Şimdi Ara

Epson L355 Kurulum CD'si Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    L355 Epson yazıcının CD'sini kaybettik ve yeni yere taşındığımızda Yazıcıyı yeni Wifi'ye tanımlamamız gerekiyordu fakat CD olmadığı için yapamadık bir türlü. İnternet'te bakmadığımız yer kalmadı ve sonunda rus kaynaklı bir siteden bulduk. Bulana kadar çok zorluk çektik bari bizim durumumuzda olan arkadaşlara yardımcı olmak adına aşağıda linki paylaşıyoruz. İşinizi görürse bi dua edersiniz artık

    EPSON L355 KURULUM CD'Sİ İNDİR
     Epson L355 Kurulum CD'si Driver



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutyakala.com -- 15 Ağustos 2015; 11:08:41 >







  • Rusça mı olacak dua

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutyakala.com kullanıcısına yanıt
    HOCAM ELİNİZE SAĞLIK, CD Yİ İNDİRDİK. GAVİTEX DİYE BİR YERE. FAKAT ORADAN KULLANAMADIK. BEN DE EPSON L355 KULANIYORDUM. MODEM ŞİFRESİ DEĞİŞTİRDİM. SONRASINDA YAZICIYI Wİ Fİ OLARAK KULLANAMAZ HALE GELDİM. CD BENDE DE KAYIP. EPSON'UN SAYFASINDAN İNDİRDİM DRİVERLARI VE USB İLE PRİNT ALABİLİYORUM. AMA WİFİ KULLANAMIYORUM. SİZİN DEDİĞİNİZ CD YİDE AÇAMADIM ZANNEDİYORUM. BİR YARDIMINIZ OLURMU? TEŞEKKÜRLER
  • Hocam L365in de varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L355 yazıcım normal çalışırken bir kaç gün sonra ağı görmüyor ve ne wifi nede usb çalışmaz oluyor çıktı alamıyorum.Yazıcıyı yeni bir bilgisayara tanıtması okadar zor ki saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum bu işin kolay bir yolu yok mu bu konuda ne yapabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadbul

    L355 yazıcım normal çalışırken bir kaç gün sonra ağı görmüyor ve ne wifi nede usb çalışmaz oluyor çıktı alamıyorum.Yazıcıyı yeni bir bilgisayara tanıtması okadar zor ki saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum bu işin kolay bir yolu yok mu bu konuda ne yapabilirim?
    Yine başka bilgisayara tanıtma yine aynı kurulamama sorunu.Nedense usb kurulumu yapamıyorum usb olamdan wifi de kuramıyorum.Hep aynı sorun yok mu bu işin kolayı Allah aşkına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.