Şimdi Ara

M2 çipli MacBook'ların piyasaya sürülmesi, Intel işlemcili dizüstü bilgisayar satışlarını düşürebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Macbook kullanıcıları genelde iş için alıyorlar bilgisayarları, Developerlar, video edit tasarım işleriyle uğraşanlar, Pentesterlar bunlara örnek. Yani her laptop kullanan oyun oynuyor diye bir kaide yok. Ayrıca macOS aynı bir terzinin bir mankene takım elbise dikmesi gibi sadece spesifik cihazlara yazılan bir işletim sistemi olduğu için çok verimli çalışıyor. geçen sene bir arkadaşım m1 li macbook air aldı, 18 20 saat pil görüyorum demişti. alet hafif, hızlı, ve pil derdi yok.

    Macbook rakiplerinde bahsettiğim pil süreleri çok çok zor, ve rakipleri aynı performansı vermiyor, aynı ağırlıkta olmuyor.

    mesela yenisi 1.24 kg civarıymış, benim eski MSI laptop 2.5kg civarıydı, adaptörüde kafam kadardı. bir yere gidiyorsun ilk baktığın şey priz oluyor, toplu taşımada taşıması ayrı sıkıntı.

    mesela örnek laptop atmışsın, RTX 3050 var, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor, boş yere ağırlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 8 Temmuz 2022; 22:00:13 >
  • kkkcrazy2 K kullanıcısına yanıt
    Ben prof ses muzik studiomda mac mini m1 16 gb ramli model kullaniyorum (i9 lu macbook pro dan gectim) oyun oynarkende windows rtx3080 li masa ustu kullaniyorum yani demem o ki mac alan kisiler zaten oyun odakli bakmiyor mesela benim sistemim windowsta calismiyor . Degisik ses kartlari ve programlarla windowsta calisan arkadaslarimda var örnek ben 100 adet efektli kanal actigimda sistem banamisin demiyor fakat i9 lu masa ustu windowsla calisan bir arkadas max 50 kanal acabiliyor. Render sureleri vs de cabasi. Intel islemcili mac yada windows lu bir bilgisayarin oldugu ortamda hayatta ses kayidi alamazdin fakat ben m1’li mac mini nin dibinde kayit almama ragmen fan sesi kayida asla girmiyor. Yani kisacasi kullanim amacin ne ise zaten ihtiyacin olan platform karsina cikiyor. Mac mi?windows mu? diye kiyaslama yapanlar zaten biseyden anlamayan insanlardir. Ikisininde yeri ayri…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.