Şimdi Ara

NBA 2K16 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
20
Favori
62.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alftalen

    Oyunu kutulu halde almak isteyenler varsa bana özelden mesaj atabilir.230-220 arası vericem.Sadece 1 kere oynadım yani jelatinli değil ama hiçbir sorun yok.

    250 ye alabilirim sonuçta denenmiş çalışıyo, 190 a sıfır alsam belki bozuk çıkacak.
  • NBA 2K16 Oyuncu Kontrol Fundamentalleri - Sol stik dribling kontrol ve Turnike detayları


  • Öncelikle şunu söylemek istiyorum, NBA 2K serisini PC'ye ilk çıkmaya başladığı 2K9'dan beri oynuyorum, ağırlıklı olarak her oyunda MyPlayer oynadım, yüzlerce saati devirdim her bir oyunda ama açık ara en kötü MyPlayer deneyimini bu oyunda yaşadım. Oyunu oynarken dayanamayıp birkaç not aldım, onlar üzerinden derdimi anlatmaya çalışacağım.

    Öncelikle oyunun senaryo kısmından bahsetmek istiyorum, Spike Lee adını duyunca herkes gibi ben de heyecanlandım fakat senaryo bana göre içi boş bir senaryo ve bu oyuna son derece gereksiz bir şekilde dahil edilmiş. Her maçtan sonra hikaye giriyor ve bu hikayeler oldukça uzun ve kariyerimizin geleceği açısından hiçbir şeye etki etmeyişiyle bu uzunluğa bir de gereksizlik eklenmiş oluyor. Ben bu hikayelerde pek çok karar anında seçim bize bırakılacak sandım fakat Üniversite seçimi dışında hiçbir seçim yapamıyoruz. 14'ten bu yana gelen en iyi yön interaktiflikti halbuki. Bu oyunda böyle bir şey yok.

    Keza takım arkadaşlarımız ve koçlarla da hiçbir şekilde iletişim kuramıyoruz. Yine eski oyunlarda bu kısım oldukça keyif veriyordu, bu oyunda henüz bunu da göremedim. Maç öncesi, sonrası trash talk'lar da yok şu ana kadar gördüğüm kadarıyla.

    Senaryoya tekrar geri döneyim, lisede ve üniversitede olduğumuz dönemde bas bas bağırıyorlar bizim "next big thing" olarak lige gireceğimizi, ama lige bir giriyoruz ki 55 overall'ımız var -hal böyle olunca da zaten ciddi anlamda ne pas verebilen, ne FT da dahil olmak üzere şut sokabilen, ne turnike atabilen bir oyuncumuz oluyor, ciddi anlamda boş turnike kaçırdım defalarca kez- ve ilk sezonda sadece 7 ya da 8 maç mı ne oynayabiliyoruz. Senaryoya sakatlık vs. ekleseler hadi neyse de lige next big thing olarak giren bir adam koca sezonda 7-8 maç oynamaz. En yakın örnek Anthony Bennett var lige büyük umutlarla giren fakat hiçbir şey yapamayan, o mesela 52 maç yapmış. Ayrıca bu oynadığımız 7-8 maç garbage time'da oynasak hadi neyse diyeceğim de çoğu maça ilk çeyrekten giriyoruz, böyle bir rotasyon görmedim ben açıkçası NBA'de. Gerçekçilikten uzak olmuş yani.

    Oyunda bazı saçmalıklar var yıllardır düzelmeyen, bunlar devam ediyor. Aklıma ilk gelen örnek mesela adamı blokluyoruz, top tekrar eline düşüyor, bir de bakıyoruz ki koç bize kızıyor neden hücum ribaundunu verdin diye, bloktan gelen artıdan fazlası bu şekilde eksiyle geri gidiyor. Blok yaptığımıza pişman oluyoruz bir nevi. Veya mesela ben bir PG yarattım, topu taşıyorum, hücum süresinin 8-10 saniyesi geçmişken koç bana topu elinde uzun tuttun diye kızıyor. E kardeşim oyun kuruyoruz napalım? Aynı şekilde yıllardır olan bir problem, Pick and Roll hücumlarında pickten çıkan adam mis gibi içeri girmiş bomboş, ona değil de pat diye başka birine gidiyor top veya yakınlarında onu savunan bir kişi varsa pat diye onun üstüne atıveriyor bizim adam. Yine bu kısımlarda hiçbir gelişme göremedim.

