Şimdi Ara

Koç olarak takım kurmak istiyorum.[Beşiktaş.Oyun Hizmetleri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyuna gerçekten uzun vakitler ayırmış ve bir çok engel yüzünden ne yazık ki bir profesyonel oyuncu olamamış birisiyim.Fakat profesyonel bir oyuncu olmak isterken edindiğim ve en önemlisi bir takımın yaşayabileceği bir çok sıkıntıyı yaşamış ve görmüş bir oyuncuyum. Her ne kadar şuanda yaşadığım ilde fiber internet olmadığı için yayın yapamıyor olsam da daha önceleri öğretici içerikli yayınlar (twitch.tv/nubarr) yapmaya çalıştım.Öğretici yanımın iyi olduğunu ve bildiklerimi aktarmada bir sıkıntım olmadığını düşünüyorum.
    Bir çok takım başvurularında tekli sıralarda edinilmiş başarılara göre başvurularınız değerlendirilirken,bizim burada amacımıza çok daha farklı kriterlere dayanarak ulaşılacaktır. Türkiye'de takımların en çok yaptığı hata tekli sıralarda üst sıralara gelmiş oyuncuları bir takım altında toplayarak başarı elde edileceğini sanmaktır.Takım olmak ve başarı kazanmak çok daha zahmetli ve çok daha fazla emek isteyen bir olgudur.Bazılarımızın da çok iyi bildiği gibi bir takım beş kişiden oluşmaz.Analizcisi,koçu gibi ek insanların olduğunu göz ardı eden ülkemizde bunun bir yerden sonra değişime uğramasını temenni ediyorum.İyi bir disiplin ve iyi bir çalışma programı ile bir takıma koçluk yapmak istiyorum.Yetenek çok ayrı bir noktadır önemli olan onu nasıl kullanabileceğini bilmek ve uygulamaktır.Bu koşullar doğrultusunda benimle çalışmak isteyen arkadaşlarımın başvurusunu değerlendirmek isterim.Lig yaş gibi herhangi bir sınırlama yoktur.Özetle ben zaten var olan iyi oyunculardan ziyade gelişimini benimle birlikte tamamlayacak oyuncular arıyorum.HERKES BAŞVURABİLİR.



    edit:Bu konuyu açtığımdan bu yana tam 4 ay geçti.Bu süreç zarfında epey yol aldım.Bir takım nasıl oluşturulur,nasıl çalıştırılır,koçluk nedir gibi sorularımın cevabını tecrübe ederek buldum.Bugün itibari ile bir yükselme ligi adayı bir takımım ve gelecek vaad eden bir alt takım ile çalışmaktayım.Ekstra olarak bir üniversite takımı ile daha çalışıyorum.Çalışmaya başladığımız günden itibaren kadroda ve çalışma şekillerinde bir çok değişiklik yaptık fakat kadromuzun son hali ile 45 gündür aralıksız çalışmaktayız.Önümüzdeki ay eskişehirde yükselme ligi için boot campimiz olacak.Başlığı ve geldiğim noktayı güncellemek istedim.Antrenmanlarımızı west serverında sürdürmekle beraber türkiye serverında team rank sıralamasında challenger seviyesine takımımızı getirmiş bulunmaktayız.İşler daha ciddileşiyor ve geldiğim noktada hem takımımla hem kendimle gurur duyuyorum ve bir takımdan çok bir aile yarattığımı biliyorum.Yükselme ligine geldiğimiz zaman başlığı tekrar güncelleyeceğim.Takım sayfamızı facebook üzerinden takip etmek isteyen arkadaşlar için facebook sayfamızı paylaşıyorum.

    https://www.facebook.com/basakespor




    8.5.2016 Edit:Çıktığım bu yolda bir çok engel ile karşılaşmış olsam bile bildiğiğim doğrultuda yoluma devam ediyorum.Şuan çalıştığımız oyuncu sayısı 10 civarında olsa bile henüz bir jungleımız yok.Takımımın as kadrosunda şuan west master iki oyuncu bulunmakta.Gelişime açık olan herkes burada kendine bir yer bularak gelişim gösterdi.
    BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN
    Başvurularda aradığım en önemli şey oyuncuların kendilerini pozisyonlarına adamış olması.Daha sonra yapacağımız görüşmelerde ise dikkat ettiğim tek şey gelişime ve öğrenime açık olup,olunmadığı.




    EDİT 21.07.2016 :


    İlk mesajı yazdığımdan bugüne kadar yaklaşık 1 yıl geçti.Bu süre boyunca bir çok oyuncu ile çalıştı ve takımımı elimden geldiğince üst sıralarda tutmaya çabaladım.Yükselme ligi 4.turnuvası itibari ile kendi takımımı yükselme ligine sokma şansım kalmamıştı.Saw E-Sports yönetimi kendi takımlarının 5.turnuvasında koç olarak takımın başında bulunmamı istedi.Dün turnuvada çok kısa süre çalıştığım oyuncular ile Future Fighters eSports'a karşı iyi bir mücadele örneği gösterip kazandık ve takımımız lige katılma hakkı kazandı.Şimdi önümüzde yükselme ligi var.Ben burada ilk günden itibaren bana ilgi gösteren insanları bilgilendirmek istedim.Eski bir oyuncu değilim ve bir espor çevresine sahip değildim.O noktadan gelip şimdi yükselme ligi takımlarından birini çalıştıracak olmanın gurunu yaşıyorum bana destek olan herkese teşekkür ederim.Özellikle bundan 8 9 ay önce tanıştığım kişisel gelişimine katkıda bulunduğum @Janus'a ayrı teşekkürü borç bilirim.

