Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 Reddot (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
13
Favori
26.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EP630 ile Piston 3 arasında kaldım. Piston 2'de arka metal kısım kulağımı acıtıyordu satmak zorunda kaldım. Piston 3'de bu durum olur mu?
  • selamlar. piston 3 ü eline gecen olmadi mi yaw. yorumları alsaydık iyi olurdu.
  • Bir iki cümle yazdım. Onlar yeterli değilse, tam öğrenmek istediğinizi yazın yardımcı olayım. @xxSpecter Usta piston 3 bass performans düşük diğerlerine göre. Metal kısım piston 3 de bir rahatsızlık vermedi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Mayıs 2015; 13:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyrocker

    Bir iki cümle yazdım. Onlar yeterli değilse, tam öğrenmek istediğinizi yazın yardımcı olayım. @xxSpecter Usta piston 3 bass performans düşük diğerlerine göre. Metal kısım piston 3 de bir rahatsızlık vermedi bana.

    EP630 sipariş verdim hocam. Videolarda falan büyük gözüktü gözüme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum da, orjinalliği kesin en hızlı kargo hangisidir? Geek uygunmudur
    edit: ininal kart ile satın alabilir miyim illa paypala mı bağlamam gerekiyor gerekiyorsa ininalı paypala ekleme ücreti var mı ve bakiyem eksiye düşer mi yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazretiZeus -- 15 Mayıs 2015; 17:10:10 >
  • HazretiZeus H kullanıcısına yanıt
    Ben geek den arkadaşın paypall hesaptan aldım. Konu içinde sipariş verdiğim ve geldiği tarihler var. Biraz bekledim. Fakat orijinallik konusunda sorun çıkmadı. Sağlam site.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wntln

    2 gün önce sanalpazardan 3lü combo ile 45tl ye aldım piston 3ü.
    halihazırda severek 4 yıldır kullandığım Creative ep630 a alternatif olması için mikrofon özelliği + meşhur piston 2 yorumları nedeniyle tercihim oldu.(piston 2 hiç kullanmadım bu arada)
    Trance-club tarzı parçalar ile Telefonda, bilgisayarda ve Creative zen x-fi mp3 player ile 2 kulaklığı da test ettim, izlenimlerim şunlar

    Ergonomisi kulakta duruşu ve ses izolasyonu ile Piston 3 çok üstün. + kablosu dolanmıyor bu da çok iyi +
    Aynı ses seviyesinde piston bariz şekilde az ses veriyor -
    Basslar EP630 da çok daha dolgun ve kaliteli. -
    Tizler her ikisinde aynı diyebilirim, aralarında fark yok gibi.
    piston 3 te ses dışarıya bariz bir şekilde daha fazla gidiyor, bu da
    Blackberry z30 telefonumda fonk tuşlarından ses kapama çalışmıyor, şarkı değiştirme çalışmıyor-


    Sonuç şu ki, bi ara arkadaşın samsung note 2 kulaklığını kullanmıştım, ses kalitesi olarak ona çok benziyor piston 3.
    piston 2 yorumlarına bakarak aldığım bu modelin Fiyat olarak ta en fazla ederi benim gözümde 30-35TL.

    Bu fiyat aralığında ses kalitesi olarak EP630 senelerden beri kraldır, ve kral olarak kalacaktır.



    Hocam Ep630a da sahibim Sony mh650c ye de. Sony açık ara önde Ses çok daha renkli... Bunu kullanıp ep ye dönünce ses boğuk geliyor... Yalnız ep630daki ergonomi kesinlikle yok...

    Siz kullanmış mıydınız mh650c?

