Şimdi Ara

Superonline Aradı ! AKK sız pakedi olanlar için zam kapıda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
8.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 200tl fatura gelip powermoon gibi düzeltme yapabilen başkası var mı?
  • turkish_shark kullanıcısına yanıt
    1 yıl önce olduk 3-4 ay sonra bu teklif geldi ve kabul ettik. fiyat değişikliği olmuyacak denildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce web sitelerine bıraktığım şikayet kaydı ile ilgili olarak aradılar.
    Yeni bir kampanyaya geçiş yapmam durumunda geçmiş aya ait UÇUK Fatura'nın da yeni geçeceğim kampanyaya uygun olarak düzeltileceğini söylediler.

    Aynı durumda olan arkadaşlara bilgi vereyim istedim.

    Gece Kuşu veya 25 mbps sınırsız kampanyalarına geçmeyi düşünüyordum aslında.

    Fakat telefonda 50mbps hız ve 250 GB AKN'li paket olup olmadığını sordum. (Web sitelerindeki kampanylarda genelde 50 Mbps - 150, 100 Mbps - 250 şeklinde kotalar)
    Telefondaki görevli 50 Mbps hız, 250 GB AKN'li Işık Hızı kampanyası paketlerinin de olduğunu ve bunun da 89 TL olduğunu söyledi. Bunu da alternatiflerimin arasına aldım.

    Bu durumda 3 paket var aklımda, karar vermesi zor geliyor.
    Gece Kuşu - 50 Mbps / 100 GB (12 ay 59, 12 ay 69) (100 GB yetmeme ihtimali var)
    Işık Hızı - 50 Mbps / 250 GB (89 TL) (İlk 6 ay hız 100 Mbps)
    Sınırsız AKN - 25 Mbps / Sınırsız AKN (99 TL)

    Sanıyorum bu 3 paketten birini seçip devam edeceğim artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raskol

    Aşağı yukarı durumumuz sizinle aynı. Defalarca tersledim telefonda bunları. Amaçları AKK sız kullanıcıları sindirip yok etmekti.

    BTK ya şikayet yolladım. Bugün de telefon edip aboneliği iptal edicem. Kablonete geçiyorum.

    En iyi ihtimalle 199 u almayıp 50mbps hız 150 GB AKK lı pakete geçirip 69 TL ödeyin diyecek Superonline.

    Bende
    50 Mbps hız 250 GB AKK lı (teledünya üst paket+Sinema paketi dahil) ilk 3 ay ücretsiz aylık 90 TL lik pakete geçmeyi düşünüyorum.



    SOL'da da "Işık hızı - 50 Mbps / 250 GB (89 TL) (İlk 6 ay hız 100 Mbps)" şeklinde bir kampanya varmış.

    Kablonettekinde Teledünya ve sinema kanalları da varmış gerçi ama yine de SOL'da da benzer bir alternatif/fiyat varmış.

    (Sitelerinde yazmıyor Müşteri Temsilcisi söyledi)




  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Saolun.

    Gece kuşu veya AKK'sız gece paketi alınırsa, eğer akk bi şekilde dolarsa bu özellikler de geçersiz oluyor. 100GB biterse 15-20TL ye ilave 50-100GB almak gerekiyor. Bizde gündüz kullanım daha fazla mesela. Download'u gece açarım / içerik tüketimimi 00'dan sonraya kaydırabilirim diyenler için uygun. Bahsettiğiniz 250GB da olabilir. Geçmiş tüketimler fikir de verebilir, 1 aylığına faln taahütsüz geçiş yapıp kullanım alışkanlıklarına göre ne kadar problem olur bakılabilir.

    Her daim içerik tüketirim ve/veya dl yaparım diyen için sınırsızdan başka tam bi alternatif yok esasında. Gece kuşu ile 100-110GB bi tüketme hakkı olacak. Sınırsızdaki 12 saatlik toplam dl'ye denk geliyor. 250-300 GB yeter diyip ilave paket alındığı durumlarda da bu sefer sınırsız ile aralarındaki farklar iyice azalmış oluyor(gece kuşu 79-89'a geliyor, ışık hızındaki 250GB yetmezse +10/20tl yine aynı paraya getiriyor).

    Sınırsız da artık iyice zamlandığı için psikolojik bi baskı da yapabilir. Benim kafamda hepsi aşa yukarı aynı sepete geliyor yani. Birinde bitmesin birinde de boşa gitmesin baskısı yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustOffer

    Şuan AKK'siz paketler en az 130 liradan satılıyor. Sizin 60 liraya AKKsiz paket kullanmanız sizce diğer milyonlarda ADSL kullanıcısı için haksızlık değil mi?

    Bizim AKK'siz paket kullanmamız haksızlık değil JustOffer, AKK diye bir saçmalığın var olması haksızlık. Kendini AKK'den kurtarmış kişilere sevinmen gerekirken "madem ben böyle kullanıyorum, onlar da öyle kullansın" nasıl bir bencilce düşüncedir?

    Gerçi toplu halde hareket edemiyoruz ki bu saçmalığın üstüne gidelim. Bir kısım bireysel olarak birşeyler yapmaya çalışıyor ama çoğunlukla görüyorum ki insanlar - her zamanki gibi - kaderine razı olarak tarife seçmeye çalışıyorlar. Öğrencisi var, geliri az olanı var, fazla fatura ödemekten korkuluyordur, tabi ki anlarım. Fazla para ödememek için bir tarife seçin ama lütfen ŞİMDİLİK SEÇİN ve BTK'ya ve Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayette bulunun. Bu kadar abonenin arasından gidecek 5-10 şikayetle hiçbirşey çözülmeyecektir. LÜTFEN İKİ SATIR DA OLSA HAKSIZLIĞA KARŞI BİRŞEYLER YAZIN.




