Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
504.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:



    L 700 java oyun program yükleme

    1. İlk önce telefonumuzun menüsüne girerek ayarlar/telefon ayarları/USB ayarları/medya oynatıcı seçip çıkıyoruz.Telefonu USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.

    2.Bilgisayarımıza daha önce Samsung PC Studio 3 kurulmalı, kurulumu yapılmış ise mesele yok. Bilgisayar içinde Diğer bölümünde cep telefonu görünümünde SGH L700 isminde bir sürücü belirecek açıyoruz. Card ve phone olarak iki dosya karşımıza çıkacak, phone açıyoruz. (İçinde videos, saund ve images gibi dosyalar görülür)

    3.Şimdi biz "games" isminde yeni bir klasör oluşturuyoruz.
    Oyun ve uygulama elimizde ne varsa içine atalim, Oyun isminde klasör [örnek:supermario] hazırlanıp jar ve jad dosyalari ikisi, bir arada olacak şekilde atılacak. (jad ve jar uzantisi bir arada olan hemen hemen butun telefon uygulamalari sorunsuz yukleniyor)

    4. Klasor icine ne var ne yok attiktan sonra çekiverin USB yi.

    5. Samsung L700 unuze bu kodu girin: *#6984125*#
    şimdi Admin setting menusündesiniz.
    a. menuden [4] Internals secin. Master key i girin.
    (Master Key: *#9072641*#)
    b. gelen menuden [7] Storage settings i secin. oradan;
    c. [2]Update Java DB. Herşey guncellenecek.
    Not:Bunları yaparken No tusuna dikkat edin ve diğer menüler kesinlikle girmeyin telefon kitlenir bir daha açamazsınız.

    Bu kadar!! Güncellendi yazılarınıda gördukten sonra kapatın.

    Dosyalardan oyunlar bölümünden istediğiniz java uygulamasını çalıstırın oynayın.





    Dediklerini aynen yapıyorum, PC Studio kurulu, media player seçili. Fakat USB taktığımda cep telefonu sürücüsü görünmüyor, bunun için Media Player'dan değil de yığın bellek seçeneğinden yapmayı denedim, bu sefer de sadece hafıza kartı görünüyor, telefon hafızasına ulaşılmıyor. Hafıza kartına games klasörü açtım, oyunları içine attım. sonra telefonu açıp bu klasörü telefon hafızasına almaya çalıştım, bu kez de bu isimde bir klasör zaten var diyor. Hepsini unut, bütün bunları PC Studio'dan yapmaya çalıştım, açtım telefon hafızasında games diye bir klasör yaratmaya çalıştım ve yine bu isimde bir klasör var dedi. Nedir bu çile?




  • Hocam neden bu d900i e usb den veya bluetooth dan direk jad ve jarı gönderip yüklemiyoruz? merak ettimde :) bide önerirmisiniz 200 ytl ye sıfırını değermi? Oyun ve programlara önem veririm d900i sorun yaşatıyormu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mascherano*

    Hocam neden bu d900i e usb den veya bluetooth dan direk jad ve jarı gönderip yüklemiyoruz? merak ettimde :) bide önerirmisiniz 200 ytl ye sıfırını değermi? Oyun ve programlara önem veririm d900i sorun yaşatıyormu?

    oyun programlara önem veriyor iseniz önermiyorum.bluetooth dan direk atınca malesef yüklenmez
  • farukk kardeş özel mesajınıza bakabilir misiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dinazoor2001

    farukk kardeş özel mesajınıza bakabilir misiniz

    yanıtladım
  • kardes bende yenı klosr fln cıkmıo markası telın u900
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dj_turka

    kardes bende yenı klosr fln cıkmıo markası telın u900

    ilk sayfda detayları mevcut eğer uygun oyun olursa anlatımdaki tüm işlemleri eksiksiz uygular iseniz yükleme başlayacaktır.
  • SELAMUN ALEYKUM

    SAMSUNG SGH D880 ÇİFT HATLI TELEFON ALDIM VE EZAN PROGRAMI YÜKLEMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Adem59

    SELAMUN ALEYKUM

    SAMSUNG SGH D880 ÇİFT HATLI TELEFON ALDIM VE EZAN PROGRAMI YÜKLEMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

    ilk sayfadaki anlatım şeklinde bu programı yükleyebilirsiniz.
  • ben bişey sorucamda baya üstünde konuşma olmuş bu samsung modeller hakkında ben nokıa kullanıyorum N70 biraz araştırdım kendimce sürmeli cep telefonları çok seviyorum :) samsung almak istiyorum samsung G600 düşünüyorum fakat aklıma bişeyler takıldı samsung cep telefonları n-gage oyunları açabilir mi ya da sis uzantılı ya da en son çıkan en azından nokıa n80'nin açabildigi oyunları açabilir mi biraz fikir almak istiyorum insan zamanla cep telefonundan farklı özelliklerde bekler her an fotograf çekemez java ve oyunlar konusunda da bence iyi olmalı ki ilerde sorun çıkmasın diye düşünüyorum fikirleriniz ve düşüncelerinizi almak istedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cihan0007

    ben bişey sorucamda baya üstünde konuşma olmuş bu samsung modeller hakkında ben nokıa kullanıyorum N70 biraz araştırdım kendimce sürmeli cep telefonları çok seviyorum :) samsung almak istiyorum samsung G600 düşünüyorum fakat aklıma bişeyler takıldı samsung cep telefonları n-gage oyunları açabilir mi ya da sis uzantılı ya da en son çıkan en azından nokıa n80'nin açabildigi oyunları açabilir mi biraz fikir almak istiyorum insan zamanla cep telefonundan farklı özelliklerde bekler her an fotograf çekemez java ve oyunlar konusunda da bence iyi olmalı ki ilerde sorun çıkmasın diye düşünüyorum fikirleriniz ve düşüncelerinizi almak istedim.

    malesef dediğiniz model oyun konusunda iyi değil sis uzantılarını bırakın 3d java oyunları oynayamaz.