    Yine oyunun yıllardır süren saçmalıklarından birisi daha, koskoca yazı oyuncumuz boş geçiriyor. Yazın oyuncular çalışır yırtınır kendilerini geliştirmek adına ama bize en ufak bir fırsat tanınmıyor. Eskiden aslında kısmen de olsa buna çözüm bulmuşlardı, yazları 10 tane mi ne antreman hakkı vermişlerdi, orada biraz kendimizi geliştirebiliyorduk. Şimdi yine böyle bir şey yok. Yaz geçiveriyor öyle.

    Gelelim VC işine, bu yıl iyice abartmışlar VC çılgınlığını, overall'ı düşük yapalım millet VC'ye para yatırsın demişler sanırım, yine yıllardır olan bir saçmalık, aksesuar, dövme vb. şeyleri VC ile satın almamız. Oyuncumuz NBA'de fakat kendisine leg sleeve vs. alacak parası yok. Çok güzel mantık tebrik ederim.

    NBA'e girerken eskiden takımlarla konuşur onlara yeşil ışık yakardık bizi seçsinler diye, bu yıl sağolsun o da kalkmış. Haşırt diye bir takım draft ediyor. Beğenmezseniz yandınız. Beni mesela Bulls draft etti, tamam sıkıntı yok fakat 2. senemde Rockets'a gitmek istedim, iyi bir kontrat önermediler bana, ben de yine Bulls'u tercih ettim sonra takasımı isterim diye. Maç başı 330 VC'ye mi ne anlaştık yanılmıyorsam. Rockets'a takas istedim bir de ne göreyim, kontratımdaki miktar değişmiş artık maç başı 240 VC mi ne kazanıyorum. Bu da ayrı bir skandal.

    Son olarak aklıma gelen de bir post game show eklemişler, maçın adamını anons ediyorlar ve maç yorumu yapıyorlar. Bence oldukça gereksiz, hemen de geçemiyoruz, çarpıya aban allah aban. Gereksiz olmuş.

    Düşüncelerim genel olarak bunlar. Olumlu 1-2 şey eklemişler fakat çok uzun oldu, yazasım da yok bu kadar olumsuzluktan sonra. Sonuç olarak bu yıl sanmıyorum ki MyPlayer'a devam edeyim, o yüzden ilk defa MyGM modunu denemeyi düşünüyorum sanırım. Bakalım nasıl olacak.




  • siz basketbol sever dostlara çok fena imreniyorum

    rakipsiz olduğu halde koştura koştura giden müthiş bir firmanın oyunu hersene çıkış yapıyor

    bu sene anlayıp keyif almayı ümit ederek deneyeceğim oyunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Ekim 2015; 13:09:36 >
  • Beyler bu oyundaki ayrıntılar çok hoşuma gidiyor.Bugün başıma gelen serbest atıştan sonra Len ''gimme five'' yapacakken, Rudy Gay trollüyor :))
    Baya eğlenceli enstantane çıkıyor, izlemenizi öneririm...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdbrg

    Eğer öyleyse çok iyiymiş, kaçmış benim gözümden 😀

    Detaylı incelemeleri, stratejileri ve online lig maçlarımızı ve çok daha fazlasını yine kanalımda bulabilirsiniz.

    Modlara dair bildiklerimi anlatmaya çalıştığım bu videoya da göz atabilirsiniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

    ataman5'in twitch yayını izledim kontroller tam tahmin ettiğim gibi harika olmuş bu sene.İnşallah bir daha değiştirmez bunu 2K

    Yayını takip ettiğiniz için teşekkürler!!

