Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.505
Cevap
310
Favori
1.290.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iphone u güvenli moda alamyyorum nasyl yapmam gerekiyor bilginiz varsa yardymcy olur musunuz. Ylk kez iphone kullanyyorum bilgisayardaki itunes üzerinden telefonu restore etmek istiyorum yedeklerimi aldym ama güvenli moda alamadym. home ve kilit tu?una basyyorum ayny anda ekran kararynca kilit tusundan cekiyorum elimi ama olmuyor kabloyu taktygym zaman apple logosu cykyyor itunes hata veriyor.
  • samsungtan 6splusa geçiş yaptım samsungtaki rehberimi ipone a nasıl aktarırım. (numaralar gmail ve yahoo da kayıtlı
  • Cihazım 6s+ alalı bir ay oldu 16 gb hafızası var doldu video çekmeye korkuyorum resmen moralimi çok bozuyor bu durum o kadar parayı boşuna vermiş gibi hissediyorum keşke 64 alsaydım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefalonely kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama icloud saklama alanı satın alabilirsiniz. Bende 16 gb almıştım 40 gün kullandım satıp 64 gb a geçtim. Kafam rahat wp den gelen fotoları bile silmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 6s plus cihazımın sol üst köşesinde ekranda siyahlık kararma var. Bu sorunu yaşayan var mı daha önce?
  • Arkadaşlar yeri burası değilde bi soruyum cihazın şarjı %97 şarjdan cıkartıp oynayıp sonra tekrar çekip 5 dk sonra 98 olunca teli şarjdan almak bataryaya veya cihaza zarar verirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Hayır bende yok normal bir durum değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Bataryayi yipratirsin saat verimi alamaz zamanla öldürürsün şarj 100 yapip dilediğini oynarsin şarj %5-10 olunca şarja takarsin sen öyle yaparak bataryanin anasini ağlatiyosun.!!!ömrü bi kaç ay olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcreis

    Hayır bende yok normal bir durum değil.

    Neden olmuş olabilir ki peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bir bölümde olduğu için normal olmadığını söyledim. Sebebini bilemiyorum. Yüksek parlaklıkta daha da belirgin bir kararma oluşuyorsa ekran değişimi gerekecektir. Servise gösterirseniz çözüm bulunabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam pil kullanım süresi belli olmuyordu bende şarja taktım çıkardım sadece tek denemelik yani ondan sonra kullanım süresi gözükmeye başladı ilkkez böle yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    Ben bugün 6s 16gb aldım. Çok ani oldu. Hiç araştırmadım. Bu telefon bana kaç yıl gider. Bir de hafıza sıkıntı yaratır mı. Hafıza kartı desteği yokmuş. 100 müzik, twitter, facebook, snapchat, swatm, instagram vs. Klasik uygulamalar y0klerim. belki de 3-5 oyun yüklerim işte. Haftada da 3-5 fotoğraf ancak çekerim. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen



    Iphone 6s i iade etmeye karar verdim. Arkadaşlar alacaksanız 6s 16gb almayın haberiniz olsun.

    Şuan sony z3 kullanıyorum ve ihtiyacım olmadığına karar verdim. Hatta 6s 16gb a geçip kendime durduk yere kötülük bile yapabilirim. Kullandığım telefon z3 16gb ve 64gb hafıza kartı var, sezon sezon dizi yükleyip izliyorum. 6s 16gb'de fotoğrafı ve videoyu pc'ye gönder, müziği uygulamadan dinle, oyun oynamak için eskisini sil, wp'den fotoğraf alma, e ben kendimi kısıtlayacaksam ne anladım o işten.

    6s in kutusunu açmadım. Faturası duruyor inşallah iadede de bir sıkıntı çıkmaz. Kullanan arkadaşlara da sabır diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Güvenli moda almak için telefonu kapatın. Power+ses açma tuşuna basılı tutun. Elma logosunu görünce power tuşundan elinizi çekin ses açma tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutun.

