Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.093
Cevap
33
Favori
150.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum galiba bu serverde oynamıyorsun ama senden bir isteğim olacaktı. En son hatırladığım kadarıyla senin çarında +6 sce vardı, rica etsem satabilir misin bu küpeyi bana? Nasıl olsa oynamıyorsun ama başlamaya karar verirsen de para bulunur envanterinde. 1 haftadır sce bulamıyorum görsem hemen alacağım başka çarem kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 15 Nisan 2018; 12:37:46 >
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Dostum anladığım kadarıyla TR'yi bırakıp SG serverına başlamışsın :) Bende eski SG oyuncularındanım. Oyundaki en büyük sorun bence oyuncu sayısı ve etkinlik zamanlarının dışında farm alanının dar olmasıydı. Ne gibi değişiklikler olmuş ve oyuncu durumu şu an için nasıl, biraz bilgi verebilir misin?
  • 34Salvo 3 kullanıcısına yanıt
    Tr'yi kendim bırakmadım hocam, banlandım. Oyuncu sayısı maalesef hala tatmin edici değil ama farm alanları konusunda iyileştirme yapılmaya başlandı. Mesela 35 level oyuncular için orc maze diye bir farm yeri açtılar ve full ork efsunlu itemler dizip burada takım halinde çok para kasan kişiler var. Yine de bunlar yeterli değil, pvm için daha fazla yenilik yapmaları gerekiyor. Mesela ben 62 levelim event dışında cidden çok zor para kasıyorum. O kadar dar alana sıkışığım ki tapınaktaki 60'lık metinler ve kule dışında hiçbir şey yok para kasacak. Zaten dediğin gibi farm alanları dar olduğu için herkesin 35-62-90 level farm çarları var, alternatif yok çünkü. Tüm bu olumsuzluklara rağmen arkadaşların muhabbeti olsun, serverin havası olsun bir şekilde sarıyor.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hocam serverda event dışında para kasmak gerçekten zor. Arkadaşın 105lik full + full hesap vardı, onunla bile 35 levelde kastığım parayı kasamıyordum. Oyunda büyük dengesizlikler var ama yine de sarıyordu. Bilgi için teşekkürler. Sanırım sg oynayıp vaktimi boşa harcayacağıma TR oynasam daha iyi olacak gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34Salvo

    Dediğin gibi hocam serverda event dışında para kasmak gerçekten zor. Arkadaşın 105lik full + full hesap vardı, onunla bile 35 levelde kastığım parayı kasamıyordum. Oyunda büyük dengesizlikler var ama yine de sarıyordu. Bilgi için teşekkürler. Sanırım sg oynayıp vaktimi boşa harcayacağıma TR oynasam daha iyi olacak gibi :)
    Sg oynarsan zamanın gider ama tr oynarsan hem zamanın hem paran gider hocam :D
  • 34Salvo 3 kullanıcısına yanıt
    Tr oynarsan verdiğin emekleri paraya çevirirsin ama hileli buglu botlu serverde oynamaya değer mi para için emin değilim. Ben de senin gibi tekrar Trye başlamaya yelteniyorum fakat 1.köydeki pm atan botlar aklıma gelince hemen vazgeçiyorum :) Sgye de bundan sonra eventten evente gireceğim, takvimdeki event günlerini zihnime kazıdım.
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce 3 ay kadar TR oynamışlığım var. 400 TL kadar harcamam olmuştu, her şeyimi sattıktan sonra elime 5000 TL'ye yakın para geçmişti :) O yüzden hem eğlenirim, hemde bu sefer işi tamamen ticarete dökerim diye düşünüyorum. Eğlenirken para ve vakit kaybetmek yerine cebime 3-5 kuruş bir şey girer en azından :)
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum, bot çok fazla var. Ama düşük mapleri atlattığın zaman aslında hile kalmıyor. Zaten 61 level hesap yapmak istiyorum. Önceden ayışığı eventinde 600 adet ayışığı kasardım. Tanesi 1mden 6won. 1 won sanırım 15 TL imiş. Sadece 2 saatlik eventten 90 TL kazanmak gayet karlı. Hoş, işin para kısmında değilim zaten. Yapabildiğim en iyi itemleri yaptıktan sonra won satışına başlarım diye düşünüyorum
  • 34Salvo 3 kullanıcısına yanıt
    Valla düşük müşük fark etmiyor. Katakombdakiler 7/24 nasıl farm yapabiliyor? Yalandan otomatik av alıyorlar ama karakter öldüğü zaman harici bir yazılım ile yerden kaldırıyor otomatik. Ben böyle çok kişi gördüm. Oyundan bu fazla yang düşürme olayını kaldırsalar hile/yang satan siteler iflas eder. Gmlere video çekip göndersen bile delil olarak değerlendirmiyorlar. Yüksek level maplarda metin kesip, biri yaklaşınca anında ch atan botlara değinmedim bile hiç. 2.köyde sabit duran hilecilere benzemiyor onlar adamlar profesyonel.