    Bitirdik tam 5 saatlik NBA2K16 yayını bitti! Ben de bittim!
    Tekrarı çok yakında bu kanalda olacak! Her şeye değindik! A'dan Z'ye.

    https://www.youtube.com/user/ataman5

    Görecekleriniz:


    - TÜM YENİ KONTROLLER - NE NEDİR NASIL YAPILIR - ÖRNEKLERLE NBA 2K16 TÜM KONTROLLERİ
    - QUICK GAME
    - MYCAREER GİRİŞ (SPOILERSIZ - LİSE MAÇI)
    - TÜM OYUNCU REYTİNGLERİ ( GÜNCEL NBA TAKIMLARI, EUROLIG TAKIMLARI, EFSANE TAKIMLAR)
    - MYLEAGUE ONLINE - MUHTEŞEM ÖZELLİKLER
    - PLAY NOW MODU - RANK MAÇ - MARK GASOL ŞOV
    - QUICK GAME SORU CEVAPLAR KAPANIŞ (EFSANE HARDEN STEP BACK, EURO STEP VE CROSS OVERLARIYLA)

    Bilginize. Takipte kalın


    ********************

    Ve işte ilk Intro Gelecek Video İçerikleri Videosu yayında!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 25 Eylül 2015; 20:46:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: syphonfilter

    Keyfimiz için birşey yapacağız ve bunun ilk çıktığında yapabilmek için adamlar asgari ücretin 4 de 1 ini istiyor. Şaka gibi gerçekten. Dünden beri bakıyorum nedir nereden ucuz alınır ama yok. En iyisi endonezya psn görünüyor oda 160-170 tl seviyelerine geliyordu herhalde ki o bile bence bir oyun için yeterince pahalı. Burda hata bi yönden de sony de bence. Nasıl abd ye ayrı avrupaya ayrı ingiltereye ayrı fiyat politikan varsa türkiye ve benzeri durumdaki ülkelerin ekonomik durumunu göz önünde bulundurup onlara ayrı fiyat politikası çizse bizde mutlu oluruz, kendide daha çok kazanır. CD yi uyguna satma şansın yok ise lojistiği,üretim maliyeti vb. sebeplerden, psn de bir güzellik yap ayağımız türkiye psn e alışsın, ucuz oyun alacağım diye başka psnlerden şekilden şekile girmeyelim. 2K15 i bıraktığımdan beri yaklaşık 2 aydır bu oyunu bekliyorum alıp oynamak için ama 200 tl seviyelerinde para vermeyi yediremiyorum kendime. Ayıp! Birde sadece NBA için konuşuyorum bunun yanında almayı isteyipte fiyatının düşmesini beklediğim 3-4 tane daha oyun var.

    Söylediklerinize son derece katılmakla birlikte burada hatanın tamamının %200 kendi ülkemizden kaynaklandığını belirtmek isterim.

    Ne konusu ne de yeri ama sormak gerek başımızdakilere HANİ Sözde 13 Yıldır Ülkeyi yönetip Ekonomiyi süper yaptığını iddaa edenlere sormak gerek neden dolar 3 lira diye madem dünyada sözümüz var paramız neden bu halde diye ? Madem Dünyada sözümüz var Asgari ücretin 1/4'üne bir oyun nasıl alınabilir diye ? Bu en ufak bu noktadan başlar aynı zamanda yine sormak gerek bu insanlar daha iyisini ve daha iyi şartları sunanları seçmek yerine neden körü körüne böyle fakirliği fukarılığı hakkını alamamayı üstüne de göz göre göre her yerde üst makamlar tarafından hakkının yenilmesine göz yummayı sever sayar hale gelmiş, sormak gerek neden niye diye.

    Yok Sony şunu yok Sony bunu yapsın değil sen ben o ne yapıyor onu sormak gerek. Anlayana!

