Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
184
Favori
190.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar böyle bir konu yokdu ben de açıyım başlatayım dediğim sizin de desteğiniz ile tüm lounge kampanyalarını burada toplayalım.

    LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU


    VODAFONE RED LOUNGE KAMPANYASI

    İstanbul, Ankara, Bodrum (iç hatlar) veya İzmir’den bir uçuşunuz varsa ve kalkışa da daha zaman varsa, sizin için güzel bir planımız var.

    Havaalanında İç ve Dış hatlardaki lounge’a gelin, lounge’lardan ücretsiz faydalanın.

    Kampanyanın geçerli olduğu TAV Havalimanlarındaki Lounge’lar: İstanbul Atatürk Havalimanı:
    İç ve Dış Hat Terminali “primeclass” Lounge

    Ankara Esenboğa Havalimanı:
    İç Hat Terminali AnadoluJet “primeclass” Lounge
    Dış Hat Terminali Comfort Lounge

    İzmir Adnan Menderes Havalimanı:
    İç Hat Terminali Comfort Lounge
    Dış Hat Terminali Millennium Lounge

    Bodrum Milas Havalimanı
    İç Hat Terminali Comfort Lounge

    Kampanya sadece Vodafone Red, Red Extra, Red Elite Plus, Red Elite Extra, Red Large ve Red Elite üyeleri için geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için LOUNGE yazıp 6666’ya gönderebilirsiniz. Gelen şifreyi ve telefon numaranızı lounge’daki yetkili personele söyleyerek ücretsiz giriş yapabilirsiniz. Red Classic, Red Classic Extra, Red XSmall, Red Small ve Red Medium tarifelerindeki aboneler bu fırsattan faydalanmak için Red Large veya Red Elite tarifelerinden birine geçiş yapmalıdırlar.

    Kampanya süresi boyunca Red, Red Extra ve Red Large tarifelerindeki aboneler günde 1 ve toplamda 5 defa bu fırsattan yararlanabilir, yanlarındaki 1 misafirlerini ise indirimli fiyattan faydalandırabilirler.

    Red Elite Plus, Red Elite Extra ve Red Elite tarifelerindeki aboneler ise kampanya süresince, misafirleri ile beraber, günde 2 ve toplamda 10 defa firsattan yararlanabilirler. Bu aboneler, misafirlerini de faydalandırmak için LOUNGE yazıp ikinci kez şifre almalıdırlar.

    MAXİMİLES LOUNGE

    Visa Maximiles Select’iniz ile Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge'lara %50 indirimli giriş yaparak seyahatinize daha keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz!

    Kampanya Detayları:

    1. Kampanya 24 Şubat- 30 Haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir ve “LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” (“LGM”) tarafından düzenlenmektedir.
    2. Türkiye’de ihraç edilmiş tüm Visa Maximiles Select’ler kampanyadan yararlanabilmektedir.
    3. Kampanya dahilinde ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Maximiles Select ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 50 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 60 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Maximum Platinum kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 25 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 30 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.
    4. Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    5. Kampanyadan ancak Visa Maximiles Select sahibi yararlanabilir ve Visa Maximiles Select sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.
    6. Kampanya, ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.
    7. Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Böyle bir durumda LGM ilgili kampanyayı uygulamama hakkına sahiptir.
    8. Bu kampanya ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    9. Katılımcıların kayıt için verdiği kişisel bilgiler sadece tanıtım, promosyon ve bilgilendirme amaçlı olarak kullanılacaktır. Bilgilendirilmek istemeyen katılımcılar her zaman ps@sgia.aero’a email atarak tercihlerini değiştirebilirler.
    10. Kampanya katılım üst sınırı bulunmamaktadır.
    11. Kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, başkasına devredilemez.
    12. Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.
    13. LGM’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi içinwww.sabihagokcen.aero adresi ziyaret edilebilir.
    14. Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve İş Bankası sorumlu değildir.
    15. Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    16. VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

