Şimdi Ara

Legendary Account

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzun bir süreden sonra hesabımı satmaya karar verdim hesapta legendary olarak Twilight-Sunrise=Eternity Bolt İncinerator Frostfang The Flameseeker Prophecies Mevcut. 8 Tane Karakter slotu bunlarda 80 Human Warrior-Elementalist-Thief-Guard-Mesmer 80 Norn Guard. Thief-Elementalist-Warrıorda Mapler %100 dür. Guard ve Mesmerdede Acmaya devam ediyorum Şuan için Guard %80 Mesmer %75. Wup Wup Ascended 2 parcası eksik Berserker Ascended Set Heavy ve Berserker Ascended Set Light (2 parca eksik suan).Calestial Takı set mevcut (Yüzük-Küpe-Kolye) 2x Berserker Takı Set mevcut Back item olarak Fractal Capacitor (infused) ve Light of Dwayna (İnfused) Bulunmakta Ve Yaklasık 600-700g Civarı Para harcadıgım Boyalar Karakteri Gercekten Adama benzetiyor Gülümseme.Karaktere Nerden baksanıkz 500 liralık Gem harcamışımıdr hepsini sayamayacagım ama gem ile alınan Outliftlerin %70ine Sahibim (Molten Kazma-Balta-Orak Her biri 1000gem)Phantom Hood Skin Outlift dışında Bir cok Kostüm almıstım. 8.1k Arsiv Puanı.Ve Leatherwork-Huntsman-Jeweler 400-425 Arası Diger tüm meslekelr 500. Fractal Leveli 50. 55X Trans Charge (Kıyafete görsel aktarmak için kullanan eşya )WvW pek oynamadım WvW Rank 110 Ve Bankada yaklasık 250-300g Degerinde Materialler -4x Total Make over Vs. hatırlayamadıgım bir sürü eşya Saun aklıma gelenler bunlar.Fiyat olarak 1750 TL istiyorum ve herkese iyi günler diliyorum.

Not:Arkadaslar Fiyat olarak Gerçekten ama gercekten cok hesaplı bir miktar istedim.Pazarlık Teklif etmeyin arkadaslar fiyat oldukca uygun. Ve Karakterde Harita Acmaya ve eksik ascended itemlerimi tamamlamaya devam edicem ve eklentiler fiyata dahil olmayacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GW2 ACCOUNT
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.