Şimdi Ara

M2 SSD SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni M.2 SSD aldım ve şaunda bilgisayarımda HDD var ve Windows buna yüklü. Ben oyun dosyalarını videoları falan silmeden SSD'ye Windows kurup HDD'den oyunları almak istiyorum ama SSD'ye Windows atınca HDD ile aynı anda çalışırsa sıkıntı olur mu? Ayrıca şu anda bilgisayarım başlarken 2 biriminde veya 3 biriminde başlat gibi bir şey yazıyor.




  • HDD olan windows'u program aracılığı ile SSD üzerine taşıyabilirsiniz, Youtube'de HDD SDD windows taşıma diye aratırsanız videolu anlatım çıkacaktır. Bence temiz bir kurulum daha iyi olacaktır, oyunları tekrar kurabilirsin. Bir de HDD'den SSD'ye windows taşımak HDD'nin yapısından dolayı uzun sürebilir. Daha sonra HDD'yi formatlayabilirsin, windows boot olarak SSD gelecektir.

  • Uzun falan almıyor. Arkadaşın dediğine bakmayın. 200GB bilgi taşıyacaksanız 30 dakika alıyor. Macrium Reflect ile HDD'yi SSD'ne taşırsınız. Nasıl yapılacağını anlatan videolar var nette. Taşıdıktan sonra HDD'siz boot etmeyi deneyin. Eğer sistemin açılmazsa bootmgr'yi düzeltmeniz gerekebilir. Çoğu kişinin başına gelmiyor, benim gelmişti. Onarım modunda birkaç CMD'den kod yazıp düzeltmiştim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.