Şimdi Ara

M750 Fileli Kumaş Ofis Koltuğu Hareketli Kol 239 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M750 Fileli Yönetici koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu ofis koltuk ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz M750 fileli makam koltuğudur.

M750 OFİS KOLTUĞU KUMAŞ ÖZELLİĞİ
    Özel fileli terletmeyen kumaş 4 mevsim kullanılabilir. Suni deriye kıyasla daha uzun süre kullanış ve suni derideki soyulma erken yıpranma gibi durumların daha geç yaşarsınız.

ERGONOMİK YÖNETİCİ KOLTUĞU
    Ergonomik insan anatomisine uygun tasarım

M750 Makam koltuğu, Rahatlığınız için tasarlanmış Baş ve boyun desteğine sahiptir. Baş ve boyun desteği yukarı-aşağı ve ileri geri hareket edebilir ve başınıza en uygun konuma getirme için ayarlayabilirsiniz.

360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

M750 yönetici koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım. Özel bel desteği.

SAĞLIĞA ZARARSIZ PLASTİK İSKELET
    Gövde: M750 ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 28 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde

hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.

Kol: Milord A yönetici koltuğu plastik kola sahiptir. Kol kısmı yukarı-aşağı hareket ederek kolunuzu rahat ettirmenizi sağlar.

OFİS KOLTUĞU İLE POZİSYONUNUZU AYARLAMAK ÇOK KOLAY

Mekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz.

Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz.

Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi ve istenildiği noktada sabitleme

Ayak: M750 büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak krom malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez.

Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.

Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde sağlığa zararsız plastik malzemeden üretilmiştir.

M750 Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın.

Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız.https://www.burosim.com/ofis-koltugu-m750M750 Fileli Kumaş Ofis Koltuğu Hareketli Kol 239 tl M750 Fileli Kumaş Ofis Koltuğu Hareketli Kol 239 tl

• Kargo dahil fiyat yazarsanız iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eticaretyönetim

Siteyi komple ücretsz kargo mu yapsak diye düşünüyoruz. Bu üründe 32 tl kargo ücreti var

kesinlikle bir kargo şirketiyle anlaşıp kargo maliyetlerini düşürmeniz yararınıza olur. N11'de çoğu firmada kargo ücretsiz seçenek var.

Orijinalden alıntı: erco35coast

quote:

Siteyi komple ücretsz kargo mu yapsak diye düşünüyoruz. Bu üründe 32 tl kargo ücreti var

kesinlikle bir kargo şirketiyle anlaşıp kargo maliyetlerini düşürmeniz yararınıza olur. N11'de çoğu firmada kargo ücretsiz seçenek var.

Kargo firması ile anlaşmamız var normalde bu tür bir koltuğu anlaşmanız olmadan göndermeye çalışırsanız kargo ücreti 60 tl ya da daha fazla olacaktır. Bizim anlaşmalı kargo ücretimiz 32 tl dir. N11 de bu ürünün benzeri 275 tl ye satılıyor. kargo ücretsiz bizim ürüne de kargo ücretini eklediğinizde hemen hemen aynı fiyat oluyor.

• valla fiyat iyi benzerini adoreden 900 e aldım. gerçi sonra 500 e düştü ama 239 çok iyi fiyat. ama malzeme kalitesi nasıl acaba. ürünü görebileceğimiz mağazalar var mı ankarada mesela

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

valla fiyat iyi benzerini adoreden 900 e aldım. gerçi sonra 500 e düştü ama 239 çok iyi fiyat. ama malzeme kalitesi nasıl acaba. ürünü görebileceğimiz mağazalar var mı ankarada mesela

Malzeme kalitesi gayet iyi belki aldığınız 900 lük koltuğun tek farkı oturduğunuz süngerdir. Dökme sünger olursa fiyat 20 tl kadar yukarı çıkabilir onun haricinde bir fark olduğunu sanmıyorum. Mağaza sadece istanbulda var
    Daha Fazla Göster
  • eticaretyönetim E kullanıcısına yanıt
    hocam oturma kısmını dökme sünger olarak seçemiyoruz sanırım. Birde vardiya için almayı planlıyoruz yani 24 saat üzerinden kullanılacak bu sistemde dayanıklı mıdır? süngeri veya çalışmasında bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca taksit göremedim var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

valla fiyat iyi benzerini adoreden 900 e aldım. gerçi sonra 500 e düştü ama 239 çok iyi fiyat. ama malzeme kalitesi nasıl acaba. ürünü görebileceğimiz mağazalar var mı ankarada mesela

Malzeme kalitesi gayet iyi belki aldığınız 900 lük koltuğun tek farkı oturduğunuz süngerdir. Dökme sünger olursa fiyat 20 tl kadar yukarı çıkabilir onun haricinde bir fark olduğunu sanmıyorum. Mağaza sadece istanbulda var

şu 179 luk ürünle arasında ne fark var acabahttps://www.burosim.com/zoi-metal-ayak-ofis-koltugu?path=84&sort=p.price&order=ASC

• Bacaklarda paslanma oluyor mu hocam?
    Kargo ücretinde bir ayarlama yapabilseniz forumdan bir çok üye sipariş geçecektir.
    Özellikle fileli olması ve boyunluk desteği olması kendine çekiyor insanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba dökme sünger olarak seçilemiyor maalesef kullanılan sünger gri sert süngerdir. 2-3 yıl sorunsuz kullanırsınız sünger manasında. 9 takside kadar alışveriş imkanı var.
  • metal kısımlar paslanmaya dayanıklı, ancak tamamen paslanmaz değildir. Çok uzun süre kullanımda ya da su ile fazla temasında sıkıntı olabilir. Kargo ücreti oldukça makul %50 indirimli anlaşmamız var.

Orijinalden alıntı: feiter

179 TL'lik ev için iş görür kanaatindeyim. Dökme sünger midir o?

Dökme sünger değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Erkek adam fileliye oturmaz

Buyrun erkek adam işihttps://www.burosim.com/yonetici-koltugu-m500M750 Fileli Kumaş Ofis Koltuğu Hareketli Kol 239 tl

• Kargo ücreti çok sıkıntı standart olsa alınabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Erkek adam fileliye oturmaz

Buyrun erkek adam işihttps://www.burosim.com/yonetici-koltugu-m500M750 Fileli Kumaş Ofis Koltuğu Hareketli Kol 239 tl

İşte bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.