hyundai elentra 1.6 dohc motordaki bu parca ne ise yarar? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> LPG Dönüşümü
Mesaj
tembeler => hyundai elentra 1.6 dohc motordaki bu parca ne ise yarar? (9.5.2015 20:21:42)
Merhaba arkadaslar benzin enjektorlerinin baglantilarina kelepcelenmis lpg sisteminin benzin kesici role oldugunu dusundugum bu parcanin gercek gorevi nedir acaba?

Zira soyle bir sorunum var arac benzinde sorunsuz bastimi gaza uzuyor.
ama lpg de yaz yemiyor kerkiniyor motoru salliyor gitmiyor yokus cikmiyor sanki 1_2 piston calismiyor gibi.
deneme yanilma yoluyla en bastaki soketi buldum bu soketi cikarinca arac lpg de duzgun calismaya basliyor ama benzine gecince tekliyor buseferde sanki tupteymis gibi. Sojeti tekrar takinca benzinde normale donup lpg de bozuluyor anlamadim bi turlu.

https://store.donanimhaber.com/b7/53/9a/b7539a01d96fb1f02fbdc3339032fe62.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

tembeler => hyundai elentra 1.6 dohc motordaki bu parca ne ise yarar? (9.5.2015 20:28:48)
Anlayamamamin sebebi ise bu parcalar benzini kesiyor olsa arac lpg deyken duzgun calismali. Acaba tam kesemiyorda benzin gaz karisimimi oluyor o odacikta.
yada arac benzindeyken role aciyor diyelim lpg ye gecince yine tam kapanamiyormu kapanamiyor olsa soketi cektigimde neden duzeliyor?

tembeler => hyundai elentra 1.6 dohc motordaki bu parca ne ise yarar? (10.5.2015 05:55:06)
Vay arkadas konu disina yazsam daha cok anlayan cikardi

Sayfa: [1]