    HSBC PREMİER LOUNGE

    İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan HSBC Premier Lounge, havalimanında geçireceğiniz zamanı çok daha keyifli ve konforlu hale getirecek her türlü ayrıntıyı incelikle düşünerek hazırladığımız, çok özel ve ayrıcalıklı bir mekan...
    HSBC Advantage Kredi Kartı sahipleri, HSBC Premier Lounge'a giriş yaptıktan sonra içecek, yiyecek, TV, faks, internet, e-mail hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilir.
    HSBC Advantage Classic/Gold/Platinum, HSBC Concept, Advantage Hızz Standard/Gold/Platinum/Üniversiteli ve Campus Kredi Kartı sahipleri;
    HSBC Premier Lounge hizmetinden kişi başı 70TL* giriş ücreti karşılığında yararlanabilirler.
    HSBC Advance statüdeki** HSBC Advance Kredi Kartı sahipleri;
    Kartlarını son 2 ay içerisinde aldılarsa ya da
    Kartlarını son 3 ayda en az bir kere kullandılarsa
    HSBC Premier Lounge hizmetinden geçerli kredi kartlarını göstererek indirimli giriş ücreti ile 50 TL karşılığında yararlanabilirler.

    Advance Kredi Kartı sahiplerinin misafirleri ile Advance statüsünde olmayan ya da belirtilen koşulları sağlamayan kart sahipleri için giriş ücreti kişi başı 70TL* olacaktır.

    HSBC Premier statüdeki** müşteriler ve beraberlerindeki bir misafirleri, HSBC Premier Kredi Kartlarını ya da HSBC Premier Debit Card'larını göstermek kaydıyla HSBC Premier Lounge hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilirler. Premier statüden çıkmış Premier Kredi Kartı/DebitCard sahibi müşteriler ise Platinum kartlar için geçerli koşullar ile kişi başı 70 TL ödeyerek giriş yapabilirler.
    Tüm müşterilerimizin HSBC Premier Lounge’a giriş yapabilmeleri için geçerli kartlarını ve Uçuş Kartlarını yanlarında bulundurmaları ve giriş sırasında göstermeleri zorunludur.
    * Belirtilen fiyatlar HSBC Bank A.Ş. tarafından değiştirilebilir.
    **HSBC Advance ve HSBC Premier HSBC Bank AŞ’nin sunduğu hizmet/ürün paketleridir. HSBC Advance müşterisi olmak için vadesiz hesaptan biri otomatik fatura talimatı olmak üzere en az üç düzenli ödeme talimatı verilmeli ve bu talimatların aylık toplam en az 500 TL olarak ödenmesi gereklidir. HSBC Premier müşterisi olmak için bankamızda en az 100.000 TL veya muadili para cinsinden bakiyenizin bulunması gereklidir.

    TEB YILDIZ PLATİNUM CARD

    Değerli müşterimiz, Ocak 2017 itibariyle Lounge hizmetinden ücretsiz ve indirimli faydalanabilmek için kullanım tarihinden önceki son ekstrenizdeki harcama tutarının en az 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Ayrıca, aynı gün içinde aynı lounge’a bir defa, aynı ay içinde tüm lounge’lara en fazla dört defa giriş yapılabilecektir.

    TEB Yıldız Priority Card’ınızla AHL Dış Hatlar Terminali’nde Comfort Lounge, Ankara ESB İç Hatlar Terminali’nde AnadoluJet “primeclass” Lounge, Ankara ESB Dış Hatlar Terminali’nde ise Comfort Lounge'tan siz ücretsiz, misafiriniz de %50 indirimle faydalanabilir. Ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar’da bulunan LGM Lounge CIP Salonları’ndan 1 misafirinizle birlikte ücretsiz faydalanabilirsiniz.

    Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki TEB Lounge'tan ise siz ücretsiz, beraberinizdeki bir misafiriniz de TEB'e özel fiyatla yararlanabilir.

    Lounge hizmetinden ücretsiz ve indirimli faydalanabilmek için kullanım tarihinden önceki son ekstrenizdeki harcama tutarının en az 2.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Aynı gün içinde aynı lounge’a bir defa giriş yapılabilir. Aynı ay içinde asıl ve ek kartlar tüm lounge’lara toplamda en fazla dört defa giriş yapabilecektir. Ekstresi henüz kesilmemiş, yeni alınan kartların hizmetten faydalanabilmek için son 1 ay içinde kartını en az 1 defa kullanmış olması yeterlidir.