  • 1 gündür kafayı yedim yapamadım ben u 800 e oyun yükleyemedim..sizden ricam u 800 e oyun kurumunu tekrar acık bir şekilde anlatabilrimisiniz...ben l760 ve u 800 oyun yüklemesi bölümünü okudum ama genede bişey anlamadım.. yardımcı olursanısz sevinirim...:) ===>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva* -- 31 Ocak 2009; 21:24:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kasva*

    1 gündür kafayı yedim yapamadım ben u 800 e oyun yükleyemedim..sizden ricam u 800 e oyun kurumunu tekrar acık bir şekilde anlatabilrimisiniz...ben l760 ve u 800 oyun yüklemesi bölümünü okudum ama genede bişey anlamadım.. yardımcı olursanısz sevinirim...:) ===>


    attığımız oyunlar uyumlu olmayabilir.
  • Merhaba; kaç gündür D900i ile ilgili yazıları okuyorum, iyice araştırmadan soru sormayım istedim, çoğu şeyide öğrendim ama java yüklemesii beceremedim; bu konuya geçmeden önce ufak bir sorum olacak : ekranın üstünde ara sıra E harfi çıkıyor acaba manası nedir. Bunu sorduktan sonra java yüklemeye çalışırken yağtıklarımı yazıyım sizde bana nerde hata yağtığımı yazın;

    -Usb yi takınca telefonu bazen görüyor bazen görmüyor. (samsung pc studio yu da kurdum zaten kabloyu takınca sesinden anlaşılıyor görüp görmediği)
    görmediği zaman sadece telefondan ses geliyor ve sadece şarj ediyor.
    - Bazende o kodu yazdığımda o menüye girmiyor tekrar yazıyorum giriyor,

    Herşey yolunda gittiği zaman; softsticki çalıştırıp, com4 ü seçip, active yapıp (2 kez), java uploadera sözlük vs. birşeyler atıyorum sonra kodu girip upp den usb yi seçiyorum, sonra serial download diyorum oraya kadar hiçbirşey yokken orada telefon resetliyor. Her seferinde serial download der demez resetledi.

    Kısaca usb ile D900i ye java yüklemesini ayrıntılı anlatabilirmisiniz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kemalciklerden

    Merhaba; kaç gündür D900i ile ilgili yazıları okuyorum, iyice araştırmadan soru sormayım istedim, çoğu şeyide öğrendim ama java yüklemesii beceremedim; bu konuya geçmeden önce ufak bir sorum olacak : ekranın üstünde ara sıra E harfi çıkıyor acaba manası nedir. Bunu sorduktan sonra java yüklemeye çalışırken yağtıklarımı yazıyım sizde bana nerde hata yağtığımı yazın;

    -Usb yi takınca telefonu bazen görüyor bazen görmüyor. (samsung pc studio yu da kurdum zaten kabloyu takınca sesinden anlaşılıyor görüp görmediği)
    görmediği zaman sadece telefondan ses geliyor ve sadece şarj ediyor.
    - Bazende o kodu yazdığımda o menüye girmiyor tekrar yazıyorum giriyor,

    Herşey yolunda gittiği zaman; softsticki çalıştırıp, com4 ü seçip, active yapıp (2 kez), java uploadera sözlük vs. birşeyler atıyorum sonra kodu girip upp den usb yi seçiyorum, sonra serial download diyorum oraya kadar hiçbirşey yokken orada telefon resetliyor. Her seferinde serial download der demez resetledi.

    Kısaca usb ile D900i ye java yüklemesini ayrıntılı anlatabilirmisiniz.

    e yazısı edge anlamına geliyor hızlı internet.

    java yüklemede d 900i için usb ile atma yardımı için diğer d serisi modellerin anlatımına bakabilirsiniz işlem aynı sadece kodlar farklıdır.




  • Faruk kardeşim oradaki yazıklarıda tamamen okudum tek tek yaptım en son serial download diyince reseyliyor. Ayrıca kodu yazınca bazen o menüye girmiyor, usb kablosunu takınca bilgisayar bazen görmüyor, bu konulara yorumun nedir. Birde E harfi hızlı internet diyorsun yani manası nedir, e çıkınca o ortamda hızlı internete girilebilir manasımı var?
  • Sorunu çözdüm; başka bir program atmayı denedim şıp diye oldu, eski denediklerimi tekrar denedim yine resetledi. Hep sözlük atmaya çalışmıştım onda kilitleniyordu; şimdi sizdend900i için elinizde program ve güzel oyun varsa onların linkini istiyorum. Aslında ortalıkta birsürü site-oyun-program var ama denenmiş, önceden beğenilmiş olursa daha iyi olur.
  • samsung f400 için de anlatabilrmisiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :A.N.T:

    samsung f400 için de anlatabilrmisiniz?

    f 400 için malesef deneme yapmadım.
  • tşkler ama bu samsung u800 çok uzun bunun daha kısa bir yolu yokmu birde oyun indirebileceğim bir site söylermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.