Şimdi Ara

****FORD KA SAHİPLERİ Bİ FAN CLUB OLUSTURALIMMI?**** (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
3
Favori
80.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKL nin fiyatı 1100 diye hatırlıyorum atiker kullanan başka ka sahipleri ilede konuştum onlarda atikerden memnunlar,
    100 km de 8.5 - 9 litre lpg harcıyor biraz seri kullanımda 10 litreyi buluyor lpg fiyatı her istasyonda farklı kuruş hesabını aldığınız yere göre yapın ama bu değerler istanbul trafiğinde gayet iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assoss

    Bir iki gün iş yoğunluğundan girememiştm ama şimdi burdayım.Km de ne yakıyor aracın peki?Birde akl maliyeti bize ne olur acaba?Bugün bende Kocaeli Sanayi de bir atıker bir de brc ustasına uğrayacağım.Atıkerde akl yi de soracağım bakalım.İnş hayırlısı olur. Yardımın için sağol Bona.


    KL nin fiyatı 1100 diye hatırlıyorum atiker kullanan başka ka sahipleri ilede konuştum onlarda atikerden memnunlar,
    100 km de 8.5 - 9 litre lpg harcıyor biraz seri kullanımda 10 litreyi buluyor lpg fiyatı her istasyonda farklı kuruş hesabını aldığınız yere göre yapın ama bu değerler istanbul trafiğinde gayet iyi.
  • teşekkür ederim hesabımı yaptıktan sonra taktırıyorum inş çok sağol bona :)
  • merhabalar ben ford ka araba almayı düşünüyorum fakat km si 99.999 km den sonra 0 km ye ya da 999.999 km den sonra 0 km yede dönüşüyormuş diye duydum bunun doğruluk payı varmı bilen arkadaşlar bilgilendirirseniz çok memunolurum birde eger doğruysa bunu anlamanın bir yolu varmı
  • selam tufbayn..evet 99.999 dan sonra km sıfılanıyor.Arabanın yaptığı kmyi anlayabilmen benim gözlemlerimle direksiyon yıpranması olabilir ve iyi bir ustanın söyleyecekleri elbette ki..Bu arada bende aracımı satıyorum.2000 model 1.3 city ve bir iki güne fotoğraflarını çekip siteye koyacağım.İlgilenirseniz veya ilgilenenler olursa msj atabilirsiniz.
  • Teşekkürler öncelikle açıklamanız için, birde Ford Ka nın iyi ve kötü yönlerini benimle paylaşırmısınız, ben sadece görüntüsü hoşuma gittiği için almayı düşünüyorum başka hiç bir bilgim yok bu araba hakkında.
  • Kronik bir sorun olarak tek bildiğim direksiyon pompasından yağ kaçırması ve bu yüzden muayneden geçmemesi.Onun haricinde ön takım ve parçaları hiç değiştirmedim kullanamaya bağlı olarak tabi.Gerçekten sağlam bence.çok keyifli bir arabadır zevk arabasıdır.gezerken birçok göz üzerinde olur.Başka bilenler yazsın sorunları varsa eğer.
  • kronik sorun olarak hız sensörü ve rolanti valfi arızası var diyebiliriz, birde kronik kaporta sorunu var tüm kalarda oluşan benzin depo kapağının cevresinde boya kalkması benimkindede var ve yaptırmadım çoğu gördüğüm ka da yaptırılmış.
  • Bu kışa doğru 6000-7000 civarlarında bir araba almak istiyorduk eşimle, bu fiyat seviyesinde uno üzerinde karar kılmıştık. Sonradan bütçemizi biraz daha zorlayıp 10000-12000 fiyat seviyesinde en güzel arabalardan birinin Ford Ka olduğunu gördük. Eskiden bu arabayı gördüğümde şekline uyuz olur, böyle yusyuvarlak araba mı olurmuş derdim içimden ama şimdi şimdi hoşuma gitmeye başladı. Eşime araba kullanmayı öğreteceğim, bize fazla masraf çıkarmayacak az yakacak bir araba olmasını istiyorum. Ka'cı arkadaşlar bu arabayı tavsiye ediyorlar mı, güncel fiyatlara göre yakıt tüketimi ne durumda, aracın kronik arızaları var mı, yedek parça durumları gibi konularda bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar bende Ford KA almayı düşünüyorum.