    MasterCard ile Lounge’un Keyfini Çıkarın!

    İstanbul Atatürk Havalimanı İç hatlar “primeclass” Lounge giriş ücreti 35 Euro yerine 25 TL *

    Ank​ara Esenboğa Havalimanı İç hatlar AnadoluJet “primeclass” ve Dış hatlar Comfort Lounge giriş ücreti 50 TL yerine 20 TL *

    İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç hatlar Comfort Lounge giriş ücreti 35 TL yerine 20 TL*

    * Giriş fiyatlarına KDV dâhildir. Tek yapmanız gereken giriş ücretini MasterCard kartınız ile ödemek.​​​​​​​

    Sabiha Gökçen'de İndirimli Lounge Hizmeti

    abiha Gökçen'de İndirimli Lounge Hizmeti Tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge hizmetlerinden kendilerine özel indirimli ücretlerle yararlanabiliyor.
    Pegasus misafirleri, bu yenilik sayesinde, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge’da sınırsız açık büfe, kablosuz internet, başta olmak üzere kendilerine özel olarak sunulan ikram ve hizmetlerle donanmış konforlu bir ortamda diledikleri gibi vakit geçirebilecek.
    ISG Lounge, Sabiha Gökçen Havalimanı giden yolcu katı, iç hat ve dış hat son güvenlik kontrolünden geçtikten sonra 203 ve 206 numaralı kapıların yanında hizmet veriyor.
    Pegasus misafirleri; Pegasus Check-in kontuarlarında, Sabiha Gökçen Pegasus satış ofisinde ya da boarding kartlarını göstererek ISG Lounge girişinde ödeme yaparak Lounge’a girebilecekler. Pegasus misafirleri iç hat ISG Lounge’dan 42 TL; dış hat ISG Lounge’dan ise 53 TL karşılığında faydalanabilecek ayrıca yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    96 kişi kapasiteye sahip olan ISG Lounge’lara konuk olan misafirlerimiz, ikram edilen sıcak-soğuk, alkollü-alkolsüz* içecek çeşitlerinin yanı sıra pastane ürünleri, tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri, tatlılar, mini sandviçler, hamur işleri, meyveler, ara sıcaklar, cips-çerez, Starbucks kahvesi ve günün çorbasıyla ağırlanıyorlar. Misafirlerimiz ayrıca ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra ulusal gazete ve dergilere de erişebilecek.
    ISG Lounge’dan faydalanmak isteyen misafirlerimizi bekleyen diğer hizmetler ise şöyle:
    - Masaüstü Bilgisayar ve ücretsiz internet
    - TV Yayını
    *Alkollü içecekler her iki LGM Lounge'da da ikram edilmektedir.


    TÜRK TELEKOM GLOBAL LOUNGE HİZMETİ.

    Türk Telekom Prime'la seyahat öncesi keyfinizi ikiye katlayın.

    Uçuşunuz öncesi konforlu vakit geçirmeniz için tüm dünyada 200'den fazla global lounge'ta misafirimizsiniz.
    http://www.turktelekomprime.com/assets/taahutname/VIPFCTURKIYE.pdf

    Global lounge hizmetimizden sadece Türk Telekom Prime Mini, Midi, Maksi ve Ekstra mobil tarifelerimizdeki müşterilerimiz 31.05.2016 tarihine kadar yararlanabilmektedir.
    Tüm dünyada 200'den fazla global lounge hizmetinden yararlanabilmek için 444 4 375 Türk Telekom Prime Müşteri Hizmetlerini arayarak iç hatlar için 24 saat öncesinden, dış hatlar için 48 saat öncesinden rezervasyon yapılması gerekmektedir.
    GLobal Lounge ayrıcalığı için şifre alınmasına gerek yoktur.
    Türk Telekom Prime Müşterilerine kampanya süresi boyunca geçerli olacak 10 ücretsiz kullanım hakkı tanımlanacaktır.
    Lounge’lara giriş yapabilmek için uçak bileti veya biniş kartı ile birlikte rezervasyon belgesinin (voucher’ın) yanınızda bulunması gerekmektedir.
    Lounge giriş hakkı başkasına devredilemez, satılamaz, başkası tarafından kullanılamaz.
    Türk Telekom Prime Özel Müşteri Hizmetleri'ne yurtdışından +90312 444 4 375 numarasından ulaşabilirsiniz.
    Detaylı bilgi 444 4 375 no'lu Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerinden alınabilir.
    Kampanya kapsamında değişiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkı Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.’de saklıdır.

