Şimdi Ara

Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
6
Favori
19.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Mosso Legarda hakkında internet ortamında pek bilgi yok. Bilgi paylaşılmadığı için de kullanıcıları bilemiyoruz haliyle. Kullanıcılar bana mesaj atarlarsa konu altına rumuzlarını eklerim.


    Uzun ama çok uzun araştırmalarım sonucu, sınıfında, F/P oranı en iyi bisikleti aldığımı düşünüyorum. Giriş seviyesinin bi tık üzerinde, 740TL fiyatı ve özellikleri ile cazip bir bisiklet.




    MOSSO LEGARDA 1521 MSM V
     Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU]

     Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU]




    Bisikleti daha bu gün aldığım için çok fazla yorum yapamayacağım. fakat ilk izlenimlerim şöyle;

    (+)ları

    -Bisiklet MTB ama şehir bisikleti gibi düz lastikleri var. MTB/CTB karışımı diyebiliriz. Bu özelliğiyle azıcık cyclocross havası vermişler.
    -ilk gün asfaltta 30 km yol yapmama ramen hiç yormadı. Hem de üzerimde hiç bi ekipman yoktu.(kot pantolon, sweetshirt, bez ayakkabı)
    -Bisiklet muadillerine göre 200-300 TL kadar ucuz.
    -Görüntüsünü çok beğendim. Güçlü bi görüntüsü var. Yakından daha da güzel gözüküyor.(Ben Siyah Mavi olanını aldım)
    -Amortisörü kilitlenebiliyor.
    -Neredeyse her parçası aluminyum.
    -Çok hafif!


    (-)leri

    -selesi rahat değil.



    Bisikleti kullandıkça deneyimlerimi burada paylaşacağım. Deneyimlerini paylaşmak isteyen veya eklemeyi unuttuğumu düşünenler ya da bir şeyler sormak isteyen DH'ciler ö.m. ile benimle iletişime geçebilirler.







  • Nerden aldınız bisikleti?

    Çok hoş görünüyor, kazasız belasız kullanın
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    sakarya'dan, doğan ticaretten aldım. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • Bende bu bisikleti düşünüyorum iyi fiyat veren bir yer bulursam alacağım birde bizimle kendin resim çekip paylaşabilir misin?
  • Ehlika kullanıcısına yanıt
    şu sıralar pek zamanım yok ama en kısa sürede çekmeye çalışırım. :)
  • Alexios A kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnun musunuz bisiklet ten bende almayı düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bisikletten almayı düşünüyorum jantlar 28 mi sizdeki renk siyah mavimi resim paylaşabilirmisiniz memnunmusunuz?
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen gün gidip bakıp aldım, daha önce de araştırma yapmıstım.Daha deneyemedim ama jantlar 28 , kadro olarak 16-18-20 seçenekleri var.
  • teşşekkürler bilgi için bende gidip aldım dün bayada kullandım 600 tl ye aldım fiyatı sonuna kadar hak ediyor vitesler 21 sitede 24 yazıo arka altus önler ve orta tourney genel olarak güzel bisiklet bu fiyata o özellikler zor kitleme maşa olması çok hoşuma gitti
  • o fiyata böyle bir ürün çok zor bulunması ki ne kadar araştırsam bulamam diye araştırmamı sonlandırıp aldım. yanlız çok yoğun kullanımda lastikler yetersiz kalacaktır benim tek hoşuma gitmeyen tarafı o oldu tabi çok zorlamadan daha iyi bir lastikle değiştirilirse tadından yenmez.Bu arada 600 iyi fiyat olmus ben kargo +kilit+pompa 650 ye zor indirttim :)
  • merhaba nerden aldınız bisikleti bende almayı düşünüyorum f/p ürünü gayet güzel. uyguna almışsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entrecote

    o fiyata böyle bir ürün çok zor bulunması ki ne kadar araştırsam bulamam diye araştırmamı sonlandırıp aldım. yanlız çok yoğun kullanımda lastikler yetersiz kalacaktır benim tek hoşuma gitmeyen tarafı o oldu tabi çok zorlamadan daha iyi bir lastikle değiştirilirse tadından yenmez.Bu arada 600 iyi fiyat olmus ben kargo +kilit+pompa 650 ye zor indirttim :)



