Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 Reddot (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
13
Favori
26.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almayı düşünenler için iki deneyim yazayım. Sony aqua telefonda test ettik muhteşem bir ses verdi. Çok sağlam marka kulaklığa yakın kalitede ses verdi. Baslar muazzam, bas ve tiz sesler dengeli, birbirini boğmuyor. Kulak içine takılan kısımlar boynumdan yere düşmüşler. O anda 120 kg luk arkadaş üstlerine basmış. İleri doğru hamle yaptığımda takıldığını fark ettim. Telefondan az bir kısmı çıktı, yani gerildi. Yukarı aldığımda kulaklıkları kesin bozuldu ya da koptu dedim içimden. Fakat kir dışında bir sorun yoktu şükür. =) Kulaklık kısmı demir olduğundan ve kabloda sargılı olduğundan hiç bir sorun çıkmadı. Ezilme ya da kopma olmamış. Alacaklara tavsiye ediyorum. Özellikle sony marka telefonda ses olarak uçtu diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    bende de m4 aqua var. piston 2 ile dinliyorum güzel ses veriyor. siz daha önce piston 2 denediniz mi ?
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Yok dinlemedim piston 2 ile. 2 çıktığı sıralar sonradan haberim oldu iyi olduğundan. Başka kulaklıklara yönlenmiştim. Çok para harcadım kulaklıklara. O para toplamına en kalitelisini alabilirdim. Şu an memnunum fakat kulaklık işinde şunu öğrendim, bir kere ve en kalitelisinden almak lazım. Tabi parayı da basmak lazım.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    iston 3 siparişini verdim sanalpazardan 65 liraya. geldiğinde göreceğiz bakalım. bende çok para verdim gereksiz yere en son audio technica cks77 aldım memnun kalmadım. fiyat performans olarak piston 2 güzeldi. şimdi bunu da göreceğiz artık. dediğiniz doğru ama işte bir kulaklığa 1000 lira vermek te bana çılgınca geliyor. her sene 50 60 lira vererek piston almak daha iyi :) piston 4 te çıktığı gibi alırım sanırım :)
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    İkisini karşılaştırıp yazarsanız iyi olur. Aslında arkadaşa da sipariş verdik. Erken yazsaydınız ona göre arkadaşa 2 ya da 3 alırdık. 2 Bozuldu mu niye 3 alıyorsunuz? 300-400 üstünde vermem yeni bir kulaklıklık alsam fakat dediğiniz gibi piston performansından sonra o kadar da vermem artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    piston'u kullandım sonrasında pahalı kulaklık alınca onu kardeşime verdim burn-in oldu yeterince. dün piston 2 yi taktım m4 aqua ya fena değildi hoşuma gitti ses. tatmin ediyor yani. ama sırf 32 ohm olayı acaba m4 aqua da bassları daha iyi çıkarmaya yeter mi diye meraktan aldım yani :) hem 60 lira topu topu. telefonun kendi kulaklığını açmadım bile. biliyorum çünkü ne kadar kalitesiz ve kullanışsız olduğunu. en azından piston 3'ü hi-fi müzik olmasa bile birçok amaçlı kullanırım. yarın gelsin inceler yazarım :)
  • piston 2 gerçekten iyi bir kulaklık ancak kasasının demir olması kulağımda kısa süre sonra ağrı yapıyor.
    sırf bu yüzden birkaç günlük kulaklığı iade ediyorum. bunun bir çözümü yok mudur acaba? en küçük başlığı taktım fayda etmedi.
    sadece 15-20 dakikadan 30 dakikaya çıktı ağrıma süresi.




