlaka 2 -3 günde bir baskı alırım yeri geliyor çok aşırı baskıda aldığım oluyor ilk günkü gibi baskı kalitesi açıkcası çok memnunum eve de almayı düşünüyorum ama üst modellerden birini daha çok renkli olanlar var.
  • Arkadaşlar bu yazıcı ile muadil mürekkep kullanan var mı? Hangi markayı önerirsiniz? Orjinal ile fiyat farkına değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samprass

    Geçen yıl 2 adet L 210, 1 adet L550 modelinden aldık. L550 ile sadece tek dolum yaparak 20.000 sayfa çıktı aldım. Tekrar dolum yaparak kullanmaya devam ediyorum. İlk günkü kalite ile aynı düzeyde çıktı alıyorum. Okula 7 tane daha L365 ve L220 aldık. Tavsiye ederim.

    S.A. kardeş yazıcılar alalı 1 yıl geçmiş şubat ve yaz tatillerinide atlatmış . şu an donma kuruma vs herhangi bir sorun var mı? Bende Sınıfma almak istiyorum. Cevabın için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebleksin


    S.A. kardeş yazıcılar alalı 1 yıl geçmiş şubat ve yaz tatillerinide atlatmış . şu an donma kuruma vs herhangi bir sorun var mı? Bende Sınıfma almak istiyorum. Cevabın için şimdiden teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ebleksin


    S.A. kardeş yazıcılar alalı 1 yıl geçmiş şubat ve yaz tatillerinide atlatmış . şu an donma kuruma vs herhangi bir sorun var mı? Bende Sınıfma almak istiyorum. Cevabın için şimdiden teşekkürler.


    Merhaba arkadaşım. Bizde Epson L 110 var serinin en ucuz en dandik modeli. Eşim Şırnak'ta öğretmenlik yaptı, 2015 yazında 45 derecelik yaz sıcağında 3 ay çıktı alınmadı. Eylül'de Şırnak'a dönünce ilk başta silik basmış sonra 4-5 kez kafa temizliği yapmış problemsiz bir şekilde kullanmaya devam etmiş. Bu senenin Ocak ayında sömestr tatilinden itibaren sokağa çıkma yasağı - operasyonlar falan olmuştu. Mart ayına kadar kullanmadı, mart ortası gibi gitti görev yerine gene ilk başlarda silik basmış birkaç kez kafa temizliği yaptı kullanmaya devam etti. Yazın istanbul'da 3 ay çıktı alınmadı. Şu an hiçbir problem olmadan kullanmaya devam ediyoruz, 2,5 yıllık yazıcı. Fotokopili wi-fi'lı bir modelini alıcaz şimdi. Canon G3400 , Brother J105 falan da var ama Epson'dan bu performansı bu stabiliteyi problemsizliği görünce gene Epson alıcaz.
  • Bende L365 aldim normal A4'e fotograf bastim kagit eridi resmen. Buna hangi kagidi alayim ? Fotograf icin olan parlak kagitlara basiyor mu ? Yoksa mat kagida mi ? Kaliteli orjinal hamgi kagidi onerirsiniz? Epson photo quality kagidi hosuma gitti ama yazar mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    öncelikle tecrübelerimi paylaşmak istediğimi belirtir, aksi bir dururumun olmadığını açık yüreklilikle iletirim.

    * HP yazıcıların her serisinden uzak durunuz.
    * Cannon ekonomik ancak düşük kaliteli ve kısa ömürlüdür; öğrenciler ve az çıktı alan ofisler için ideal olabilir.
    * Epson kesinlikle doğru seçimdir, tabi hız takıntısı olmayanlara...

    bu yazdıklarım mürekkep püskürtmeli yazıcılar içindir bilginize.