    http://www.techno-fi.net/forum/konu/sony-mh650-vs-jvc-fx700-%C5%9Eok-edici-f-p.3953/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 18 Mayıs 2015; 9:47:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekbuying'den daha önce ekran koruyucu almıştım 15 gün geçmeden elime ulaşmıştı bu kulaklığı almayı düşünüyorum fiyatı da çok iyi kuponla daha da iyi fiyata alırım.
  • bir adet sıfır kutusu açılmamış siyah elimde mevcuttur ilgilenen arkadaşlar ö.m göndersinler kargoyla tesimde yapılır ankara içi elden de verilir fiyat = 50 TL
  • Aliexpress`ten aldığım Piston 3 bir hafta önce elime geçti. En baştan söyleyeyim EP630 ile kıyas kabul etmez. Piston 3 Creative`den çok çok üstün. Birçok sitede Piston 3 için bass düşük yazılmıştı ama ben bassları gayet iyi buldum. İnsanlar bass derken ne bekliyor, ucuz kulaklıklardaki gibi bassların mid ve tizlerin üstüne çıkıp, diğer sesleri kapatmasındanmı hoşlanıyorlar, bilemiyorum. Kulaklıktaki ses olması gerektiği gibi dengeli. Neredeyse hiç ekolayzır ayarı yapmanıza bile gerek yok. Minimum bir ayarla çok iyi ses veriyor, hiçbir ses (bass,tiz,mid) diğerinin üstüne çıkıp kapatmıyor. Tiz sesler harika, davul zilleri çok net duyuluyor. Basslar aşırı yüksek değil ama dengeli. Elektronik müzikteki derin bass sesler ufak bir ayar sonrası çok net duyuluyor. Yalnız rock müzik dinlerken ekolayzırdan 4-8khz arasını azıcık indirdim çünkü o aralıktan gelen elektro gitar sesi bana yüksek geldi. Yani kulaklık biraz tiz ağırlıklı ama çokta aşırı değil. Kulaklık 98db ses veriyor, yani biraz düşük. Karşılaştırırsam creative ep ve hitz ile ses seviyesi ayni ama sennheiser'dan düşük. Sennheiser ile ortanın üstü seviyede dinlerken Piston ile ses sona yakın dinliyorum.

    Ayrıca kulaklık çok rahat,sanki kulağında yok gibi. Ben sırf Creative kulak içi uzun sürede rahatsızlık veriyor diye bazen eski Sennheiser MX klasik tip kulakliklari kullaniyordum ama Piston 3 çok rahat,hissetmiyordum bile.

    Kablosu Logitech`in pahalı gaming mouse`larındada kullanılan malzemeden yapılmış,dayanıklı duruyor. Beni şaşırtan bir özelliğide mikrofonunun kalitesi oldu. Denemek için Whatsapp`ta sesli mesaj gönderdim ve ses kalitesine şaşırdım. Benim Samsung telefonda kulaklıksız bir şekilde aynı kaydı yaptığımda Piston`daki kadar net olmuyor!

    Son yıllarda Sennheiser CX ve MX, Creative EP ve Hitz, birkaç model Sony kulaklıklar kullanmıştım ve diyebilirim ki Piston 3 hepsinden kesinlikle çok üstün.

    Ben Aliexpress`te yorumlara bakarak şu satıcıdan almıştım ve ürün neyseki orjinal çıktı;
    http://www.aliexpress.com/item/2015-Newest-100-Original-Xiaomi-Piston-Headphone-Bass-Earphones-With-Remote-Mic-For-Phone-MI3-4/32309593641.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garabet2 -- 22 Mayıs 2015; 14:05:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wntln

    2 gün önce sanalpazardan 3lü combo ile 45tl ye aldım piston 3ü.

    Sonuç şu ki, bi ara arkadaşın samsung note 2 kulaklığını kullanmıştım, ses kalitesi olarak ona çok benziyor piston 3.
    piston 2 yorumlarına bakarak aldığım bu modelin Fiyat olarak ta en fazla ederi benim gözümde 30-35TL.

    Bu fiyat aralığında ses kalitesi olarak EP630 senelerden beri kraldır, ve kral olarak kalacaktır.

    Sahte Piston 3 satın almışsin. Orijinali ile çok benzer görünüşte ama ses olarak kötü olan yüzlerce farklı sahte Piston 3 Çin sitelerinde 1-12 dolar arası satılıyor. Çin`de işler böyle yürüyor, adamlar kendi ürettiği malın bile yüzlerce çeşit sahtesini yapıyorlar.

    Bir defa kulaklığın orjinali Çin'de 16 dolara satılıyor. Yani birisi Çin'den bavulla Türkiye`ye getirip sanalpazar'da satsa zarar etmemek için en az 60tl'ye satması lazım. Yurt dışından alacaklarada tavsiyem, isterse büyük bir toptancı firma olsun, fiyatı 17-18$`dan aşağı ise büyük ihtimalle o kulaklık sahtedir. Orjinal Xiaomi ürünlerini İngilizce web sitesinde yurtdışına pazarlayan firmalar genelde fiyatının üstüne 4-5$ koyup 20-22$`a satıyorlar.

