Şimdi Ara

Inf Geforce 6600 ekran kartımla ilgili sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartımı altı ay önce aldım ve aldığımdan beri çözemediğim bir sorunum var. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
    Bana verilen cd'deki sürücüleri yüklediktan sonra vidyoları açınca bilgisayar kitlenmeye başladı. En sonunda nvidia'nın 84.21 sürümlü sürücülerini yükleyince sorun çözüldü, bu sefer de oyunlardaki performans düştü. Birkaç ay böyle idare ettim. Format attıktan sonra ilk önce en yeni sürücüleri yükledim, sorun çıkmadı. Directx'i yükleyince aynı sorun yine başladı. Ekran kartı ayarlarında, donanım ivmesini düşürünce vidyolar çalışıyor, bu sefer oyunlar çalışmıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersavas -- 21 Aralık 2006; 20:12:57 >



  • Ahh ahh aynı sorun bendede var kardeş :( dediklerinin aynısı :S biri bize yardım etsin benimkide nvıda geforce 6600 mesela yeni sürücüleri kurduğumdada counter-strikede hile olarak görüyo driveri .. en uygun arkdaşın dediği 84.21 kurdum sorun kalktı ama bu sefer ekranda kareleşme oluyo oyunlarda aynı anda msn ve oyun olmuyo önceden 2 tane msn media player oyun ohoo canavar gibiydi ama şimdi formattan sonra bişi ler oldu :(:( yardım akrdeş msnm bu al.. byheadshoter.hack@gmail.com lütfen beni ekle..
  • arkadslar bu sorun bende de var maalesef mesela ben 93.71 i kurunca ekran kartı ile direct x uyumsuzluğu ortaya cıkıyor .ama 81.98 kurunca problem düzeliyor sizde arstırıp veya tek tek deneyip bulabilşrsiniz.mesela ben 93.71 i yükleyince pes 6 inanılmaz bir yavaşlama gösteriyordu ama 81.98 yükleyince oyun gayet akıcı oynanıyor yani oyundan da fark ediyor mesela 81.98 ile double agent ı yeteri kadar performanslı oynayamıyorum ama 93.71 yüklediğim zaman oyun baya hızlanıyor ama bu sefer de pes 6 yı oynayamıyorum yani siz kendinize uygun driveri bulun derim olmadıysa orjinal cd sindeki driveri kurun bu arada kartım 6200 256 mb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 17 Aralık 2006; 12:52:01 >
  • öncelikle tüm ekran kartı ve anakartın driverlarını uninstal yapın sonra güvenli moddan acın driver cleaner pro adlı programla temizleyin anakart ve ekran kartı driverlarını sonra asagıdaki siteden ekran kartı için son driveri ve direcX güncellemesini indirin anakartında güncel driverlarını sitesinden indirin ve kurun arkadaslar

    direcX :http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1321

    ekran kartı :http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1484

    anakart : size kalmış bu sorunlar büyük ihtimal cözecek arkadaslar sorunlarınızı




  • yaf dediğin doğru ben yaptım demedim kaldı elbet ama bak ben sana denediklerimi yazayım;
    71.89 82.12 91.28 91.31 91.33 91.45 93.71 işte bunları kurdum zaten kota doluyo :( indiresiye akdar canım çıktı.... bunlrın içinden şu an 82.12 yi kullanıyorum en uygun bu ama counter-strike oynarken fps 100 yapıyorum ekran dedliriyo :S:S saçmağıla bak yaa :S en fazla 50 de güzel oluyo ama daha sorna 2 veya 3 adam akrşıma çıkınca çıldırıyo msn açıkken oynıyyamıyorum... işte sorun bu :S:S yani benim ancak formmat atmam lazım tekrar ben format atamıyorum... ayrıca onun linki o kunu görmek için bak...


    http://forum.donanimhaber.com/m_10893046/mpage_1/key_//tm.htm#11042353 :(




  • arkadas yazdıklarından pek bişey anlamadıma ama esas sorun anakart driverinda zaten ekran kartı driverinda degil sen anakart driverini yenile böyle sorunla karsılasan ve düzelten kişiler gördüm... ayrıca oyun sırasında fsp düsmesi tüm sistemle alakalıda olabilir... kartın AA ve AF si acıksa fps düser... ya dofrusu yazdıklarından bişey anlamadım :S:S ne oluyo
  • ama bak kardeşim yaa... assında formattan sonra oldu ilk performans yok makinede ben şimdi format atmak istiyorum.... SATA HDD benimki bana bi driver linki versene ama ben bu arada Sata HDD nin modelinide bilmiorum.. nerden ğrenebilriim.. o verdiğim linke bak sana ordakilere... ben driveri nerden bulcammmm.. bana bi yardım et format atacam... plz..
  • Sniper15, bence format atmadan diğer yolları bir dene. Ben boşuna kaç kere format attım, olmadı.
    Oyuncu71, anakart güncellemeden kastettiğin bios güncelleme mi? Benimki şu anda güncel. Bir de guru3d sitesindeki sürücüler nasıl nvidia'nınkilerden daha güncel olabiliyor. Mesela guru3d sitesinde 97.44 sürümlü sürücüler var. Ayrıca sürücülerde 32 bit, 64 bit falan yazıyor; onlar ne? İlgilenenlere teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersavas -- 21 Aralık 2006; 20:27:51 >
  • Ewtt.... Format attımm ve cs de kasıyo :( sonra çıkarken ekran kendini şak diye yani bikerekte toparlıyamıyo allah rızası için ya format atma sorunum gitti şimdide bu sorunu çözerseniz çok muttlu olucam lütfen herkez bildiğini yazsın plz... :(
  • Sonunda sorunumu çözdüm. Anakartım agp8x ekran kartı uyumlu olduğu halde bilgisayara agp sürücülerini yüklememişim. Bu da anakart cd'mi kaybetmemden kaynaklanıyor. Dün Asus'un sitesinden agp sürücüsünü indirip yükledim, sorun kalmadı. Sorunu olanlar agp sürücüsünün yüklü olup olmadığına bir baksınlar; tabi anakartları agp uyumluysa.
  • Bi benimkine baksan kardeş şey benim kart ASUS P5VD1-X bu bunun sürücüsüne bir baksan...:(:( pek anlamıyorum da :( agp sürücüsüne.. benimde ekran kartı GeFoRcE 6600 256 Ram... Cevap PLzZZzz..
  • http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
    Bu bağlantıda, sol üstteki arama yerine P5VD1-X yazıp arat. Gelen sayfada sürücüler var; onları indirip yüklemeyi dene. Anladığım kadarıyla senin kart hem pci express, hem de agp8x uyumlu. Aşağıdaki bağlantıda da anakartının özellikleri var.
    http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5VD1-X



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersavas -- 23 Aralık 2006; 13:09:22 >




  • Yaf kardeş anlamadın galba ben neyi indircem tam isim ve tam link plz... :(:(
  • Yazdığım yerde bütün anakart sürücülerin var. Eğer bilgisayarında yüklü olmayan varsa yüklemeyi bir dene. Sorununu neyin çözeceğini bilmediğim için tam bağlantı veremem. Belki de sorununun o sürücülerle hiç alakası yoktur.
  • Yok tmm kardeş.. bende zaten orjinal cd varmış buldum.. ;) herşeyi kurdum tamamen foratta attım makine eskisi gibi sağol ;)
  • Birşey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.