Şimdi Ara

Oyuncu Monitörleri Gereksizmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amacım oyun ve elimde 2009 da çıkmış 24 inch 2 ms samsung monitör var canavar gibi ama kaliteyi hissedemiyorum.Ekran kartını gtx970 sayın sizce aşağıdaki monitörlerden hangisi alınmalı.144 hz alın direk demeyin 27 inch olan 8bit panel 27 inch ve lag süreleri harika fiyatıda 400 tl daha uygun.

    https://pcmonitors.info/reviews/benq-ew2740l/

    https://pcmonitors.info/reviews/benq-xl2420z/#!prettyPhoto



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HungryBody -- 10 Mayıs 2015; 15:28:48 >







  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Önceliklere göre değişir bu. Görüntü kalitesini öncelikli tutan kişi, yüksek hz'den feragat etmek zorunda. Yüksek performans isteyen kişi ise yüksek bitten ve görüntü kalitesinden.

    Şehir içi taşımacılık yapan halk otobüsü ve şehirlerarası taşımacılık yapan yolcu otobüsü gibi düşünebilisin bunu. Monitörü iş amaçlı kullanacak kişiye 3000 TL'lik Asus PG278Q'yu versen memnun kalmaz; hakeza oyuncu adama da 10 bit panele sahip ama lagı yüksek 60 hz'lik montörü versen memnun kalmaz.

    Halk otobüsü ile şehirlerarası yolcu taşınmaz mı? Mecbur kalınırsa taşınır. Aynı şekilde yolcu otobüsünü şehir içinde halk otobüsü olarak kullanmak ne kadar doğru olursa, bir monitör alıpta onu her türlü amaç için kullanmak istemekte o kadar doğru olur.

    Özetle: Sapla samanı karıştırmamak gerek.




  • Şu da var. Oyun tarzın için yüksek hz'li monitör gerekmiyorsa, örneğini verdiğin 8 bit monitör almak daha mantıklı olabilir.

    Araba yarışları, ETS2 gibi tır oyunları, FPS ve TPS oyunları oynayan kişi için yüksek akıcılık, yani yüksek hz önemlidir. Ama MMORG, Plants of Zombie tarzı oyun oynayan oyuncular için görüntü kalitesi daha önemlidir. Ha bunları da online oynuyorsa o kişi, o zaman da düşük lag önem kazanıyor. 60 hz olsa bile düşük laglı olmalı yani kullandığı monitör.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HungryBody

    Amacım oyun ve elimde 2009 da çıkmış 24 inch 2 ms samsung monitör var canavar gibi ama kaliteyi hissedemiyorum.Ekran kartını gtx970 sayın sizce aşağıdaki monitörlerden hangisi alınmalı.144 hz alın direk demeyin 27 inch olan 8bit panel 27 inch ve lag süreleri harika fiyatıda 400 tl daha uygun.

    https://pcmonitors.info/reviews/benq-ew2740l/

    https://pcmonitors.info/reviews/benq-xl2420z/#!prettyPhoto

    Tamam direk 144 demiyelim kaliteli monitör istiyorsan 144 hz 1 ms gsync destekli monitör önerelim asus 27 veya aoc 24 ikiside gsync destekli ve 8 bit renk paneli var gsync ile kaliteyi fazlasıyla hissedersin bir daha asla diğer monitörlerde oyun oynamak istemessin.




  • Valla haklısınız oynayacagım oyunlar belli.Fps oyunları,gta5 ve dying light çeşit çeşit.Aoc u çok araştırdım g2460 olanı almam onu.Xl2420z düşünüyorum.Fg2421 i çok daha iyi derseniz onuda aabilirim.Sizce hangisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HungryBody

    Valla haklısınız oynayacagım oyunlar belli.Fps oyunları,gta5 ve dying light çeşit çeşit.Aoc u çok araştırdım g2460 olanı almam onu.Xl2420z düşünüyorum.Fg2421 i çok daha iyi derseniz onuda aabilirim.Sizce hangisi.

    BenQ's XL2420G Bu ikisinden de iyi hem gsync modeli hemde gsync olmayan modeli var bütçenize hangisi uygunsa onu alabilirsiniz.
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Daha evvel yazmştım ama son kez yazayım. FG2421 daha iyi ama XL2420Z de kötü monitör değil. İkisi de iyi monitör. Bu arada ViewSonic VG2401mh'yi de göz ardı etmemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Daha evvel yazmştım ama son kez yazayım. FG2421 daha iyi ama XL2420Z de kötü monitör değil. İkisi de iyi monitör. Bu arada ViewSonic VG2401mh'yi de göz ardı etmemek lazım.

    Wiewsonici sürekli yazıyorsunuz ama pahalı ve alacağım yerde yok teşekkürler.
  • su da var 144 hz monitor almak icin sistemi surekli guncel tutmak gerekecek simdi.970 belki.is.gorecek.ama.seneye oda.dusecek.

    Bende.monitor alicam.orta seviye ekran kartlari kullanirim.2 yilda bir yenilerim.bana uyan 60 hz monitor goruntu.kalitesi cok.onemli.cunki dizi.film.izlerim bundan.sebeb ips panel.secerim

    su.an.almaya.karar kildigim.dell.u2414p cunki kaliteli ips.panel harika bir renk veriyor test edilirken 72hz overclock.olabiliyor orta seviye ekran karti ile oyunlarda zaten bu fps.lere.cikabilecegim oyun sayisi.oldukca sinirli bunlar benim kritelerim sende buna gore.secimler.yapabilirsin.
  • Panzer VIE Tiger P kullanıcısına yanıt
    Hocam 970 sağlam kart 1-2 yıl sonra tek tük ayar kısarak canavar gibi oynatır 1000 tl den alıcam cunkı.
  • oynatir.kardes ona.suphem.yok.ama alacagin.fps dusecektir bunu da gozonunde tutmani oneririm

    144hz icin hepsi burada kampanyasi vardi aoc modeli icin 999 tl

    bunu onerebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

    oynatir.kardes ona.suphem.yok.ama alacagin.fps dusecektir bunu da gozonunde tutmani oneririm

    144hz icin hepsi burada kampanyasi vardi aoc modeli icin 999 tl

    bunu onerebilirim

    Benq 2411 yada 2420 modelini 1000 tl ye temin etmeye çalışıyorum aocu begenmedim.Contrast oranı gereksiz fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.