yusuf
=> Sürekli yanan sinyal Lambası ?
(8.11.2006 15:32:04)
Dostlar bazı araçlarda görüyorum sinyaller ( Ön far ve arka fardakiler değil yandakiler ) sürekli yanık duruyor araba gidincede hızlı olarak ışıklı çizgi gibi gözüküyor yani sinyal yanıp sönmüyor. Bu aracın özeliği mi yoksa sonradan yapılan bir ayar veya bir hilesi mi var ? Hep merak etmişimdir ..
Sağolun , Sağlıcakla
Saygılar
W_R_11
(8.11.2006 15:35:10)
onları bazı gençler sanayide yaptırıyorlar devamlı yanıyor niyeyse artık, en azından biraz dikkat çekiyor.
selo078
(8.11.2006 16:16:56)
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar Dostlar bazı araçlarda görüyorum sinyaller ( Ön far ve arka fardakiler değil yandakiler ) sürekli yanık duruyor araba gidincede hızlı olarak ışıklı çizgi gibi gözüküyor yani sinyal yanıp sönmüyor. Bu aracın özeliği mi yoksa sonradan yapılan bir ayar veya bir hilesi mi var ? Hep merak etmişimdir .. Sağolun , Sağlıcakla Saygılar |
yan sinyalleri parklara bağlatıyorlar
djoz
(8.11.2006 17:06:14)
Flaşör arızasından mı bahsediyorsun yoksa artislik olsun diye bu şekilde yapanlar mı var (kıcıkırık bi ampulle nası artislik olacaksa)...
AIRBOSS
(8.11.2006 18:09:37)
Bildigim Kadariyla Amerikan Araclarinda Olan bir ozellik ama Begenenler Sinyalleri parklarla paralel cekerekte Bu ozelligi yaptirabilir.
g0xe
(8.11.2006 19:05:09)
tehlıkeli bi durum bence cunku 2 araba yan yanayken sinyal verdigin zaman yandaki arabanın görebilecegi tek sinyal o sen onlarıda sureklı yanar hale getirirsen tehlikeli durumlar olu$abilir
uruk33
(8.11.2006 19:10:52)
quote:
Orjinalden alıntı: g0xe tehlıkeli bi durum bence cunku 2 araba yan yanayken sinyal verdigin zaman yandaki arabanın görebilecegi tek sinyal o sen onlarıda sureklı yanar hale getirirsen tehlikeli durumlar olu$abilir |
iyide o zaman çalışıor.sinyal verdiğin zaman sürekli yanmıor.çalışıor yani
yusuf
(8.11.2006 19:16:05)
yaptırmak için değilde merakımdan sordum dostlar çok sağolun yardım ettiniz.
ama zaten sinyal verince yanıp sönüyor... Parklar açıkken oda açık duruyor sadece açıkkende sağa sinyal verıyorsan yanıp sonebılıyor ama kafası karışabılır yandakının ayrı konu
bucakli
(8.11.2006 19:19:37)
quote:
Orjinalden alıntı: g0xe tehlıkeli bi durum bence cunku 2 araba yan yanayken sinyal verdigin zaman yandaki arabanın görebilecegi tek sinyal o sen onlarıda sureklı yanar hale getirirsen tehlikeli durumlar olu$abilir |
zaten sinyal yandığı zaman tekrar yanıp sönüyor,sinyal kapatıldığı zaman ise tekrara devamlı yanmaya başlıyor
bence güzel oluyor,ampulu de değiştirip beyaz yaptıkları zaman daha iyi oluyor bence
fiesta1903
(8.11.2006 23:04:50)
genellikle arabanın motorunu modifiye edemeyip böle ışık fln takarak fiyakalı hale getirme çabası sonucunda oluyo sanayide yaptırıyolar bazı elektrik işlerinden anlıyan gençler kendileri yapıyo
oneMoreCupofCoffee
(8.11.2006 23:09:05)
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta1903 genellikle arabanın motorunu modifiye edemeyip böle ışık fln takarak fiyakalı hale getirme çabası sonucunda oluyo sanayide yaptırıyolar bazı elektrik işlerinden anlıyan gençler kendileri yapıyo |
edilhan
(8.11.2006 23:09:37)
kötü bir uygulama değil kimseye zararı yok geceleyin koyu renkli arabada görünürlüğü arttırıyor en azından.. yararlı yani.... hayır bilemediniz bende yok
g0xe
(9.11.2006 00:54:03)
kızmayın yaa tmm
sinyal verildiginde tekrar yanıp sönüyosa problem yok
sehzadex
(16.6.2023 20:01:18)
Bugün durmak için 4 lü yaktım sonrasında tuşu söndürmek için bastığımda sönmedi kutup başını söktüm bekledim taktım yine yanmaya devam etti ustaya gittim bilgisayara bağladı sağ ve sol egirbek hatası vermiş dedi yeniden program atılması lazım dedi bu yöntem mantıklı bı yontemmi araba 2013 model Peugeot 301
cumadanpazara
(16.6.2023 21:35:18)
Koltuk altlarına baktın mı hocam açıkta olan sensör kabloları oynamış olabiliyor bazen.
sehzadex
(16.6.2023 22:26:03)
Valla öyle bi kablo olduğunu bilmiyorum bakmadım ustanın yanına gittiğim de egirbek işlerine bakanlar varmış onların yeniden purogram atması lazım dedi