Şimdi Ara

M4 Aqua Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar m4 aqua almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım pişman olur muyum
    1-yandaki güç tuşu iyi ve sağlam mı?
    2-çok fazla ısınıyor mu
    3-android 6 gelecek 8gb hafızası hala sorun mu
    evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum düşündüğüm telefonlar : m4 aqua-xperia c4-gm 5 plus-zenfone max... vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk23 -- 27 Mart 2016; 17:05:38 >

• Hafıza senin için önemliyse önermem, mayıs haziran gibi android 6 gelmesi planlanıyor ama hafıza sorunu çözülür mü belli olmaz.Bunun dışında tuşları gayet sağlam duruyor.Isınması çok fazla el yakmıyor ama rahatsız edici
  • Oyunları genelde bilgisayarda oynadığım için telefonda pek işim olmuyor ama yine de bir hafıza kartı şart galiba.Resim video, sosyal medya uygulamaları falan derken 1.2 gb boş yerim kaldı.Şu an cihazın sıkıntısı bu performansa küfür gibi olan hafızası ve diğer telefonlara göre biraz fazla ısınması...Tabi android 6 gelince bu sorunlar çözülürse baya iyi olur.
    Gm 5+ hakkında bir fikrim yok ama arkadaşımda gm 4g var, saf android olduğu için hiç kasma takılma yok performansı çok iyi ama işte markası general mobile.Pek sağlam bir kasası yok telefonun insan güvenemiyor.
    Zamanın varsa bekle derim android 6 lı halini de görmek lazım.

Orijinalden alıntı: tanklar yolda

Oyunları genelde bilgisayarda oynadığım için telefonda pek işim olmuyor ama yine de bir hafıza kartı şart galiba.Resim video, sosyal medya uygulamaları falan derken 1.2 gb boş yerim kaldı.Şu an cihazın sıkıntısı bu performansa küfür gibi olan hafızası ve diğer telefonlara göre biraz fazla ısınması...Tabi android 6 gelince bu sorunlar çözülürse baya iyi olur.
    Gm 5+ hakkında bir fikrim yok ama arkadaşımda gm 4g var, saf android olduğu için hiç kasma takılma yok performansı çok iyi ama işte markası general mobile.Pek sağlam bir kasası yok telefonun insan güvenemiyor.
    Zamanın varsa bekle derim android 6 lı halini de görmek lazım.

yorum için teşekkürler bakacağım artık karar vermem lazım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.