    Nerden aldığınızı paylaşırmısınız?
  • machmaker M kullanıcısına yanıt
    http://www.mossobisiklet.net/Mosso-Off-Road-Trekking/Mosso-LEGARDA1521-MSM-V ankaradaysanız dışkapıda dükkanları ben görüp aldım ama internettende aynı indirimi yaparlar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entrecote

    http://www.mossobisiklet.net/Mosso-Off-Road-Trekking/Mosso-LEGARDA1521-MSM-V ankaradaysanız dışkapıda dükkanları ben görüp aldım ama internettende aynı indirimi yaparlar diye tahmin ediyorum.

    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..

    Uzun araştırmalar sonucu bende bugün sipariş verdim.sanırım yoğunlar 1 haftaya gelir dedi bisikletçi.Gelince buraya izlenimlerimi yazarım..
  • Evet ben gittiğimde de çok yoğunlardı ve bu modelden daha önce alanlar olmuş bisikletforum dan gördügüm kadarıyla. Model renk ve beden olarak ellerinde kalmadıysa 1 hafta icinde getiriyorlar diye biliyorum.
  • city fun 60 almak için gittiğim bisikletçiden bugün mosso legarda 1521 alarak çıktım.

    Çünkü city fun kadrosu biraz minyon olduğum için büyük geldi, ayaklarım yere değmiyodu falan Mosso'nun küçük kadrosu varmış, inceledim ettim, daha fazla bisikletsiz dolaşmak istemedim, hoşuma gitti ve aldım. Yanında bir de kilit hediye ettiler, 50-60 liralık. Çankyada'dan bornova'ya da süre süre geldim.

    Gerçekten çok hafif bir bisiklet, sürerken keyif veriyor. Uzun zamandır bisiklete binmemiş biri olarak, öyle ahım şahım yorum yapamam ancak uzun bir sürme maratonuna rağmen yormadı.

    Tek sıkıntı sele, acıtıyor

    Neyse artık ter kokan belediye otobüslerinden kurtuldum fakülteye gidip dönerken izmir'in sıcağında




  • güzel bir bisiklet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4DiG3_oguz -- 19 Mayıs 2015; 23:05:28 >
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    mevcut lastiğinizi kaliteli bir lastikle değiştiriseniz sizin için daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastikler hakkında en ufak bir bilgim yok, continental'in zırhlı lastikleri falan vardı baktığım bazı modellerde. Siz ne önerirsiniz acaba?
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    Lastik konusuna gelince, Continental e gerek yok. Size tavsiye edeceğim 2 model var uygun fiyatlı.

    1. CST Sensamo Master 700x35

    Ozceylanbisiklet.com adresinde satılıyor. Tanesi 37.5 lira. Kargo 100 lirayi geçerse bedava, gecmezse 7.5 lira sabit kargo ücreti. Cok defa alışveriş yaptim, sorunsuz bence. Lastiğe gelince, kesinlikle CST diye burun kivirmayin, mukemmel bir lastik. Çift kat koruma katmanı var ve zırhı sağlam. Onca kilometrede hiç patlak yaşamadım. Üstelik 550 gr, Continental gibi 800 gr civari ağır değil. Ilk tercihiniz bence bu olsun, fiyati da uygun. Alıp takarsaniz emin olun teşekkür edersiniz bana.

    2.Vittoria Adventure 700x35

    Decathlonda satılıyor. Tanesi 45 lira. Koruma katmani mevcut ve bu lastik de memnun bırakmıştı, patlaksiz keyifle kullandım Vittoria'lari.

    Dediğim gibi çok para harcamaniza gerek yok. Kesinlikle ilk tercihiniz CST Sensamo Master olsun. Olmadı bulundugunuz ilde Decathlondan Vittoria Adventure alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.