    *** Konu dışına çıktığım için özür dilerim ama mağdur olmak bir sebep değildir. Sonuçtur. *** Ekonomi Dünya işidir, lokalden bakılmaz lokalden bakılmaya devam ederseniz hala gözü kapalı inanmaya devam edersiniz başımızdakilere.

    Özür dilerim.

    Konumuza geri dönelim.




  • Önsipariş tamam beklemedeyiz
     NBA 2K16 | ANA KONU
  • Keyfimiz için birşey yapacağız ve bunun ilk çıktığında yapabilmek için adamlar asgari ücretin 4 de 1 ini istiyor. Şaka gibi gerçekten. Dünden beri bakıyorum nedir nereden ucuz alınır ama yok. En iyisi endonezya psn görünüyor oda 160-170 tl seviyelerine geliyordu herhalde ki o bile bence bir oyun için yeterince pahalı. Burda hata bi yönden de sony de bence. Nasıl abd ye ayrı avrupaya ayrı ingiltereye ayrı fiyat politikan varsa türkiye ve benzeri durumdaki ülkelerin ekonomik durumunu göz önünde bulundurup onlara ayrı fiyat politikası çizse bizde mutlu oluruz, kendide daha çok kazanır. CD yi uyguna satma şansın yok ise lojistiği,üretim maliyeti vb. sebeplerden, psn de bir güzellik yap ayağımız türkiye psn e alışsın, ucuz oyun alacağım diye başka psnlerden şekilden şekile girmeyelim. 2K15 i bıraktığımdan beri yaklaşık 2 aydır bu oyunu bekliyorum alıp oynamak için ama 200 tl seviyelerinde para vermeyi yediremiyorum kendime. Ayıp! Birde sadece NBA için konuşuyorum bunun yanında almayı isteyipte fiyatının düşmesini beklediğim 3-4 tane daha oyun var.




  • Çok uzun süredir sayısız soru aldığım konulardan biriydi en sonunda rehberini yapabilmenin fırsatını yakaladım.

    NBA 2K16'da Defensive Settings ayarları nedir ne işe yarar hepsini anlattım çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

    Basketbol sevdalılarının desteklerini eksik etmeyeceğine eminim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

    Beyler alley oop'u hangi tuş kombinasyonu ile yapıyoruz.

    Nba 2k16 Tüm Kontroller videomu izleyebilirsiniz.



    Eğer işinize yaradıysa beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın! Bilgi paylaşarak destekle çoğalır arkadaşlar.

    Yine merak ettiklerinizi videonun altında yorum yaparak sorabilirsiniz böylece tek bir yerden çok daha fazla insan faydalanmış olur.




  • Ya o değil de oyunu çarşamba indirmeye başlıyoruz ve cuma oynuyoruz farkında mıyız US'den alanlar
  • Benim gibi kutulu alacaklar spotçuların oyununa gelmeyin beyler gene her zaman yaptıkları gibi şişirmişler fiyatları kime yedirirsek kârdır diye hak ettikleri tepkiyi görürlerse seve seve düşürecekler o fiyatı olması gereken seviyelere..
  • Oyunu alacağım fakat bu nasıl bir fiyatlandırma arkadaş, spotun araldan, dijitalinde bunlardan farkı yok bu nasıl bir politika. Bakıyorum uygun nerden alabiliriz diye yok öyle birşey.
  • chnsll kullanıcısına yanıt
    Mantıklıymış hemen aral game'den 28 tane oyun siparişi veriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eru desu -- 27 Eylül 2015; 16:51:56 >
  • MyCareer'ın senaryosundan büyük beklentim vardı ama Spike Lee kötü bir senaryo sunmuş bize. Karakterin kız kardeşi, anne ve babası, kız arkadaşı, kankası, menajeri, takım sahibi, hepsi çok kıl tipler. İşler oldu bittiye geliyor. Rookee sezonumuzda sadece 8 maç yapıyoruz ve boşa gidiyor o sezon. Sonra da free agent olup yeni bir takıma gittim ben. İşler senaryo bitince güzelleşti, şu an NYK için oynuyorum. Takım arkadaşlarımız geçen seneki oyunlara oranla daha akıllı oynuyorlar. P&R'ları daha rahat bitiriyor uzunlar, kısalar da daha akıllı hareket ediyor gözlemlediğim kadarıyla.