    Her neyse laga luga yapıp kafa şişirmeyim daha fazla. Ticari amaçla oynayacak adam bu dediklerime hiç takılmaz zaten. Umarım bu dediklerini gerçekleştirirsin-ki Turkey serverinde 2-3 ayda 61 level çar gayet güzel dizilir oyunu bilen biri için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34Salvo

    Dediğin gibi hocam serverda event dışında para kasmak gerçekten zor. Arkadaşın 105lik full + full hesap vardı, onunla bile 35 levelde kastığım parayı kasamıyordum. Oyunda büyük dengesizlikler var ama yine de sarıyordu. Bilgi için teşekkürler. Sanırım sg oynayıp vaktimi boşa harcayacağıma TR oynasam daha iyi olacak gibi :)
    105 level bir hesapla Hell Run yapsan dünyanın geliri geliyor. Üstelik 30 dakikada. İncisi, flame keyi, ıvır zıvır bir suru şey düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsöz:

    Arkadaşlar bu oyundan para kazanacağınıza devoloper felan olsanız kod yazmayı ögrenseniz hem size bir meslek olur hem de bir gelir kaynağınız olur.Buradaki arkadaşlık hoş güzel ama oyunda varsan arkadaşsın.Oyundan çıktığında Dışarıda çogu kişi birbirini tanımaz,tanıyamaz da.Boş vakitleri degerlendirmek dışında bu online oyunlar bir işe yaramaz.Daha faydalı bir uğraşınız varsa ona yönelin.Yoksa burdan kimseye ekmek çıkmaz.Para kazancam diye zamanınızı buralarda harcamayın.

    Arkadaşlar Singapur serveri mükemmel değil ama oynanmayacak kadar da kötü degil.Event zamanları biraz asılarak güzel paralar kazanabilirsiniz.Sevgililer günü, Yılbaşı , Paskalya eventleri gibi.Bunun dışında ya 35 lvlde kalıp yeşil changer avlıyacaksınız ya da 86-100 lvl sürgün ya da hell run yapıcaksınız.Ben şuan 61 lvlim ama hiç birşey kazanamıyorum çünkü yeşil changer düşme oranı oldukça düşük.Eskiden iyi düşüyordu ama son zamanlarda oranı düşürdüklerini düşünüyorum.61 lvl eventlerde iyi iş yapıyor ama normal zamanlarda boş.bu yüzden ilk önce 75'e daha sonra 86 kasmam gerek.

    Not: İtem yapmadan sakın lvl kasmayın.Leveli arttıracaksanız önce silah ve zırhı hazırlayın daha sonra kasın.Tabi skillerininz p olsun.

    Not2: Mutlaka bir adet 35 lvl sağlam bir charınız ve eventler için yüksek lvl minimum 61 lvl charınız bulunsun.Normal zamanda 35 ile event zamanları 61 ile farm yapmak için.




