Şimdi Ara

2 adet tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bende tablet arıyorum, ancak pek özelliklerle aram yok. Bu forumda sizlerin mesajlarını okuduğum kadarıyla bir şeyler biliyorum. 2 adet tablet alacağım. Birisi kız arkadaşım biriside kendim için. Kız arkadaşım 3G özelliği arıyor ve mümkünse telefon özelliğide istiyor. Bense Clash of clans oynamak için güçlü bir pili olan ve kasmayacak şekilde birşeyler arıyorum.

    Bütçe olarak: İkisi toplam 1000-1200 TL arası.

    O kadar farklı tablet olduğu kadar o kadar farklı binlerce şikayette var. Üniversite okuyorum ve bütçem sınırlı o yüzden halimi anlayacaksınızdır.

    Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi forumlar



  • Merhaba Hocam. 3G aramadığınız tablet için size 18 saat kullanım süresi ile Lenovo Yoga 8 ya da LG GPad öneririm. Ben kendim Lenovo Kullanıyorum. Çok sık kullanımım yok şarjı rahat 5 gün götürüyor beni. 3g li tablet için diğer arkadaşlar fikir sunacaktır. İyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katash -- 26 Şubat 2015; 23:32:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katash

    Merhaba Hocam. 3G aramadığınız tablet için size 18 saat kullanım süresi ile Lenovo Yoga 8 ya da LG GPad öneririm. Ben kendim Lenovo Kullanıyorum. Çok sık kullanımım yok şarjı rahat 5 gün götürüyor beni. 3g li tablet için diğer arkadaşlar fikir sunacaktır. İyi akşamlar.

    Ram biraz sıkıntı olur gibi geldi hocam. Oyun oynayacak arkadaş için kasma sorunu yaşayabilir.
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Ram sıkıntılı Multymedya kullanacak olanlara tavsiyem ve benim gibi basit oyun oynayacaklara.
  • Öneriniz için teşekkür ediyorum hocam. Lg yi biraz küçük buldum. Lenovo güzele benziyor ancak dediğim gibi özelliklerle pek aram yok. Kafama takılan sadece 1.2 ghz olması. İşlemcinin markası ve ghz si tam olarak ne gibi bi farklılık doğurur? Pilide dayanıklı gibi geldi.
  • tugaykavuk kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek kaliteli oyunlar oynayacaksanız Lenovo işinize yaramaz. Ama diğer uygulamaları ve ekran kalitesi iyidir. En iyi yani ergonomisi, adamlar devrim yapmış kitap tutar gibi tutuyorsunuz tableti. 18 saat argümanları boş değil 40 dakikalık bir dizi yüzde 3 şarj götürüyor. Youtube da detayli video incelemelere bak. Ben çok araştırdım kendi kullanımım için en önemli husus şarj olduğu için bu cihazı aldım.


    Windows Tabletler moda şu anda Reeder W100i şuna bir bak istersen. Ben yeteri kadar araştıramadım ama ilk izlenimim güzel gibi. Tabii sen daha iyi araştırırsın öğrenci adamsın mağlum :)
  • w100i'nin ramı olsun, bataryası olsun, işlemci hızı olsun tatmin edici geldi ama windows yüklü. Android olsa süper cihaz açıkçası.
    Bu markanın a10ix'i hoşuma gitti biraz ama kullanıcı yorumu bulamadım. Oyun için güzele benziyor gibi.
    http://www.hizlial.com/reeder-a10ix-air-97-8gb-tablet/10595497
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katash

    Merhaba Hocam. 3G aramadığınız tablet için size 18 saat kullanım süresi ile Lenovo Yoga 8 ya da LG GPad öneririm. Ben kendim Lenovo Kullanıyorum. Çok sık kullanımım yok şarjı rahat 5 gün götürüyor beni. 3g li tablet için diğer arkadaşlar fikir sunacaktır. İyi akşamlar.

    Merhaba. Bir tablet alayım diyorum aradığım bir kaç özellik var. Bu dediğiniz iki tabletten başka istediğime yakın tablet var mıdır piyasada acaba.

    Ekranı ufak kalmasın, hdmi bağlantısı olsun, USB bağlantısı olsun. Bunların dışındaki özellikleri önemsemiyorum. Oyun falan oynamam.

    Lg g pad aklıma yatıyor. Lg g3'üm var ondaki birçok güzel özellik g pad 'de de mevcut. Başka öneriniz varsa önerinizi alırım.

    Tabletlerde usb bağlantısı nasıl oluyor? Telefonlardaki gibi usb on the go kablosu aracılığıyla ve root izni gerektirerek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar samsung denilince aklıma bozulan s3'üm geliyor. Çok çabuk bozdum, tablettede korkum var. Kız arkadaşım tab 4 olabilir dedi. 3g'li, 1.5 ram, 6800mAh pilli. Sizce nasıl olur? Oyun, internet vs. rahatlıkla kullanılabilir mi?
    Tab 4 ürün özellikleri:http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-sm-t532-galaxy-tab-4-10-1-inc-beyaz-tablet-pc-fiyati,133573.html#ProductTechnicalProperties
  • tugaykavuk kullanıcısına yanıt
    Oyun için ideal diyemem Lenovo gibi küçük çaplı oyunları oynayabilirsin. Samsung'un kalitesi iyidir pişman etmez. Ama bu model ve bu fiyat f/p anlamında kötü bir cihaz.
  • Hocam g-pad güzel alet vatan bilgisayarda olan kampanya gibi bir kampanya yakalarsan affetme al. HDMİ konusunu cok dert etme dediğin gibi otg kablosu ile çözebilirsin g-pad'de root gerekmiyor OTG için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katash

    Hocam g-pad güzel alet vatan bilgisayarda olan kampanya gibi bir kampanya yakalarsan affetme al. HDMİ konusunu cok dert etme dediğin gibi otg kablosu ile çözebilirsin g-pad'de root gerekmiyor OTG için.

    Mağazalarda veya LG bayiisinde 550 liraya bulursam alacağım 8.3 inc olanını.

    Telefonda OTG ile mouse falan bağlandığında root gerekmiyordu ama flashdisk takıp içindekileri kullanabilmek için root gerekiyordu. Burada da durum böyle mi?

    HDMI için de HDMI dönüştürücü "MHL kablo" denen birşey varmış. Bununla görüntü kalitesinde düşme oluyor mu standart HDMI bağlantısıyla kıyaslarsak ?
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba yeniden,

    Flash disk formatından dolayı okutamamış olabilirsin. Bildiğim kadarıyla ( tecrübe ile sabit değil ) bazı flashdisk leri okumasına rağmen bazılarını okumuyordu LG, HDMİ ile görüntü aktaranlar var ama Root'suzmu çok emin değilim :/


    2. Soruna maalesef cahilliğimden dolayı cevap veremeyeceğim ama bir bilen muhakkak çıkar forumdan.
  • katash K kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Açıkçası önceki telefonu root ettim ama flash disk takıp denemedim. Öyle olduğunu okudum sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.