    TTNET PLATİN LOUNGE

    TTNET Platin müşterilerine özel TTNET Platin Lounge hizmeti
    Türkiye’de ilk defa bir eğlence ve iletişim şirketi kendi markasıyla Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde Platin müşterilerine özel “TTNET Platin Lounge” hizmetini sunuyor.
    TTNET Platin Lounge’un ayrıcalıklı, şık ve rahat atmosferinde, sevdiklerinizle uçuşunuzu ücretsiz ikramlar eşliğinde keyifle bekleyebilirsiniz. TTNET Platin müşterilerimiz, beraberindeki 1 misafiri ve 6 yaş ve altındaki çocukları ile TTNET Platin Lounge hizmetinden ücretsiz (yılda 12 kere) faydalanabilecektir. Platin müşterisi ve 1 misafiri haricinde giriş yapacak kişiler 23 EUR + KDV ödeyerek bu hizmetten yaralanabilecektir.
    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan müşterilerimiz T.C Kimlik Numarasını, yabancı uyruklu müşterilerimiz ise TTNET Müşteri numarasını görevlilere iletip, uçuş kartlarını göstererek TTNET Platin Lounge’a giriş yapabilecektir.

    Önemli Kurallar;

    TTNET Platin müşterileri, beraberindeki 1 misafiri ve 6 yaş ve altındaki çocukları ile TTNET Platin Lounge hizmetinden ücretsiz (yılda 12 kere) faydalanabilecektir.
    Platin müşterisi ve 1 misafiri haricinde giriş yapacak kişiler 23 EUR + KDV ödeyerek bu hizmetten yaralanabilecektir.
    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan müşterilerimiz T.C Kimlik Numarasını, yabancı uyruklu müşterilerimiz ise TTNET Müşteri numarasını görevlilere iletip, uçuş kartlarını göstererek TTNET Platin Lounge'a giriş yapabilecektir.
    TTNET Platin lounge kullanım hakkı bir başkasına devredilemez, satışı yapılamaz.
    TTNET A.Ş, TTNET Platin Lounge kullanım koşullarını değiştirme hakkına sahiptir

    Crystal Visa sahipleri LGM Lounge'da indirim ayrıcalığından

    30 Haziran 2017'ye kadar Crystal Visa Infinite kartınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı iç ve dış hat gidiş salonlarındaki ISG Lounge'lara giriş ödemelerinde %50 indirim ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.

    Kampanya Koşulları

    Bu kampanya, 1 Ocak 2016 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir ve “LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” (“LGM”) tarafından düzenlenmektedir.
    Türkiye’de ihraç edilmiş tüm Visa Platinum kredi kartları, Visa Platinum Banka Kartları ve Visa Corporate kartlar (Visa Business ve diğer ticari kartlar, ön ödemeli kartlar dahil değildir) bu kampanyada geçerlidir.
    Visa Platinum kartlarınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge’a iç hatlar terminalinde 25 TL, dış hatlarda ise 30 TL ödeme giriş yapılacaktır.
    Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    Kampanyadan ancak Visa Platinum Kart Sahibi yararlanabilir ve Visa Platinum Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.
    VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
    Sorular için: ps@sgia.aero’ a email atabilirsiniz.
    Kampanya, ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.
    Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz.
    Bu kampanya ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    Katılımcıların kayıt için verdiği kişisel bilgiler sadece tanıtım, promosyon ve bilgilendirme amaçlı olarak kullanılacaktır. Bilgilendirilmek istemeyen katılımcılar her zaman ps@sgia.aero’ya email atarak tercihlerini değiştirebilirler.
    Kampanya süresince Visa Platinum kart sahibi ayrıcalığı dilediği kadar kullanılabilir.
    Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.
    ISG’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi için:www.sabihagokcen.aero adresi ziyaret edilebilir.