     Koç olarak takım kurmak istiyorum.[Beşiktaş.Oyun Hizmetleri]

    Daha iyi planlarım ve projelerim var bu noktadan daha ileriye gittiğimde tekrar sizlerle paylaşıcam.




    EDİT 19.09.2016
    Bir yılı aşkın bir süre önce bu konu üzerinden başvurular açmış ve gelen başvuruları değerlendirerek takımlar kurmuştum.
    İki yükselme ligi mevsimi gördüm ve son yükselme liginde Saw e-Sport'un koçu olarak bulundum.Yükselme ligi sırasında Beşiktaş.OyunHizmetleri ile görüşmelere başladım.
    Bir sonraki sezon için Beşiktaş.OyunHizmetleri ile anlaşmış bulunuyorum. Şuan bu konuyu açtığım günden beri yakaladığım en büyük fırsatın bu olduğunu biliyorum.
    İlerleme kaydettikçe yine buradan paylaşım yapmak istiyorum. Bu konuyu gördükçe daha çok hırslanıyorum ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Bu konuyu en başından beri takip eden arkadaşlara da bana olan inançları için çok teşekkür ediyorum.

     Koç olarak takım kurmak istiyorum.[Beşiktaş.Oyun Hizmetleri]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmitelessPls -- 19 Eylül 2016; 20:54:15 >







  • yaş?
  • Ben 22 yaşındayım.
  • Ben katilmak isterim ikizimle beraber. 18 yasindayiz. Bu sene universiteye baslayacagiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurularınızı değerlendirmek isterim.
  • Tekli sıralara değinmişsin fakat kimse silver bir insanı takımında oynatamaz böylede bir gerçek var dostum her insanın kapasitesi vardır umarım istediğine ulaşırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voldermort kullanıcısına yanıt
    Elbetteki öyle.Ben direk beş oyuncu bulup takım kurmaktan ziyade bu tekli sıralardaki düşük sıralara sahip arkadaşlara verebildiğimi verip gelişimi gösteren umut veren insanlarla devam etmek istiyorum.Önemli olan şuan için bulunan sıralamadan ziyade benim katkılarım ile gelinen sıralama olacaktır.O yüzden troll olmayan her başvuruya tarafımdan dönüş yapılacaktır.
  • Euwde oynuyorum ama basvurdum ne zaman donersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurulara verilen iletişim adresinleri üzerinden geri dönüş yaptım.Maillerinizi ve facebook üzerinden mesajlar "diğer" klasörünü kontrol edin.Herhangi bir geri dönüş alamayan var ise benimle sayfa üzerinden (https://www.facebook.com/lanistanubar?fref=nf) iletişime geçsin.
  • Başvurular top lane ve jungle olarak devam ediyor.Belirli seviye üstündeki oyunculara geri dönüş olacaktır.
  • Şu anlık mainimi değiştirmeyi düşünüyorum iş ciddiye binerse çünlü bende böyle bir şey düşünüyodum ve istiyodum,başvuru yaptım bana özelden dönebilirseniz daha güzel olur,iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mammoli54 -- 19 Ekim 2015; 23:18:23 >
  • SmitelessPls S kullanıcısına yanıt
    5 Lanedede iyi oynuyorum fakat en cok kararli oldugum ve iyi hissettigim iyi oynadigimi dusundugum yer orta koridor, sizin desteginizden baska bi turlu yararlanma imkanim olursa basvuru formunu dolduracagim. Top ve jungle oynarim ama orta koridor gibi olmaz. Yinede formu doldurmak icin size sormak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılabilirim 21 yaş. Her rolde oynayabiliyorum. Tercihim bot dışındaki koridorlar ve jungle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 20 Ekim 2015; 0:16:37 >
  • Bende katılmak istiyorum top laner olarak yaş 20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Sen katılıyorsan bende katılıyorum. Mid oynarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar katılımlarınız için fakat şuan aktif olarak takım sayımız iki oldu.Birinci takım ile kısmetse yükselme ligini zorlayacağız.Diğer takım içinse şuan sadece adc pozisyonunda yeni bir isim alabiliriz.Tekrardan katılımlarınız için teşekkürler.
  • 2. takimla ilgili goruselim. dun format attim bilgisayarima bugun gorusuruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAŞ 30MAİN JUNGLE
  • Başvurularınız,ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür derim.Bu başlığı açtığımda yalnızdım şuan lige girebilecek seviyede bir takıma ve çok potansiyelli genç bir takıma daha sahibim.Bir takımdan ziyade bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz oyuncu kadromuz yedeğine kadar dolu.Fakat şuan sadece adc pozisyonunda ihtiyacımız var.Bu pozisyonda takıma dahil olmak isteyen arkadaşları bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmitelessPls

    Başvurularınız,ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür derim.Bu başlığı açtığımda yalnızdım şuan lige girebilecek seviyede bir takıma ve çok potansiyelli genç bir takıma daha sahibim.Bir takımdan ziyade bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz oyuncu kadromuz yedeğine kadar dolu.Fakat şuan sadece adc pozisyonunda ihtiyacımız var.Bu pozisyonda takıma dahil olmak isteyen arkadaşları bekliyoruz.

    top lane eksigi oldugunda pm atmanı isterim başarılar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.