    Ayrıca bunların hepsini bir kenara bırak, ödül almış ve birçok sitede inceleme&yorumları olan bir kulaklık cep telefonu ile yanında beleşe verilen bir kulaklık ile aynı kalitede olabilirmi?! 3500 TL`ye Apple alsan bile yanında gelen kulaklık gayet vasattır. Markası, fiyatı ne olursa olsun, cep telefonlarının yanında beleşe verilen her kulaklık kötü oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garabet2 -- 22 Mayıs 2015; 19:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de bir terslik olması lazım. Ben üstlerde yazdığım şekilde ve fiyatta aldım. Kutu içeriğini ve şeklini de yazdım. Sahte olmasına imkan yok. Gayet kaliteli bir ürün ve kaliteli sesi var. Bas olarak herkesi tatmin etmeyebilir fakat orantılı bir sesi var. Benim THL 5000 ses kötü olduğu için performansını alamıyorum fakat üstte yazdığım diğer aygıtlarda kaliteli ses veriyor.
  • Biraz once bende siparis verdim...geekbuying den 17.99 usd..hayatimda ilk defa cin den bir sey siparis ettim...isin ilginc yani ayni sitede 9.79 dolara da var..anlamadim ben bu isi..aldigim sitehttp://m.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Piston-3-Earphone-2015-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklığı kullanan arkadaşlarda kontrol butonları düzgün çalışıyor mu? N11 üstünden semers mağazasından aldım, ek olarak orjiballigi sorgulamak için gereken 20 karakterli kış nerede? Kutu üstünde yok, kulaklikta bi QR kodu var, üstünde Çince yazılar var. Bunu okutman mı gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    ben kulaklığı tinydealden aldım. ses olarak yorumumu sonra yapsam daha iyi olur(sahte kulaklıklar gibi değil ses). zenfone 5te kullanıyorum tüm tuşlar mediaplayerlarda play/pause yapıyor.ses arttırma/azaltma yapması gerekmiyormuydu 2 tuşun? mikrofon da google sesli aramada çalışıyor ama gelen aramaları cevaplamayı başaramadım. mi.com/verify üzerinden kontrol edilebilecek kod da bulamadım. kulaklık kablosu üzerindeki qr kodu okumadı telefon.
  • metep M kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var. ZenFone 6 üstünde kullanıyorum, kutudaki QR kodunu okutunca google play üstünde We Chat indirme sayfası geliyor. Garip bir durum söz konusu. Ama ses kalitesi urban ears'e göre daha iyi ve sesler daha temiz.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    tam olarak hangi modeli urban earsın ? benim bahsettiğim QR kod kulaklığın kablosu üzerindeki. önce fotoğrafını çekip internetten bulabileceğim bir kod okuyucuyla denerim. qr kodu tararken sorun yaşadığım uygulama:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.zxing.client.android&hl=tr
  • Kuzenime banggood sitesinden aldım piston 3 kulaklık ve 16 günde elime ulaştı. Ürün orijinal. Kutusu ve malzeme kalitesi gerçekten çok kaliteli. Philips O'neill Tread kulaklık kullanıyorum. Bilen var mı bilmiyorum ama kullandığım kulaklığın bassları çok dolgun bir seviyede olduğu için almıştım ama artık basslar daha ağır bastığı için değiştirmek istiyordum. Piston 3 ü denedim ses kalitesi çok hoşuma gitti. Basslar sesin önüne geçmiyor arkadan güzel bir şekilde rahatsız etmeden vuruyor. Ben de sipariş ettim kendime aynı siteden ve 53 TL ye gelmiş oldu. Şu an piyasada araştırın 53 TL ye böyle bir kulaklık bulamazsınız. Creative kullanmadım ama resimlerde gözüken o dandik ince kablo tasarımı yüzünden piston 3 o kulaklığa 10 kat daha üstün olma hakkını tanıyor bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak993

    Kuzenime banggood sitesinden aldım piston 3 kulaklık ve 16 günde elime ulaştı. Ürün orijinal. Kutusu ve malzeme kalitesi gerçekten çok kaliteli. Philips O'neill Tread kulaklık kullanıyorum. Bilen var mı bilmiyorum ama kullandığım kulaklığın bassları çok dolgun bir seviyede olduğu için almıştım ama artık basslar daha ağır bastığı için değiştirmek istiyordum. Piston 3 ü denedim ses kalitesi çok hoşuma gitti. Basslar sesin önüne geçmiyor arkadan güzel bir şekilde rahatsız etmeden vuruyor. Ben de sipariş ettim kendime aynı siteden ve 53 TL ye gelmiş oldu. Şu an piyasada araştırın 53 TL ye böyle bir kulaklık bulamazsınız. Creative kullanmadım ama resimlerde gözüken o dandik ince kablo tasarımı yüzünden piston 3 o kulaklığa 10 kat daha üstün olma hakkını tanıyor bence.

    Geekbuyinge baktımda 17 dolar demiş arada pek fazla fark yok gibi hangisi daha erken geliyor acaba aradaki 1 dolar çok öenmli değil banggoddan da verilebilir kısaca tr'de çok fazlaya geliyor. Tracking aldınızmı peki onun içinde bir ek ücret alıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.