  • Superonline im olsa da tek derdim bu olsa aaah ah TTnet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yawget kullanıcısına yanıt
    Aklıma bu geldi

    https://www.facebook.com/permalink.php?id=131306153573230&story_fbid=458061237564385

    Sana katılıyorum burda da yok Sol fiber ama keşke olsa yapacak bir şey yok bu mantıkla gelişemeyiz adam imkanı varken niye kullanmasın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 9 Ekim 2015; 16:30:16 >
  • Aynı uygulama bana da yapılmış. 129 TL fatura çıkartılmış. Daha önce 70 e çıkartmışlardı 70 olarak devam ediyordum. İşin sinir bozucu tarafı taahhüt vermeden internet kullanamamak. Zaten yapılan uygulama haksız bir de üzerine taahhüt vermek zorunda bırakılıyoruz. Ben inat ettim o son faturayı ödeyeceğim ve aboneliğimi sonlandıracağım. Arkadaşımın taahhüt verdiği aboneliği evime taşıttıracağım. Aynı zamanda 10 yıllık Turkcell hattımı da sırf bu haksız durumdan dolayı Vodafone a taşıyacağım.
  • Richter kullanıcısına yanıt
    Ben az once Agustos ve Ekim faturalarimi eke koyarak BTK ya sikayet ettim.
    Sonuc alamazsam tuketici hakem heyetine gidecegim. %86 zam nedir arkadas?
  • 200 tllik faturaya indirim yapacaklarını söyleyip 24 ay taahhüt yaptırdılar telefonda. İyi dedim nasılsa kullanıyorum akksiz devam edeyim 99luk paketle. Taahhüt verdikten sonra ne arayan oldu ne soran fatura indirimi için. Az önce de 200tlyi otomatik ödemeyle çekmişler hesaptan. ABV superonline
  • bana 199 fatura geldi. odedim tarifemi değiştirdim. resmi dilekçe ile yazı yazdım. cevabına göre hakem heyetine gideceğim. cevap bekliyorum
  • Taahhütsüz 50 Mbps / 250 GB kullanıyordum. Ev telefonu aylık 600 dakika ile tutar 122 TL olarak geliyordu. Zam geleceğini bilmeden ağustos sonunda Gecekuşu kampanyasından yararlanarak (50/100) tarifeye geçtim. Eylül ayı faturam 147,30 TL geldi. Bu durumda ayda üç defa 100 Gb alırsam bile bu kadar para ödemiyorum.
  • FAturayı geciktirirseniz, son ödemesi geçtikten sonra ve otomatik ödeme olmadan arayıp yeni pakete geçerseniz düzeltiyorlar. Benimkini öyle düzelttiler.
  • yahu nasıl bir ülke
    herkes tuttuğunu öpüyor
    adalet yok
  • adsl sol 8mbit llimitsiz akk sız 120 tl+ 100 dk tel gorusmesi, fiber gene iyi keşke burdada olsa.
  • Siz ne dersiniz arkadaşlar.
    99 TL 'lik 25 mbbs kotasız ancak 2 yıl taahhütlü olan seçenek iyi gibi geçelim mi?
  • Yahu tamam. Tarife fiyatlarını istedikleri gibi değiştirebilirler sözleşmede yazıyor beğenmeyen iptal ettirebilir ok de. Taahhütlü fiyat ve taahhütsüz fiyat arasında bir oran olmalı. Taahhütsüz tarife fiyatlarını aşırı yükseltelerek insanları taahhüte zorlamaları sinir bozucu.

    Ek olarak 25 Mbps Limitsiz Fiyatı 229 lira. Tarife fiyatı gerçek fiyatı olsa, bunu 2 yıl taahhüt ile 99 liraya vermezler. Ortada kar vs kalmıyor çünkü.

    Ek olarak 230 lira olan tarifeyi 99 liraya almak bence çok ciddi bir risk. 10 ay sonra çıkmak isteseniz en az 1.5k ödeme yapmanız gerekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evans -- 29 Ekim 2015; 22:06:59 >
  • 99TL lik AKK siz pakete geçiş yaptım. 2 yıl KESİN kullanabilecek arkadaşların geçmesini tavsiye ediyorum. 40-50GB 4 saatde Steamden indirebiliyorum. Özellikle arşiv-oyuncu-diziciler için bire bir. 1080P donmadan izleyebiliyorum (dizimag) 720P donmadan izleyip 1.5-2.3MB/sn Steam indirmesi yapabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

    99TL lik AKK siz pakete geçiş yaptım. 2 yıl KESİN kullanabilecek arkadaşların geçmesini tavsiye ediyorum. 40-50GB 4 saatde Steamden indirebiliyorum. Özellikle arşiv-oyuncu-diziciler için bire bir. 1080P donmadan izleyebiliyorum (dizimag) 720P donmadan izleyip 1.5-2.3MB/sn Steam indirmesi yapabiliyorum.

    Popcorntime dan kaliteli 1080p surum bulup izleseniz daha iyi olur. Ben olsam oyle yapardim yani :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.