    Sizce bu zamanda 10.000TL ye alınacak bayanında kullanacağı 2 kişilik bi aile için ilk araba olacak, tavsiye eder misiniz?
    Yada şu aracada bak diyebileceğiniz bir marka model var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar unutulmasın ki 14-15 yaşında arabadan bahsediyoruz.Boya kalkması vs bunlara takılmamak gerek..Rolanti valfi 125 tl..hız sensörü de forumlarda gösterildiği gibi temizleniyor çok zor bir şey değil.Ben aracımdan memnunum sağlam bir araç ve parçası da bulunabilen pahalı olmayan bir araç..Karar tabiki bu zevk arabasına binmek isteyenlerde yinede..
  • Direksiyon pompasından yağ kaçırma sorununa en iyi çözüm sizce nedir?Direk yeni pompa mı alıp taktıraym yoksa tamir mi ettireyim arkadaşlar?
  • Bu arabayı çok istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum fakat ben yaptırdığım yerden memnunum.Pompa sökülüp orjinaline yakın bir şey oldu diyebilriim.Bir senedir sorunsuz..yenisini almanız epey bir para tutabilir gibi.Bu arada pompa sökülmüşken hidrolik hortularına da göz attırın kaçak ordan da olabiliyor.Bunlarıda söktürüp yenisini taktırın ya da onarımıda yapılabiliyor..
  • ford ka yı çok beğeniyorum :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende 98 model Ka City aldım, klima airbag var.420 km de (şehir dışı) 23,5 litre benzin yaktı.Arabayı şimdilik tanımadığım için ilk etapta yağına suyuna baktıracağım.Kullanımı kolay, virajı çok iyi.
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BENDE FORD KA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    YENİ EVLİ ÇİFTLER İÇİN İDEAL BİR ARABA OLDUĞUNU DÜŞÜÜYORUM FAKAT 100BİN KM DE BİR SIFIRLANAN SAYACI CANIMI SIKIYOR
    ARABANIN NET KM SİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM BUNUN BİR YÖNTEMİ OLABİLİRMİ?
    AYRICA OKUDUĞUM KADARI İLE DREKSİYON SIKINTISI VARMIŞ BU SORUNU OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Bu arabayı ne zamandan beri isterim..Dogan L var elimizde..üstüne satıp yeni araç bakıyoruz babamı ikna etsem ford ka'ya süper olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkilibiabi kullanıcısına yanıt
    sayaç sıfırlama tamamen şans yani cihaz tak anla zor..sadece önerim koltuklara ve direksiyona bakıp yıpranma ve deforme kontrolü yapmanızdır.not olarak sigortadan sorgulatın km çıkacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARABAYI ALDIM 1998 MODEL 1.3 MODELİNİ
    LPG Lİ ABS VE AIR BAG MEVCUT TEK EKSİĞİ KLİMASI YOK ODA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
    TRİGERİ GAYET İYİ DURUMDA USTAYA GÖSTERDİM
    YAĞINI YAĞ FİLTRESİNİ HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM 10-40 YAĞ KOYDURDUM AYRICA ARABANIN BUJİLERİ DEĞİŞMESİ GEREKİYOR 2. VE 3. VİTESTE DEVİR ALIRKEN TEKLEME YAPIYOR
    FAKAT ÇOĞU FORUMLARDA ORJİNALİNİ ALIN VE ALMIŞKEN ATEŞLEME BOBİNİDE ALIN DİYORLAR
    BOSCH MARKA ALSAM YADA ALIP DENEYEN OLDUMU?

    VE ORJİNALİNİ SERVİSTEN ALACAĞIM YAKIN ZAMANDA ALAN VE FİYATINI BİLEN VARMIDIR

    SON BİR SORUM DAHA ARKA BAGAJ PONDİZOT MUDUR HER NEYSE İŞTE ONA HOPARLÖR TAKTIRMIŞLAR VE MDF YE SABİTLEYİP YANLARDAN VİDA ATARAK YANLARA TUTTURMUŞLAR
    BEN BUNLARI SÖKTÜRÜCEM FAKAT PONDİZOT YENİSİNİ NERDEN BULABİLİRİM

    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.