    2011 yılında hatrı sayılır bir ücret ödeyerek HP 6500 pro yani HP 920 aldım, ilk anda çok mantıklı gelmişti, demo kartuşlar bitti ve kabus başladı. orjinal kartuşlar ta o zaman 100 tl civarıydı alamadık haliyle muadillere yöneldik, cihaz internete sürekli bağlı olduğundan hp merkezine sürekli rapor gönderiyordu, bir süre sonra bunu farkettim ama iş işten geçti, muadil kartuşlara sahte kartuşuyarısı vermeye başladı. ne yaptıysam bir daha muadil kullanamadım. sonra bir teknik servis demo kartuşların çiplerini muadillere taktı ve sorun bir an çözüldü gibi oldu, neredeyse 1 hafta kullandık, oda ne! bu seferde kartuş boş hatası almaya başladık, aslında kartuşlar dolu ama hp çiplere baskı sayısı ömrü verdiği için sistem otomatik olarak kartuşları reddediyor. sonra çip arayışınaa giriştik vewww.dolabilen kartuş sitesi tarafından DOLANDIRILDIK
    . bu darbeden sonra polise dahi yaptığımız şikayet sonuçsuz kaldı. her neyse başka arayışlara devam ettik, millet işi çözmüş kullanılmış kartuş satıyorlar ve boş orj kartuşlara çipleri için 50 tl ödedik, o çipler de bizi 1 ay kadar idare etti etmesine ama sonrasında aynı hatayı yeniden aldık. en son dolabilen tank sistemini bir teknik servisten tedarik ettik rahatladık derken sürekli çip hatası almaya devam ettik ve en sonunda yazıcı yazıyormuş gibi çalışıp boş ya da kirli sayfa çıkarmaya başladı velhasıl servise yolladık ve baskı kafasının bozulduğu, orjinal sarf malzemesi kullanılmadığı için cihazın garanti dışı kaldığı vb. hatalar tarafımıza yüklendi ve cihaz kargo ücreti de bize ait olmak üzere iade edili. baskı kafası o zaman 250 tl civarıydı alamadık... yazıcı 450tl+muadil kartuşlar 2 takım 80tl+boş kartuşlar50tl+besleme sistemi 125tl+kargo 27 tl toplam zarar 732 tl durum vahim... bu denli kötü bir tecrübe! işin enteresanı hp renkli yazıcıların 1 renk kartuşu dahi boş olsa çıktı alamazssınız. çocuk para resimlerini okula götürecekti 200tl den 5tl ye kadar para resimlerini fotokopileyip göndermek istedim ama para fotokopisi çekemiyorsunuz ortada kesik şerit çıkıyor, onu bile yapamadım cihaz bozuk zannettim mh mail attık bunun cihazın bir artı özelliği olduğunu söylediler. sonra dur ulan 1 dolar fotokopi çekeyim dedim bu sefer olana inanamadım, ilk teşebbüsümde cihazın ekranında usa devletine ait xxxx seri numaralı 1 dolarlık banknotu çoğaltma teşebbüsünüz bir sonraki girişiminizde kolluk birimlerine bildirilecektir diye bir yazı çıktı.. inanmayan denesin. adamlar eve casus koymuş resmen rapor alıyorlar, falan iyi iş. hp orjinal kartuşa mecbur kılıyor.

    * hp macerasının ardından bim'den cannon yazıcı aldım, baskı kalitesi kötüysü ama bir çok işimizi tık demeden gördü, bitmeyen kartuşluydu ama tanklar bitmeden onun da orjinal kartuşunun ömrü bitti, besleme sistemi orj kartuş modifiye edilerek takılıyor ve dolayısıyla baskı kafası vazifesi de gören kartuş bir noktaya kadar dayanıyor orj kartuş 80 tl:) ama 2000 sayfa kadar iş görüyor.

    * epson en iyi diye aldım ve standardı daha da yükseltmek adına paraya kıyıp çok fonksiyonlusunu bile aldım. harika fotoğraf baskıları alıyorum, profesyonel çıktılar almak mümkün. 5 top a4 baskı ve 600 sayfa a4 fotoğraf kağıdına foto baskı sonrası 1 tüp siyah mürekkep ilavesi yaptım renkli mürekkepler yarıya anca düşmüştü şok oldum... mürekkep şişesi 27 tl performansı siz düşünün... fotokopide baskı 0.0010 kuruş fotoğrafta kağıt maliyetiyle tanesi 0,15 kuruş falan muazzam bi performans hala inananamıyorum buna ama çok memnunum, okadar iyi ki tık demedi. eksi yönü kenarlıksız baskı yok ve parlak ve kalliteli kağıda profesyonel kalitede baskı yaparken a4 yaklaşık 3dk sürüyor. ama epson harika ergonomik ve uzun ömürlü, eşek gibi yani:)

    * fotoğraf kağıtlarının hepsini denedim, epson kağıtlar iyi sonuç veriyor cihazla birlikte ama cescesor kağıtlarından aldığım memnuniyeti hiç bir kağıttan alamadım. hem ucuz hem muazzam kaliteli.

    öneri: çok kaliteli ve az baskı alanlar içinhttp://cescesor.com/fotograf-kagidi/premium/parlak-300/parlak-fotograf-kagidi-300gr-50yp-a4.html

    sık ama tatmin edici kaliteye sahip fotoğraflar için:http://cescesor.com/fotograf-kagidi/advanced/parlak-280/parlak-fotograf-kagidi-280gr-50yp-a4.html

    kuşu kurbağayı baskıya dökenler için:http://cescesor.com/fotograf-kagidi/everyday/parlak-200/parlak-fotograf-kagidi-200gr-50yp-a4.html

    tecrübeyle sabittir, macera aramayın nolur, hp den uzak durun. epson ve cescesor kombinasyonundan şaşmayın.
  • l355 e telefondan bağlanamayan arkadaşlar;
    bunu sadece wifi ağından yapabilirsiniz, evde açık olan cihaza otobüsten mail atıp çıktı alamazssınız. önce cihazınızı wifiye bağlayın sonra telefonunuza iprint i indirin ve aynı wifiye bağlanıp yazıcıyı iprintte taratın bulunca bağlanın ve yazdırmaya başlayın. epsondan da şaşmayın.
  • L365 kullanan arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var yazıcıyı alalı 4 gün oldu ilk başlarda 10x15 fotmatında resim aldım birkaç tane daha sonra kağıdı boş vermeye başladı bugün tekrar denedim bu defa kağıdı almaya çalışıyor ama alamıyor yan yatırınca sorun olmuyor ama resim yarım çıkıyor bu sorun nedendir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.