    WİNGS Havalimanı LGM Lounge'larda Visa ile %50 indirim

    Wings Visa kartınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge'a iç hatlar terminalinde 25 TL, dış hatlarda ise 30 TL ödemeyle giriş yaparak seyahatinize daha keyifli başlayabilirsiniz.

    Bu kampanya, 24 Şubat – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir ve “LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” (“LGM”) tarafından düzenlenmektedir.
    Kampanya dahilinde ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Platinum veya Visa Ticari kredi kartı ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 50 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 60 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Platinum ve Visa Ticari kredi kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 25 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 30 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.
    Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    Kampanyadan ancak Visa Platinum ve Visa Ticari Kart Sahibi yararlanabilir. Visa Platinum ve Visa Ticari Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.
    Kampanya, ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.
    Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Böyle bir durumda LGM ilgili kampanyayı uygulamama hakkına sahiptir.
    Katılımcıların kayıt için verdiği kişisel bilgiler sadece tanıtım, promosyon ve bilgilendirme amaçlı olarak kullanılacaktır. Bilgilendirilmek istemeyen katılımcılar her zaman ps@sgia.aero’a email atarak tercihlerini değiştirebilirler.
    Bu kampanya ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    Kampanya süresince Visa Platinum ve Visa Ticari kart sahibi ayrıcalığı dilediği kadar kullanılabilir.
    Bu kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, başkasına devredilemez.
    Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.
    LGM’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi için:www.sabihagokcen.aero.adresi ziyaret edilebilir.
    Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    VISA mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

    Afili Bonus Visa Platinum kartınızla Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge’da ayrıcalıklısınız!

    Afili Bonus Visa Platinum kartınızla Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge’da ayrıcalıklısınız!

    Afili Bonus Visa Platinum kartınızla Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Lounge’a iç hatlar terminalinde 25 TL (KDV dahil), dış hatlarda ise 30 TL (KDV dahil), ödemeyle giriş yaparak seyahatinize daha keyifli başlayabilirsiniz.

    Kampanya Detayları:
    Bu kampanya 30.06.2017 tarihine kadar geçerlidir ve ‘’LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.(‘’LGM’’) tarafından düzenlenmektedir.
    Kampanya dahilinde ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına girişte ödenen hizmet bedelini Visa Platinum veya Visa Corporate kartı ile ödeyenler hizmet bedeli üzerinden %50 oranında indirimli olarak yararlanacaktır. Güncel cari hizmet bedelleri İç Hatlar Lounge için 50 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge için 60 TL (KDV Dahil)’dir. Bu doğrultuda mevcut fiyatlar üzerinden Visa Platinum ve Visa Corporate kart sahipleri, İç Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 25 TL (KDV Dahil), Dış Hatlar Lounge kullanımı kapsamında 30 TL ( KDV Dahil) bedel ödeyecektir.
    Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
    Kampanyadan ancak Visa Platinum ve Visa Corporate Kart Sahibi yararlanabilir. Visa Platinum ve Visa Corporate Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.
    Kampanya, ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanları hizmet bedelinin sadece Lounge alanı girişlerinde ödenmesi durumunda geçerlidir. Kampanya, ISG mobil app ya da farklı bir kanaldan Lounge hizmeti satın alımlarında geçerli değildir.
    Kampanya kapsamında indirimli alınan Lounge alanlarına giriş hizmetleri üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, indirimli veya ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan hizmet herhangi bir promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz. Böyle bir durumda LGM ilgili kampanyayı uygulamama hakkına sahiptir.
    Bu kampanya ISG İç Hatlar ve Dış Hatlar CIP Lounge alanlarına uygulanan başka promosyon, kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    Kampanya süresince Visa Platinum ve Visa Corporate kart sahibi ayrıcalığı dilediği kadar kullanılabilir.
    Bu kampanya ayrıcalığı paraya çevrilemez, başkasına devredilemez.
    Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    Kampanyayı düzenleyen kuruluş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar visa.com.tr sitesinde duyurulacaktır.
    LGM’nin Kullanıcı Koşulları ve detaylı bilgi için:www.sabihagokcen.aero adresini ziyaret edilebilir.
    Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

