Şimdi Ara

4.5 g de en iyi vodafone mu olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4.5 g yi vodafone mu kazandı?
    eskiden beri h?ep turkcell kazanırdın 3g de en iyi paketi.

    yani bundan sonra internette en iyi vodafone mu olacak?

    4.5 g nin hız dışında ne avantajı var. pili daha mı az tüketecek mesela



  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamyamix

    Yine en iyi frekansı Turkcell aldı 2600 Mhz komple aldı. Yani bu da demek oluyor ki en hızlı interneti turkcell verecek. Vodafone, Aveanın bile gerisinde kaldı. En az frekans paketini alan operatör vodafone oldu. Buyur bu linkteki yazıyı oku.
    http://www.nededik.com/4-5gde-en-iyi-frekansi-kim-aldi/

    hocam turkcell 2600 bandını tek başını aldı ve bu band sanırım en hızlı yani cat6 bandı...
    turkcell turkiyeye fiber döşedi evlere fiber verirken çok sorunlu örneğin apartmanın kapısına kadar fiber kabloyu getiriyor tek bir daire istediğinde yönetici devreye giriyor yönetici kabul ederse apartmanın çatısına fiber kutusunu koyuyor isteyen daireye ara boşluklardan daireye fiber veriyor yada kapısına kadar fiber gelmiş eğer yönetici hayır derse o apartmandaki sakinler fiberden faydalanamıyor benim evde fiber yok ama bornovadaki bir arkadaşımın anlattıklarıyla bu bilgiyi veriyorum işte turkcell bu fiber kaymağının tadını bildiği için 2600 bandını fiber paketi vericeğini düşünüyorum hatta turcel tv plus bile bu bantdan vericeğini düşünüyorum ama bu yatırımları turkcell hemen yapacak mı düşünülür çünkü fiberli olmayan çok sayıda baz istasyonu varki ve yatırım için çok para lazım zaten 3g baz istasyonlarını fiberli olsaydı şu anda her yer en az 10 mbps internet alırdık iki sene önce kayın validenin oturduğu evin sokağına vodafone fiber döşedi döşemeden önce 3mbps olan internet 8 ile 12 mbps oldu 4.5 g ile en az 100mbps olacağı düşünüyorum 1 nisanda göreceğiz kota olayını eğer yapmazlarsa yazık olur bu 4.5g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 5 Eylül 2015; 13:08:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4.5G ihalesinde en az frekansı alarak en düşük ücreti ödeme taahhüdünde bulunan Vodafone'dan yetkililer sonuçtan memnun olduklarını ifade etseler de, analistler bu sonuçla Vodafone'un pazardaki yerinin riske girebileceğini belirtiyorlar.

    haberin devamı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.