Şimdi Ara

Windows tablet Chuwi vi8 2gb -32gb 97$ (kuponla 92 $ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
8
Favori
11.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mobilde guzel indirimler oldugunu farkettim. Windows tablet arayisindaydim ve bu urunu farkettim. Forumdan 5 dolar kuponlu hesap bularak 92 dolara malettim. Boylece gumruk sinirinin altina inmis oldu. Windows tablet arayisinda olanlar icin cok sicak firsat. Bu fiyata baska 2gb windows tablet yok. Urunu ve linki inceleyenler dikkat etmem gereken bi husus varsa soylesinler lutfen.

Not: mobilden bakmazsaniz fiyat yuksek cikar. Mobile ozel indirim yapmislar cunku.

http://m.aliexpress.com/item/32247755145.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel tablet. Ama win tablet alınır mı bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Guncelleme sorunu olur mu? Bir de performansi nasildir ?

Mobilim inceleme videosu bakamiyorum, biri koysa ne guzel olur aslinda.

Amazondan 89dolar 1gb/16gb almaktansa 92 dolara 2gb/32gb almak daha mantikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 17 Aralık 2014; 21:01:14 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: engg

microsoft pazarda söz sahibi olmak için çinli üreticilerden lisans parası almıyor galiba bu fiyatlar ne böyle süpermiş....

9" ve altı tabletlerde Windows lisans ücreti almıyor.

http://windowsphonehaber.com/9-inc-ve-alti-cihazlar-icin-windows-lisans-ucreti-kaldirildi.htm#arvlbdata
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

bununla aynı mı? fiyat yarıyarıya burda.

http://www.aliexpress.com/item/8-IPS-CHUWI-VI8-2GB-32GB-Windows-8-1-Intel-Z3735F-Bluetooth-Dual-Cameras-Multi-Language/32250638736.html

Feedback sıfır yalnız bu satıcının riske girilmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 17 Aralık 2014; 22:28:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 17 Aralık 2014; 22:40:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • çinin casperı ayrıca hdmi ve dc çıkışları yok garanti yok,yılbaşı bileti daha ucuz
    ayrıca forumun hali içler acısı son zamanlarda şu bölüme açılan herşey insanları etkiliyor garip bi şekilde tıpkı hometab windows tablet konusunda olduğu gibi sırf burda millet alıyo diye alıyor ondan sonrada kutuyu açmadan satış ilanları..
    Sürü psikolojisi kötü şey vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 17 Aralık 2014; 22:49:20 >

Şu DH nin sıcak fırsatlar bölümü gerçekten tüketici çılgınlığına sürüklüyor insanı. Zararı var ceplere :D

Orijinalden alıntı: search in vain

çinin casperı ayrıca hdmi ve dc çıkışları yok garanti yok,yılbaşı bileti daha ucuz
    ayrıca forumun hali içler acısı son zamanlarda şu bölüme açılan herşey insanları etkiliyor garip bi şekilde tıpkı hometab windows tablet konusunda olduğu gibi sırf burda millet alıyo diye alıyor ondan sonrada kutuyu açmadan satış ilanları..
    Sürü psikolojisi kötü şey vesselam

hdmi olmaması büyük eksiklik gerçekten, olmazsa olmaz bence. dc çıkışı dediğin nedir hocam usb girişi mi yok yani?
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

Ben ainol ile Çin tabletlerinden soğumuştum. Acaba bunlarda da şarj tutamama , wifi çekmeme gibi sorunlar var mıdır?

Hocam ben o tabletleri çinin 1 numaralı tabletleri diye hatirliyorum bir yanlisiniz olmasin? (1 yil oldu arastirmayali)

• Beyler firmayi sadece casperin 400 liraya sattigi tabletten dolayi biliyorum. En kotu alindigi fiyata elden cikarilir ama kaliteli gibi geldi bana. İps ekran ve yeterince ince ve hafif. Diger donanimlar zaten sabit tabletlerde. Hdmi ile de isim olmadigindan dikkat etmedim. Geldiginde bi inceleme yapariz artikin. Umarim kullanilacak kalitededir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.