    Bu modun adı MyCareer ancak, geçen seneki gibi bir tercih şansı tanınmıyor bize bu sene. Mesela geçen sene inadına ters yanıtlar verip takım arkadaşlarımla tartışıp sorunlu bir oyuncu profili çiziyordum. Oyun bu sene bizden bu şansı almış. Biz kendi kariyerimizi değil, Frequincy Vibration gibi aptalca bir isme sahip karakterin hayatını oynuyoruz ve ben bunu beğenmedim. Yine de senaryo bitince oyun kendine geliyor, asıl MyCareer ondan sonra başlıyor bence.

    Bir de 2K'yı her ne kadar sevsem de, bu VC işine ayar oluyorum. Sırf insanlar VC satın alsın diye karakteri 55 overall ile başlatmak art niyetliliktir. Senaryoda bizden yıldızmış gibi bahsediyorlar, takımın sahibi sen bizi şampiyon yapacaksın falan diyor ama her nasılsa 55 overall ile oyunun en düşük güce sahip oyuncusu olarak başlıyoruz oyuna. Bu overall en azından 65-70 aralığında olmalıydı. Bana kalırsa bu VC sistemi yalnızca aksesuar alımında vs. kullanılmalı, oyuncunun güçleri artırmak için VC yerine maç yaptıkça verilen xp'ler kullanılmalı. Böylece parayı verenin değil, emek verenin oyuncusu daha iyi olurdu.




  • En güzel oyun modu normal sezon oynamak allstar veya superstar seviyesinde :) Dert yok tasa yok. Go Spurs go :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unorthodox

    Mycareerde oyuncular insanı delirtiyor bazen.
    Bomboşum pas atmıyorlar x e basmaktan gına geliyor.

    Ofansif rebound alan pivot dışarıya dönmüyor 3 uzunun arasından sayı yapmaya çabalıyor.

    Bunlar güncelleme ile düzelir mi sizce yoksa kalacak mı?

    Bu çok normal takımın yıldızı, süper starı olmadığınız sürece öyle her topu atmazlar.. NBA 2K15'de de öyleydi. zamanla efsane olmaya başladığın da Pa... demeden pas gelir sana sabırlı olmak lazım :) duyduğuma göre bu sene gerçekci olması nedeniyle önceki pozisyonların da bencil oyun tarzı ve saçma atışlarda bulunursan,takımın sana pas verme oranların da büyük düşüş oluyor..takım oyunu iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gilardo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ErrayN

    quote:

    Orijinalden alıntı: gilardo

    Fenerbahçenin kadrosu güncelmi ? güncel değilse güncelleme gelecekmi

    güncel değil geçen senenin kadrosu. güncelleneceğini zannetmiyorum, oyun açılırken lisansların olduğu ekranda "turkish airlines euro league 14-15" sezonu kadroları gibi bir şey yazıyor.

    Valla güncel olsa orjinal alırdim ama eski kadrolar hoşuma gitmiyo

    Koskoca nba 2k senin takimlarina yer verme lutfunda bulunmus ki yillardir nba izleyicisiyim su euroligin rezilligini dahi izlemem siz hala kadrolar guncel degilse almam diyorsunuz.Ya arkadasim lutfen sizin gibiler almasin zaten luzum yok biz nba oynamak icin aliyoruz bu oyunu gidersin zahmet olmazsa eger cikarsa oyle bir oyun onu alirsin rahatsiz oluyorum soyle yorumlari gordukce sen almadin ya nba 2k nasil ciro kaybetmistir ha cok uzulmuslerdir




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.