Şimdi Ara

Şeytan diyo al pompalıyı gebert bilgisayarcıyı!!! HDD meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar diğer bilgisayarımda 1 adet 200gb western digital ve 1 adet 160gb Seagate Harddisk vardı. PC ye windows kurarken mavi ekran hatası veriyordu en sonunda pes ettim götürdüm bilgisayarcıya. Sen bırak 2-3 gün sonra al dediler. 4. gün gittim sordum ne oldu diye oldu dediler büyük bi sevinçle eve gittim ve açtım bilgisayarı. Birde ne göreyim!!! benim bütün partitionlar gitmiş ve verilerde yanında gitmiş tabi hemen kapadım bilgisayarı format attı kesin bunlar dedim üzerine bişey yazınca temelli gittiğini duydum ondan hemen kapadım. Ertesi gün gittim bilgisayarcıya naaptınız buna neden format attınız ben şimdi bunu veri diske vermek zorunda kaldım dedim ve bilgisayarcı şunu söyledi: Harddisklerinizin ikisinede Low-Level format attık. O anda ben baygınlık geçirmek üzereydim aldım verdiğim parayı geldim ve size yazıyorum şimdi. Bu verileri nasıl kurtarıcam ne yapmamı önerirsiniz???



  • her şey iyi hoş güzel de adamlara demediysen benim verilerimi yedekleyin diye onlar ne yapsın. bence bilgisayarcı suçlu değil burda adama windows kurulamıo diye gitmişin adamlar da sana kurmuş vermiş.
  • low-level format hdd yi fabrika ayarına geri döndürür.veri kurtarma yazılımları var ama low-level format yediyse hiç ümitlenme derim.
  • Başlık çok ilginç olmuş
  • kardeşim her bilgisayarcıya güvenmiceksin
    Teyzemin oğlununda bilgisayarı vardı ADSL bağlantısı bozulmuş teyzemin oğluda götürmüş bilgisayarcıya adamlar ADSL sorununu halledeceklerine gitmiş Pc ye bi güzel format atmışlar birde fanını değişmişler.Tabi hardiskki ikiye bölük bir biçimde olmadığı için bilgisayradaki öenmli önemsiz herşeyy gitmiş valla ben bu haberi duydum az kalsın katil olcaktım o bilgisayarcıya gününü göstercektim...
  • Kötü bir tecrübe olmuş
  • Sorun için Tiramisu Die ßi ProGRam VaR EsKi Ve SAğLam ßi Yazılımdır.Fakat veri Kurtarmak Helede 200GB larda ciddi aNLamda uzun SüreßiLiR.Önerim Tiramisu (TaTLI DeğiLdiR :D)
    ßiR Diğer Hadise senin için önemli olan VeRiLeR GerÇeKTen ÖneMLi ise Kime GöTüRüRsen GöTüR isTeR Admin Vs... oLsun iSTeR aCemi ßi TeKNiSYen OLsun adama Tam oLaRak SÖyliceksin.Sakın Silmeyin Die.Neyse Sanal mevzular ßunLaR Sen SEn oL Yinede Teknik SeRVisLeRden ßiLGisayar ALIRKen Her Zaman Yanında 1 ßaRDaK Soğuk Su iLe GiT.
  • Sadece format atmış olsalar neyse sinirlenirim falan ama %95 ini kurtarıyım windows kurulan bölümde %5 oluyo zaten. Evet başlık acayip oldu... Harddisklerimi Veridisk firmasının şevkatli ellerine testlim ettim. 300$ ile kurtarıcaz inş. ikisinide herşeye kabul dedim fiziksel müdehale dahil... Bakalım ne olucak... Kurtarmamız için şanslı olman gerekiyo dediler. Hadi hayırlısı...
  • Tiramisu zaten Ontrack firmasının ürünü ama bende EasyRecovery™ Professional olduğuna göre içinde format recovery de var ona gerek yok. Boot CD si ile çalıştırdım 1 saat tarama yaptı ama hiçbir dosya bulamadı. program orjinal arkadaşımdan almıştım bir kopyasını...www.veridisk.com www.ontrack.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.