  • Hell run tek başına yapılamayacak kadar zor diye hatırlıyorum, arkadaş öyle dediği için hiç denememiştim. Ayrıca ekmek parası kazanma derdinde değilim dostum, eğlenirken emeğimin boşa gitmediğini anlamamın tek yolu cebime 3-5 bir şey girmesidir. Ama sanırım vazgeçtim ya, metin2ye başlamak büyük vakit kaybı
  • 34Salvo 3 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru seçimi yaptın. Benim burada yazıp çizdiğime bakma. Ben de servere bk okumak için girip yarım saat-bir saat arkadaşlarla muhabbet edip çıkıyorum. Çok zaman harcamaya değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34Salvo

    Hell run tek başına yapılamayacak kadar zor diye hatırlıyorum, arkadaş öyle dediği için hiç denememiştim. Ayrıca ekmek parası kazanma derdinde değilim dostum, eğlenirken emeğimin boşa gitmediğini anlamamın tek yolu cebime 3-5 bir şey girmesidir. Ama sanırım vazgeçtim ya, metin2ye başlamak büyük vakit kaybı
    öyle birşey istiyosan rubinum ve metin2 global e bak bence hocam,orda dediğin ortamlar mevcut.Tabi en iyisi hiç bulaşmamak ama illa oynayacaksan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 21 Nisan 2018; 2:5:16 >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Hocam hell rundan hep bahsediyorlar ama hiç bilmiyorum nasıl bir şey. Burada farmlamak için nasıl çarımız olmalı? En uygun seviye, daha doğrusu girmek için en düşük seviye nedir? Bir de sırf burası için sahip olmamız gereken itemler var mıdır? Bedenselimi zehir ve çelik yaptıktan sonra kasacağım bunun için soruyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Server nasıl diye soranlar için bugünlerde böyle

    ahh ahh en kalabalık zamanlarda en revaşta olduğu zamanlar başlamıştım. o durumda ki heyecanım en az eski TR zamanları gibiydi. işten gelir gece 2 3 e kadar farm yapardım. sosyal hayatım sıfırdı. bi çevrem vardı. EGELIMUSTI diye arkadaşım vardı. sohbet ederdik. Damned loncası vardı saygındılar. Purge hala duruyor veled kaynıyordu eskiden moon farmında v3 de oda işgal ederlerdi ip..ler. çok zengindim oyunda istediğim herşeye erişebilirdim ama harcamazdım. 1.200 k tp vardı çarımda. yöneticiler oyunun içine ettiler. O zamanlar odin ringi 13 kk ya alıp 14 kk ya satmaya çalışırdık. neyseki ticari zekam gelişti de bonus changer satmaya başladık. bıraktığımda odin ring 40kk civarıydı. akşamları dt yapardık EGELIMUSTI ile birlikte. oyunda item satmak illegaldi. ama ben bütün itemlerimi paralarımı satmıştım. sözümün sonlarında gelirken -bi dakka doktor bey geliyorum- sözümün sonlarına gelirken yeni sv açılıyormuş ggg m2 diye emek ona başlıcam. gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak ; yaslı gittim şen geldim , aç koynunu ben geldim.

    imza : NormanReedus / classicTurk




  • mhmmd.ozkan kullanıcısına yanıt
    ggg m2 diyerek ironi mi yaptın yoksa gerçek mi tam anlayamadım. Gerçekse böyle abudik gubidik serverlerde ne yapacaksın? Şimdi biz serverdeki tüm Türkler birleşip yeni lonca açıyoruz. Üye sayımız 10 kişiden fazla olacaktır. İstersen sen de gel
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    hayır ironi değil instagramda GGG (grup görünümlü grup) adında bi tane sayfa açıyor bunu eski tr ye yakın biraz. gelebilirim aslında biraz vakit geçirmek fena olmaz. online mısın şuan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmmd.ozkan

    m2SG den geriye kalan tekşey
    .
  • mhmmd.ozkan kullanıcısına yanıt
    Dostum metin2 bir handır, biz ise yolcuyuz. Her yolcu bir süre konaklar ve vakti gelince çekip gider. Hiç kimse giden yolcuyu hatırlamaz. Bizim de o hesap işte... En kral çarı dizsen ne fayda, geriye sadece anılar ve çevrimdışı arkadaş listesi kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.