    PRİME CLASS KAMPANYALARI

    İç hat uçuşlarınızı Anadolujet ile yapın, “primeclass” Lounge konforundan size özel fiyatla yararlanın!

    Ankara Esenboğa Havalimanı iç hatlar terminalinde yer alan Anadolujet “primeclass” Lounge, Anadolujet yolcularına özel fiyatla, sadece 30 TL.

    Özel fiyattan yararlanmak için lounge girişinde boarding kartınızı göstermeniz yeterlidir


    MasterCard ile Lounge’un Keyfini Çıkarın!

    İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış hatlar “primeclass” Lounge giriş ücreti 40 € yerine 25 €*

    Ankara Esenboğa Havalimanı Dış hatlar Comfort Lounge giriş ücreti 25 € yerine 30 TL *

    İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç hatlar ve Dış hatlar Comfort Lounge giriş ücreti 25 € yerine 30 TL*
    Milas-Bodrum Havalimanı İç hatlar “primeclass” Lounge giriş ücreti 25 € yerine 30 TL.

    * Giriş fiyatlarına KDV dâhildir. Tek yapmanız gereken giriş ücretini MasterCard kartınız ile ödemek.


    AHL İç hat Comfort Lounge kampanya! 49 TL

    Herkes Bu Konforla Tanışsın Diye, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Comfort Lounge’a Giris Sadece 49 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametbaggio -- 13 Mayıs 2017; 9:38:55 >







  • Guzel konu.

    Ben wings kullandigim icin sadece onu biliyorum. Wings black sahipleri ucretsiz girebiliyor. Digerleri belli bi ucretle girebiliyor. Ayrica yaninizda misafiride ucret karsiligi iceri alabiliyorsunuz.

    Bunun bi ucret tablosu var sitesinde onu ilk mesaja eklerseniz daha yararli olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık wings black de ücretli girecek sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu arkadaşlar :)

    Şimdi sık sık sehayat ediyorum hatta dün 3 farklı şehir'i gezip 4 uçuş yaptım :) çok sert uçuşlarda vardı.
    Lounge konularında elimden geldiği kadar yardımcı olurum iç ve dış hatlardaki bütün lounge'ları kullandım. ( emirates ve ttnet lounge hariç )

    Ben size şöyle bir şey önericeğim eğer benim gibi işiniz sık sık uçmaksa aşağıdaki kombinasyon şuan için EN UYGUN kombinasyondur.

    Garanti Bankası Miles and Smiles Prive Kredi kartına başvurup bir kart edinmeniz gerekiyor. Bu kartlara ek olarak Priotry PassCard'ta adresinize geliyor.
    Yazının en sonunda link vereceğim buradaki bütün lounge'lara ücretsiz girebiliyorsunuz.

    Şimdi yukarıdaki kombinasyonda giriş ücretiniz 15 DOLAR her misafir içinde +15 DOLAR

    Şimdi Garanti bankasının quintessentially diye bir üyelik sistemi var ki harika buraya üye olmak en son 400 TL idi bu üyeliği alan herkes priotry pass ile girdiği tüm lounge'lar ücretsiz . Yani ben 1 haftada nerdeyse bu fiyatı çıkardım :)

    Böylece 400 TL + 300 TL kart yıllık olmak şartıyla 700 TL tüm lounge'lara ücretsiz girebiliyorsunuz.

    Bunun yanında THY cip salonlarınada miles and smiles kartımla girebildiğim için ( üyelik seviyemden dolayı ) bazen özel lounge'lara bazende cip kullanıyorum. en çok Adana'da işe yarıyor :)

    Gelelim LOUNGE bize ne katıyor diye düşünen arkadaşlara.