    Yalnız neden güvenli modda açmak istiyorsunuz? Yazdıklarınızdan telefonu sıfırdan kurulum yapmak istediğinizi anladım. Bunun için güvenli moda değil dfu moduna almalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonda iphone umu bul özelliğini kapatınca yapabildim. Kuzenimden yardım istemiştim o öyle demişti bana güvenli moda al diye. Benim aldığım modda ekranda itunes logosu cıkmamıştı aynı dediğiniz gibi home kilit tusuna basılı tuttum logo yanınca kilit tusunu bırakım. İtunesten 2gb lık dosya indi kurdum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Problemi çözmüşsünüz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bedava 3 ay apple muzige kaydolmustum simdi 3 ay bitince karttan para cekmemesi icin neyapmak lazim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreaksiz 1 gb'a kadar hafızayı arttırmanın yolunu anlatacağım. Eminim bir çoğunuz biliyordur. Zamanla ön bellek dolduğu için hafızanız yeni program yuklemesenizde artacaktır. Ayarlar hakkında telefon hafızasına bakın öncelikle. Telefondan Itunesa girin; yuksek hafızalı bir film seçin genelde 4.5 gb civarındadır (eger kalan hafızanız bunun altında ise yapın ) film kiralaya basın, sistem para kazanmak için indirmeye calısacak ön belleği temizeyecek ve hafıza az diyecek. hakkında ve hafızaya bakın bingo.. ön bellek temizlendiği için eskisinden fazla olacaktır. bunu 1-2 kere deneyebilirsiniz. Ancak hafızanız yeterli olursa filmi indirip para cekecektir bunu unutmayın. Özellikle 16gblık i phone ipadler için güzel bir hile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR_001

    Aynen, hem 6 (9.3.4) hem de 6S (10 açık beta 5) sahibiyim ikisinde de ağır çekim modunda karanlık çekiyor. Sanki yeterince ışık alamıyormuş gibi!

    Birilerini (firma olur baskasi olur vs) ignelemeden once durum hakkinda yeteri bilgi birikimine sahip olup olmadiginizi sorgulayin.

    Oncelikle acikliyayim, ayni sorun 30fps ile 60fps arasinda bile gerceklesebilir.

    Video dediginiz sey saniyede cekilen onlarca karenin hizlica gosterilmesidir. Aygir cekim modunde 1 saniyede 240 kare cekiliyor. Fotografin cekilme mantigini biliyorsunuz umarim ama yinede acikliyayim.

    Sensorun onu kapalidir fotograf cekilecegi zaman onundeki perde acilir, sensore gelen isiklar iz birakir ve yazilim ile dusen bu iz dijital formata donusturulur.

    240fps bildindigi 240 frame per second tan yani saniyede 240 kareden olusur. Bir saniye 100 salise olduguna gore saniyede 240 karelik bir agir cekim yaptiginizda her bir kare 1 salisenin 2,4 te birinde cekiliyor yani deklansor o kadar acik kalip kapaniyor ve yeniden aciliyor mantigiyla dusunebilirsiniz.

    Bu durumda 1 salisenin 2,4 te birinde bit kadar sensorun ne kadar isik almasini bekleyebilirsiniz?

    Olusan film seridigi gibi siyahliklar ise soyle aciklanir; her isik kaynaginin bir frekansi vardir.

    Yani atiyorum ampulunki ile el fenerininki bir degilde yada bir tv nin. Ayni problemi tv ekrani cekerkende yasayabilirsiniz, sebebiyse isik kaynaklarinin frekansi bizim saniyedeki cekim sayimizdan dusuk ise yani biz saniyede 100 cekim yapiyoruz ama isik kaynagimiz saniyede 60 dalga gonderiyorsa ( isik hem dalga hem tanecik modeli gosterir) tahmin edeceginiz uzere saniyede 100 cekim yapan kamera isik kaynaginin o saniyede 60hz lik isik dalgalarinin bos kisimlarinida yakalayacaktir.

    Isik aslinda sanilan gibi surekli yayilmaz dalgalar seklinde yayilir ayni zamanda tanecik modelide gosterir bu biraz quantum fizigiyle alakali olsada kameranin yuksek fps cekimlerinde dalgalanma yapmasi donanimsal degil isik kaynaginin frekansindan daha yuksek bi frekansta cekim yapiyor olusumuzdan kaynaklanmaktadir.

    Baska sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

    Arkadaslar bedava 3 ay apple muzige kaydolmustum simdi 3 ay bitince karttan para cekmemesi icin neyapmak lazim?

    Ayarlardan apple kimligi girdiginiz yere girip hesabi goruntule diyip o pencerede abonelikleri yonetten mevcut aboneligi sonlandirabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Benimde ust kisimda hafif karma var da bu onceleri cok konusuldu bi cok iphone 6s ve 6s plusta var. yok diyenlerin cogu fark etmiyor bile. Zorludaki iphone larda dahi vardi s serisinde boyle bi sorun mevcut degisim falan yapiyorlar denildi bir arada benim icin problem degil en kotu garantisi bitmesine az kala yollarim bi sonuc cikarsa ne ala daha yeni cihazi neden verip swap cihaz alayim ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.