Şimdi Ara

DiRT Rally (2015) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
28
Favori
63.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun gerçekten çok iyi olmuş.Grafikler muazzam iyi tekrarları izlerken nerdeyse gerçek görüntü izler gibiyim.
    Fakat ben oyunu logitech driving force gt ile oynuyorum ve tüm ayarları yapmama rağmen vibration çok az oluyor direksiyon setinde acaba oyun yeni olduğundanmıdır ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 29 Nisan 2015; 2:56:59 >
  • oyunu satın aldım. akşam gidip logitech g27 ile test edeceğim, direksiyon tepkilerini yazarım. video bile yapmayı düşünüyorum zaman olursa.
  • Selamlar ,

    Oyunu deneyebilen arkadaşlar , oyunun simülasyon tarafı tatmin edicimidir ? G27 ile Dirt 3 oynadığımda baya bir keyif almıştım.grafik , ses ve kontrol anlamında iyiydi ancak simülasyon tarafı biraz zayıftı.Sizce Dirt 3 e göre yenilikler gelmişmi.Tavsiye ederseniz alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Yalnız, şu kariyer sistemi biraz dengesiz olmuş. İlk başta mecbur, eski mini cooper' alıyorsun. Bu aracın kontrolleri baya dandik. Ani hızlı manevralar yapıyor. Bilmiyorum belki gamepad ile oynadığım içindir böyle. Şöyle temiz bir yarış yapayım diyorsun, ama bir bakıyorsun, 1. İle aranda 10 sn fark var. Bakalım biraz daha oynayalım, belki alışırız kontrollere.

    Direksiyonu baglasana, bir de steam id nedir, pm ile yolla ekleyeyim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu akşam alıcam. RBR adıyla anlıması benim için yeterli. Yanlız merak ettiğim konu, online destek varmı oyunda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator


    quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Yalnız, şu kariyer sistemi biraz dengesiz olmuş. İlk başta mecbur, eski mini cooper' alıyorsun. Bu aracın kontrolleri baya dandik. Ani hızlı manevralar yapıyor. Bilmiyorum belki gamepad ile oynadığım içindir böyle. Şöyle temiz bir yarış yapayım diyorsun, ama bir bakıyorsun, 1. İle aranda 10 sn fark var. Bakalım biraz daha oynayalım, belki alışırız kontrollere.

    Direksiyonu baglasana, bir de steam id nedir, pm ile yolla ekleyeyim...

    Hocam direksiyon ile denedim zaten.Ama dediğim gibi oyunun direksiyona tam bir desteği yok sanırım.FFB sağlıklı çalışmıyor.O yüzden bende gamepad ile oynamaya karar verdim.Steam id GT55TR hocam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Nisan 2015; 10:52:02 >




  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Assetto corsa ne kadar similasyonsa bu oyunda aynı derecede rally similasyonu.Yüzde 90 similasyon yüzde 10 arcade demek daha doğru olur kanımca.
    Özellikle sesler müthiş başarılı atan toprakların ve çamurun sesi fren kaliperinden gelen o acı acı ötmeler yüksek hıza çıkınca gelen rüzgar sesi tek kelime ile mükemmel olmuş
    Grafiklere gelirsek şu an 2k ultra 8msaa açık oynuyorum özellikle tekrar ları izlerken gerçek rally izler gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.Oyun erken erişimde olmasına rağmen bu kadar kaliteliyse ileride neler neler olur siz düşünün.
    Yalnız acil direksiyon feedback lerin ayarlanması lazım direksiyon setinde hissiyat şu an 0
  • G27 var,boş vitesten 1'e veya geriye atmaya çalıştığımda ilk seferde algılamayıp vites padine 2. basışımda algılıyor

    benzer sorunu yaşayan var mı ?
  • CM ekibi özellikle son 2 yıldır berbat işlere imza atıyordu. Aynı Ferrari gibi ekibinde değişime girdi ve ilk kaliteli oyunlarını piyasaya sürdüler. Dün sabah oyunun çıktığını hele hele yorumların büyük çoğunluğu olumlu olduğunu görünce inanın gözlerime inanamadım. Videolar ve yorumları inceledikten sonra hemen aldım ve akşam biraz test etme imkanım oldu. Uzun zaman ralli oynamıyorum ve bu oyun ilaç gibi geldi. Darısı F1 2015 'in başına.
    Deneme amaçlı bir video çektim fizikler harika.




  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgilerin için teşekkürler.Fiyatıda uygun geldi.Bende arşive ekleyeyim ozaman.
  • Grafiklerden ziyade oyunun sesleri çok hoş olmuş aşırı derecede beğendim. Tam anlamıyla çıkış yaptığında en para ile satın alabilirim.
  • Silecek kontrolü , far kontrolü ,lastik değişimi şarta göre ve koltuk ayarlarıda geldimmi peh peh peh .....
  • nihayet bende denedim

    sesler grafikler 10 numara

    oyun kesinlikle next gen isiklandirmalar gorsellik buyuleyici

    su haliyle tam icerikle ciksa metacritic i 8 den asagi olmaz di bence

    oyunun su asamasindan sonra grafiklere hic dokunmasalar olur seslerde farkli zeminlerin seslerinin yansitilmamasi haric super

    canla basla fizikler konusunda calisma gerekiyor

    codemasters canavar gibi bi donus yapti (yapim surecinde simulasyon hedefinden sasmazlarsa)yeni bir efsaneye elimizi uzatsak dokunacak kadar yakiniz bence

    forumlarinda yada twitterda yazip cizmemiz faydali olacaktir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Nisan 2015; 16:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeamNG nin böyle bir oyun olmasını isterdim ama yapamadılar. BeamNG yanında bu oyuna simulasyon demek komik olur. Demeyin
  • Arkadaslar ben de en kisa surede oyunu aliyorum. Izlenimler nasil. Ozellikle direksiyonla oynayanlara sorum fizikler nasil?
  • Dirt serisi özüne dönüyorAcaba ilerde multiplayer gelme olasılığı nedir?
  • Ben dün geceden beri deliler gibi oynuyorum sabah bi güncelleme geldi direksiyon sorunu çözüldü direksiyon ve gamepadde şaçma hareketler yapabiliyordu araçlar fakat şimdi update den sonra işin rengi baya değişti. Bu oyunu kenbloğun arcade oyunlarıyla karıştırmayın ben dfgt ile oynuyorum arabanın en ufak taş dan bile sektiğini hissediyorsunuz. Grafik motoru aynı fakat zaten grafikleri iyi olan geçmiş oyuna bu grafik motoru CUK diye oturmuş. Şuan erken erişim olduğundan kısıtlıyız araba ve yol olarak fakat bunlar illaki yeni yol yeni araçlar yeni turnuvalar gelicek. Sesler ilk defa bir oyunda bukadar gerçekçi olmuş. 45 dk direksiyon ile video çektim. şuan render aşamasında yüklendiğinde paylaşıcam. Bende f710 gamepad de var fakat bu oyun gamepad ile bana göre oynancak oyun değil. Bu arada f710 titreşim gayet iyi gamepad ile oynayacak kişilere fikir olsun.

    Bu arada online lig var oyunda




  • gamepad ile rahat oynanabiliyor mu?
  • az once bindo moorland reverse de nirvanaya ulastim

    nirvananin acik adresi burasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    gamepad ile rahat oynanabiliyor mu?

    rahat oynaniyor hocam ben ds3 ile oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.