    Havalimanında bir kolanın 6-10 TL arası olduğunu düşünürsek Lounge'larda bir çok içecek mevcut ve limitsiz ücretsiz bunun yanında rahat koltuklar cips gazete dergi gibi avantajlarıda var.
    Ankaradaki Anadolujet Primesclass salonda PS3 mevcut ama minnacık yerde bazen 70 kişi olabiliyor :( en son böyle bir tarikata denk geldim :D oturucak değil haretket edicek yer yoktu.

    Dediğim gibi uzun uzun yazarım ama okumak sıkıcı olacağı için tüm salonlar hakkında bilgi almak istiyen arkadaşlar benide haberdar ederek mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 10 Nisan 2015; 23:21:29 >




  • passolig indirimi diye geçen indirim passolige özel değil mastercard logolu bütün kartlar için geçerli. prime class loungelar iahl'de aşırı yoğun olduğu için ücretsiz olmadıkça kullanmanızı tavsiye etmem.
  • Ben de yurtdışı uçuşlarımda Wings Lounge'a uğruyorum. Axess Platinum için ücret 25 TL. Bazen sırf lounge için havaalanına uçuştan 8-10 saat önce girdiğim bile oluyor. Sınırsız yerli yabancı içki, çorba, yemek, atıştırmalık, rahat koltuklar, yazıcı, faks, internet vs. için 25 TL para değil. İki soğuk bira için bile o paraya değer.

    Yukarıda da belirtilmiş, 5 Mayıs 2015'ten itibaren ücretlendirme değişiyor. Muhtemelen her şeyde olduğu gibi bunda da millet cılkını çıkardı ve ücretsiz Wings Black bile kaldırılıyor.
    LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Ben de yurtdışı uçuşlarımda Wings Lounge'a uğruyorum. Axess Platinum için ücret 25 TL. Bazen sırf lounge için havaalanına uçuştan 8-10 saat önce girdiğim bile oluyor. Sınırsız yerli yabancı içki, çorba, yemek, atıştırmalık, rahat koltuklar, yazıcı, faks, internet vs. için 25 TL para değil. İki soğuk bira için bile o paraya değer.

    Yukarıda da belirtilmiş, 5 Mayıs 2015'ten itibaren ücretlendirme değişiyor. Muhtemelen her şeyde olduğu gibi bunda da millet cılkını çıkardı ve ücretsiz Wings Black bile kaldırılıyor.
    LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU


    vayyy be,

    ilk zamanları (sanırım daha wings kart piyasada yokken) axess platinum kart sahibi ve bir misafiri ücretsiz girebiliyordu. sonra wings black sahibi sadece ücretsiz girebildi. şimdi ücretsiz giriş olmayacak demekki.

    insanlar yağmaladı diyemi yaptılar yoksa başka bi politikamı benimseyecekler bilemedim.




  • Kalabalık halleri hiç çekilmiyor ve sıklıkla kalabalık oluyor loungelar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wings private sahipleri ve 500 bin uzeri mevduati olanlara hala ucretsiz bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafly neden yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximiles Lounge

    Maximiles'ınızla Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali Giden Yolcu Bölümü'nde bulunan Maximiles Lounge'un şık ve rahat ortamında uçuşunuzu ücretsiz ikramlar eşliğinde keyifle bekleyebilirsiniz.

    Maximiles Lounge'a giriş tarihinden önceki 3 ay içinde, salona giriş yapılan Maximiles ile harcama yapmış müşterilerimiz ve beraberindeki 12 yaş ve altındaki çocukları Maximiles Lounge'dan ücretsiz olarak yararlanacaktır. Salona giriş tarihinden önceki 3 ay içinde Maximiles'ını hiç kullanmamış olan müşterilerimiz bu hizmetimizden ücret karşılığında yararlanabilecektir. Müşterilerimizin beraberlerinde Maximiles Lounge'a giriş yapan misafirleri de hizmetimizden ücretli olarak yararlanabilecektir.


