Şimdi Ara

A4TECH - X750 F1 GAME Mouse (2500 dpi, harika diyolar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
15.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu lazer mouse'u kullanan var mı ? Nasıl bi mouse acaba ?

    A4TECH - X750 F1

    3X FIRE ( 1 TIKLAMADA 3 ATEŞ )
    2500 DPI
    X7 EXTRA HIZLI LAZER MOTORU
    X7 YAZILIMI İLE PROGRAMLANABİLİR 2 TUŞ
    AŞAĞI - YUKARI TUŞLARI

    Not: Sitelerde çok iyi diyolar, 2500 dpi'sini de göz önüne alırsak mükemmel ! Fİyatı da 19 $ + KDV

     A4TECH - X750 F1 GAME Mouse (2500 dpi, harika diyolar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoTemKiN_02 -- 29 Ekim 2006; 12:32:17 >



  • Kullanıyorum aynısından çok rahat bi mouse 2500 de kullamazsın zaten :D çok hızlı lazerolmasıda avantaj optikten daha hızlı algılıyo sadece hoşuma gitmeyen tarafı 3 tık özelliğini sağlayan kırmızı tuşun çok ilerde olması biraz daha geride olsaydı ulaşması kolay olurdu parmakların uzunsa sorun yok ama. Ayrıca hem usb hemde normal kullanım olanağı var. Kutudan cıkan cd ile takla bile attırabilirsin şu anki fiyat performans olarak klasının en iyisi bencewww.h e p s i b u r d a.com da vardır sanırım
  • bende g7 var. Max 2000 dpi ama inan okadar kullanılmıyor. Genelde 600-1800 arası kullanıyorum oyunlarda ve yeterli oluyor. Ama fiyatı biraz yüksek. Bu mouse fiyatına ve lazerine göre ideal bence. Ama oyun içinde ayar yapamadıktan sonra ( G7 gibi ) ne işine yarar ? Eğer varsa mükemmel diyebilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: black_one................ Ama oyun içinde ayar yapamadıktan sonra ( G7 gibi ) ne işine yarar ? Eğer varsa mükemmel diyebilirim......


    Oyun içinde ayar yapmakla kastettiğin nedir ? Programlanabilir tuşlar mı ?
  • Logitech G7 de şöyle birşey var. Mouse üzerinde bulunan " + " ve " - " tuşlar sayesinde 5 kademe şeklinde oyun oynarken dpi ayari yapabiliyorsun. Eğer A4 techin de bu şekilde bir özelliği mevcutsa çok güzel bir mouse derim.

    Biraz daha açıklayıcı olursak foto ile anlatayım
     A4TECH - X750 F1 GAME Mouse (2500 dpi, harika diyolar)


    Burdaki tuşları kullanarak ve önceden bu programa dpi verilerini girerek oyun esnasında dpi değerlerini değiştirmen mümkünleşiyor. Yani sniper açtığımda 400 Dpi ye düşürüyorum. Rahat rahat adam vuruyorum. bu da G7 yi prof bi gaming fare yapıyor.
     A4TECH - X750 F1 GAME Mouse (2500 dpi, harika diyolar)


    önceleri parası yüksek gelirdi. Aldıktan sonra anladım ki parasını kuruşuna kadar hak ediyor...




  • G7 deki gibi dpdi ayarı yapabiliyorsunuz. Hatta G7 den daha pratik scroll üzrindeki düğmeden tıklayarak ayarlıyorsunuz her tıklaamanızda scroll rengi değişiyor. Ben hangi dpi dayım gibi düşünceniz olmuyor. Bence bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün tavsiye ederim.
  • bende alıcam
    miletin dediği gibi optik değil lazer bu 2500 UÇAR 1000 bile fazla.

    resimde çok ufak görünüyor...
    vatanda var. bugun alıcaktım kadıkoyde.. nec dvd-rw ile beraber yoktu hiç bi yerde.
    nasip haftaya inş.

    zaten çizim ve grafik içinde ii DPİ yuksek olası kablolu olması kotu ama ince kablo bu ii.
    rahat kullanabilirimiyim. yada LG. tek var oyun faresi onu mu alayım.
    klayve ne oneririsiniz kablolu...
  • bunun fiyati bana gore ucuz geldi nie bole razer marka mouselerin en ust seviyesi 2000 dpilik mousesi copperhead 158 milyonken bu neden 20 dolar kadar dusuk onu anlamadim logitechin yuksek dpili mouseleride pahali bu cok ucuz gibi geldi bana yani bi pro oyuncu icin alinabilecek mousemi o zmn razer almak enayilik deilmi ?
  • blackone ve serrikoc arkadaşlar bilgiler için teşekkürler.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ibraxi

    resimde çok ufak görünüyor...
    vatanda var. bugun alıcaktım kadıkoyde.. nec dvd-rw ile beraber yoktu hiç bi yerde.
    nasip haftaya inş.