  • kasidem K kullanıcısına yanıt
    Ben geek den aldım. İlk çıktığı zamanlarda, 60 TL ye denk gelmişti. Arkadaşa da 2-3 gün önce 16.99 olandan sipariş verdik. 50 TL ye denk geldi kura göre. Benim aldığım orijinallik konusunda sıkıntı yaşatmadı. Gelecek olan cihaz da orijinal olacaktır mutlaka. Sağlam site dedi siparişi veren, paypal hesabı olan arkadaş, zaten de öyle. Ucuz olanlar bence çakması, emin olmasam da öyle tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar Banggood'dan Aksiyon kamera sipariş etmiştim.Yanlış ürün gönderilmiş.2 tane Xiaomi Piston 3 1More desing yollamışlar.Bana malolan fiyatından isteyene verebilirim.
  • Arkadaşlar bu kulaklık iphone kulaklığı kadar iyi mi?İkisinden birini almayı düşünüyorum.
  • Ben bu kulaklıktan aldım . Genel olarak kaliteli bir görüntüsü var, kablosu olsun kulaklığı olsun . Ses kaliteside güzel ama ses seviyesi düşük gerçekten . Daha önce sennheiser cx2 ve son olarak geçici bir süre iphone kulaklığı kullandım. Onlarda sesi yüzde 70-80 seviyelerinde açınca yeterli geliyordu .Bunda sesi fullememe rağmen bazen yeterli gelmiyor Laptopta falan etkilemiyor ama telefon için büyük eksik . Tabi telefonun ses seviyesi iyiyse etkilenmezsiniz
  • Ürün elime bugün geçti. Banggood sitesinden Piston3 Reddot 17 dolara aldım. 20 Ağustosta sipariş verdim bugun sabah 11 gibi elime geçti(Ankara).Çok şık ve kalıteli bi kutu içindeydi ürün.Dışı süngerle kaplı sağlamdı baya. Kutusundan 3 slikon birde kulaklık üzerindekiyle beraber 4 slikonla beraber geldi. Kablosu baya kaliteli ve ep660 gibi dolaşmıyor. Üstündeki tuşları iPhone 4S iPod ve iPad´te denedim fakat çalışmadı. Bundan önce ep630 e660 kullanmıştım. İkisiyle karşılaştırırsak zaten ep630 çok daha üstündü ep660 a göre o yüzden direk ep630 ile karşılaştırcam. Bence bas çok daha dolgun ve temiz Piston 3 te. Ses seviyesi biraz düşük geldi bana ep630 a göre. Small slikon ile gayet güzel bir yalıtım sağladım. ep630 small taktığım zaman yalıtım baya kötüydü. Bunun dışında aklıma gelen birşey yok. Genel olarak şık kaliteli ve hafif bir tasarımı var. Bana sorarsanızda piston3>ep630.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LakeOfFire1

    Ürün elime bugün geçti. Banggood sitesinden Piston3 Reddot 17 dolara aldım. 20 Ağustosta sipariş verdim bugun sabah 11 gibi elime geçti(Ankara).Çok şık ve kalıteli bi kutu içindeydi ürün.Dışı süngerle kaplı sağlamdı baya. Kutusundan 3 slikon birde kulaklık üzerindekiyle beraber 4 slikonla beraber geldi. Kablosu baya kaliteli ve ep660 gibi dolaşmıyor. Üstündeki tuşları iPhone 4S iPod ve iPad´te denedim fakat çalışmadı. Bundan önce ep630 e660 kullanmıştım. İkisiyle karşılaştırırsak zaten ep630 çok daha üstündü ep660 a göre o yüzden direk ep630 ile karşılaştırcam. Bence bas çok daha dolgun ve temiz Piston 3 te. Ses seviyesi biraz düşük geldi bana ep630 a göre. Small slikon ile gayet güzel bir yalıtım sağladım. ep630 small taktığım zaman yalıtım baya kötüydü. Bunun dışında aklıma gelen birşey yok. Genel olarak şık kaliteli ve hafif bir tasarımı var. Bana sorarsanızda piston3>ep630.

    hocam iphone kulaklığını denediniz mi?Onunla karşılaştırabilir misiniz?
    Bir de aldığınız satıcının linkini paylaşabilir misiniz?




  • hocam iphone kulaklığı olarak kulak içi olan değilde diğeri var earpod onunda sesi malum oldukça kötü.

    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LakeOfFire1

    hocam iphone kulaklığı olarak kulak içi olan değilde diğeri var earpod onunda sesi malum oldukça kötü.

    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html

    hocam benim bahsettiğim bu.Kötü dediğiniz bu mu?
     Xiaomi Piston 3 Reddot Xiaomi Piston 3 Reddot



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 1 Eylül 2015; 15:03:40 >




  • evet hocam bu. bana sorarsanız bunlar 50 kat daha kaliteli ses veriyor piston3.




  • Nazar değdirdik iyi diyerek. Piston 3 ile birlikteliğin biraz sonlarına doğru geliyorum galiba. Telefon üstünde asılı kalarak bir kaç gerilme, arkadaşın ayakları altında kalıp ezilme ve gerilmelerden sonra mikrofon zart zurt yapmaya başladı. Soket kısmından, mikrofon telinde kopma var sanırım. Daha önce tamir eden oldu mu, ya da önerisi olan birisi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.