    * Maximiles Lounge'a giriş ücreti 36,5 TL'dir.
    * Son 3 ay içinde Maximiles'ını kullanmış olan müşterilerimizden ücret alınmayacaktır. Söz konusu müşterilerimizin misafirleri için giriş ücreti geçerli olacaktır.
    * Maximiles Lounge'a giriş tarihinden önceki 3 ay içinde alınmış yeni Maximiles ile giriş yapan müşterilerimiz için harcama kontrolü yapılmayacaktır. Söz konusu müşterilerimiz için harcama kontrolü, Maximiles'larını aldıkları tarihi takip eden ilk 3 aylık dönemin sonunda yapılmaya başlanacaktır.
    * Tüm loungelarımıza girişlerde görevlilerce uçuş kartınızı göstermeniz talep edilecektir, lütfen uçuş kartınızı yanınıza almayı unutmayınız.

    edit: link :http://www.maximiles.com.tr/TR/maximiles-ayricaliklari/seyahat-ayricaliklari/Sayfalar/seyahat-ayricaliklari.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy-biri -- 11 Nisan 2015; 2:23:32 >




  • Guzel konu, paylasimlar icin tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah yapıkredi bizi neden yaktın , kapatmıyaydın iyiydi.TTNET'e girmiştim 5 para etmez , hiç bişey yok kola içer çıkarsınız.
  • Sicak firsatlar ve lounge icin yillik 700 800 tl ler

    Kac kac kac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Ben de yurtdışı uçuşlarımda Wings Lounge'a uğruyorum. Axess Platinum için ücret 25 TL. Bazen sırf lounge için havaalanına uçuştan 8-10 saat önce girdiğim bile oluyor. Sınırsız yerli yabancı içki, çorba, yemek, atıştırmalık, rahat koltuklar, yazıcı, faks, internet vs. için 25 TL para değil. İki soğuk bira için bile o paraya değer.

    Yukarıda da belirtilmiş, 5 Mayıs 2015'ten itibaren ücretlendirme değişiyor. Muhtemelen her şeyde olduğu gibi bunda da millet cılkını çıkardı ve ücretsiz Wings Black bile kaldırılıyor.
    LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU


    Öncelikle konu için teşekkürler. Kahretsin Wings Black'te mi paralı oluyor.

    Şimdi @Huysuz İhtiyar dostum kafama takılan bir konu var. Son Amerika'ya gideceğim zaman 5 saat kadar Atatürk Havalimanında yeğenimle birlikte beklememiz gerekecekti. Ben de önemli değil nasılsa Maximiles Lounge'ye gireriz dedim Sonra gitmeye çalıştığımızda elimizde Check In kartı(bilet) olmadığından dolayı tabi polisler Lounge'lerin olduğu iç kısıma almadı. Bu bileti almak ve valizleri teslim etmek için Kontuarın açılmasını bekledik. O da uçuştan iki saat önce açıldı. Sıra bekle, teslim et, pasaport derken yarım saatte öyle geçti. Yani uçuşa bir buçuk saat kala girebildik.
    (Bu arada yeğenimin bileti yer bulamadığımızdan First Classtı, British Airways Lounge'a girdik, Maximiles'in yanına bile yaklaşamaz.Gerçi BA sanırım ortak bir lounge kullanıyor.)

    Yani sorum şu; siz 8-10 saat erken giriyorum dediniz ya bunun püf noktası nedir dostum. Nasıl gireceğiz içeri? Yakında yine yolculuk var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 11 Nisan 2015; 4:33:17 >




  • Arada ucarım., hic Lounge lara girmedim. Ama asıl kart bu konularda parayla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 2. kişiye indirimli kampanyasında indirimden sonra oluşan fiyat hakkında bilgisi olan varmı?
  • güzel konu, güncel tutulursa faydalı olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamerin

    Parafly neden yok?

    Bir yerlerde paraflyın da bişeyleri olmalı ama, bilen / kullanan?
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    8 10 saat erken girmenin yolu thy pegasus bileti olmasidir. Onlarin kontuarlari hep acik oldugu icin saat siniri yok. Baska bi havayolu kullanirsan onlar en erken 3 saat once aciliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.