    zaten çizim ve grafik içinde ii DPİ yuksek olası kablolu olması kotu ama ince kablo bu ii.
    rahat kullanabilirimiyim.


    ibraxi bak nec-dwd wr ile birlikte bu mouse u gigatek'te bulabilirsin, bilgine... Bu mouse iyi, bi de zaten yüksek dpi'li mouse ların kablolu olması daha iyi, logitech'in çok pahalı mouse ları hariç kablosuz olup yüksek dpi sunan çok az model var, olanlar da zaten ateş pahası..



    quote:

    Orjinalden alıntı: cenkaksoy

    bunun fiyati bana gore ucuz geldi nie bole razer marka mouselerin en ust seviyesi 2000 dpilik mousesi copperhead 158 milyonken bu neden 20 dolar kadar dusuk onu anlamadim logitechin yuksek dpili mouseleride pahali bu cok ucuz gibi geldi bana yani bi pro oyuncu icin alinabilecek mousemi o zmn razer almak enayilik deilmi ?


    Cenk sonuç ortada yukarda kullanan arkadaş baya memnun olduğunu anlatmış... Yani ben de forumlarda aksi yönde bi yorum göremedim daha... Ben de alıcam, sonuçları alınca yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoTemKiN_02 -- 30 Ekim 2006; 6:26:37 >




  • g5 i unutmayalım...
  • A4Tech X-750F ben de kullanıyorum gayet memnunum. Eğer elinizin terleyen yapısı varsa siyah parlak modelden kaçının derim. Diğer modeller siyah kadar stil durmasa da, en azından el terlese bile kayganlaşmıyor ya da iz bırakmıyor.

    Bu arada Logitech fare kullanıpta oyun içinde ayarlar yapma özelliğiyle ilgili olarak, aynı özellik X750F modelinde de mevcuttur. Oyun da içinde renkler ile hangi hız da olduğunuzu görebiliyorsunuz. 600dpi ile 2500dpi arasında gezinebiliyorsunuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soundchaser

    A4Tech X-750F ben de kullanıyorum gayet memnunum. Eğer elinizin terleyen yapısı varsa siyah parlak modelden kaçının derim. Diğer modeller siyah kadar stil durmasa da, en azından el terlese bile kayganlaşmıyor ya da iz bırakmıyor.



    Peki abicim bu ter mouse'un siyah yerlerini aşındırıyormu ? Yani beyazlatıyormu bi süre sonra.
  • Yok benim alalı bir yıl olacak neredeyse, en ufak bir aşınma vs. yok. Sadece dediğim gibi el terlediği zaman kir filan oluşuyor. Onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım Başka soruların varsa cevaplayabilirim. Bu fareyi aldıktan sonra sen de çok memnun kalacaksın, daha önce niye almadım diye pişman olacaksın
  • Biraz açıklamada bulunmam gerekirse ben şu anda 710f modelini kullanıyorum. Yani lazer değil ayrıca 1000 dpi, benim oyun gibi bir derdim olmadığı için 1000 yada 2500 dpi olduğu fazla önemli değildi bu yüzden daha ucuz olan modeli seçtim. Ben şu anda 800 dpi da kullanıyorum. Ürünün bu kadar ucuz olması bazı arkadaşları düşündürüyor olabilir.

    -Kablosu kullanımı kolaylaştıracak şekilde ince ve yumuşak
    -Hatırladığım kadarıyla içinde 23 gr lık ağırlık var
    -Kullanılan malzeme belki logitec kalitesinde olmayabilir ama mesela kullanılan button omron yapılmı 800.000 lik ömrü var.
    -Kullananların tek şikayeti oyuncuların elini terletmesi a4 tech in kendi sitesinde BF kodlu yeni modelleri bu yüzden oluklu(yılan derisine benzer şekilde yapılmış) ama ne zaman piyasaya çıkar bilinmez.
  • evt çünkü fiyatına göre harika gerçektende.şahsen kullanıyorm.
  • soundchaser arkadaşım bilgi için teşekkürler.

    serrikoc arkadaşım fazla sürmez heralde bu mouse'un tr'ye gelmesi, ne dersin ? Bi de o yılan derisi gibi olan model 710 'mu 750'mi ?
  • Rica ederiz,
    Yılan derisi gibi olacak modeller seri halinde olacak olacak X710BF, X718BF , X750BF

    TR' ye gelmesi ne kadar sürer, orası biraz Mascom' un elinde. Onlar ne zaman düşünürlerse gelir TR ye cihaz
  • acaba yeni modellerin fiyatları en kadar olucak
    biraz daha mı beklesek acaba, değer mi ?
  • en fazla 70 le 90 arası olur yılan derısınden se daha dusuk de olabılır...
  • Yok artık daha neler? Gerçek yılan derisi koymuyorlar herhalde O fiyata satılsa, gider herkes Logitech G5 alır üstüne biraz daha koyup
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.